نه فقط اون موقعي كه 3 گيگ مفتي داده بودن فقط شبا سرعت خراب ميشد ولي الان وقبل اون 3 گيگ شب وروز سرعت طلا بود:46:نقل قول:
Printable View
نه فقط اون موقعي كه 3 گيگ مفتي داده بودن فقط شبا سرعت خراب ميشد ولي الان وقبل اون 3 گيگ شب وروز سرعت طلا بود:46:نقل قول:
واسه من که همیشه مرد بودهنقل قول:
یا اینکه خون خانمهای پشتیبانیشون رنگینتره؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
من از مرکز توحید قم هستم
رفیقم هم از مرکز بهشتی
حدود 1 هفته هم هست تقریبا هر 3 یا 4 ساعا یه بار قطع میشم
هیچ جوابی هم ندارن واسه این حالا اونجا چه خبره خدا میدونه
من فقط دارم درباره شاتل اطلاعات جمع آوری میکنم . از دور و بری های خودم هستن کسایی که در حال استفاده از سرویسهای شاتلننقل قول:
ولی 2 نفر راضیه و 4 نفر ناراضی
ظاهرا مشکل تو شهرستانا کمتره .البته اینم استثناء داره مثل همین دوستمون که از قمه
اگه بگم خوبهنقل قول:
میگن داره تعریف میکنه
فعلا بیشتریا راضیننقل قول:
نمیدونم چرا بعضیا مشکل دارن
اونم احتمالا به خاطر شلوغی مرکزشون هست
دوست من خیلی جالبه منم دقیقا مشکل شما رو دارم :11:نقل قول:
با تمام احترامی که برای دوستانه دیگه قائلم متاسفانه هیچ کس این موضوع رو درک نمیکنه نه شاتل نه بچه های تو این تاپیک:2:
کسی شما رو درکمیکنه که خودشم مشکل شما رو داشته باشه:5:
تا اونجایی که من میدونم اشتراک همه رو کردن 512 یعنی پهنای باند همه یکی شده واضح تر بگم شما با یوزری که 128 داره هیچ فرقی نداره حالا خوشمزش اینه که (خودمو میگم به کسی بر نخوره) اشخاص دیگه با اشتراکای مختلف سرعت دانلودشون از منی که که خیر سرم 512 گرفتم بیشتره حتی 128 منم تماسهای زیادی داشتم و جوابایی دقیقا مثل جواب شما :18:
به نظرم شما که تهرانی برو باشون صحبت کن و این مسائلی رو که گفتمو بشون بگو تو شهرستانمون می گفت که سیاست کلی شرکت و اهداف شرکت و برنامه ریزیهای کلی تو نمایندگی اصلی تو تهرونه
دوست من برو صحبت کن شاید مشکل خیلیا مثل منو شما حل بشه:11:
اصلا بگو این چه کاریه، شما با اینکارتون علنا پهنای باندی که حق منه به بقیه دادی حالا این شده که پهنای باند ته کشیده یا حداقل پهنای باندو زیادتر کنن :19:
سرعت من تا قبل از 1 شب 45 ال 50 کیلوبایته ولی از 1 شب تا 7 صبح که رایگان میشه سرعت از 1کیلوبایت بالاتر نمیره یعنی از دیال آپ هم بد تره چرا اینطوریه ؟؟
منم اومدم پست بدم که پست شما رو دیدمنقل قول:
من از صبح تا حالا دوروبره 65 تا 70 بود
و من چند تا لینک 150 مگی رو اماده کرده بودم واسه 1 شب
الان اینقدر سرعت کم شده که حتی google هم به زور بالا میاومد
الان با dial up اومدم نت چون سریعتره از adsl
واقعا شاتل باید یک فکری برای شبانش کنه
حتی اگه شدخ اون رو از رایگان در بیاره
چون خیلی ها مثل الان من مثل این میمونه که اینترنت ندارن چون فرقی نمیکنه بود و نبودش با این وضع
من به پشتیبانیشون اطلاع دادم