سلام منم ثبت نام کردم هنوز دعوت نامه نیومده تحویل کی هست ؟نقل قول:
آپشن دیگه چی نوشته؟همه رو باید انتخاب کنی یا جدا هم میشه؟دوربین دنده عقب چنده؟
سلام منم ثبت نام کردم هنوز دعوت نامه نیومده تحویل کی هست ؟نقل قول:
آپشن دیگه چی نوشته؟همه رو باید انتخاب کنی یا جدا هم میشه؟دوربین دنده عقب چنده؟
دعوتنامش امروز اومده.3 نوع آپشن تو سه تیپ مختلف داره فقط میشه یکیشو دلخواه انتخاب کردنقل قول:
دزدگیر تصویری و روکش صندلی با هم 450 هزار
سیستم صوتی تصویری و روکش صندلی دزدگیر تصویری و سنسور دنده عقب 1 میلیون و 70 هزار
سیستم صوتی تصویری و دزدگیر غیر تصویری و سنسور دنده عقب850 هزار
گفتن این دوذه رنگ مشکی هم گفتن نداره
عزیز اگه بگیری ببینی روکش صندلیش جنس خوب نباشه یا سیستم صوتیش مارک متفرقه باشه که صد در صد اینصوریه همون پولو خودت بهترین جنسارو انتخاب کنی بهتر نیست؟نقل قول:
حداقل این آپشنارو باید رو یه ماشینی از قبل دیده باشی ببینی خوب هست کیفیتشون یا نه ریسکه اینطورری خرید کردن اونم با سابقه خودرو سازای ما
سلام
دوستان این سیم که تو سیم کشی پخشه و نوشته parking sw کارش چیه؟
سلامنقل قول:
بله p99 پخش بسیار عالی و در عین حال بسیار شیک هستش.
1-اون دو مدل که فرمودین از آلپاین که دیگه تولید نمیشه. البته 98878 رو ممکنه در حدشو رو بتونید گیر بیارین.p80 هم همینطور.ولی 117 از 9886 خیلی بهتره.
2-خیر من ندیدم
3-117 از اون بهتره.147 فقط بلوتوث داره.
4-کن وود 8019 گزینه بعد از 117 هست.آلپاین کلا دیتیل بیشتری رو رو موزیک ارائه میده ولی پایونیر و کن وود صداشون گرمتر هست.
5-خیر کی گفته باید با آمپلیفارهای خودش ببندیم.؟!!البته من منکر کیفیت آمپهای آلپاین نیستم ولی آیه نیست که....
بحث پروسسور یه چیز دیگه هستش.تو پخشها پایونر و کن وود البته پخشی مثل p99 یا RSII یه DSP داخلی تعبیه شده که امکانات بسیار زیادی رو در اختیار USER قرار میده.اتو تاین الانمنت.اتو اکولایزر.کراس اوورهای پیشرفته اکتیو با 16-32 باند اکولایزر گرافیکی.Net Work و کراس اوورهای با شیب کات تا 36dB/ocatave و....حالا آلپاین امده این امکانت رو در دستگاه دیگری تعبیه کرده و به عنوان پروسور از مشتری جداگونه پول میگیره.
6-اینترفیس قطه جداگانه ای هست که ارتباط سیستم صوتی رو با کلیدهای روی فرمان خودروهای دارای این آپشن مثل زانتیا برقرار میکنه
7-خیر چون سمند در قسمت استیج جلو داری محل نصب اسپیکرهای استاندارد نمی باشد و من درآوردی هست لذا کامپوننت نمیشه اونجا بست یا به سختی باید جا بدیم که دردسر زیادی داره. همچنین کلا ماشین بد صدائی هست.یعنی مشکل میشه ازش صدای خوب و با کیفیت درآورد.
645 تومننقل قول:
درسته مهدی جان ولی هنوز نیامده.اتفاقا چند نفر از دوستانم پیگیر هستند.گفتن تا دوشنبه انشاءالله.به محض موجود شدن اینجا اعلام میکنم.نقل قول:
8019 خیلی سرتر هست.7056 هم هفته اینده قیمتش رو عرض میکنم.نقل قول:
دیگه با دوتا usb بعید میدونم کسی سراغ SD بره.
سلام دوست مننقل قول:
بله مدتی دور بودید و از قیمتها بی خبر هستید.:n02:البته امیدوارم مجدد کاهش قیمت داشته باشیم با کاهش وتثبیت نسبی دلار
من اصلا توصیه پایونر نمیکنم.واقع حیفه .محمد جان صحیح فرمودن.پشیمون میشید.
پخش رو 7016 و اسپیکر رو آلپاین مدل SPS-406 به قیمت 204 تومن یا spe-69c2 با 180 تومن.
تو چه پخشی؟من ندیدم.:n13:نقل قول:
سلام
اون parking sw که گفتم فکنم اینجوریه که یه سیمه وصلش میکنی به سیم ترمز دستی تو پخشهای تصویری . برای بعضی استفاده ها مثل تماشای فیلم باید بزنی بغل دستی رو بکشی تا اجازه استفاده رو بده و این ظاهرا یک استاندارده برا ایمنی بیشتر هنگام رانندگی .البته میشه راحت غیر فعالش کرد . البته این برداشت منه :n26:
ممنون آقا حمیدنقل قول:
امرو یه اتفاقی افتاد کل حالم گرفته شد اما همچنان به فکر سیستمم (نامردا تو روز اولی که پشت این ماشین صفرمون نشستم زاپاسو دزدین،کلی خورد تو پرم:n03:)
آقا حمید من شرمندتم انقد سوال میکنم ازت،چشمم p99 'گرفته،حالا فرض کنیم سابو باندای عالی + آمپلی قدرتمند ببندم،بازم صدایی که توی p99 میگیرم یعنی فرقی با 117 نمیکنه یا نه کیفیت بالاتری میگیرم؟چقد فرقه؟(میفهمم قدرت اصلی P99 تو NETWORK کردن هست و همینطور این چیزی که من گفتم بستگی به بقیه سیستمم داره اما همونطور که گفتم فرض بر عالی بودن یا خوب بودن بقیه اجزا سیستم هس)
بنظرتون دست دو تمیز 117 خوبه بگیرم؟یا حتی دسته دو P99? (اینجوری باقی پولو میمونه واسه آمپلیو باندا)
راستی اینا پنلشون جدا میشه؟(چشم خیلی ترسیده،به چرخ تو صندوق رحم نکردن،این که جلو چششونه:n03:)
میخام بدونم از لحاظ کیفیت در یه حد هستن؟نقل قول:
به به آقا حمید...نقل قول:
یادمه دفعه قبل هم خیلی مزاحمت شدم
دم شما گرم
شک نمیکنم تو خرید این دو تا
آمار 7016 رو هم داری قیمتش چنده
فقط به نظرت از کجا بگیرم ؟
اون مغازه تو شریعتی آلپاین داره ؟
مرسی :n16::n12:
سلام.ارادت دارم. مراحم هستید.نقل قول:
7016 هم الان موجود نیست. ولی قیمتش حدود 470 بود که برای دوستان گرفتم.
نه .آقائی نمایندگی رسمی آلپاین هست بعید میدونم کن وود کار کنه.اغلب فروشگاه ها کن وود دارن.فقط یکی تاریخ گارانتیش و دیگر هالوگرام نت الکترونیک رو چک نمائید
عرض کردم 809 از همه نظر بهش برتری داره.نقل قول:
ای بابا...خیلی ناراحت شدم.خدا لعنتشون کنه.:n24:یه صدقه بده خون هم بریز .انشاءالله دیگه مشکلی براتون پیش نیاد.:n28:نقل قول:
p99 اصلا قابل مقایسه نیست.سری های اند هست.قیمتش رو ملاحظه بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی پخش شاخیه.منتها باید از قابلیتهاش استفاده بشه.این نظر من هست.که اصلی ترینش Network هست.
آره اگر دست دوم تمیز گیر آوردی حتما بگیر.
فقط یه نکته رو فراموش نکن تو p99 .این دستگاه ازش تعدا بسیار محدودی وارد شده. تو این تعداد یک دستگاه از بدو ورود اشکال داشته آخرین بار هم تو یه مغازه تو کرج دیده شده با قیمت خیلی مناسب و وسوسه بر انگیز.
پس حواست باشه دست دوم تمیز این پخش زیر 2 میلیون نیست.
بله پنلشون هم جدا میشه.detachable Panel