پس چرا میریم تو پنل و درخواست خرید سرویس میزنیم چیز دیگه میبینیم؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
پارتی دارین؟:n15:
Printable View
پس چرا میریم تو پنل و درخواست خرید سرویس میزنیم چیز دیگه میبینیم؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
پارتی دارین؟:n15:
روی قبضی که اومده قیمتها کاهش داشته عکس هم که گذاشتمنقل قول:
شما تهران نیستی عزیز فعلا تهران کاهش داده این تاپیک برای تهرانه نه کرج و نه ....نقل قول:
بله دوباره گند زدن ، بالاخره باید تعفن خودشون رو در همه جا پخش کنن دیگهنقل قول:
بدبخت گیمرا هم سر این قضیه کل عید کوفتشون شد ! هی تو تاپیکای گیم دارن شکایت میکنن نمیدونن قضیه از اینجا آب میخوره !
دوستان میشه دقیق تر بگید چی شده؟نقل قول:
پینگش رو که من گرفتم نابوده اصلاً بالای 300نقل قول:
امشب نت داغوونه .همین الان یه ده باری قطع شد و وصل شد. من که وایمکس داشتم قبلا این چیزا واسم جدیده .:n02:
فک کنم باید عادت کنم
دوستان یکی ار رفقای من میخاوم ایمنترنت حجمی مخابرات رو بگیره و مودم رایگان huawei hg532e رو بهش میدن.این مودم خوبی هست؟ وای فایش مشکل نداره؟ چون وای فایش براش مهمه؟
انتن نداره دیگه . با دیوار فکر کنم 10 متر جواب بده بدون دیوارم تا 50 متر اینانقل قول:
عزیز خیلی از این اختلالات به دلیل دستکاری و انگولک های آغایون هست .نقل قول:
اینا برداشتن پورت کریو رو بستن ، غافل از اینکه راحت میشه پورتشو عوض کرد و طبیعتا قهوه ای شدن .
برای همین اومدن به کل پروتکل udp رو مختل کردن ، همون کاری که قبلا هم دو سه بار انجام داده بودن . به این شکل که شما به هر سروری که متصل بشی ، میزان انتقال دیتا از یه حدی که بیشتر بشه ارتباط شما قطع میشه و تا مدتی دیگه نمیتونی به اون سرور وصل بشی .
خب بازی های آنلاین و خیلی برنامه های دیگه هم با این پروتکل کار میکنن واسه همین مشکل دارن .
فکر کردی برای چی اجازه نمیدن شرکت های خصوصی خودشون پهنای باندشون رو از خارج تامین کنن ؟ واسه همین کارهاست دیگه ، که شیر فلکه دستشون باشه و هر وقت خواستن خرابکاری کنن .