سلام دوستان کمک میخوام
من دوربین canon میخوام قیمتش تا 300 تومن باشه کدوم مدلش بهتره؟
یا تو این قیمت مارکهای دیگه ای هم خوب هستن؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام دوستان کمک میخوام
من دوربین canon میخوام قیمتش تا 300 تومن باشه کدوم مدلش بهتره؟
یا تو این قیمت مارکهای دیگه ای هم خوب هستن؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
canon sx220.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین کامپکت بدون GPS حال حاضر شرکت کنون.
البته مدل GPS دارش به sx230 موسومه و حدود 30 ت قیمتش بیشتره.
البته GPS دوربینها از برندی که من تست کردم توی ایران جواب نمیده و به ماهواره وصل نمیشه هر چی ور رفتم متوجه نشدم چرا.
---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
--------------------
اره خوشکلم هستش مرسینقل قول:
بعد کیفیت دوربینش خوبه دیگه؟
نقل قول:
دوربين Ixus 310 هم دوربين خوب و قشنگيه لمسي هم هستش
سوالم اینه که پیش بینی قیمت ها چیه؟ ممکنه قیمتها بیان پایین یا همین الان بخرم ؟
جناب هکتور تاپیکتون رو خوندم . ممنون از زحمتی که کشیدید
دوستان امروز دوربین دیجیتال پاناسونیک lumix lx5 رو قیمت گرفتم 619 هزار تومن بود به نظر شما ای قیمت میارزه یا اینکه ممکنه گرون تر از این هم بشه؟
دیگه ارزش نداره حالا باشهنقل قول:
بودجه تون چقدره؟؟؟
پس نباید اون حرف رو زدنقل قول:
بله به 1800 هم رسید و من میگم پایین هم نمیاد
SX230نقل قول:
اصلا همچین چیزی نیستنقل قول:
IXUS 300 یا 310نقل قول:
بالا میره بالا تر ، چون سیاست اینو میخاد :46::5:نقل قول:
گرونه ، اما گرون تر هم میشهنقل قول:
دست کم تا بعد عید همین وضعه :13:
دوست عزیز دور فوجی رو خط بکش که بدجور پشیمون میشینقل قول:
البته من این مدل رو اصلا نمی دونم چه جوریه ولی یه دوربین فوجی گرفتم(به پیشنهاد و اسرار فروشنده کثافت پاساژ بزرگمهر) که 24 ساعت نکشید که پشیمون شدم. واقعا افتضاح بود و از عصبانیت:grrr: میخواستم بزنم خوردش کنم . آخر سر هم نتونستم تحملش کنم:42: و به نصف قیمت فروختمش(با این که نو ، نو بود کسی ازم نمی خرید)
آیا دوربین ixus 115 hs برای من که زوم برام مهم نیست خوبه چون تمام امکاناتش مثل sx230hs هست باقیمت خیلی کمتر؟
115 را بگیرم یا ارزش داره روش بزارم و310 را بگیرم ؟
بله دوست من شک نکن کیفیت عکس و فیلمبرداریش عالیه.نه تنها در بین تمام کامپکتهای کنون بلکه در بین تقریباً همه ی کامپکتهای رقیب.نقل قول:
در واقع همونطور که گفتم همون sx230 هست منتها فاقد چیپ اتصال به GPS هست که که مهم هم نیست.
دوست عزیز لمسی بودن نمایشگر دوربینها یک مولفه ی تقریباً بی اهمیت هست.یعنی کاراییش مثل گوشی های لمسی نیست و چنین کاربرد و انتظاری هم ازش نخواهید داشت.نقل قول:
من قبل از خرید سونی HX9v چون قبلش پاناسونیک FZ38 داشتم که یک SLR Like فوق العاده بود خیلی نظرم روی Panasonic ZS10 بود که بهترین کامپکت حال حاضر پاناسونیکه و نمایشگر لمسی داره و قیمتش در همون حول حوش HX9v هم هست ولی وقتی Review های اون رو در یوتیوب نگاه کردم دیدم لمسی بودن نمایشگرش کاربرد و کارایی محدودی داره و ارزش نداشت برم دنبالش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستش دوست عزیز من علت قیمت به این بالایی رو برای یک کامپکت 2010 متوجه نشدم در حالیکه پارامترهای اصلی ضعیفی داره.شما با این قیمت میتونستی کامپکتهای بسیار پیشرفته تر و وقویتری تهیه کنی.
البته ممکنه خصلت کفشک فلاش یا قابلیت اتصال لنزش براش شما مهم بوده.. ولی بازم قیمتش بیجهت بالاست.