مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!نقل قول:
Printable View
مجبور نیستی داداش دانلود کنی همش که!!!نقل قول:
می دونی بعد از یک مدتی یه جور اعتیاد می شه یعنی دیگه مهم نیست چی دانلود می کنی فقط مهم اینه که دانلود کنی :n15: من هم از همه بدتر معتادم به این اعتیاد :n08:نقل قول:
دقیقا موافقم ، دانلود کردن تبدیل به یک جنون میشه ، من خیلی از چیزایی که دان میکنمو صبحش که نگاه میکنم ، مستقیم پاک میکنم !نقل قول:
کسی میدونه چطور میشه این بیماری رو درمان کرد؟!
قرص های ترک اعتیاد هربال اسلیمینگ :n19:نقل قول:
هر چیزی یه فرهنگ استفاده داره... اخه چرا باید همش دانلود کرد وقتی فایلی لازم نداریم.؟ همین فرهنگ استفاده غلط باعث میشه شرکتها بیان محدود کنن سرعت رو... والا من خودم همینجوریم.....نقل قول:
منم همین بیماری دانلود داشتم چیزهای الکی دانلود میکردمنقل قول:
برای دیگران دانلود میکردم
بیماری عجیبیه فقط باعث هدر رفت وقت و پول می شه
نقل قول:
چیزایی که هدر میره:
هزینه برق کمر شکن - اصطلاک سیستم - هزینه بیشتر اینترنت پرسرعت - نیاز مرتب به هارد و الببته زمان .
مشکل هم اینه که ما ایرانی ها از بس نداشتیم حریص شدیم . هیچ تعهدی هم نیست که این سرعت همیشگی باشه . بنابراین خیلی ها غنیمت میدونن . اگر فرهنگ سازی بشه ضمن اینکه روز به روز سرعت ها بهتر بشه این جماعت هم دست از این کار برمیدارن.
هر چیزی که نیاز داشته باشن دانلود میکنن . نیاز نداشته باشن هم بیخود تو خرج نمیندازن.
بنده خودم رو میگم الان حسرت این رو دارم که یه فیلم 50 گیگابایتی روز دنیا رو دانلود کنم بندازم توی یه TV 42 اینچ بشینم با تمام کیفیت نگاه کنم. دیگه چیز دیگه ای نمیخوام و فایل اضافه ای هم نمیگیرم بی جهت.
ماهی شاید 3 - 4 تا فیلم بخوام ببینم. سرجمع میشه 200 گیگ . توی 7-8 روز دانلود کنم و باقی شب ها سیستم خاموش باشه.
رفیق خدایی حرفات متینه... منتها یجوری میگی 200 گیگ انگار میگی 20 گیگ! پیر شده استفاده کن حقتم هست... منتها اسم این فرهنگ سازی نیست...نقل قول:
می دونید بدتر از همش چیه؟ نه پول برقه نه اصحلاک. این حرصیه که می خوریم سر دانلود کردن و خط درست کردن و ... اینقدر عصبی می شه آدم وگرنه پولش هیچوقت مساله ای نبوده و قابل جبرانه ولی مشکلات عصبی که از این قضیه به وجود میاد جبران پذیر نیست
من اگر شبی یکدونه فیلم نزارم برای دانلود خوابم نمیبره...... بعضی شب ها کلی می گردم که یکدونه فیلم پیدا کنم .... بعضی وقت ها هم فیلم رو سریع پاک می کنم چون اصلا ارزش دانلود کردن نداشته...... از خواب میندازه آدم رونقل قول: