شما هم به عنوان يه ليدر، اين آواتارت رو عوض كن عكس باقر خان رو بزار بچه ها ديدن پشمشون فر بخوره !نقل قول:
Printable View
شما هم به عنوان يه ليدر، اين آواتارت رو عوض كن عكس باقر خان رو بزار بچه ها ديدن پشمشون فر بخوره !نقل قول:
دوستانه من! بیایید حماسه ورلد21 رو تکرار کنیم و با SPAM وارد شویم :ایکس
گروهی به شاید دوک بودن من : دی
(من قانعم به دوک راضیم. شما خود دانید : دی)
در مورد SPAM كاملا موافق هستم :40: SPAM :40:نقل قول:
اما در مورد قسمت دوم بايد بگم كه وحيد/مبين/كلسوم خانوم/ ... يا هرچي كه هستي ! شما ميتوني شارژر تيم باشي !
مرسی عزیزم :ایکسنقل قول:
در مورد SPAM كاملا موافق هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SPAM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من غلط بکنم پامو تو کفش پیشکسوتی مثله شما کنم =))نقل قول:
شما ميتوني شارژر تيم باشي
سریع تر انتخاب کنید لوگو سازی واسه ترایب رو شروع کنیم که چند طرح خوب داشته باشیم و بهترینش رو انتخاب کنیم.
ما جامونو داريم ميديم به جوونا ( تنگا ! )نقل قول:
من غلط بکنم پامو تو کفش پیشکسوتی مثله شما کنم =))
مشتریاتو نپرون =))نقل قول:
ما جامونو داريم ميديم به جوونا ( تنگا ! )
الان که دارم فک میکنم شاید بهتر باشه بازی نکنم.! چون یه نفری اصلن نمیتونم هیچ غلطی بکنم! هوی ممد اون نفر دوم کیه من نفر سوم بشم ؟ : دی
یه کار دیگه هم میشه کرد! من بشینم تو بازی کنی : ))
مگه من با تو شوخی دارم پشمک ؟ : دی دارم برات :|
حالا گفتين SPAM ولي ديگه نه اينجوريش:دي.درضمن چرا كسي پستهاي منو نميبينه؟
بابا ميگم لطفا نظرسنجي بزارين درباره اسم ترايب.
راستي بهت بگم، ماركتت رو خوب آپ كن، ريسورسهات رو هم ببر بالا، البته آكادمي رو هم سريعا بسازنقل قول:
مگه من با تو شوخی دارم پشمک ؟ : دی دارم برات :|
ميخوام روستاي دومم اينجوري باشه !
1 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیزه دار :
یک یونیت تدافعی نه چندان خوب که در اوایل بازی برای فارم ( غارت ) روستا های نزدیک استفاده میشه
سعی کنید بلافاصله سراغ LC بروید و از این یونیت زیاد استفاده نکنید چون نه قدرت حجومی خوبی داره که در فارم مورد استفاده قرار بگیره و نه قدرت تدافعی خوبی .
در مقابل سواره نظام سبک ( LC ) قرار داره و در هر فارم فقط 8.3 عدد ریسورس از هم ریسورس جمع آوری میکنه در صورتی که LC در هر فارم 26 عدد ریسورس جمع آوری میکنه .
2 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمشیر زن
یک یونیت بسیار خوب برای دفاع در مقابل تبر زن ها .
از نظر فارم قابل ارزش نمیباشد و در فارم فقط 5 عدد ریسورس میتونه حمل کنه !
در صورتی که در اوایل بازی قرار دارید توصیه میشه در فارم هایی که با نیزه دار انجام میدهید تعدادی شمشیر زن قرار دهید تا در صورت درگیری با دشمن از تعداد کشته هاتون کم بشه .
3 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبر زن
یک یونیت تهاجمی بسیار قوی و مفید که نقش زیادی در حملات داره .
در هر فارم فقط 3.2 عدد ریسورس حمل میکنه و قابل ارزش نمیباشد و طرف مقابل شمشیر زن قرار دارد .
4 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمان دار
یک یونیت تدافعی بسیار عالی و کار آمد که در بعضی ورد ها وجود دارد و توصیه میشود در ورد هایی که وجود دارد حتما ساخته شود زیر نقش عمده ای در دفاع های شما دارد .
در هر فارم تنها 3.2 عدد ریسورس حمل میکنه .
5 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دژ کوب
یک واحد بسیار مفید که توصیه میشود حتما در حمله هایتان از این نیرو استفاده کنید .
دژکوب قابلیت خراب کرد و خرد کردن دیوار رو داره و توصیه میشود که حتما در حمله هایتان 200 تا 250 عدد از این واحد به کار برید .
حمله کردن به روستایی با دیوار در سطح 20 و بدون دژکوب خودکشی هست زیرا دیوار قدرت نیروهای تدافعی رو به صورت چشم گیری افزایش میده به همین منظور از دژکوب استفاده میکنند تا قدرت نیروهای حریف رو کم کنن و از تلفات زیاد جلوگیری کنن .
6 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منجنیق
یکی از نیروهای بی مصرف بازی جنگ های قبیله ای !
توصیه میشه در روستاهایتان فقط 10 عدد از این نیرو بسازید و در حمله هایتان Rally Point طرف رو هدف بگیرین تا حریفتون نتونه پس از حمله ی شما به شما حمله کنه . ( حتما این کار رو بکنید )
خود من از کسانی هستم که بیشتر از 10 تا از این یونیت توی روستا های حجومیم نمیسازم .
از نظر فارم نمیتونه هیچ ریسورسی رو حمل کنه و ظرفیت زیادی رو در فارمتون اشغال میکنه .
7 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسب جاسوس
یکی از کار آمد ترین نیروها در بازی جنگ های قبیله ای میباشد .
این یونیت میتونه اطلاعات کاملی از روستای حریفتون از قبیل تعداد نیروهاش ، لول ساختمون هاش و تعداد نیروهای بیرون روستاش براتون بگیره .
در فارم نمیتونه هیچ ریسورسی حمل کنه .
در ورلد هایی که اسب های جاسوس لول دارند در لول اول فقط تعداد نیروهای داخل روستای حریفتون رو میگیرن ، در لول دوم لول ساختمون ها و در لول سوم هم تعداد نیروهای بیرون روستا .
اگر کسی در اوایل بازی به شما حمله کرد ( اولین حمله ) همه نیروهاتون رو از روستا خارج کنین و فقط اسب جاسوس رو در روستا نگه دارین تا آمارتون لو نره .
اسب های جاسوس در حالت دفاع کشته نمیدن ولی اگر باهاشون حمله کنین تلفات میدین .
اسب های جاسوس رو فقط میشه با اسب جاسوس کشت ولی در صورتی که یک فول نیوک ( بیشترین نیروی تهاجمی یا تدافعی ) به روستای حریفتون بفرستین همه ی اسب های جاسوس هم کشته میشن ولی اگه فول نیوک نباشه فقط به وسیله اسکات ( اسب جاسوس ) میشه اسکات رو کشت .
8 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سواره نظام سبک
نیرویی فوق العاده عالی و بسیار کار آمد .
بهترین نیروی برای غارت ، در هر غارت حدود 26 عدد از هر ریسورس حمل میکنه .
توصیه میشود به جای نیزه دار بیشتر از سواره نظام سبک ( LC ) برای غارت استفاده کنید .
سواره نظام سبک در طرف مقابل نیزه دار قرار دارد .
9 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسب کمان دار
نیرویی خوب برای حملات شما .
در هر غارت 16 عدد ریسورس حمل میکنه و در سمت مقابل کمان دار ( یکی از نیروهای تدافعی ) قرار داره .
توصیه میشه که از این نیرو هم در حملاتتون استفاده کنید .
10 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوار نظام آهنین !!
یک نیروی تهاجی و تدافعی بسیار بسیار قوی .
در مراحل اولیه بازی به در استفاده نمیخوره و علتش هم ظرفیت بسیار بالایی هست که از فارمتون اشغال میکنه .
این سواره نظام میتونه در حملات و تدافعات شما نقش زیادی داشته باشه ولی این رو بدونین که توی روستاتون فقط نباید سواره نظام آهنین بسازین و بگین که قدرتش بالاست .
باید توی روستاتون از تمامی واحد های تدافعی استفاده کنید تا از پس همه نیروها بر بیاد
برای مثل 4 هزار نیزه دار و 4 هزار کمان دار و 5 هزار شمشیر زن و هزار سوار نظام آهنین خیلی خیلی قوی تر و کشنده تر از روستایی هست که فقط دارای سواره نظام آهنین هست .
در هر فارم هم 16 عدد ریسورس حمل میکنه .
11 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پهلوون
یک نیروی بسیار خوب و بسیار عالی ، هم به درد دفاع میخوره و هم به درد حمله .
پهلوون میتونه سلاح های گوناگونی حمل کنه مثلا سلاح سواره نظام آهنین ، وقتی این سلاح رو حمل بکنه قدرت سواره نظام آهنین رو در حملات و در دفاع زیاد میکنه . ( سلاح تمامی نیروها وجود دارد )
توصیه میشود در همون اول بازی پهلوون رو بسازین و ازش توی غارت هاتون استفاده کنید .
برای مثال در اوایل بازی آدم 10 تا نیزه دار داره ، اگه این 10 تارو بدون پهلوون بفرستین برای فارم حتما کشته میدین ولی اگه پهلوون همراهشون باشه کشته نمیدین .
پهلوون در بعضی ورد ها وجود داره و در بعضی ورد ها نیز وجود نداره و در بعضی ورد ها اسلحه داره و در بعضی ورد ها هم نداره !
12 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد خدا !
کد خدا یکی از نیروهایی هست که از همون اول همه آرزوش رو دارن که بسازنش .
کد خدا میتونه روستاهای مردم رو فتح کنه و اون روستا رو متعلق به شما بکنه ...
یک نکته مهم رو در نظر داشته باشین و اون اینه که بعد از اینکه روستا رو فتح کردین کد خدا از بین میره ، در واقع کد خدا ، میشه رئیس روستای جدید و اون رو برای شما رهبری میکنه به همین دلیل برای تصرف روستای جدید باید کد خدای جدید بسازید .
ساختمان های مورد نیاز ساخت نیروهای تهاجی و تدافعی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرباز خانه
برای ساخت این ساختمان باید ساختمان اصلیتان لول 5 باشه .
استبل
برای ساخت این ساختمان نیاز به ساختمان اصلی لول 10 ، آهنگری لول 5 و سرباز خانه لول 5 دارید .
کارگاه
برای ساخت این ساختمان نیاز به ساخت ساختمان اصلی در لول 10 و آهنگری در لول 20 دارید .
آکادمی
برای ساخت این ساختمان باید دارای ساختمان اصلی لول 20 ، آهنگری لول 20 و مغازه لول 10 دارید .
SPAM ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بد نیست ها. پیشنهاد حالبیه . بقیه نظرشون چیه؟
بقيه اجازشون دسته ستار خانه ! تو بزار SPAM هركي حرفي زد با باقر خان سركوبش ميكنيم !نقل قول:
منظورم یو نبودی که جواب می دی :31::31::31::31:نقل قول:
ورلد جديد قراره چهارشنبه بياد!! شما چرا ميخواين جمعه برين؟؟!
آقا! حالا كه ايجوره منم صمصام السلطنه!! يه دونه يپرم خان لازم داريم كه جمعمون جمع شده!! بعد ميريم تهران رو فتح مي كنيم!!!نقل قول:
بقيه اجازشون دسته ستار خانه ! تو بزار SPAM هركي حرفي زد با باقر خان سركوبش ميكنيم !
ها ... ! باشه، تو برو ليدر بشو ستارخان پشت و پناهتنقل قول:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
ما چون خيلي حرفه اي هستيم، صبر ميكنيم نوب ها join بشن كه بعدش ما بريم با حرفه اي ها درگير بشيم !!نقل قول:
ورلد جديد قراره چهارشنبه بياد!! شما چرا ميخواين جمعه برين؟؟!
ما از دروازه ي شمالي حمله ميكنيمنقل قول:
آقا! حالا كه ايجوره منم صمصام السلطنه!! يه دونه يپرم خان لازم داريم كه جمعمون جمع شده!! بعد ميريم تهران رو فتح مي كنيم!!!
به باقر خان و چريك ها هم ميگم كه از جنوب حمله كنن
شما هم توي شهر به صورت فروشنده و كفاش خيابوني پراكنده بشين تا كسي بهتون شك نكنه ! البته شمشير هاتون رو زير لباستون پنهان كنين و مسلح و آماده باشين
به محظ اينكه صداي شليك توپ رو شنيدين قيام كنين !!
قبل از حمله؛ يكي يه اكونت اضافي بسازين چند تا پست بدين كه اگه شهيد شديم، بپريم توي اون يكي اكونت، دشمن غافلگير شه!!!نقل قول:
ما از دروازه ي شمالي حمله ميكنيم
به باقر خان و چريك ها هم ميگم كه از جنوب حمله كنن
شما هم توي شهر به صورت فروشنده و كفاش خيابوني پراكنده بشين تا كسي بهتون شك نكنه ! البته شمشير هاتون رو زير لباستون پنهان كنين و مسلح و آماده باشين
به محظ اينكه صداي شليك توپ رو شنيدين قيام كنين !!
===
آقا جان من مي گم شمارش پست ها رو از اين جا بردارين، تشكر رو بذارين باشه!! اينجور هم مديرا راحت ترن هم مي ذارن ما راحت تر باشيم!!!
منكه پستهاي مورد دارم رو امشب پاك ميكنم !نقل قول:
آقا جان من مي گم شمارش پست ها رو از اين جا بردارين، تشكر رو بذارين باشه!! اينجور هم مديرا راحت ترن هم مي ذارن ما راحت تر باشيم!!!
تو زیادی بد حرف میزنی ها مگه قرن گردن کشیو آدم کشیه : دینقل قول:
با اسم Spam کاملا موافقم.
مبین من رو به عنوان یک کو پلیر پخمه پذیرا باش : دی
حداقلش اینه که موقعی که نیستی دوج می کنم : ))
اقا اسپم حق کپی رایت داره ها ! :دي
باید از پدرام اجازش رو بگیرین بعدش اگه رضایت داد باید کلی منو راضی کنید ! :دي
سلام علیکم و رحمت الله
منم برای بار چندم میگم که منم توی جمع خودتون پذیرا باشین
وحید میدونه من دارم خوب یاد میگیرم
نه وحید؟؟
خوش اومدیدنقل قول:
اینجا خنوز کسی ای دی اسکایپ نساخته؟ چون قراره اون وسیله ی ارتباطیمون شه
اگه نساختید سریعا دست به کار شید
چون تو تریبال تو هر ترایب حرفه ای که می رید داشتن ای دی اسکایب ضروریه
این ای دی منه
l.master.l
مشکل من اینه که اسکایپیکه ساختمو نمیشناسه دوباره rs.redspot.نقل قول:
یکی دیگه بسازم شاید حل شد.
چرا همون روز اول که گفتین ساختمنقل قول:
driver.1368
بچه ها اکانت پریمیوم رو از کجا میشه تهییه کرد؟
آقايون فردا ورلد باز ميشه.2روز بعدش هم بايد بريم تو.هنوز نه اسم داريم واسه ترايب نه پستها معلومه.يك نظر سنجي بزارين خيلي بهتره ها.......
راستي آيدي Skype:
Miladblaster
مشکل اینه که چون این تاپیک زیادی قدیمیه نظر سنجی گذاشتن سخته : دی.نقل قول:
این ترایب اینطوری ترایب نمیشه.
اسم کاراکتره تو آواتارت چی بود تو بلیچ یادم رفته دارم میسوزم.
ترايبش خيلي هم خوبه.يك ماه ديگه اين موقع مي بيني :دي.فقط بايد يكم جدي بگيريم.نقل قول:
اسمش......منم يادم رفته.چند ساله نمي بينم بلييچو/فقط ناروتو و فيري تيل.
این هم از اسکایپ...
boy.breezy
برو بابا ترسوی بدبخت.نقل قول:
خاک تو اون سر ترسوت کنن بدبخت بدخت بدبخت.
آخه مرتیکه کی حاضر بخاطر تو 2 روز دیرتر بره تو ورد بدبخت بدبخت.
بعدشم من بخاطر توه بدبخت بدبخت : دی مکانمونو نگفتم بهشون بدبخت ترســـــــوی بدبخت.
بعدشم بدبخت تا من تو ترایبتم کسی بهت حمله نمی کنه بدبخت. اسممو بزار تو پروفایلت 24 ساعت یه دفعه سر بزن بدبخت.
ترسو.
......................
آقایون مهم فقط اینه که یه اسم حالا هر چی واسه ترایب انتخاب بشه.
Spam خوبه بابا اگه کسی فوتوشاپ بلده بسم الله اگرم دوستی دارین که بلده اوکی اگه نه برین تاپیک فوتوشاپیا یه درخواست بدین یه چیزه وحشتناکو با ابهت : دی واسه اسپم بسازن.
اسکایپاتونو بسازینو آن شین توش دیگه.
مرتضی رم اد کنید.
l.master.l
سلام
چند روز پيش سعيد sms داد بيا تو تاپيك بچه ها جم شدن مي خوان برن ورلد جديد
خيلي خوشم همون اول ورلد اين همه شور و هيجان هست ولي دو هفته كه ميگذره اختلافات دروني شدت ميگيره و همه چي پر پر : دي
ممد تو هر چند وقت ميزنه به سرت و يه تريپي ميشي... اين بار اين بنده خدا ستار خان رو تو گور نلرزون : دي
اگه برا تفريح ميرين كه منم بيام..چون زياد نميتونم سر بزنم ولي اگه برا بازي كردن ميرين كه نيام ...فاته ترايب خونده ميشه : دي
اين SPAM هم خيلي اسم توپيه...
نگاه بجه مردم داره معتاد ميشهنقل قول:
چرا همون روز اول که گفتین ساختم
driver.1368
بچه ها اکانت پریمیوم رو از کجا میشه تهییه کرد؟
ااااااااااااااااااااا
چقدر بد بدخت و مفلوک :دی
من سعی می کنم کار لوگو رو تریتبشو بدم
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
به داش مسعود . تو بیا به این علی بگو پست های ما رو پاک نکنه :دینقل قول:
بچه ها.فقط يك رقيب داريم.ODA.
49 نفرند.
Leadrship:
sweeney2kaii8 & Rebelherb - Duke
Brob Fellshank & scuzzi - Duke
Slayer2292 - Baron
jesseiam2 & drowned dog - Baron
Members:
The Reaper.
Turple4
krogenth
Tian Zi
soccergiant & Keiji101
kennyd69
Hompage...
Woods4576 (maybe)
Yurtles & Bloodfest
slye boy
RichardSharp
Templarz
chunktheslayer
frankenstein
cpt-pj
Kc'sAteam
noonan22
Sasuke..
Nauzhror
ampac
shylak
s1999fan
achilis009
Hale Storm
thesquatlobster & Ankaar
steffie297
rachaie & Secret Co-player :O
bankdude1 & bronse
olaf schlief
jordan
Umbada
BossMan07 & Secret Co-player :O
omnipro
King Smaff
Dallock
PimpTheMonkey
Sir Achilleus & Neo
craftagain
twiggy16 & Clean Weapon
jiji123
Ash Khan
MrD
Soccer664
vernan18
caz84
راستي.بعدا نصفشون رفتن :دي.
الان 22 نفرند.
m.r.s اینا چیه میزاری دیگه ؟؟ =))))
مگه چيه؟بده رقيبامونو بشناسيم؟
پست هاي قبلي رو بخوني ميبيني.همون پستي كه ممد از نقشه گذاشته بود.
حال ندارم بخونم ....
برنامه ورلد 51 چیه ؟
کی ؟ کجا ؟
برنامش اينه كه قراره فردا باز شه.
منتها ما همه ساعت 2 ظهر جمعه ميريم.جنوب غربي.
دليل اينكه زوودتر هم نميريم اينه كه اولش از پرو ها دور شيم تا حسابي قوي شيم.
ولی هر چی زمان بگذره نزدیک هم افتادنمون سخت تر میشه....
ما توی ورلد 12 لحظه شروع ورلد رفتیم همه توی یک کانتیننت و همسایه بودیم .
ترایبمون هم قوی شد و بعدا بعضی از همون بچه ها که حال داشتن خیلی رشد کردن....
به هرحال
ما تابع نظر جمعیم :)