این هنگ بودنش ربطی به مخابرات نداره . به خاطر فیلترینگ هوشمند و کلا ضعیف بودن اینترنت خارجی ایران و این داستان هاس . چند ساله که من درگیر این قضیه هستم . مثلا سایت مایکروسافت رو 3 یا چهار بار رفرش باید بکنم که باز بشه .نقل قول:
Printable View
این هنگ بودنش ربطی به مخابرات نداره . به خاطر فیلترینگ هوشمند و کلا ضعیف بودن اینترنت خارجی ایران و این داستان هاس . چند ساله که من درگیر این قضیه هستم . مثلا سایت مایکروسافت رو 3 یا چهار بار رفرش باید بکنم که باز بشه .نقل قول:
آره کلا اصفهان از جهان سوم ی چیز اون ور ترهنقل قول:
ولی خب خدا رو شکر 3g ایرانسل تو منطقه ای ک من هستم خط میده
همین الان ایرانسل 3g:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس خوش به حالت . خوش شانسی . اگه تو منطقه ما پوشش داشت یه لحظه صبر نمیکردم . میرفتم و از مخابرات انصراف میدادم .نقل قول:
اونو که میدونم ولی یه دو هفتس خیلی دیگه هنگه سایتای داخلی و خارجی رو کلا بد باز میکنه اره نت کل کشور ریخته بهم:n36:نقل قول:
فقط باید ی هزینه مودم کرد و خلاص
منم تو بهارستان همین سرعت رو دارم یه بچه ها توی همین فروم 21 مگابیت بر ثانیه با 4g میگرفت:n19:نقل قول:
مودم نمیخواد با گوشیت بسته بخر نتشو وصل کن بعدم با وای فای هات اسپات نتشو شیر کن اگه کامپیوترم داری میتونی با کابل usb از نت گوشیت استفاده کنی:n31:نقل قول:
پیشنهاد منم اینه که حتما مودم مجزا بخری و از گوشی استفاده نکنی . چون اگه گوشی مدل بالا داشته باشی هم موجب فرسودگی گوشی و خرابی باتری میشه . تجربه داشتم . غیر از این چون گوشی نزدیکته دائما در حال انتشار امواجه و ممکنه برای سلامتی مضر باشه . اما مودم رو میشه با فاصله زیادی از بدن گذاشت .نقل قول:
اون که اره چون دایم داره با سیم کارت صل میشه و انگاری داری با گوشی صحبت مینکنی یعنی اینثد شارژ میکشه و به باتری فشار میاره ولی از نظر امواجی جفتش یکیه شما اگه با لپ تاپ باشی کافیه نت رو از روی گوشی اشتراک بزاری با وای فای بعدم با لپ تاپ وصل شی گوشیرم بزاری یه دو سه متر اون طرف تر از خودت ولی اگه با کابل باشه خوب اره ولی یه چیزی الان همه دیگه از نت گوشیشون بیرون استفاده میکنن اینطوری همه سلامتیشون در خطره :n10:حالا یه چیزی اکثرا نت ها روشنه و گوشی هم تو جیبشون جیبم نزدیک بیضه هاس ان موقعس که فوقش 2 سال طول میکشه بدن مقاوت کنه بعدش از بس کنار تشتعشات موبایل بوده طرف عقیم میشه:n35::n14:نقل قول:
دقیقا بهترین کار همین هست برا گوشی خیلی ضرر داره سلامتی بدن هم که جای خودنقل قول:
فقط از دوستان کسی مودم رو داره چون مودم تا 400 تومان هم بم قیمت دادن از ی طرف هم میترسم این سرعت همیشه یکنواخت نباشه؟؟!!!
چ مدلی پیشنهاد می کنین؟؟