حجم و سرعت و محدود کردن سرشون بخوره پینگ داره من میکشه یکی هم نیست بدادمون برسه زنگ میزنم پشتیبانی!! میگم پینگ خیلی بالا هست میگه خطت مشکلی نداره :n28: خیر سرمون شنبه درخواست سرویس گیم دادیم گمونم تا آخر سال :n04: فعال میشه
Printable View
حجم و سرعت و محدود کردن سرشون بخوره پینگ داره من میکشه یکی هم نیست بدادمون برسه زنگ میزنم پشتیبانی!! میگم پینگ خیلی بالا هست میگه خطت مشکلی نداره :n28: خیر سرمون شنبه درخواست سرویس گیم دادیم گمونم تا آخر سال :n04: فعال میشه
پینگت چنده؟نقل قول:
فایده نداره درست نمیشه. مشکل از پورت UDPه.نقل قول:
تنها راهش اینه که شاتلتو جمع کنی بری سراغ یه شرکت دیگه.
نقل قول:
اگه واقعاً از ۵ اردیبهشت باشه که هنوز یک ماه دقیق نشده و من رو یک ماه و حدوداً یکی دو روز محدود کردن. گفتم حدوداً چون وقتی هم داشتن مثلاً از محدودیت درمیآوردن پله پله سرعت رو بالا میبردن. و باز گفتم مثلاً چون الان که به قول خودشون از محدودیت دراومدم سرعت پلکانی هست. یعنی توی هر شب که باشه یه کم که زیاد دانلود کنم سرعت میره به سمت یک مگابیت و اگه کمتر باشه که سرعت بیشتر میشه. ولی هنوزم هرگز مثل دو هفته ثابت روی ۶ مگابیت دیگه نرفته بالا.
بماند من توی محدود بودنم، حجم اضافه بالا هم خریدم که برای من تاثیر نداشت. از تجربیات خودم و کسانی که اینجا صحبت کردن به نظر مییاد که میزان محدودیت و سرعت بعدیش به منطقه و ترافیک شاتل توی اونجا بستگی داره. گویا من بغل موتورخونه جهنم شاتل خط گرفتم. دوستم میگفت توی منطقه ونک تهران خوب حال میدن و سرعتها بالا و محدودیتها کم هست. کسانی که مال اون منطقه هستن، بهتر میدونن.
نقل قول:
برای من که روزها خوبه و با طرح ۶ مگابیت بین ۲ تا ۵ مگابیت در نوسان هست. یعنی اکثر مواقع میشه یه فیلم با کیفیت خوب ﴿نه شدید زیاد﴾ رو توی یوتیوب بدون سکته نگاه کرد.
نقل قول:
گویا تجربه با چیزهایی شبیه iDownload برای همه یکسان نیست. برای خودم که دارم بگم که هرگز توی دوران محدودیتم توی سرعتم تاثیر نداشت. الان هم که از محدودیت دراومدم تفاوت تاثیر دانلود با IP ایرانی و خارجی تقریباً نامحسوس هست. جالبه که توی لیست آدرسها حتی IP خود شاتل هم هست که از خودش داخلیتر هم مگه میشه، ولی باز تاثیر اونجوری که میگن معجزهآسا و غیره نیست. لااقل برای من نیست.
به من هم میگفتن تاثیر زیاد هست، ولی خوب برای همه گویا این تاثیر یکی نیست و اثر منطقهای شاتل خیلی بیشتر هست. یعنی یکی توی منطقه حالبده شاتل بوده و اثر رو به حساب اینجور تغییر آدرسها گذاشته.
یه سئوال دارم که قدیمیهای شاتل که تجربه تمدید اکانت دارن میتونن جواب بدن. بهم یه پیشفاکتور ایمیل کردن که خود شاتل بدون پرسیدن از من اکانتم رو برای یه دوره سه ماهه دیگه تمدید کرده. هر چی هم بستانکاری داشتم ورداشتن گذاشتن به پای اون پیشفاکتور. جالب هم هست که هنوز کمتر از یک ماه به تموم شدن دوره اول اکانتم مونده.
یعنی شاتل با همه اینکار رو میکنه یا باز از شانس عالی من اینجور شده. موندم نمیگن شاید طرف بخواد اصلاً طرحش رو عوض کنه یا اون بستانکاری رو گذاشته برای تبدیل به حجم و نه تمدید؟!؟!؟ بعد چرا یک ماه جلوتر و اینکه ریز با خطر قرمز آخر از همه تهدید کرده که اگه زود پول رو ندم، اکانتم رو میبندن. یعنی حتی سه ماه قبلی رو هم بخاطر سه ماه بعدی میسوزنن.
کسی تابحال همچین تجربهای داشته و قضیه عمومی هست؟
اول بگم که شاتل برای همه اینکارو میکنه نه فقط شما.نقل قول:
اگه میخوای سرویستو عوض کنی باید زنگ بزنی پشتیبانی.درست میشه مشکلی پیش نمیاد.
تا سرشب بد نیست ولی بعدش مکافاته مثلا سرور گوگل 190 میاد رو 300 یا بیشتر با کلی time out , و یک مشکل اصلی من بخاطر سی...سی..کم هست که دارم سرور اروپا از 160 میاد روی 330 دیگه تقریبا تعطیل میشهنقل قول:
سلام من میخوام از شاتل سرویس بگیرم سرویس حجمی سرعت دانلودش خوبه یا سرویس نامحدود art ؟
سرعت دانلود شبانه رایگان حجمی شاتل الان چطوزیه ؟
سلام دوستان.
یه سوال نیمه مجاز داشتم.
میشه سرویس وی**ان که روی شاتل خوب جواب میده رو معرفی کنید بم.
بعد از به فنا رفتن ســــایفـــون دیگه چیز بدردبخوری نصیبم نشد. از هـــات اسـپات شیـــلد استفاده میکنم بعضی وقتا که اونم سرویس میکنه آدم رو.
ممنون میشم سایتی که ازش سرویس میگیرین و از سرعت و ایناش راضی هستین بم پ.خ بدین.
آخرین نسخهی سا*یفون رو از اینجا بگیر کار میکنه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایفون های جدید رو قبلا تست کرده بودم اما هیچکدوم جواب نمیدن.نقل قول:
این لینکی که زحمت کشیدید هم دانلود کردم اما مثل قبلی ها کار نکرد. نه v p n، نه s s h و نه s s h + .
هیچکدوم وصل نمیشن و بعد از مدت کوتاه یکه میزنه "در حال ارتباط با سرور"، غیر فعال میشن.
راه دیگه ای دوستان ؟
نقل قول:
ممنون که توضیح دادین. با این حساب فقط میمونه که الان زنگ بزنم یا میشه گذاشت دم آخرهای اشتراک. از این جهت میپرسم که تا یک ماه کمتر بعد امکان تصمیم برای تمدید یا تغییر طرح عوض بشه و اگه الان اوکی کنم، بعداً دیگه قابل تغییر نیست. شما آیا همون اول که پیشفاکتور زدن تغییر میدین یا بعداً هم فرصت داشتین؟
نقل قول:
چند پست قبلتر گفتم که گویا این مشکل با ابزار دور زدن هم توی شاتل منطقهای هست. من توی سرعت و شبانه مشکل دارم، ولی با فیـل-تر-شکن کمتر، اما دوستم توی یه منطقه دیگه سرعت و محدودیت شبانهاش خوبه اما توی باز کردن حتی یه سایت ساده خبری هم گیر هست. اگه این قضیه هم منطقهای هست فقط امیدوارم که منطقههای دیگه هم مشابه شما و دوستم بدتر نشن.
شاتل زیر تعرفه های سرویس های نامحدودش نوشته سرعت این سرویسها برای محتوای داخلی باز خواهد بود.
منظورش چیه
برا منم گوگل رو 230 ایناس و 8.8.8.8 رو 160 !!!!!!!!!!!نقل قول:
پس واسه منم بالاست پینگم!!!!!!!!!!!! :(((
ولی من مشکلی نداشته نتم با وجوده این پینگ؛ سرعت باز کردنه صفحه عالیه، دانلودمم 500kb ، (سرعتم 2mb)
شما الان تو چی مشکل دارید؟ یعنی پینگه بالا رو چی تاثیر میذاره؟
ممنون از پاسختون ...نقل قول:
خب من راه دیگه ای ندارم ؟
کسی از این اکانتا که با پــــروکـــــسی فایر وصل میشه استفاده نمیکنه ؟ تست کرده باشه و اوکی باشه ؟
من هم به خاطر این جشنواره شاتل گرفتم ولی وقتی یک بار وارد سایت مای شاتل شدم 5 مگ از حجمم رفت، البته حتی عکسها را هم آف کرده بودم، این در حالیست که شاتل 1 گیگ را برای 3 ماه کافی میداند. اصولا شاتل باید برای سایت خودش حجم کم نکند یا لااقل قسمت کاربران را سبک طراحی کند، من که دیگر هیچ وقت به آن سایت نخواهم رفت.
یک مشکل هم با مودمی که شاتل داده است دارم، اگر کانال وایرلس را در حالت اتوماتیک قرار دهم و مودم هم اگر کانل 12 یا 13 را انتخاب کند در بیشتر دستگاهها وایرلس را پیدا نمیکند. آیا مشکل از مودم است یا طبیعی است؟
شاتل این یک گیگو برای هدیه داده و اصلا کافی نیست باید گیگ(حجم) بخری...نقل قول:
اون 5 مگ رو هم که میگی فقط سایت شاتل مصرف نکرده که... خود ویندوز(ویندوز آپدیت)...خود مرورگر... و آنتی ویروس و برنامههای ویندوز از اینترنت مصرف میکنند پس نمیشه بگی این 5مگ از سایت شاتل کم شده.
دوست من من با باز کردن پیج مشکلی زیادی ندارم من سی..سی..کم دارم (اکانتی که شبکه های کارتی ما...هپاره را باز میکنه) باید پینگ از یک حدی بالاتر نره وقتی بالا میره یا کانال باز نمیشه یا با فریز زیاد باز میشه و کاری هم از دست من برنمیاد که انجام بدمنقل قول:
آهااان، اوکی ;)نقل قول:
سی...سی...کمو نمیدونستم چیه.
حالا پینگه من به نظرت بالاس؟
دوستان خیلی از سایتها برای من باز نمیشه و ازنرم افزارهای جستجوی dns هم استفاده کردم ولی بازم مشکل دارم . فقط با فندق شکن سایتها باز میشه .
اگر مشکل از dns هست لطفا بگید چی بزنم تا درست بشه خیلی روی اعصابه ...
منم همین مشکلو دارم. فکر نمیکنم مشکل از DNS باشه. واقعاً خیلی رو مخه. گاهی وقتا یه سایت رو تا نصفه باز میکنه بعد یهو میمیره دوباره باید رفرش کرد. :n23:نقل قول:
پس یعنی مشکل سراسری هست و مربوط به تمام isp ها میشه و ربطی به شاتل نداره درسته ؟نقل قول:
واسه منم از امروز بعد از ظهر بعضی سایتا رو باز نمی کنه!!!!!!!!!!!نقل قول:
1 هفته درست شدو همه چی اوکی بود که از امروز دوباره اعصاب خورد کن شد!!!!!!! :angry:
بله مثله اینکه سراسریهنقل قول:
من پارس دارم که 2 روزه اینطور میشه
چند بار باید رفرش کرد تا سایتا باز بشن
نقل قول:منم شاتل دارم ولی اینطور که دوستمون میگن پارس هم مشکل داره، شاید مشکل سراسری باشه. شاید هم ادامه مشکلات UDP هست.نقل قول:
ريدم تو اين اينترنت ...
تنها دليلي كه ميتونند براي اينترنت مسخرشون بيارن يا خط مشكل داره ، يا سيم كشي ساختمون مشكل داره يا سيم كشي مخابرات مشكل داره يا خود مخابرات مشكل داره كل مشكل از طرف مشتري هست در اخر و شما بايد قبول كنيد كه مشكل از طرف اونا يك درصد هم نيست
علیرضا اون ۱۶۰ خیلی خوبه ولی اون ۲۳۰ متوسطه؛ چون پینگ حدود 450-500 هم بچهها داشتند.نقل قول:
نقل قول:
دیگه اینجا توضیح نمیدم که بخاطر خودسانسور کار سختی هست و براتون توی پیغام خصوصی گفتم. اما در کل روز به روز بیشتر مطمئن میشم که این قضیه هم منطقهای هست و فقط امیدوارم که برعکس کار کنه. یعنی مال مناطق شماها هم خوب بشه. نه اینکه توی مناطق شما و مشابه تست کنن و بعداً سر باقی مناطق پیاده کنن. یادتون باشه چند هفته پیش هم صحبتی همینجا بود که مدیران شاتل خیلی دوست دارن سیستم دور زدن مردم یا همون فیــــل تـرشکن رو مشابه سیستم دانلود شبانه خودشون سفت و سخت کنن و اگه اتفاق بیافته که واقعاً چیز خوبی نیست.
نقل قول:
یادمه قدیم ندیم بحثی بود که یکی میگفت پینگ فقط به درد بازی میخوره و چیز مهمی نیست و باید چسبید به سرعت. دیگه نمیشد بیایی راحت توضیح بدی که عزیزم برای جاهای دیگهای هم مشابه ویدئوکنفرانس و البته کدینگ آنلاین هم بدرد میخوره (که توی ایران مصرف زیادی داره) و هر چی پینگ بره بالا یعنی بیشتر شدن Packet Loss که مصیبت هست.
نقل قول:
انتخاب کانال کلاً برای این هست که توی محدوده شما اگه یه مودم مشابه دیگه باشه، تداخل ایجاد نشه. برای همین اگه شما با ۱۲ یا ۱۳ مشکل دارین شاید برای این هست که قبلاً کسی ازش استفاده کرده و دیگه برای شما کار نمیکنه. جایی ندیدم بگن که این دو کانال برای منظور خاصی رزرو شدن و برای همین در کل استفاده از هر کانال یک تا سیزده با هم فرقی ندارن و هر کدوم که کار کرد رو انتخاب کنید.
مرسینقل قول:
ممنون از پاسخت ;):sq_8:
تشکر از پاسخ شما ولی شاتل دقیقا همین سرویس (اکولایت سه ماهه) را به قیمت 11000 تومان میفروشد، من مطمئنم که سایت مای شاتل این حجم را مصرف کرده چون چندبار با نرمافزارهایی مانند dumeter و netlimiter کنترل کردم. در ضمن اگر قرار بود حجم اضافی بخرم گرفتن اینترنت نامحدود 256 با قیمت 12000 تومان از یک شرکت دیگر خیلی باصرفه تر بود با توجه به اینکه این سرویس حتی دانلود شبانه هم ندارد.نقل قول:
با تشکر، مودم بصورت اتوماتیک این کانالها را انتخاب میکند و دلیلش هم این است که در محدوده ما این کانالها خالی هستند، مثلا اگر کانال 11 را انتخاب کنم مشکلی ندارم، الان در خانه 2 موبایل با کانال 12 و 13 مشکلی ندارند ولی 2 لپتاپ و 1 موبایل شیکه را پیدا نمیکنند اما با کانالهای 11 به پایین مشکلی ندارند، میخواهم بدانم اگر مشکل از مودم است به گارانتی ببرم.نقل قول:
دوستان من تازگی شاتل گرفتم و یه اینترنت 128 با حجم 1 گیگ بهم داد
والا این 128 که تعریفی نداشت میخوام بدونم 512 یا 1 مگش هم همینطوره؟
یه سوال دیگه دانلود رایگانش دقیقا از چه ساعتیه؟
خوش اومدی :n06:نقل قول:
اصولاً سرویسهای ماهانهی شاتل ۴ گیگ حجم دارند، نمیدونم چرا سرویس شما ۱ گیگ حجم داره!
معمولاً سرویسهای ۱۲۸ تا ۲ مگابیت شاتل تفاوت چندانی در سرعت طی روز ندارند (معمولا هم اصلا فرقی نمیکنند.)
بازهی ترافیک رایگان بین ساعات ۱ تا ۸ صبح هست.
منم یه ماهی میشه گرفتم؛ 2mb با 4gbنقل قول:
من که راضیم، البته بعضی روزا یه ایرادای جزئی پیدا می کنه که زیاد اعصاب خورد کن نیست :sq_25: