من 256 دارم ولی خوب ساعت های مختلف سرعت فرق داره به این شرح :
12:30 تا 1 سرعت 190 هست
1 تا 5 سرعت معمولا 30 هست
5 تا 6 سرعت معمولا 80 هست
6 تا 7 هم سرعت 190
Printable View
من 256 دارم ولی خوب ساعت های مختلف سرعت فرق داره به این شرح :
12:30 تا 1 سرعت 190 هست
1 تا 5 سرعت معمولا 30 هست
5 تا 6 سرعت معمولا 80 هست
6 تا 7 هم سرعت 190
من کرجمنقل قول:
256 دارم
512 و 128 هم داشتم
128 ک در حد دایل آپ:دی
512 و 256 هم هیچ فرقی نداره.هر دو سرعت شبانه من بین 1 تا 25ه:دی
البته مرکز من باغستان رسما تعطیله:دی
3 ماهه ک میخوان پهنای باند اضافه کنن!!!
دوبارم تا حالا به گفته خودشون چنج داشتن ک نتیجه ش فقط قطعی واسه من بوده
آقا من قبل از اين سرويس 1 مگ سه ماهه داشتم با حجم ماهي 2 گيگ اصلا همچين مشكلي نداشتم و سرعت توي روز دوروبر 170 الي 180 ميچرخيد ولي خير سرم دو دو تا چهارتا كردم گفتم خب احتمالا 512 بگيرم رو 150 ميچرخه ولي الان ديوونه م كرده زنگ زدم پشتيباني گفت كه پهناي باند شهرستانتون كمه درخواست افزايش پهناي باند داديم آقا راهي هست كه بشه سرويس 1 مگ سه ماهه رو جايگزينش كرد؟نقل قول:
سلام فکر کنم اگه حضوری برید و درخواست بدید تا اون حجمی که استفاده شده باهاتون حساب میشه بعد میتونید به سرویس قبلی برگردونیدش :20:نقل قول:
سرويس 1 مگ سه ماهه رو جايگزينش كرد؟
الان زنگ زدم نمايندگي ميگه كه چون الان 30 گيگ داري نميتوني به سرويس 1 مگ سه ماهه 6 گيگ تبديلش كني
همچين چيزي صحت داره نميشه؟
به نظر من بهترین کار این هست که اول بدونید کدوم یکی از سرویس ها پهنای باند دو مگ براش باز هستنقل قول:
بهترین سرویس ( قیمت - سرعت و ترجیحا محدود ) کدوم یکی از پنلاشه
اگه از خود پشتیبانی پارس انلاین تو منطقه خودتون سوال کنید شاید کمکتون کنن
من خودم 128 سه ماهه با 7.5 گیگ حجم 36000 تومن گرفتم (سرعت بین 110 تا 140 در روز)
بعد از اون بهترین سرویس که بیشترین حجم و کمترین قیمت رو داره بردارید بسته به نیازتون :20:
راستشو بخوای میگن :31: که باید بزاری زمان قرارداد تموم بشه ولی باز زنگ بزنید به پشتیبانی شماره تلفنتون رو بدید بگید چک کنهنقل قول:
همچين چيزي صحت داره نميشه؟
من زنگ زدم که بگم هی گفت شماره شماره گفتم راستش شمارشون رو نمی دونم گفت پس بگید خودشون تماس بگیرن قربان
سلام
من 256 سه ماهه دارم ماهي 2 گيگ. خدا رو شكر سرعتش خوبه. تا حالا زياد دانلود شبانه نداشتم.ولي سرعت دانلود در اكثر اوقات حدود 195 هست البته با IDM .
اونطوري كه دوستان گفتن، به نظر من بستگي به منطقتون داره. فكر كنم منطقه ما استفاده كننده كمتر داره به خاطر اون سرعت خوبه.
کمتر از 5 دقیقه سرعتم خوب بود یهو رفت زیر 50 128 نامحدود :13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم كه ٢٥٦ ماهي بيست گيگ دارم راضيم.
همش روي ١٢٠ دانلود ميكنه. جز ديروز كه قاطي كرده بود.ولي در بقيه حالات خوبه.
شبا هم كه سرعتش روي ٣٥ تا ٤٠ هست.