تو وبگردی هرچه پیج سریع تر لود بشه بهتره یه سری از اجنبی ها هم دست به طراحی سنگین سایت میزنن نمیدونن ما از دوران دیال آپ بشون سر میزنیمنقل قول:
Printable View
تو وبگردی هرچه پیج سریع تر لود بشه بهتره یه سری از اجنبی ها هم دست به طراحی سنگین سایت میزنن نمیدونن ما از دوران دیال آپ بشون سر میزنیمنقل قول:
بین لقمان و شاتل کدومو انتخاب کنم؟
راستی فرشاد نمیخوای عکس پروفایلتو عوض کنی ؟ آخه تا میبینمش آهنگ You're my heart you're my soul تو ذهنم پلی میشه :n09:نقل قول:
میخوای برم مخابرات از علی یه عکس بگیرم بزارمش رو پروفایلم؟ :n27:نقل قول:
کی میگه من دانلود ندارم ؟!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ماهی 300 تا 500 گیگ مصرف دارم ، با قیمتش هم مشکلی ندارم فقط کیفیت برام مهمه ، پینگ رو هم میشه پایین آورد.
من بودم میرفتم شاتل ، یک اکانت از این V.P.S های داخلی میگرفتم ( چون شاتل سرعت دانلود رو فقط برای سرورهای خارجی محدود میکنه ) و میزدم تو گوش دانلودنقل قول:
منم میتونستم 4ترابایت دانلود کنم ولی متاسفانه اینقدر هارد نداشتم که بشه 4ترابایت:n27:نقل قول:
خب معلوم نیست این وی پی ان اینجا کار میکنه یا نه یکی از رفیقام رفته شاتل سرعتش 10کیلوبایت هم میرسه:n27:
رفیق شما ماهی چقدر هزینه اینترنتتون میشه ؟نقل قول:
* کاربران با این سرویس می توانند در ساعات رایگان شبانه، حداقل ۱ گیگابایت در ماه تبادل ترافیک داشته باشند.
نام سرویس: ECO4096 سرعت تا: 4096/768* کیلو بیت بر ثانیه مدت سرویس یک ماهه سه ماهه شش ماهه یک ساله میزان ترافیک/ گیگا بایت ۴ ۸ ۱۴ ۲۲ هزینه اشتراک / تومان ۲۹۹۰۰ ۶۶۹۰۰ ۱۱۷۹۰۰ ۲۰۴۹۰۰ متوسط هزینه برای هر ماه / تومان ۲۹۹۰۰ ۲۲۳۰۰ ۱۹۶۰۰ ۱۷۰۰۰
اگر وی پی ان کار نکرد حداقل ماهی 30تومن باید بدم تا ماهی 1گیگ بتونم شبانه دانلود کنم:n27:
من موندم این قوانین مسخره رو از کجاشون در میارننقل قول:
می خوان یه اینترنت بدن هر شرکتی یه بامبولی درمیاره. همش هم تقصیر قیمت های زیرساخت هست اونوقت همه هم باید برن اونجا شکایت کنند
وایرلس خوب مونده بود که فعلا اونم چند شبیه خراب شده
250 به بالانقل قول:
رفیق خودم که همسایه هم هستیم ار شاتل سرویس میگیره با استفاده از همین اکانت ، سرعتش محدود نمیشهنقل قول: