اينو بذارم؟
زانتيا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو بذارم؟
زانتيا:
این نرم افزاری که فایله تورنترو وا میکنه روگرفتم ولی اصلا دانلود نمیکنه........... چکار کنم..
كسي نيست جواب ما را بده؟؟؟؟؟:19:نقل قول:
به هر حال من بازم سوال مي پرسم:21:
آيا ميشه پليس و ماشين پليس به بازي اضافه كرد؟؟؟؟؟:8:
این XM هستش .نقل قول:
من زانتیا میخوام.
لطفا فایل object.dat رو بزارین
لطفا اسم جاده red county رو بگین توی map editor البته
لطفا فایل effectpc.txd رو بزارین
مجيد جان اون پرايد كه روش داري كار ميكني تموم نشد؟
نقل قول:این لینک super cj به همراه آموزش نصب ولی این مود فایل main رو تغییر میده و save های شما بی مصرف میشهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=139667
سوال 2 بله میشه
لطفا فایل effectpc.txd رو بزاری
کد دانلود این 405 چند؟؟نقل قول:
ببخشید هی تکرار میکنماااااااااااااااااااا ااااااا
سلام و ممنون از جوابتوننقل قول:
من قبلا به اين آدرسي كه دادين سر زدم ولي لينكش خرابه :41:
اگه كسي داره آپلودش كنه و يا يه لينك سالم بده:11:
در مورد اضافه كردن پليس هم اگه ميشه آموزش بدين ممنون ميشم:10:
آموزش اضافه کردن اجسام به بازی توصفحه اول تاپیک هستنقل قول:
این یه فروم خارجیه که سوپر cj رو داره ببین اگه می تونی از اینجا بگیر
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=249563
يكي نيست به سوال ما جواب بده؟
ببخشید هی تکرار میکنماااااااااااااااااااا ااااااا
ببخشید همچین بازی کسی میخواد تا لینکش را بگذارم
بابا جان الان جی تی ای ivبرای پی سی اومده کی میاد ویس سیتی بازی کنi
اون روز تو اخبار شبکه تعصیر مخرب بازیها برروی افراد رو نشون میداد
بعد یارو تو سیستمش داشت iv بازی میکرد
کی کی گفته GTA-IV برای پی سی اومده ؟ اگه اینطوره منم امروز resident evil 5 را با کامپیوتر بازی کردمنقل قول:
سلام
خواهش میکنم یک آدم فرهیخته و انسان دوست لطف کنه و فایل اوریجینال object.dat که حدود 124 کیلو بایت حجم داره و در شاخه data بازی هست رو آپلود کنه و بگه که نام جاده red county در map editor چیست یا اینکه اون مودی که در ان این جاده از نعمت برق برخوردار شده را بزاره
هم اکنون نیازمند یاری تان هستیم.... با کمال تشکر
بیا اینم object.datنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/128842132/object.dat.html
دستت درد نکه لطف کردی خدا ایشالا عمر با عزت بهت بده :40::11::5:نقل قول:
توي مود سوپر سي جي با كدوم كليد مرحله تموم ميشه؟ با كدوم كليد خلبان برامون مياد؟
خيلي خيلي نيازمندم به اين جواب ها. اگه كسي ميدونه جون هركي دوست داره بگه!:19:
کی کی نگفته IV واسه پی سی اومده.نقل قول:
الان یکی دو ماهی میشه!
این راک استار هم دیگه داره بامبول در میاره آخه درست کردنه یه بازی که ساخته شده واسه پی اس دیگه چقدر وقت میبره؟؟
كمك كنيد ديگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يكي برام مود super cj رو برام با اموزشش ميزاره؟
يا كسي ميدونه چجوري ميشه اينجوري تكچرخ زد؟
سلام hamid emiter
من هم این مشکلو داشتم چون رینگ جدید ریختم ماشینهایی که از اینترنت گرفته بودم مثل bmw , hummer,.....چرخاشون اینتوری شد فک کنم باید فایل هایی که replace کردی رو به حالت اول برگردونی من اینکارو کردم درست شد
سلام،اينم كليد های مود Super CJ:
با این mod دیگر نیازی به Trainer در بازی GTA:SA نداریدودر ضمن می توانید Super CJ شوید یا با یک تماس به راننده شخصی توسط او به خانه یا جاهای دیگر برویدو یا ... برای نصب این مود بدین صورت عمل کنید :ابتدا فایل موجوددر فایل دانلود شده که به صورت zip می باشد را در مسیر دلخواه Extract یا Unzip نمایید.سپس از همان مسیر فایل های script.img و main.scm را در مسیری که gta نصب شده در پوشه script واقع در پوشه data به جای فایل هایی با همان نام ها کپی کنیید سپس
فایل american.gxt را از همان مسیر Extract یا Unzip شده در مسیری که که gta نصب شده در پوشه text به جای فایل ی با همان نام کپی کنید. حالا این mod نصب شده است. برای اضافه کردن امکانات این mod به بازی وارد بازی شده و بدین ترتیب عمل کنید: پس از پایان دمو به جای سوار دوچرخه شدن به نزدیکی خیابان بروید سپس با نگه داشتن کلید های G+Y لیستی از ماشین ها می آید یکی را انتخاب نموده سپس کلید SPACE رابزنید بعد از چند لحظه یک ماشین به نزدیکی شما می آید بازدن و نگه داشتن کلید C سوار ماشین شوید به خاطر داشته باشید برای سوار شدن ماشین در این حالت نباید کلید F یا ENTER را بزنید.پس از سوار شدن به ماشین کلید CAPSLOCK رانگه دارید تا لیستی از مکان های مهم شهر بیاید .از این لیست Johanson house را انتخاب نماییدو کلید SPACE رابزنید راننده ماشین شما را به خانه میبرد بعد از رسیدن به خانه با کلید F یا ENTER از ماشین خارج شوید.برای وارد خانه شدن باید ماموریت اول تمام شود می توانید خودتان ماموریت را تمام کنید یا با نگه داشتن کلید N پس از دمو مرحله راتمام کنید سپس وارد خانه شوید. در نزذیکی میز ناهارخوری یک در بسته وجود دارد به آن نزدیک شوید تلویزیون بزرگی ظاهر می شود دراین هنگام بازدن کلید G اسامی مودها می آید وبا زدن کلید Y مودها فعال یا غیر فعال می شوند بازدن دوباره G مود بعدی می آید و به همین ترتیب آن را هم بازدن کلید Y فعال یا غیر فعال کنید . به همین صورت تمامی مود ها را فعال کنید و با زدن کلید F یا ENTER از آن خارج شوید و لذت ببرید.
با نگه داشتن کلید وسط ماوس و C در هر جایی از بازی می توانید بازی را ذخیره کنید.
با نگه داشتن کلید راست ماوس و SHIFT انواع اصلحه در اطراف شما می آید.
جان و جلیقه شما هرگز تمام نمی شود.
با سوار شدن به هر ماشین و نگه داشتن کلید N ماشین شما نسبت به هر چیزی ضد ضربه میشود ودر ها قفل می شود و با نگه داشتن N در ماشین باز می شود.
دیگر نگران چپ کردن ماشین نباشید اگر ماشین شما چپ کرد مدتی صبر کنید تا دوبار ه به حالت اولیه باز گردد.
دیگر هرگز از موتور پرت نخواهید شد.
با نگه داشتن کلید های W و Y در هر جایی به جز خانه سوار موتور می شوی
نوشته شده توسط hprj در ادرسکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=95296&page=201
----------------------------------------------------نقل قول:
من که گقته بودم !!!! :20:
در ضمن من خودم شنیدم رزیدنت اویل 5 برای پی سی امده ؟؟؟
سلام
مباحثی که به این تاپیک مطرح نمیشه را لطفا ادامه ندهید .
میگم نمیشه کاری کرد cj یه اسلحه رو بندازه .......چون خیلی چیزای چرتی گرفته با مردن هم از بین نمیره..... پلیس هم باش کار نداره.....
من اين كار رو كردم ولي مرحله تموم نشد.نقل قول:
كمكم كنيد!!!!!!!!!!:19::19::19::19:
والا نمیدونم ولی یجا خوندم که کلید tab+نمیدونم فکر کنم g بود......:41:
دستت خيلي خيلي درد نكنه.:40::40::40:نقل قول:
درسته . خيلي ممنونم.:40::11:
نقل قول:
خوب تو خودت این عکس هارو از کجا آوردی؟؟
من یه سوالی دارم راجبه عوض کردن صدا
ببینین درست عمل میکنم یا نه چون صداها اصلا جایگزین نمیشن:
اول با نرم افزار از قسمت sfx پوشه genrl رو extract یا export میکنم بعد مثلا توی bank 033 فایل های جدید رو کپی میکنم حالا اون فایلا رو میریزم تو یه فولدری که ساختم با نام genrl بعد این پوشه رو میریزم توی یه پوشه دیگه که با نام sfx ساختم چون اگه این کارو نکنم میکه sfx/genrl must existed یه همچین چیزی بعد همه ای فولدر ها رو توی bank 33 کپی مکنم و ادرسو برای import میدم مثلا desktop/bank 033 و قسمت import و sfx رو تو نرم افزار انتخاب میکنم و دکمه import رو میزنم و مینویسه که import انجام شد.../
فکر کنم دیگه اخرای کار تاپیک هستیم . و بعد از پراید مجید این تاپیک هم بسته میشه . البته فکر کنم.... به هر حال اخرین سعیم رو میکنم . هر کسی ماشینی شبیه به پاترول داره بزاره .
من یه ماشین دیده بودم جولوش یه کم شبیه به پاترول بود میخوای عکس بزارم؟
یه پاترول 2007 هم هست که زیاد شبیه پاترول توی ایران نیست اونم میزارم
خواهشا یکی به پست شماره 4636 مراجعه کنه و جواب ما رو بده