مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه
مال من که الان حدودا دو هفته است هدیه مون رو ندادند سر کاریه
سلام
من اعتباری گرفتم زنگ زدم 120 با هزار بدبختی شماره رو گرفتم:39: :39: مشخصات رو گرفت بعد گفت کپی مدرک شناسایی که بالا سمت راست شماره سیم و پایین سمت چپ آدرس و کدپستی رو بنویسم فکس کنم به شماره 09630 ((حالا می خوام ببینم درست متوجه شدم مخصوصا شماره فکس رو شک دارم))
ممنون می شم زود جواب بدین
اتفاقا يك خط مي خواستم بخرم، گفتم ثبت نام كنم راحت تره. بعد با هزار بدبختي يك شماره نه چندان رند پيدا كردم.نقل قول:
توي فرم شماره مدرك شناسايي را خواست كه اصلا نفهميدم منظورش كدوم مدرك را ميگه. حالا بگذريم.
بعد ميگه پول بريز به حساب تا يك هفته ديگه برات پست ميشه. هزينه پستش هم 2500 هستش.
خب اگه اينجور باشه ميريم از يك مغازه يك كارت راحت مي خريم. ديگه اينقدر دنگ و فنگ نداره.
راستي اين رزروي كه انجام داديم براي اعتباري هستش يا خير؟
ما كه نفهميديم. :20:
سلام خدمت شاهین جان...
آقا من یه مشکل اساسی دارم...
1- اینکه من 2 تا خط دائمی دارم که یکیش رو که 45 هزار تومن قبضش رو دادم ولی کد شناسه رو آخرش رو اشتباه وارد کرده بودم و به پشتیبانی زنگ زدم و گفت که درست میکنه که نکرد و الانم جالب اینجاست که خط رو قطع کردن (ساسپند)... بعد آخرین باری که چک کردم هنوز 50 هزار تومن بدهی داشت و من میخوام این خطهام رو بفروشم
اگه شماره فیش و این چیزا میخواد بگین که براتون میل کنم.
ولی این مشکل هست...
2- یه مشکل دیگه هم دارم که اون یکی خطم هم که 22 هزار تومن بدهی داره به نظر خودم اصلا عادلانه نیست چون من استفاده نکردم انقدر ازش... میشه یه چک کنید. چون که قبلا هم شده بود که اشتباه بشه و درست کرده بودن ولی الان این اپراتوری که ور میداره خیلی بی حوصله هستش...
3- بعد یه چیز دیگه... این E-care برای اعتباری ها نیست؟ اگه هست میشه برای من فعالش کنید؟ شماره من 09354437654
منم نفهمیدم منظور شما رو :23: :23: :23:نقل قول:
ولی من سیمم رو از مغازه خریدم و دلیل این که می خوام ثبت نام کنم از طریق شماره 120 اگه به پستهای شماره 4509 و 4510 تو صفحه 451 یه نگاهی بندازی سوالی که من پرسیدم و جوابی که دوستان به من دادن رو بخونی دلیل ثبت نام تلفنی من رومتوجه می شی
طبق گفته دوستان معمولا 47170 اعتبار داره((همون 50000 ریال)) ولی مال من 94340 اعتبار داشت ((همون 100000 ریال)) دلیلش رو میتونی از آقا شاهین سوال کنینقل قول:
سیم هدیه اعتباری هست و شارژ نداره باید شارژش کنی
بله جالبه ((تا حالا یه اپراتور داشته 13 سال پول زور از ملت میگرفته حالا که یه اپراتور اومده که با هزینه کم وجوایز گوناگون سیم واگذار می کنه برای همه جالب شده))
من هنوز جوابمو از آقا شاهین میخوام...
شاهین جون شما گفتید MTN دنبال تاسیس سایت های مشترک با بقیه اپراتورهاست و اونها قبول نمیکنند ولی این خبری که دوستمونmeshkipoosh پست کرده میگه که بقیه اپراتور ها و شهرداری میخوان سایت ها ی مشترک ایجاد کنند ولی MTN هنوز نمایندشو برای اونا نفرستاده و همکاری نکرده!
این دو تا که کاملا بر خلاف هم هستند.
نقل قول:
خواهش میکنم قابل نداشت میخواستم خودم از اولش توی تاپیک سوال کنم ولی گفتم شاید بدرد کسی نخوره
ولی مطمئن باش از این سوالها زیاد دارم و ازت ممنونم :20: :46:
آقا شاهین تماس با 130 و ... با طرح طلایی هزینش چجوریه ؟
به هر حال ایرانسل مسئول نصب Bts در شهرهاست نه اینکه ما براش غصه بخوریم !!
باید مشکلات رو حل کنه 22 بهمن کجا تیر کجا !!
یه سوال از آقا شاهین
بعد از فکس مدرک شناسایی چند روز طول می کشه تا تاییدیه ثبت نام برام Sms بشه
ممنون
سلام
اين سيم كارت اعتباري داره منو ناراحت ميكنه
آخه چرا طرح طلايي شامل اعتباري نميشه و فقط براي دائميه؟
چون طرح طلايي سرويس gprs اش رايگانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يعني اينترنت مفتي !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگخ باید یه ذره به دایمی ها سرویس های بیشتری بده تا ملت برن دائمی بخرن وگرنه همه میرفتن اعتباری میخریدن
دقیقا همین طور هست . به ما چه ربطی داره که مشکل با شهرداری داره ... می خواست اول مشکلات خودش را با شهرداری حل کنه بعد سیم کارت بفروشه و قول دروغ نده . تیرماه هم داره به پایان می رسه و خبری نیست هنوز !نقل قول:
ایرانسل فعلا فقط به فکر تبلیغات و فروش سیم کارت های بنجل خودش به مردم هست .
ایرانسل با این رفتار خودش باعث شد که مردم همان اپراتور اول را با همه مشکلات ترجیح بدهند .
آره خب به نظر من ایرانسل خیلی خودشا به اب و اتیش نمیزنه مشکل اصفهانا حل کنه ! آخه مگه میشه 6-7 ماه بگذره و آب از آب تکون نخوره ؟ واقعا اصفهان که ایرانسل خیلی بد نام شده همه طرف دولتیای افتضاحن.من خودم بارها که رفتم کارت شارژ بخرم دیدم که همه میان دنبال اعتباری دولتی .نقل قول:
اما این دولتیام خیلی بد جور گند شدن ! مثلا بارها شده گوشی رو میز بعد یهو می بینی آنتن نداره بعد جالبه یه 10 درجه که می چرخونیش درست میشه !
امروز زنگ زدم به یه دوستام که 913 داره الان تهرانه نمیدونم باورتون میشه یا نه 5 بار وسط مکالمه قطع شد و هر بارم که خواستم بگیرم با انواع پیام ها مواجه شدم !
ولی به نظر من ایرانسل بنجل نیست ایرانسل خوبه اما به شرطی که کوتاهی نکنه !
اين مشكل تا چند روز ديگه برطرف ميشهنقل قول:
زنگ مي زنند تا سيستم شار الكترونيكي رو تست كنند و مشتركين رو به اعتبارشون اضافه كنند و قبضي ها هم از بدهي شون كم كنندنقل قول:
در اين مواقع اگر شما هيچ بدهي نداشتيد از اين دو تا كد استفاده كنيد.
(كليه مسدوديت تماس ها بر طرف شد - دفع انسداد تما ها) # 0000 * 330 #اگه اين پيغام هارو داد ولي مشكل بر طرف نشد با پشتيباني تماس بگيريد.
(كليه انتقال تماس ها لغو شد) # 002 ##
مطمئنا گوشي خانم شما از سري گوشي هايي است كه GPRS رو ساپورت نمي كنه و اين هم همان تنظيمات سرويس مذكور است.نقل قول:
اگر چنين نيست مشكلي نداره.
اين كم شدن اعتبار هم شركت داره برطرف ميكنه. خوده من توي طرح طلايي برام 22 هزار تومان GPRS هزينه داشته. بماند كه مكالمات ايرانسل هم برام اولش هزينه داشت.
اولا 30 هزار تومان نه 29 هزار تومان انقدر راحت به فروشنده ها رو نديد.نقل قول:
ثابيا بايد 4717 تومان باشه و مبلغ اضافي براي برخي از سيم كارت هايي كه از عيد فروش نرفته و 4717 تومان هديه نوروزي داره.
سيم كارت هديه بدون شار است.
بله كاملاً مثل بقيه سيم كارت ها است.
مطمئن باش يه جاي كار ميلنگه.نقل قول:
مثلاً از كجا مطمئن هستي كه فروشنده ثبت نام شمارو انجام داده.
و اگه انجام داده كي؟
7 روز پس از ثبت نام سيم كارت دوم شما ارسال ميشه و 7 روز پس از ارسال توي دفتر پست منطقه مسكوني تون قابل دريافته.
تازه شايد هم سيم كارت ارسال شده و SMS كد پيشتاز رو شما نگرفتي.
پس اول اطلاعات كسب كن و بعد بگو سره كاريه.
به فرض كه تمام اين مشكلات نباشه با يك فرم درخواست ساده به سيم كارت دومتون مي رسي.
بله درسته اين شماره فكس ايرانسل است.نقل قول:
اين خطي كه شما مي گوييد از سري شماره هاي طلايي كه است.نقل قول:
150 هراز تومان است و يك هفته پس از ثبت نام بايد بريد دفتر پست منطقه مسكوني و با پرداخت 2500 تومان هزينه پست پيشتاز سيم كارت رو تحويل بگيريد.
اگه غير از اينه فروشنده داره كلاهبرداري ميكنه.
اين رزرو مخصوص خطوط پرداخت ماهيانه يا همون قبضيه.
شما بايد اين مشخصات رو براي من ميل كنيد.نقل قول:
1- شماره موبايل 2.نام و نام خانوادگي 3. ش.ش 4. كد شناسه صحيح شما 5. كد شناسه اي اشتباه پرداخت كرده ايد. 6.كد شعبه 7. كدام شهر 8.تارخ دقيق و ساعت پرداخت 9.مبلغ پرداخت شده
اين مشكل رو بايد حتما 130 رو بگيري و بگي كه به بخش قبض شمارو وصل بكنن تا اون ها براتون پيگيري بكنند.
من نرم افزار اون هارو ندارم.
مشخصات خودتون براي من مكيل كنيد.
اين ها فعلا شايعه است. توي ايران حرف زياد ميزنند. مطمئن باشي اگه اين كار بخواهد به صورت درست انجام بشه اولين نفري كه پا پيش ميزاره نماينده ايرانسله.نقل قول:
همان تعرفه قديم.نقل قول:
اعتباري 620 و دائمي 499 ريال
ولي 120 رايگانه
انجام ثبت نام همان لحظه توسط اپراتور انجام ميشه و مدرك شما پس 7 روز فكس كردن در نرم افزار هاي ما قابل رويت است.نقل قول:
پس نيازي به دريافت پيام ثبت نام نيست.
اين مثل اين ميمونه كه همون امكاناتي رو كه به رونالدينيو ميدن به استاد اسدي هم بدن.نقل قول:
يه فرقي بين كسي كه 150000 تومان داده با كسي كه 29000 تومان داده بايد باشه.:27:
ببین وحید جان منظور من طرفداری از اپراتور اول نیست . آن هم مشکلات خاص خودش را داره ولی به هر حال خیلی قابل اعتماد تر از ایرانسل هست ... آخه دیگه این ایرانسل داره شورش را در میاره ، هی امروز و فردا می کنه ...
ایرانسل به دولت حق لیسانس پرداخت کرده و پروانه نصب Bts در کشور را داره و شهرداری تا حدی می تونه جلوش را بگیره و ایرانسل می تونه این موضوع را به سازمان تنظیم مقررات بکشونه و بگه ما در اصفهان 5 هزار تا سیم کارت فروختیم و مشترکان می خواهند استفاده بهینه بکنند ولی مثل اینکه ایرانسل هم به حل این موضوع زیاد راغب نیست و به همین شرایط راضی هست ... مثلا همین موضوع سایت شرینگ که خیلی به نفع ایرانسل هست و می تونه مشکلاتش را در شهری مثل اصفهان حل کنه ولی خودش همکاری نمی کنه .
دست درد نکنه آقا شاهین....حالا ما شدیم استاد اسدی!!!!!!!؟؟؟؟؟
:46: :10:
نقل قول:
به دليل اينكه دسترسي به اينترنت در شركت محدود شده ولي اين ايميل رو مي تونكم راحت تر چك كنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا اين يك مثاله.نقل قول:
پس ببخشيد.:40:
شوخی کردم بابا!!!نقل قول:
راحت باش (;
باید یه فکر اساسی بکنیم اینطوری که بشینیم تا یه روزی مشکل اصفهان حل شه فایده نداره .امروز تو یه مطب تو خ امادگاه انتن اصلا نداشتم و موبایل هم بد رقمه لازم داشتم.خود ایرانسل انگار اصلا به فکر مشترکاش نیست با خودش میگه سیم هامون که تو اصفهان پخش شده وقتی هر موبایلی سیم ایرانسل داشته باشه به خودی خود به خاطر تبلیغات زیادش هم که شده فروش میره.یه ساختمان هم کنار دکل بزرگ (دروازه تهران)داره ساخته میشه که تازه اسکلت بندی شده خلق الله هم گفتند تا این ساختمان ساخته نشه خبری از پوشش رسمی نیست.
شاهین جان از خبر داری ایرانسل سرویس های دیگه ای هم داره که آینده بده یا نه?
MTN بقیه ی کشور ها سرویس هایی مثل SMS2EMAIL , EMAIL2SMS , VOICEMAIL LITE یا MTN LOADED رو دارند...انجا هم سرویس دیگه ای هست که بعدا راه بیفته؟
یه سرویسی بود به اسم FRIENDS & FAMILY اون چی شد؟
یه سوال دیگه هم دارم...توی سایت ایرانسل نوشته شبکه از نسل 2.75 هست که اینترنت EDGE داره ولی الان GPRS هست...ایرانسل بعدا این اینترنت و ... رو upgrade نمیکنه به EDGE و ...؟
یه سوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست...
اگه با سیم کارت ایرانسل بریم یه کشوری که اونجا Mtn هست باید رومینگ باشیم؟
تخفیفی چیزی نداره؟
توی سایت Mtn یکی از کشور ها بودم دیدم زده Mtn به Mtn بین الملل تخفیف ویژه داره برای مشترکین Mtn اون کشور...گفتم شاید Mtn یه شبکه ی واحد باشه و با رومینگ به بقیه ی اپراتور ها فرق کنه.
نه مسعود جان منم نگفتم تو الکی طرفداری میکنی که ! من میفهمم چی میگی منم که گفتم ایرانسل زیاد اهمیت نمیده به مساله اصفهان.من اونجاشا فقط گفتم که بی انصافی نکنیم سیم کارت که خداییش از لحاظ امکانات و کیفیت بهتره اما خب حالا چرا این قدر اصفهان حاد شده را من نمیدونم!نقل قول:
آقا رضا شما به این چرندیات توجه نکن ! میگی چیکار کنیم ؟! ایمیلم که به شهرداری دادیم ! به سازمان تنظیم مقررات هم تلیدیم ... می خواین بریم یه عده جور کنیم بریم شهرداری؟نقل قول:
آقا برای Mms باید یه کاری بکنیم....بابا نا سلامتی ما برای Mms ایرانسل خریدیم و برای استفاده رایگان توی طرح های تابستانی پول میدیم ....این که نشد!
به اینجا مراجعه کن:نقل قول:
چندین بار در خواست طرح تشویقی قرمز رو برای سیم کارت اعتباری دادم ولی همیشه بعد از 7 ساعت یک اس ام اس میاد که درخواست شما پذیرفته نشد.
از یک شنبه هفته ی پیش دارم تلاش میکنم.
آقا من امروز هر دوتا سیم کار ت های هدیه رو گرفتم خلی راحت فقط باید ثبت نامشون رو تکمیل کنم یا همون شارز کنم کار میکنه؟
ایرانسل شورشو در اورده چرا؟ نمیدونم !!!!!!!!!!!!!
-------------
لطفاً با من تماس بگيريد...
اين صفحه بزودي در دسترس خواهد بود.
همون کد*55*-----------#
---------------
شاهین جان منو میتونی ببری تو شرکت ایرانسل؟
شاهین جان میتونی برام سندوق صوتی یا ذخيره شماره تماس گیرند رو برام فعال کنی قبلا برام فعال بود ولی از کار انداختنش جالب اینجاست که هر دوش هم زمان با هم کار میکرد واسم
خسته نباشي شاهين جان :40:
1 سئوال داشتم :
1 - كد پيش تاز برام يه هفته پيش sms اومد ، بعد ما رفتيم نزديكترين پست منطقه مون يارو مي گفت اينجا چيزي
نيومده بايد بريد پست ميدون ونك . بعد من زنگ زدم 140 به اپراتوره گفتم يارو مشخصاتمو گرفت گفت بايد بري پست
مركزي منطقه 14 ، چون اول كد پستيتون با 14 شروع مي شه . در صورتي كه ما 16 ساله كه ساكن منطقه 5
هستيم ، تو فرم ثبت نام سيم كارتمون هم منطقه 5 يادداشت شده . مي خواستم بدونم اپراتوره درست گفته يعني
بايد برم پست مركزي منطقه 14 يا پست مركزي منطقه 5 يا پست ونك ؟؟؟!!!؟؟؟
مناطق پستی با مناطق شهرداری فرق دارن !نقل قول:
اقا شاهین من هم اس ام اس زدم هم ایمیل تنظیماتgprsروبرام بفرست
به نظر من شهرداری رفتن فایده نداره باید بریم تو خود ایرانسل هر چند همونم فایده نداره !!
به نظر من هرچقدر هم ایرانسل به قول خودمون خوب باشه وقتی آنتن نده یعنی هیچی !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بابت پاسخگويي شما سپاسگزارم.نقل قول:
گوشي همسرم 7610 نوكيا با خط دائمي هستش كه براش همچين پيامي مياد.
هم ايشون عاصي شدند كه اس ام اس بيخودي مياد هم براي من هزينه الكي داره.
من گوشي ايشون و خودم را ريست فكتوري كردم و حتي يك ايرانسل اعتباري خشك خريدم باز هم همون مشكل را داره و موقعي كه گوشي من و يا همسرم ريست بشه اين اس ام اس فرستاده ميشه و از اعتبار من كم ميشه.
همين ديشب تا حالا كه تازه سيم كارت را خريدم بيش از 100 تومن كم كرده .:41:
حالا مي فرماييد ما بايد چكار كنيم كه اينجور اس ام اس نفرسته. حالا من نمي دونم كه براي كسان ديگه هم فرستاده ميشه يا نه. فقط مي دونم با هر بار خاموش و روشن شدن گوشي من مبلغ 32 تومن كم ميشه. :13:
در مورد مبلغ 29 هزار تومن . من به فروشنده گفتم كه بايد اين مبلغ باشه ولي ايشون گفتند كه اين مبلغ 29 هزار تومن خود ايرانسل بيرون ميده و ما نمي تونيم اين مبلغ بديم.
پس شانس خوب من بوده كه 9400 تومني شارژ داشته. :31:
راستي من به فروشنده گفتم كه كارت هديه كي مياد ؟ و من بايد تا چند روز منتظر باشم. ايشون گفتند كه شانسيه . يعني همچين مطمئن نباش . از 100 تا شايد 1 يا 2 تا نياد ولي احتمال زياد برات پست ميشه. حالا من سوالم اينه كه من از كجا مطمئن باشم برام كارت هديه مياد يا نه.
ممنون ميشم پاسخ دهيد.
نوشته شده توسط matrix10نقل قول:
سلام دوست عزیز اگه گوشی شما از سری های برنامه پذیر sis هیت که قابلیت نصب برنامه دارن کارهایی که میگم رو انجام بدید من دقیقا چنین پیغامی برام میاد وقتی سیم کارت رو عوض میکنمنقل قول:
ولی میدونم این پیغام از کجا صادر میشه یه برنامه هست به اسم Toys.Guardian.v1.07.S60.SymbianOS که دققیا چنین کاری رو انجام میده و من اون رو روی گوشیم نصب کردم اتفاقا برنامه خیلی جالبی هست حالا کارش به چه صور ت هست وقتی شما نصبش میکنی براش پسورد قرار میدی و یه متن توی تکسش مینویسی که هر وقت سیم کارت گوشیت عوض شد به شماره ای که به برنامه دادی اس ام اس میزنه البته اس ام اسی که میزنه از سیم کارت تعویض شده هست به شماره ای که شما بهش دادی وقتی که شماره سیم کارت وارد شده با شماره سیم کارت برنامه تفاوت داشته باشه برنامه مموری کارت رو قفل میکنه و نمیتونید به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید و خود برنامه هم مخفی میشه تا وقتی که سیم کارت اصلی رو جایگزین میکنید و میتونید برنامه رو ببینید و واردش بشید اون کد هایی هم که میبینید کد imei و کد بی تس اس نام اپراتو مزبور و شماره سریال سیم کارت و کد ی هست که بی تی اس بهش میده حتما ببینید چنین برنامه ای یا برنامه های مشابه این روی گوشیتون نصب نشده باشه چون فقط اینوجور برنامه ها فقط این کار رو انجام میدن که اگه دیگه خیلی مشکل داشت گوشی رو ببرید براتون فلش کنن و ممموری کارت رو هم فرمت کنید
ايول . بازم ايولنقل قول:
دقيقا همين برنامه با همين كارايي روش نصبه. چون ترس دزديده شدن گوشيهامون را داشتيم اين برنامه را توي دو تا گوشي نصب كرده بودم. البته گوشي هامون را ريست فكتوري كردم ولي هنوز اين برنامه روي گوشي ايشون نصبه . ولي بايد فرمت مموري بكنم تا مشكل حل بشه. بسيار سپاسگزارم
راستي به نظرت اگر مشكل حل شد باز هم اين برنامه را نصب بكنم يا از خيرش بگذرم؟
فرمت ميكنم و جواب را مي فرستم.:11:
وحید جان سلام این پست رو دارم با موبایلم می زنم.اون برنامه ای که باهاش کد بی تی اس هارو میدیدی میخوام.سیمبین 9.2 دارم.ممنون.
1.'گفتید اگه ثبت نام کرده باشی (از اینترنت) ولی سیم کارت هدیه بهت نرسیده باشه باید چی کار کنیم؟
2.چرا وقتی دلیور رو گوشیم روشنه ولی هنوز دلیور نمیده؟(اینو صد بار پرسیدم)
ببین اگه برنامه رو قبلا رو مموری کارتت نصب کرده بودی با فایل مننجر از تو گوشی نمیتونی بهش دست رسی داشته باشی چون قفله ولی اگه میتونی با کارت ریدر فرمتش کنی بهتره به جای این کار ها اگه سیم قبلی رو که باهاش برنامه رو نصب کردی دیگه راحت میتونی بدونه فرمت درستش کنی ولی اگه برنامه رو روی مموری خود گوشی نصب کردی راهی به جز فلش یا سیم کارت قبلی ندارهنقل قول:
آره برنامه خوبیه برای ردیابی گوشیه سرقت شده برنامه های دیگه ای هم هست که میتونی گوشی رو از راه دور قفل کنی به نظرم اگه درست کردی دوباره نصب کن فقط حواست باشه که چی کار میکنی چون خیلی خطرناکنه حسن!!!!!!!!