سلام دوست عزیز
بله به راحتی میتونید از همون قسمت کنترل کاربری سرویس 128 رو به 256 یا 512 ارتقا بدید. مدرکی هم لازم نیست . نیازی هم نیست حضوری مراجعه کنید. فقط یادتون باشه امکان تغییر سرویس به سرویس بالاتر هست و برعکسش مقدور نیست مثلا نمیشه وسط کار سرویس 512 رو به سرویس 128 تغییر داد مگه اینکه سرویس قبلی تموم بشه . مثلا اگه شما اشتراک 128 با 8 گیگ حجم دارید و چند روز هم از اشتراک 128 باقی مونده باشه به راحتی میتونید سرویس رو به 512 با 6 گیگ حجم ارتقا بدید ... در این حالت به محض ریست کردن کانکشن سرعتتون افزایش پیدا میکنه و حواستون باشه 2 گیگ هم از حجم قبلیتون کم میشه چون سرویس جدید 2 گیگ کمتر بوده !! اما مثلا اگه به 10 گیگ ارتقا بدید 2 گیگ هم به حجمتون اضافه میشه ... میزان هزینه هم فقط برای روزهای باقی مونده حساب میشه و مثلا برای من که 18 روز از اشتراک قبلی باقی مونده بود هزینه تغییر 128 با 8 گیگ حجم به 512 شش گیگ فقط 1200 تومن شد و تاریخ اتمام سرویستون هم تغییری نمیکنه و تنها چیزی که عوض میشه سرعت بالاتر و تغییر حجم باقی مونده هست ( با توجه به سرویسی که میگیرید ) برای پرداخت هم میتونید همون لحظه از کارتهای شتاب برای پرداخت آنلاین استفاده کنید ... در نتیجه نه نیازی به ارائه مدرکی هست نه دردسری داره !
در مورد یکسان بودن سرویسهای حجمی از 128 تا 512 تا همین 2 هفته پیش حق با شما بود اما الان تنها سرویسی که عین سابق کار میکنه همون 512 هست ... بنابراین دیگه 128 و 256 و 512 یکسان نیستن . در مورد سرعت هم توضیحاتی رو که به سوال دوست دیگمون دارم میدم بخونید .
موفق باشید.
اگه اراده فولادی دارین و روزا اصلا دانلودی نمیکنید ( که کار واقعا سختیه ! ) همون 2 گیگ شاید فقط برای بازی آنلاینتون کافی باشه ... ولی به جرات میگم با وضع موجود اگه تغییری نکنه دانلود شبانه با اشتراک 512 و حتی 256 محدود میتونه خیلی بیشتر از نیازتون باشه چون حتی با سرعت عادی 512 میشه شبها تا 7 صبح حدود 2 گیگ دانلود کرد و اگه همچنان مثل دیشب سرعتها بالای 200 بمونه تا سقف 5 گیگ هم میشه دانلود شبانه داشت ! تنها مزیت 128 نامحدود در حال حاضر اینه که میتونید 24 ساعته کاراتون رو بدون استرس انجام بدین و سر فرصت هر چی خواستین دانلود کنیدو اگه نظر منو بخواین و بودجه کافی دارید توی نامحدود ها با توجه به ارزان شدن 10 تومنی 256 نامحدود اونم گزینه بسیار بسیار خوبی هست . اما در مورد حجمی ها من که فعلا از ارتقا سرویسم از 128 به 512 بسیار بسیار راضی هستم به دلایلی که میگم :
سرعت اشتراک های حجمی بعد از کم شدن سرعتها :
128 حجمی : این اکانت ها سرعت روزانش روی 512 بسته شده یعنی دقیقا 64 کیلو بایت که در روز سرعتتون از این بالاتر نمیره ... درست از ساعت 1 شب تا 4 صبح سرعت روزانه نصف میشه یعنی حداکثر 32 کیلو بایت ... و از 4 صبح تا 7 صبح سرعت مجدد به 64 برمیگرده که با این سرعت میشه حداکثر 220 مگ در ساعت دانلود کرد .
اما بدی بزرگ این سرویس اینه که به علت کاربران بیشتر و شر کردن خطوط معمولا از اوایل ساعات شب سرعت خیلی پایینه و عملا شبها به همون 32 یا 64 هم نمیرسه .
256 حجمی : سرعت روزانه روی 700 کیلو بیت یعنی حدود 90 کیلو بایت بسته شده و شبها از ساعت 1 نصف میشه و از 4 صبح به حالت نرمال برمیگرده . خوبی این سرویس نسبت به 128 اینه که افت سرعت تو ساعات اولیه شب کمتره و عملا شبها میشه بیشتر دانلود کرد.
512 حجمی : سرعت روزانه روی 1 مگابیت بسته شده و روزها دقیقا سرعت به سقف 116 کیلو بایت میرسه و نکته جالب اینجاست که تو این اشتراک از 1 شب عملا سرعت توسط نرم افزار سرور محدود نمیشه و تنها چیزی که سرعت رو کم میکنه دانلود کاربرای دیگه با شروع ساعت رایگان هست که اونم خیلی محسوس نیست و اصلا هم قابل مقایسه با اشتراک 128 نیست . یعنی تو بدترین حالت تو این چند شب سرعت از 1 شب به بعد هیچوقت از 60-70 کیلو بایت پایین تر نیومده و بیشتر اوقات بین 80 تا 100 کیلو بوده یعنی عملا با روز تفاوت خیلی زیادی نداشته ... بطور متوسط بین 1 تا 4 صبح 280 الی 380 مگا در هر ساعت دانلود شد ... اما از 4 صبح تا 7 سرعت کاملا بالا میره و روی 116 فیکس میشه و هر ساعت 400 مگ دانلود میشه .
حالا اینکه کدوم اینا به دردتون میخوره و هزینشم براتون مناسبتره انتخابش با خودتون ... شایدم اصلا شبها دانلود نکنید و ترجیح بدید سرویس 256 نامحدود رو بگیرید که اونم خیلی عالیه .
اینها سرعتهای دو هفته اخیر اندیشه بوده اما همون طور که گفتم از دیروز downstream رو 2.5 مگابیت بسته شده و همین الان که دارم این پست رو میفرستم سرعتم بالای 210 کیلو بایته و دیشبم بالای 4 گیگ دانلود داشتم . البته همین امروز از یکی دوستان که 128 حجمی اندیشه داره سوال کردم و ظاهرا برای ایشون دیشب سرعت بالاتر نرفته بوده ... حالا نمیدونم این تغییر سرعت و بالا بردن downstream فقط برای 256 ها و 512 حجمی بوده یا خیر ... که اگه اینطور باشه بازم شدیدا توصیه میشه از 128 به 256 یا 512 کوچ کنید و حالشو ببرید .:10:
سرعت سرویس های نامحدود هم تغییری نکردن و برای 128 همون حداکثر 32 کیلو و برای 256 نامحدود هم 50 کیلو بایت هست .
به هر حال به امید روزی که هممون سرعت چند مگابیت نامحدود با همین قیمتا و حتی پایین تر داشته باشیم چون لیاقت ما خیلی بیشتر از ایناست و اگه هم از سرعت سرویسها تعریف کردم به این معنی نیست که فروش اکانت حجمی با این قیمتا رو تایید میکنم... چون این شرایط نسبت به وضعیت جهانی مسخرست و اگه بعضی اوقات تعریف یا انتقادی میشه با توجه به وضعیت اینترنت داخل ایران و شرکتای وطنی هست .
موفق باشید.