بهت پیشنهاد میدم بری مجتمع پایتخت(میرداماد) طبقه سوم بیشترشون لوازم شبکه و روتر می فروشن مارکهای خوب هم دارن از اونجا بخر.نقل قول:
Printable View
بهت پیشنهاد میدم بری مجتمع پایتخت(میرداماد) طبقه سوم بیشترشون لوازم شبکه و روتر می فروشن مارکهای خوب هم دارن از اونجا بخر.نقل قول:
داداش من شیرازم و مدل وایمکس بیرون از منزل را معرفی کنید
سرعت نامحدود 256 چند هست؟؟کسی برای گیم امتحان نکرده؟؟نقل قول:
لگر بتونم با نامحدود بازی کنم خیلی بیشتر از adsl برام میصرفه.. میخوام هر دو تاشو داشته باشم.
مودم دسته دو گیرم اومده 120.
ممنون از جوابتون.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سرعت از 32 بیشتر نمیشه . پینگ سرور خارجی بالاست فکر نکنم واسه بازی مناسب باشهنقل قول:
سلام دوستان من یک مودم یو اس بی ایرانسل دارم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم با تقویت کننده اش که اصلا وصل نمیشه مستقیم هم که وصل میکنم باید یک بالا پایین و جا به جاش کنم تا وصل شه بعضی موقع ها هم که وصل می شه هی قطع و وصل میشه بعد چند دقیقه اون روز به ایرانسل زنگ زدم ازش پرسیدم گفتم همچین مشکلی داره درست میشه. گفت نه! گفت باید بری یکی دیگه بخری حالا میدونم چرت گفت اما به نظر شما چیکار کنم کسی تو مشهد جایی رو نمیشناسه برم درستش کنه؟
واقعا تو دو مگ هستی سرعتت اینقده من که 512 هستم اصن باز نمی کنه . ایرانسل از قصد دقیق 1:5 دقیقه که میشه سرعت رو خراب میکنهنقل قول:
128 بازی انلاین مشکلی نداشتم...نقل قول:
آره صفحات قبل هم تست زیاد گذاشتم روز به روز بدتر میشه قبلا ۱۰۰ بود هی کمتر میشه دقیق 1:5 سرعت شبانه خراب میشه تمام بهنای باند برای 3g رفته از امشب هر شب تست میزارم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا غیر قابل تحمل شده ! آره پهنای باند رفت واسه 3g . بزار سراسری بشه دهنمون سرویش میشه اونوقت ! اگر تا دو ماه دیگه درست نشد . مجبورم برم ببینم کدوم شرکت تو شهر ما روی فیبرنوری adsl میده ! مملکت ما هم مسخره است روی فیبر نوری که بهتره اینترنت نمیدننقل قول: