سلام
آقا من سمت تهرانپارسم میخواستم ببینم چوریه این نت مخابرات
ارزش 40 تومن پول دادن داره؟
چند روزه وصل میشه؟
Printable View
سلام
چند روزه وصل میشه؟
این لینکی هست که دوستمون صفحه قبل گفت :
محتوای مخفی: لینک
فقط فاصله بین bazi و center رو بردارید........
تو محلتون ببینید کسی از مخابرات اینترنت داره یا نه.......نقل قول:
سلام
چند روزه وصل میشه؟
چون کیفیت اینترنت مخابرات به مرکز مخابراتی بستگی داره،ولی اگه مرکز مخابراتیتون خلوت باشه آره خوبه،محدودیت دانلود و ..... هم نداره.
1 روزه وصل میکنن.
ممنون از اطلاع رسانیتون ولی از اونجایی که جزو قوانین سایت هست که این چنین لینکها یا درون اسپم قرار بگیرن یا pm بشن( به همین دلیل اسمش فیلتر هست توی P30) منم لینک رو ندادم بهتر هست شمام بذارید توی اسپم چون ممکنه که پستتون رو پاک کنن :n06:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رفقا من می خوام سرعت رو از 256 به 512 ارتقا بدم حالا دو تا سوال دارم
1-قیمت 2 ماه 512 چقدر رو قبض میاد؟ من الان 256 دارم 25 تومن میدم..این لیست قیمت های جدید رو از کجا میشه آورد؟
2- این شماره نامه موافقت با پهناي باند چه کوفتیه دیگه؟از مخابرات باید بگیریم؟
ممنون میشم جواب بدین!:n12:
من خالی گذاشتم :)نقل قول:
آقا برای شما همون روز سرعت خطتت رو ارتقاء دادن؟نقل قول:
مخابرات اینترنت 1 یا 2 مگ هم برای خونه میده؟
روش گرفتنش چجوریه؟
سرعت دانلودش خوبه؟ من جوابهای ضد و نقیض زیاد گرفتم یکی میگه عالیه یکی میگه افتضاحه!
یکی درست حسابی بیاد توضیح بده ببینیم چجوریه آخه!
من دلیل عوض کردنم هم بیشتر به خاطر پینگ و بازی هست!
بلهنقل قول:
باید برید مرکز مخابراتیتون ثبت نام کنید و طی 24 تا 48 ساعت وصل میشه گر هم مشترک هستید می تونید از سایت tct.ir ارتقاء سرعت بدید.
بستگی زیادی به مرکز مخابراتیتون داره,ولی من که 6مماهه به شخصه دارم استفاده می کنم 2مگش رو سرعتش با اینکه دانلودم بالاست روی 250Kb/s ثابت هست.
ولی اگر بخاطر پینگ لازم داری خط رو پینگ مخابرات معمولاً بالای 300هست,بیشتر برای دانلود با حجم بالا مناسبه
من الان عصر تلکام دارم 1 مگ 20-30 گیگ در ماه! (کلا نمیدونم چجوریه این عصر تلکام حجم زیاد مصرف میکنه)نقل قول:
ماهی 70-80 تومن
2 مگ هم امتحان کردم فرقی نداشت!
از ساعت 3 تا 7 رایگان سرعت رو 30-50 بعضی وقتها پایین تر هم میاد
بعد پینگ 4.2.2.4 90 درصد مواقع رو 250 که برای گیم به درد نمیخوره (مثلا من دوستام پینگشون تو بازی 160 مال من 260 )
شما درباره منطقه یزدان پناه اطلاعات دارین؟ من کسی رو اینجا نمیشناسم که adsl میگیره!