[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون بد نیستم شما خوبی ...
1. رشتتون چی بود؟ همون رابطش با ریاضی رو بگین
نرم افزار
2. من فیفا 99 به بعدو تا 2005 بازی کردم اما به نظرم فیفا 2002 از همشون بهتر بود بقیشون همه افتضاح بودن، نظر شما چیه؟
آره منم با 2002 خیلی حال کردم . ولی بقیه افتضاح نبودن 2004 مخصوصا یورو 2004 خیلی باحال بود 06 هم همینطور .
3. Max Payne رو میشه توصیف کنین، بازیش، شخصیتش، داستانش و ... (منظورم Max Payne 1 بودا)
یکی از بهترین بازی های تاریخ، یه بازی سینمایی ... - آرام ،خونسرد و سریع - برگرفته از فیلم های سینمایی مثل جان سخت و... که یه کاراگاه زن و فرزندش رو در خطر میبینه و بین انجام قانون و یا گوش دادنبه ندای قلبش باید یکی رو انتخاب بکنه ...
4. الان من این همه اسمایل میزنم شما یه کپی می کنین همش میره دیگه به چه درد می خوره؟
[لطف کنین نقل قول بگیرین ]
نترس پست شما رو دوستان میتونن با کلیک کردن روی نام شما ببینن !
5. زندگی یعنی چی؟ اصلا زندگی کردن یعنی چی؟
هر کس یه جور زنگی رو میبینه و به تبع اون تعریفی از زندگی داره . از اونجاییکه بحث به درازا میکشه بیخیال ...
6. سیرت بهتره یا صورت؟
سورت
7. Game Theory چیه؟!
نظريه بازي ها
8. دوست داشتین به جای کدوم شخصیت بازی بودین، یهنی همون احساسات، همون تجربه ها، همون اتفاقات، همون داستانا، همون چهره، همون رفتار و...؟
این دیگه سوال کردن داره ...
9. یه سوال شخصی! این یاهو ما از کجا بفهمیم شما Busy هستین یا نه PM میدی می بینی بعد دو هزار سال جواب میاد! بعد می پرسی Busy هستین؟ می فرمایین که اندکی! (البته مکالمه ساختگی بودا جدی نگیرین) status هم که نمی زنین! البته یه بار زده بودین: اگه کار داری یه Buzz بزن خب گناه دارین آدم دلش نمیاد اونم صبح اول صبحی! کلا یه فکری واسه Status بفرمایین
[با تشکر تیم هدایت یاهو]
ها چی میگه ...
خودت بگو
10. یه جمله تقدیم به کسی بکنین که خیلی دوستش دارین
تنها با تو خوشم
اگر پیشم نباشی سرخوشم
ممنون
همچنین
سلام از ماست عزیز
ای بد نیست شکر...
شرمنده کردید. خبر میدادی تا صندلیو با خون گوسفند سرخش کنم...
خیلی مخلصیم
سلام عزیز خوبی شما ؟
پس چی ترینر زدم خفن :21:
نه . تو چی ؟
فدات بشم ... خیلی آقایی لطف کردی تشریف اوردی.
دوستان با کلیک کردن روی نام کاربری دوستان میتونین پست اونهارو مشاهده کنید !