من از art1 تا art4 داشتم و art 1 و 2 و 3 سرعتشون 100 بوده ولی Art4 سرعت 130 داشته.نقل قول:
بقیه رو نمیدونم ولی فکر نمیکنم سرعت بقیه آرتها خیلی بیشتر باشه.
Printable View
من از art1 تا art4 داشتم و art 1 و 2 و 3 سرعتشون 100 بوده ولی Art4 سرعت 130 داشته.نقل قول:
بقیه رو نمیدونم ولی فکر نمیکنم سرعت بقیه آرتها خیلی بیشتر باشه.
دوستان اونایی که ارت داشتن منظورم ارت 1هست سرعت داخلی محدود نمیشدن اصلا؟؟
البته طبق گفته خودشون تو سایت منظورمه !!!
دوست عزیز برا شما از سایت های داخلی محدود میشد؟؟؟نقل قول:
براي من هر دو رو محدود ميكنن هم داخلي هم خارجي و همچنين در طول روز سرويس رو چندين بار قطع هم ميكنن.نقل قول:
چقدر دانلود داشتید؟؟نقل قول:
کلا میصرفه بگیرم؟؟
البته فقط از داخلی دانلود میکنم
یک سوال نامحدود 128 و 256 شاتل بعد اینکه از حجم دانلود تعیین شده گذشتی ....محدود میشن درست ...بعد سرعتشون چند میشه ؟؟ منظورم سرعت دانلودشون است ...
ممنون
سرعت دانلود در صورت محدود شدن میاد روی 6تا10کیلوبیتنقل قول:
حدود 30 گیگ در ماه.نقل قول:
من اکثراً از سرورهای خارجی دانلود داشتم و نمیدونم اگر زیاد از سرورهای داخلی دانلود بشه چه اتفاقی می افته.
من بعد از 68 گيگ دانلود محدود شدم و الان بیست و پنج روزه از محدودیت در نيومده . سرور داخلی و خارجی هم نداره ، کلا سرعت دانلود رو 16-17 کيلوه.
کی تموم ميشه؟
Sent from my HTC One S using Tapatalk
شاتل آخرای کارشه ... دیگه دانلود شبانه تعطیل شده ... الان ۲ هفته هست که محدود شدم ... این هفته ی آخره .... پیش بسوی پارس انلاین
از شاتل شارلاتان نگیرید ... گول شاتل نخورید .... شاتل زر مفت زده که سرعت حداقل ۱۰۲۴ هست !!!! ۱۲۸ بیشتر نیست
نقل قول:
من الان چند وقتی هست که از محدودیت در اومدم، ولی دو سه روزه که کلاً خود اینترنت مشکل داره. مشابه قبل که اینجا گفتم، به پشتیبانی هم که زنگ میزنم یه نوار ضبط شده هست که میگه علت یه مشکل فنی خارج از شاتل هست و داریم درست میکنیم. منتهی این داریم درستش میکنیم حدود سه روز هست که طول کشیده و امیدوارم که دیگه فردا تکرار نشه. الان هم نزدیکهای ساعت مجانی خط وصل بود و چراغ اینترنت سبز بود، ولی هر از گاهی توی خود ویندوز که نگاه میکردم میدیدم میگه که پروتکل IPv4 قطع هست و عبارت No Internet access رو نشون میداد.
آپلود بوی سرور داخلیه یا خارجی؟؟؟
حالا واقعا سرور شرط اصلی برای محدود نشدن میتونه باشه؟
کلا از نظر قطعی شب بهتره
فکر کنم اینا روز بیدارن کرم میریزن شب فقط سرعت رو میارن پایین میرن میخوابن :)) :n02:
والا اینجوری که شما میگی، الان همه خیال میکنن سرعت شاتل کلا 128 عهنقل قول:
بله شبانه رو وقتی محدود میکنه سرعت خیلی میاد پایین
ولی در طول روز سرعت از 1024 هم بالاتره
بله برای سرویس های اکو محدودیت شبانه وجود داره..نقل قول:
ولی لازم به ذکر هست، از اونجایی که شاتل خیلی به فکر کاربرها هست برای کاربران سرویس های نا(!) محدود آرت یک طرح بسیار ممتاز و ویژه به اسم محدودیت شبانه روزی داره و شما میتونید در تمام ساعات شبانه روز از سرعت 10 تا 16 کیلوبایت نهایت لذت رو ببرید.
هیچکس تنها نیست
دوستان کسی در مرکز مخابراتی حکمت شعار یا فرجام تو تهران سرویس شاتل داره؟ میتونه یه تست سرعت بزاره؟
به خاطر این هم 21 تومن میگیره در صورتی که مخابرات 256 با 32 دانلود(ثابت)16000تومن میگیرهنقل قول:
این شرکتا چجوری حساب میکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:
دوستان ای 20 درصد تخفیف هنوز اعمال نشده ؟
من سرویسم رو تمدید کردم 582,120 ریال اما سه ماه پیش 571,340 ریال بود .
جریان چیه ؟
راستی این حجمی ها به چه صورته و هزینه هاشون به چه شکلی هست ؟
تو خود سایت هست چیزی در موردش ؟
نقل قول:
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۵ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
این یعنی چی ؟ یعنی با اکو 8 فقط 5 گیگ میتونم دان کنم شبانه ؟
مشکل قطعی برای من فرق میکنه و خیلی بدتره.نقل قول:
برای من در طول این مدت که محدود بودم 2 روز اینترنتم محدود نبود و همون 2 روز اصلاً قطعی نداشتم(یعنی قطعی ها مربوط به محدودیت اعمال شده میشه) و بعد از این 2 روز دوباره محدود شدم و قطعی ها هم شروع شد.
از نیم ساعت پیش تا الان کلاً 15 دقیقه اینترنتم قطع بود و دوباره چند ثانیه یا چند دقیقه دیگه دیگه قطع میشه همینطور در طول شبانه روز قطعش میکنن و در طول 24 ساعت میشه گفت جمعاً حداقل 6 ساعت قطع هست.
۱)اعمال شده، منتها روی قیمت حجم قابل خریداری. مثلا اگه قبلا ماهی ۳ گیگ ترافیک داشت، الان شده ۴ گیگ.نقل قول:
۲ و ۳) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۴) فکر میکنم یعنی تا ۵ گیگ رو میتونی حقت بدونی، بقیهش دیگه میشه کَرَم شاتل و اگه محدود بشی، حق اعتراض نداری.
من که تا الان تو تایم شبانه 200 گیگی گرفتم و ماه دیگه هم میرم رو آرت 1 :دی
چطوری؟ شما که مدتی پیش محدود شده بودی و شاکی بودی!نقل قول:
نقل قول:
این نوشته رو قبلاً پای اون توضیحات ندیده بودم و معلومه بالاخره دارن کم کم یه اطلاعاتی به مشتری بدبخت میدن. منتهی خوب اینکه این حداقل باشه یا حداکثر دیگه معلوم نیست. ولی باز رحمت به یه جایی که اسمش رو نمیبرم (بخاطراینکه باز بهم ایراد نگیرن....) چون رسمی گفته دو برابر حجم اولیه، ولی تااینجا شاتل حرف رسمیش حجمی معادل حدوداً نصف حجم اولیه هست. دیگه اگه حجم اضافه هم بعداً خریدی حساب نمیشه.
نقل قول:
پس با این حساب خیلی خوشبحال من که محدود نیستم و هنوز مشکل فنی سرعت و یا قطعی احتمالی دارم. البته امروز تا الان اینترنت خاموش بود و نشده بود چک کنم که آیا درست بوده یا نه.
بعد هم این رو بگم که قبلاً سر تماسهای خودم بهم پشتیبانی میگفت که محدودیت شبانه ربطی به روز و سرعتش نداره. اگه دیدم سرعت روزم خراب هست بهشون بگم تا درستش کنن. دیگه چه برسه به اینکه بخواد قطع هم بشه. به نظر دارن سیاستشون رو عوض میکنن و مجازات شب رو به روز هم میکشونن. یادمه دو سه ماه پیش که تازه اومده بودم شاتل و سر همین محدودیتها بحث بود، کسی نمیگفت که اینترنتش هم قطع میشه. ولی توی همین اواخر اردیبهشت تا الان دیدم که دو سه نفر همچین چیزی رو بعنوان مجازات اسم بردن.
خب اره دیگه تا اخرین روز دورم استفاده کردم و گزاشتم هی پیام بده که ببا پول بده و... :دی منم ندادمدیگه خودشون منو از تولیست خارج کردن و الانم ک یک ماهه ۴ مگ دارم محدود هم نشدم چ تو شب چ تو روز لپ کلاماین که شاتل از تو ما کشیده بیرون :دینقل قول:
اين مشكل هر ساله بوجود مياد براي من هم نشده كه سالي بياد و مشكل اينترنت نداشته باشم حتي در بهترين شرايط كه محدود نباشم و سرويس رو تازه تمديد كرده باشم و دانلود هم زياد نكرده باشم مشكل كم شدن سرعت در بعضي مواقع ايجاد ميشه يا مثلاً به مدت ١ يا ٢ ساعت اينترنت قطع ميشه ولي خودبخود بعد از مدتي عادي ميشه.نقل قول:
يا يك هفته پينگ ١٠٠ تا ٢٠٠ تا زياد ميشه و انواع مشكلات جزئي ديگه.
من از اپلو بوی و اکانت مولتی شر استفاده میکنه بنظرت ربطی به سرور داخلی و خارجی داره؟ من یه هفته ای روزی3گیگ دانلود میکنم و محدود نشدم! قبلا خیلی راحت محدودم میکردننقل قول:
سلام دوستان چنتا سوال داشتم لطفا جواب بدین
سرویس 128 شاتل حدودا چند کیلوبایت سرعت دانلود میده؟
فرمول محدود کردن سرعت چجوری حساب میشه؟یعنی شبی / هفته ای یا ماهی چقدر دانلود کنیم محدود میشیم؟
سرعت دانلود شبانه نسبت به روزانه چقدر تغییر میکنه ؟
مرسی
سلام
من سرویس نامحدود 512 از آسیا تک دارم دانلود که از 400 مگ بیشتر بشه سرعت از 70 به 20 میرسه میخوام بیام شاتل سرویس نامحدود 128 art شنیدم سرعت دانلود 100 است و شنیدم از سرورهای خارجی سرعت کمتر است ............کسی سرویس art نامحدود داره بگه چطوره؟
سرویس های art دانلود زیاد کنی سرعت میاد روی 8 تا 16. اگه دانلودر هستی سمت شاتل نرو.نقل قول:
پینگ چطوره
حدودا 220-260 کیلوبایت سرعت میده.نقل قول:
فرمول محدود کردن هم بستگی به شانس ومنطقهاتداره.
سرعت دانلود شبانه همون روزانست که از سرور های خارجی اگه دانلود کنی تقریبا سرعت نصب میشه (اگه محدود نشده باشی)
كسي ميدونه چرا وقتي تلفن زنگ ميخوره چراغ اينترنت و رانژه خاموش ميشن و اينترنت قطع ميشه؟
تا الان كه اين مشكل رو اصلاً نداشتم و از زماني كه شاتل اينترنتم رو محدود كرده اين مشكل هم بوجود آمده.
بعد از اينكه كارم با تلفن تمام ميشه و گوشي رو ميذارم هم باز اينترنت چند ثانيه هيچ اطلاعاتي رو دريافت نميكنه ولي قطع هم نميشه. :n29:
اسپليتر هم دارم و درست وصلش كردم.
من هم 1 ساله همین مشکل رو دارم و تلفن رو به همون اسپلیتر وصل میکنم مشکل حل میشه !نقل قول:
مشكل شما با اسپليتر حل شده ولي مال من نه.نقل قول:
تلفن به اسپليتر هم وصله ولي باز هم همونطور كه در پست قبلي توضيح دادم اينترنت قطع ميشه و زماني كه اينترنتم توسط شاتل محدود نشده بود اين مشل قطعي رو نداشتم.
اسپلیترت خرابهنقل قول:
جالب اينجاست كه وقتي محدود نيستم اين مشكل رو ندارم و اسپليتر درست كار ميكنه.نقل قول:
SNR margin و line attenuation رو چک کردی؟نقل قول:
در زماني كه اينترنت محدود شده:
SNR margin Upstream : 9 db
Line Attenuation Upstream : 36 db
SNR margin Downstream : 7 db اين يكي بعضي وقتها صفر هم ميشه اما اينترنت قطع نميشه و سايت هم باز ميشه.
Line Attenuation Downstream : 55 db
در زماني كه اينترنت محدود نشده:
SNR margin Upstream : 16 db
Line Attenuation Upstream : 34 db
SNR margin Downstream : 20 db
Line Attenuation Downstream : 52 db
نقل قول:
چیز عجیبی هست. یعنی شاتل علاوه بر محدودیت سرعت و قطع اینترنت حتی با بیشتر کردن نویز هم کاربر رو مجازات میکنه؟ قضیه رو با پشتیبانی چک کردین ببینید که چی بهتون میگن.آیا مشکل فنی رو قبول دارن یا نه؟