خیلی ممنوننقل قول:
دوستانی که 256 دارن لطفا سرعت سندشون رو اعلام کنن:n16:
Printable View
خیلی ممنوننقل قول:
دوستانی که 256 دارن لطفا سرعت سندشون رو اعلام کنن:n16:
با این نرم افزار میشه سرعت و دسترسی ها رو کنترل کرد ::n09:نقل قول:
CCProxy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 1 مگ
ساعت 3:30 (مصرف رایگان)
:n29:
خوشبحالت از شروع طرح تابستان سرعت شبانه من افتضاح شده 2 مگ دارم ولی شبانه نوسان وحشتناکی داره و بیشتر از 2 گیگ دانلود نمیکنه حالا جالب اینجاست شب ها آنتن قطع میکنن تا وقتی میزاری برای دانلود شبانه دانلود هات خراب بشه حالا وقت کردم تست شباته میزارمنقل قول:
کدوم شهری؟! واسه من که کلا قطع بشه بهتره تا باشه سرعتم 7-8 کیلو بایتهنقل قول:
دوستان برای مدت یک هفته میخوام وایمکس بگیرم چون متاسفانه خط تلفن نداریم و بقیه راه ها هم به صرقه نیست برای یک هفته اگه دوستان راهنمایی چیزی دارن ممنون میشم بگن بیشتر هم برای مکالمه صوتی از طریق وایبر و سایر برنامه های میخوام ازش استفاده کنم ناحیه هم تو نقشه نگاه کردم زرد ولی بازم شک دارم چون نقشه خیلی ناقص هست ممنون میشم دوستان مشاوره بدن
یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه برای اینکه مطمئن بشم منطقه ما آنتن میده جایی هست زنگ بزنم بیان چک کنن؟یا کار دیگه ای میشه کرد؟خودشون حتما باید بیان نصب کنن؟
سرعت روزانه
سرعت شبانه خیلی نوسان داره سرعت دانلود و آپلود یکیه!
لعنت به ایرانسل 200 پول مودم 3 گیگ حجم کاری نمیشه انجام داد و گیگی 8 هزار تومان با این وضعیت شبانه
دوستان کسی از اصفهان وایمکس داره ؟
الان چندین روزه که مشکل داره محلی که من هستم و خودشون هم قبول دارند ولی الان 2 هفته هست که رسما نمی تونم استفاده کنم و همش قعطه و وقتی تماس می گیرم همش می گن کارشناسان در حال پیگیری هستند و رسما هیچ کاری نمی کنند.
اگر کامل قطع شده و نمی تونی استفاده کنی وقتی وصل شد باید روزهای که قطع بوده بهت اضاف کنن طبق قانون sla !نقل قول:
سلام خدمت دوستان
آقا دنباله یه جواب بودم که مجبور شدم کلی از پست هایه دوستان رو بخونم و واقعا چیزایی دیدم که واقعا از ما بعیده
دوستان هر کسی یه کم اطلاعات درباره کامپیوتر داره دیگه خودشو خدای کامپیوتر میدونه و بحث هایه الکی که فقط باعث ناراحتی هست
اقا هر کسی از رویه اینکه من خدای کامپیوتر و اینترنت هستم میخواد حرفه خودشو به کرسی بنشونه
و باعث دادن اطلاعات اشتباه میشه
حدود 7 ماه هست که اینترنت وایمکس ایرانسل رو دارم
و واقعا ازش راضی هستم نه قطعی داره نه مشکلی نه بدبختا بد جواب میدن نه چیزی
ایرانسل ماله بابام نیست که بخوام ازش تعریف کنم و واقعا تو ایران اینترنت گرونه و مشکلات داره
پس اینقد الکی نگید ایرانسل پولمو خورد و فان
ما اشتباهمون اینه موقع امضا کردن و خرید اینترنت یا هر چیزی قرار داد رو نمیخونیم و فقط امضا میکنیم
من 7 ماه اینترنت 128 دارم و با سرعت بین 14 تا 16 کیلوبایت دانلود کردم
و هر ماه 30 گیگ دانلود داشتم
اما یه ماهه که واسه دیدن شبکه های خارجی و بازی انلاین و این چیزا اینترنت 1 مگابایت درخواست دادم و یک هفتس فعال شده
دیشب برام همون sms معروف اومد که خط مشی استفاده منصفانه رو رعایت نکردید و منم اومدم
تو این تاپیک و گشتم و جز کل کل هیچ نتیه ای نگرفتم و امرو با شماره
09377070000
تماس گرفتم و نه بدبختا جواب سر بالا دادن نه چیزی
در مورد اینترنت یک مگابایت و 2 مگابایت این موضوع هست و
شما با یک مگابایت که همیشهسرعت دانلود من تو هر حالتی بینه 120 کیلوبایت تا کم کمش 115 میومد
میتونید 40 گیگ دانلود داشته باشید و بعد از اون ضریب اشتراک به 1 به 10 تغییر میکنه و تا پایان دوره این ضریب اشتراک میمونه
یعنی تا پایان ماه و سپس به قبل بر میگرده یعنی ضریب اشتراک به 1 به 8 و در
اینترنت نامحدود 2 مگابایت هم بعد از حجم 80 گیگ این طور میشه
اما اینترنت نامحدود ماهیانه حجم های
128
256
512
شامل این قانون نمیشن و هر چقدر دانلود داشته باشید مشکلی نیست
من از وایمکس در سردار جنگل اریا شهر و فردیس کرج و کردان و سعادت آباد استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشته
نمیدونم و خیلی عجیبه که دوستان تو این پست ها این چیزارو نوشتن که سرعتاشون اینجوریه
من خودم خوره دانلود هستم و 24 ساعته لپ تاپم روشنه و یا tv میبینم یا بازی انلاین میکنم و یا دانلود الان 10 ساله این روند رو دارم ادامه
میدم و نه لپ تاپم شارژرش سوخته نه به مشکلی خوردم
خلاصه
دوستان من اینترنت وایمکس ایرانسل و اصلا واسه همین که همش اینور انورم گرفتم و خداییش تو این چند ماه اصلا قطعی نداشتم
هر وقت با پشتیبانی تماس گرفتم 1 ثانیه بعد اپراتور واقعا با صبر و شکیبایی و احترام جواب دادن و
در کردان مثلا من 43 درصد انتن داشتم مودم هم w300 هست
از این usb ها که یه سامانه تقویت داره و اصلا با این انتن کم نه قطعی داشته نه سرعت افت کرده
در هر حال مشکل اینترنت فقط به اپراتور ربط نداره و باید بگم
به هاست شلوغی هاست اکانت دانلود و ip و هزار تا چیزایه دیگه بستگی داره که دوستان فقط
به اپراتور هر چی دلشون میخواد میگم
راستی وقتی ضریب اشتراکم 1 به 10 شد سرعتم بینه 90 تا 100 شد و
از ماهه دیگه دوباره به 1 به 8 و سرعت 120 بر میگرده و امتیاز اینترنت نامحدود از بین نمیره و دوباره نامحدود دارید تا به 40 گیگ که رسید دوباره
اشتراک 1 به 10 میشه و این روند ادامه داره
برای گرفتن اینترنت پر سرعت هم من یه برگه شرکت مون نوشتم و ایمیل کردم به
و بعد روز بعد به همون شماره که گذاشتم تماس گرفتم و گفت چه تعرفه ای میخواید و از سره ماهم فعالشد
و این چیزایی که دوستان نوشتم نمیدونم واقعا داستانشون چیه
پیروز و موفق باشید .