سلام
اقا حمید قرار شد یه قیمت از 8019 بدی سه شنبه ؟ :n01:
سلام
اقا حمید قرار شد یه قیمت از 8019 بدی سه شنبه ؟ :n01:
قصه برای من هم از همین جا شروع شد ...نقل قول:
یه 8019 آکبند خریدم یه ماه بعد یه esk165 هرتز گفتم کافیه دیگه !! بعد آمپلی سونی GTR4A !! بعد کلا اون سیستم رو دادم داداشم با یه ECX130 هرتز هم روش ...
یه 7016 دست دوم گرفتم با یه امپ 4 کانال X41 کنوود اونم دست دوم بعد یه امپ مونو 9104 کنوود بازم دست دو ... الانم که یه کامپ RS165 و ساب RS12 گلیدن !! (تشکر از حمید خان عزیز :n11: ... )
حالا قصه کجا تموم میشه خدا میدونه ...
تازه میخوام در جلو سمند رو هم تغییر دکوراسیون بدم در آینده یه 16.5 سانت هم اونجا جا کنم :n06:اما فعلا دیگه حس و حالش نیست تا چند ماه (زیاد پول خرج کردم واسش بسشه !)
فعلا با این سر میکنم یه مدت یه کم که خسته شدم از صداش میرم استیج جلو رو درست کنم . :n24:
اما اگر جای شما بودم و فقط میخواستم یه پخش تنها بخرم یه آلپاین 305 رو میخریدم (نظر شخصی ) خیلی خوش ساخت هست به نظر ... ( نه اینکه از کنوود هام راضی نباشم هاا اما خوب این هدیونیت رو هم خیلی دوست دارم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ممنون علی جان، خوب چون نایابه قیمتش شاید بالاتر هم باشه ، ولی بنظرم خریدش بیشتر ارزش معنوی داره :n06:نقل قول:
با بلوتوث می تونید هنگام رانندگی مکالمه تلفنی داشته باشید به اینصورت که هنگام مکاله صدا از اسپیکرها پخش میشه و صدای شما توسط میکروفونی که توی اتاق قرار میگیره به پخش و از اونجا به موبایل ارسال میشه که تقریبا در همه پخش های بلوتوث دار این امکان وجود دارهنقل قول:
از کاربردهای دیگه بلوتوث اجرای آهنگ روی پلیرهای مجهز به بلوتوث و پخش آهنگ ها از طریق سیستم صوتی خودرو هست(ابته این قابلیت در همه پخش ها وجود نداره )
یه نکته رو در مورد بلوتوث فراموش نکنید ،اونم اینه که قبل از خرید حتما از سازگاری پخش مورد نظرتون با دیگر دستگاه های مجهز به بلوتوث اگاهی حاصل نمائید.
دوستان اطلاعاتی در مورد کنوود 7056 دارین؟؟؟
شنیدم مثل 8019 هست ولی اس دی هم میخوره
سلام دوستان
من مدتی دور بودم از سیستم بازی واسه همین اطلاع چندانی ندارم
واسه یه 206 اس دی یه پخش میخوام با یه جفت باند
بنظرتون چی بگیرم ماشین واسه خودم نیست
نظرم برای پخش روی پایونییر هست (دی وی دی لازم نیست) و باند هم 6975 یا 718EX
فکر کنم بودجه تا 700 اینطورا کافی باشه
سیستم در حد معمولی میخوان واسه همین امپلی پیشنهاد ندادم بهشون
سیستم خودم قبلا 5250 پایونییر بود و 718 EX یه چیز در همین حد میخوام
اگر از قیمت روز هم خبر دارید ممنون میشم بگید
و از کجای تهران بگیرم ؟
سورنا
توپخونه
عباسی
تهرانپارس 196
یا جای دیگه که منصف باشه
مرسی
کسی میدونه نمایندگی رسمی پایونیر کجاست؟
سلامنقل قول:
این اسپیکر هایی که معرفی کردین حتماً نیاز به آمپلی دارن
شما میتونی به جای اینا از 6964 استفاده کنی بدون آمپ
شما یه 7016 کنوود بگیر حدود 430-50 تومن یه اسپیکر پایونیر 6964 حدود 210 تومن
این برای شما کافیه البته مطمئن هستم بعدا پشیمون خواهید شد و ارتقا میدید سیستم رو
فقط یه نکته میمونه 6964 125 تومنه:n16:نقل قول:
ممنونم از دوستان
این قیمت های روزه ؟
و اینکه بنظرتون از کجای تهران بگیرم
عباسی و سورنا زیاد خوب نیستن
توپخونه و تهرانپارس چطور ؟
و اینکه حتما آکبند جلومون باز میکنن یا ویترینی میدن ؟
من همیشه و همیشه موقع خرید چه موبایل چه وسایل صوتی تصویری این مشکل رو با فروشنده دارم که میخوان جنسی که تو ویترین هست رو بدن
سلام
من یه 111 ثبتنام کرده بودم تازه دعوتنامش اومده
تو یکی از آپشن هاش نوشته سیستم صوتی و تصویری و دوربین دنده عقب و دزدگیر غیر تصویری همش با هم میشه 850 هزار تومن
به نظر شما ارزش داره بزارم؟!!!