شما بستهی بهارهی شاتل رو خریدی که سه ماهه 1گیگه ... که ایتن 1 گیگ کمه باید بازم حجم بخری.نقل قول:
Printable View
شما بستهی بهارهی شاتل رو خریدی که سه ماهه 1گیگه ... که ایتن 1 گیگ کمه باید بازم حجم بخری.نقل قول:
بااین وضعیت سی چی کم بگیرم مشکلی نخواهم داشت؟:n01:(ART1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر مشکلی ندارید.نقل قول:
ولی بیشتر پینگ خود سروری که قراره مشترکش بشید مهمه.
نقل قول:
این چیزی که میگم بعنوان یه سند رسمی توی مطالب معتبر ندیدم، ولی با خوندن چندین دفترچه مودمهای وایرلس به این نتیجه رسیدم که بعضی از مودم یک تا یازده و بعضیهاشون تا سیزده کانال دارن. شاید سر همین قضیه بعضی از سختافزارهای تماس با مودم مثل لپتاپ یا موبایل یا تلویزیون هوشمند و غیره جوری ساخته شدن که کانالهای ۱۲ و ۱۳ رو متوجه نمیشن چون نهایت تا ۱۱ برنامهریزی شدن. برای همین حدس قریب به یقین مشکلی نیست و شما از همون کانالهای پائینتر استفاده کنید. من خودم الان توی مودم زایکسل خودم با اینکه تا ۱۳ رو ساپورت میکنه، ولی هر بار که میذارم اتوماتیک، بعد از یه بار اسکن خودش میره روی ۱۱ و البته مودم هم بصورت عادی و بدون مشکل کار میکنه.
سلام دوستان
من الان وايمكس دارم ولي ميخوام از شاتل سرويس بگيرم
ولي چون خطم فيبر نوري هست بهم سرويس نميدن
آيا چاره اي هست كه بتونم از شاتل adsl بگيرم؟ يعني امكانش هست بتونم خطمو از فيبر نوري در بيارم؟
تا الان که محدود نشدم اما هرلحظه منتظرم:n03: سرویس ART1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نــــــــــوچ.نقل قول:
شاتل آپلود رو رایگان حساب میکنه؟
بلـــــــــی:n06:نقل قول:
هر چقدر هم باشه؟
چون سرعت آپلود پایینه نمیتونی زیاد آپلود کنی. برای همین این «هرچقدر» نمیتونه خیلی زیاد باشه پس رایگانه.(شاتل میدونه چکار کنه ضرر نکنه)نقل قول:
یعنی کمتر از 50؟هست سرعتش
برای هر سرویسی متفاوت هست.نقل قول:
از 50 ولی بیشتره. حالا شما با اینترنت خودت آپلود کن شایدم خیلی بیشتر باشه.
بین 50 تا 60ه. بیشتر نیست.نقل قول:
سلام برای دانلود فیلم ایرانی و خارجی سرویس art شاتل باید خرید یا حجمی ؟ چه سرعتی art بگیرم که منصفانه بشه استفاده کرد ؟
یه چند ساعتی میشه که یاهو برام وصل نمیشه ، حتی با برنامه های دیگه که سرویس یاهو رو ارائه میدن هم تست کردم ، ولی باز وصل نمیشه.
این شاتلم داستانیه واسه خودش ، سایت ایران فیلم رو باز نمیکنه ، اهنگستان رو باز نمیکنه ، موبابل دات ای ار رو باز نمیکنه ، حالا بقیه بماند .البته گاهی اوقات باز میشن .
باور کن مشکل از شاتل نیست...سراسریه:n19::n19::n19:نقل قول:
تقریبا 3 ماهه اینترنت درست حسابی ندارم:n19:
تشکر می کنم از ملت همیشه در صحنه که با 4 تا تبلیغ ِ تلویزیون میرن به طرفداری از نظام راه پیمایی می کنند:n19::n19:
این است جمهوری اسلامی ایران:n19:
بابا چرا اینقدر سریع نا راحت میشی مشکل از خوده شاتل والا من که پارس انلاین هستم هیچ کدوم از این مشکلا رو ندارمنقل قول:
همین الان یاهو رو بازکردم
اینو برو به تمام کاربرانی بگو که توی این فروم فعالیت می کنن:n19:(ستاره هارو از لینک بردار)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میبینی مشکل نداری به خاطر اینه که تغییرات،یا روی مرکز مخابراتیت هنوز شروع به اجرا نشده،یا تمام شده:n19:
نقل قول:بابا چرا اینقدر زود جوگیر میشن.:n02:نقل قول:
رفتم تو سایت یاهو لوگین کردم گفت که باید تغییر پس بدی ، تغییر دادم ، خوب شد.
پس مقصر شاتل نبود.
ولی باز نکردن بعضی سایت ها هنوز پاربرجاست.
راستی واقعا قضیه چیه؟ دارن کاری میکنن یا انجامش دادهن؟ اصلا چرا؟ :n13:نقل قول:
نقل قول:
من سر قضیه پیشفاکتور که چند صفحه پیش گفتم و برام جای سئوال بود زنگ زدم پشتیبانی و همون اول کار دم در، یه خانم پشت ضبطصوت بهم گفتم که مشکل افت سرعت از سیستم شاتل نیست و درحال بررسی هستن. دیدم من این چند روزه خیلی نتونستم به اینترنت و دانلود سربزنم و گویا بدون اینکه بفهمم مشکل سرعت هم پیش اومده بوده و قضیه هم طبق گفتهشون از طرف زیرساخت و غیره بوده.
کلاً یه کارهایی داره انجام میشه، ولی هر چی هست امیدوارم که جوگیر نشن و سیستم فیلترینگ رو ندن دست شاتل چون به قول شما همچین کاری میکنه که از سیستم دانلود شبانه هم سختتر بشه.
دوستان الان پینگ شما با سرورای اروپا چند هست، پینگ من رو 270 300 اینا میچرخه، تازه ایمیل داده بودم پینگ رو بیارن پایین، این سرویس گیم هست مثلا! برای شما هم همینطوره؟
برای من از دیروز 350 با اروپا.نقل قول:
منو محدود کردن (2هفته میشه) تازه روزی 20 بار چراغ اینترنت و رانژه هم خاموش میشه و کلاً اینترنتم قطع میشه.
ART2
شما هم که محدود میشین اینترنتتون قطع و وصل هم میشه یا فقط سرعت رو کم میکنن.
فکر کنم باز مشکل از شهر ماست منم eco512 دارم توی روز/ صبح و ظهر نتم کلا چند دقیقه قطع میشه باز وصل میشه.نقل قول:
با اكو ٥١٢ سرعت دانلود در روز چقدر هست؟نقل قول:
در ساعات رايگان چقدر ميشه؟
اگر بخوام اكو بگيرم چه نوعي رو پيشنهاد ميكنين؟
توی روز واسه من 250kb تا 280kb e توی ساعات رایگان هم 70kbنقل قول:
من فقط 512 از شاتل گرفتم ولی فکر کنم eco 256 یه ماهه بگیری بهتره هم ارزون تره هم فرق زیادی فکر نکنم داشته باشه.
ممنون میشم اگه دوستان تجربه خودشون رو از سرعت و محدودیت های سرویس art شاتل از جمله art 4 بیان کنند،
من حدود ٦ ماه پيش art4 داشتم سرعتش ١٣٠ كيلوبايت بود.نقل قول:
با art2 حدود ٣٠ گيگ در ماه دانلود كردم و الان حدود ٢ هفته هست محدود شده و سرعت رو خيلي كم كردن سرعت ١٠ تا ٢٠ كيلوبايت ميشه و خيلي هم قطعي داره.
اما وقتي محدود نشده بودم اصلاً قطعي نداشت.
30 گیگ با چه سرعتی دانلود کردید ؟ شبها که ساعت رایگان سرویس های حجمی هست آیا سرعت شما هم پایین می یاد ؟نقل قول:
با سرعت ١٠٠ كيلوبايت.نقل قول:
براي art سرعت روز و شب تفاوتي نداره و هميشه ١٠٠ بود.
الان که محدود شده اید سرعت دانلودتون از سرورهای داخلی (مثل سافت 98 یا میهن دانلود) هم محدود شده یا نه چون پشتیبانیش به من گفت فقط سرعت دانلبود از سرورهای خارجی محدود میشهنقل قول:
سرعت دنلود از سرورهاي خارج و داخل هر دو با هم محدودشده.نقل قول:
اين محدوديت رو ميشه تا حدودي تحمل كرد ولي قطعي ها خيلي اعصاب خوردكن هستن.
فكر كنم شاتل علاوه بر محدود كردن سرعت، كيفيت اينترنت رو خيلي بيشتر پايين مياره چون امروز صبح چند ساعتي كلاً قطع بود و چراغ رانژه اصلاً چشمك نميزد و خاموش بود الان هم downstream رو روي ٦٤ كيلوبيت بستن كه قطعي هم داره و آدم دلش به حال خودش ميسوزه كه با چه شدت و خشونتي اينترنتش رو محدود كردن.
عجب محدودیت سفت و سختی !!! اگه مایل هستی میشه بگی از شاتل کجا سرویس میگیری؟نقل قول:
زنگ نزدی ببینی پشتیبانی چی میگه ؟
زیر قیمت سرویسهای ART نوشته (* سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود. )نقل قول:
یعنی شما که ارت 2 دارید الان سرعت دانلودت از سرورهای داخلی باید حدود 100 باشه و فقط سرعتت از سرورهای خارجی حدود 20 کیلو شده باشه
شاید سرویس ART-Light گرفتی
از زاهدان.نقل قول:
میگن زیاد دانلود کردین به همین خاطر محدود شدین.
اون ستاره مختص آرت 1 هست یعنی اگر art1 دارین، سرعت دانلودش فقط با سرورهای داخلی باز خواهد بود ولی سرعتش برای سرورهای خارجی باز نیست (محدوده).نقل قول:
یعنی باید آرت 2 یا 3 یا آرت بهتری رو بخرید تا سرعت برای هم سرور خارجی و هم داخلی باز باشه. و برای art 1 فقط سرعت سرورهای داخلی بازه نه خارجی.
سرویسم ARt Light نیست.
art2 دارم ماهیانه 36 تومن هست.
خوب اینجور که شما گفتید اگه قرار باشه وقتی محدود میشه از سرور داخلی هم محدود بشه بدرد نمیخوره همون سرویس حجمی بهترهنقل قول:
آره دیگه الان فاتحه اینترنتم خونده شده میخوام حجمی بگیرم.نقل قول:
از لحاظ سرعتی هیچ تفاوتی بین art1 تا art8 نیست !!؟نقل قول: