[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم از سرعت اینترنت دوستان کره ای...
Printable View
این هم از سرعت اینترنت دوستان کره ای...
دوسته عزیز منم دقیقا مشکله شمارو داشتم قدیمی رو که نمیاره این جدید هم با کروم میرفتم میگفت یوزراشتباس با IE رفتم دیگه خطا نداد این جدید هم ما بعضی مرورگرا مشکل داره واسه من که اینطوریه یه بار دیگه با IE امتحان کننقل قول:
سلام من میخوام این طرح 1مگ بخرم مودم رایگانه چطوری خوبه 1مگش 1مگه ؟
یا برم ایرانسل بخرم
سلام دوست مننقل قول:
پست های قبلی رو نگاه کنی یکی از دوستان جوابتون رو داد
اولا که مودم مجانی نیست و پولش رو با طرح ازتون می گیرن
سرعت بستگی یه شهر و منطقه تون داره ولی معمولا تو ساعت های غیررایگان (روز) تقریبا سرعت پایدار هست
به نظرمن ایرانسل یه مقدارکی کیفیتش بهتره (چون یوزرهاش کمتره). بستگی به خودتون داره ولی مبین نت مزایای بیشتری نسبت به اون داره
سلام صفحه قبل ميخوندم ديدم دوستان نوشتن ecare حجم مصرفي و باقي مونده نشون ميده مال من نشون نميده بايد بشينم ريز گزارش مصرفي حساب كنم خواستم بدونم فقط واسه من اينجوري براي همه درست شده؟
اون صفحه ecare گه دیگه وجود نداره ولی صفحه مشترکین که فارسی هست نشون میده (حداقل برای من کار میکنه)نقل قول:
شاید هم با گرفتن فرمت اکسل بهتون نشون بده
بله اطلاع دارم صفحه انگليسي برداشتن منظورم همون فارسي بود فايل اكسل هم براي من ريز گزارش نشون ميده كلي نشون نميده فكر كنم چون تازه راه افتاده واسه بعضي از كاربرها مثل من مشكل داره صبر ميكنم شايد تا چند وقت ديگه مال منم درست شه راحت شم از جمع و تفريق ممنون كه جواب دادين.نقل قول:
من هنوز نمیدونم الان میشه روی مبین از سوسک :sq_25: استفاده کرد؟ یا همچنان غیر فعاله؟ چی پی تن چی؟ :sq_25:
دوستانی که روی مبین نت الان دارن استفاده میکنن و خوب کار میکنه محل خرید سوسک یا چی پی انش رو بگن تا ما هم استفاده کنیم اخه یه ماه پیش بود که کلا سوسک قطع شد و منم دوباره تست نکردم.
ممنونم میشم pm بدید.
يك ماه كه هنوز فكر نكنم شده باشه اما چيز پي ان كار ميكنه سوسك هم شما بچه ها تو همين چند صفحه پيشم گفتن پورت عوض كنين بزارين 443 اگه اشتباه نكنم.نقل قول:
انگار فیلم دان کردن واسه من آرزو شد!!!