rasme neveshtan ra ..... rasme khandan ra ......rasme yad gereftan ra .......dar zendegi madyoone to hastam, tamame zendegiam va noore cheshmam toi,tanha rahe nejatam az tarikeye cheshmanam toyi....DOOOOOSTAT DARAM Eynake man
:blush:
Printable View
rasme neveshtan ra ..... rasme khandan ra ......rasme yad gereftan ra .......dar zendegi madyoone to hastam, tamame zendegiam va noore cheshmam toi,tanha rahe nejatam az tarikeye cheshmanam toyi....DOOOOOSTAT DARAM Eynake man
:blush:
ye roz ye dozdi mire khoneye ye bad bakhti dozdi hichi peyda nemikone mashghaye bachason ro khat khati mikone
دوستان عزيز سعي كنن تا اونجايي كه ميتونن sms فارسي باشه.
از یه نفر ميپرسن: بلدي پيانو بزني؟! ميگه: نه. ولي يه داداش دارم... اونم نه!
اگه 1 روز بری سفر
اگه 2 روز بری سفر
اگه3 روز بری سفر
اگه 4 روز بری سفر
اگه 5 روز بری سفر
اگه 6 روز بری سفر
اگه 7 روز بری سفر
ا هفته است که رفتی سفر .
تركه میره طوطی بخره ، اشتباها جغد میخره بعد از چند روز دوستش مياد پيشش میگه :
خوبه ؟ حرف میزنه؟
تركه میگه : نه ، ولی خوب توجه میكنه :blush:
امروز روز بزرگداشت پت و مته :
اين Sms رو بايد برای شبيه ترين فرد به اين عزيزان فرستاد
روزت مبارك
یه ترکه جیر جیر کی رو می گیره تا صبح رو غن کاریش میکنه
ترکه نوشابه میخره گازشو میگیره میره شمال
باشه چشم مومن خدا دیگه نمیگم مومن خدا... خدا حافظ مومن خدا...نقل قول:
نوشته شده توسط masoud908
خيلي جالبه.ادامه بديد!
كرم ابريشم قرص اكس مي خوره پليور مي دوزه ! :blush:
يك خبر خوب كه باعث خوشحالي هممون ميشه. من وقتي اين خبر شنيدم از خوشحالي اشك تو چشام حلقه زد!!! ( حاج زنبور عسل) مادرش رو تو اوركات پيدا كرد....
یک آدم خسیس به پسرش میگه: برو براي ناهار از خونه همسایه دو تا نون بگیر، پسره میره و برمیگرده ميگه: بابا همسایه نون نداد، خسیسه شاكي ميشه و میگه: اه اه، خاك بر سر خسیسش كنن، برو از توی یخچال خودمون دوتا نون بیار.
beMIB bakhI shidhorNA Moofeb KEozor SgroA beREK kARhoonY :tongue:
زور نزن بابا حروف کوچک رو بخون
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ;)
--------------------------------------------------------------------------------
Ey Khoda Smsam Napare,khodam beparam,Smsam Napare,parande bepare,Smsam Napare,Eshgham bepare,
smsam napare,fiyooz bepare,Smsam Napare,aghl az kaleye oni ke dare ino mikhone bepare Ama Smsam Napare
...!!
ترکه می ره استادیوم ، جو می گیرتش با همه دست می ده
Yaroo Kharejie Az Torke miporse "where is Hospital?" torke mige man ke nemidonam chi migi vali mahze etminan, khar babatee :blink:
یه مرده تو دستشویی می میره روحش تو هواکش گیر میکنه :biggrin: :laughing:
خیلی تاپیک توپیه :happy: :cool:
نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_cpu_full
چی چی یو توپه از توپم بهتره
سلام چطوري ديشب خوابتو ديدم.بايه لباس خوشگل نارنجي اومدي در خونمون.هرچي گفتم بيا تو نيومدي گفتي برو اشغالتنو ورداربيار!!!
میدونی چرا قزوینیها خوشبختن
چون خوشبختی جرأت نمیكنه بهشون پشت كنه
یه ترکه بود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هنوز هم هست
يه روز يه تركه ميره غواصي تو عمق 20 متري بعد يه كوسه مياد ازش ميپرسه آقا شما تركين ؟ ميگه از كجا فهميدي ميگه چون كپسول آتشنشاني پشتته
یه تركه صد هزار تا صلوات نذر میكنه كه حاجتش برآورده بشه . بعد از این كه حاجتش برآورده میشه براي اداي نذر میره ورزشگاه آزادي میگه جمیعا صلوات
یه خره دنبال یه تركه همه جا میرفته . تركه عصبانی میشه می گه برا چی دنبال من را ه افتادي ؟ خره میگه : هآآآآآآآآآ من وجدانت بیدم . !
سه تا تركه با هم میرن مهمونی، توي مهمونی دوتاشون حسابی میرقصیدند و نفر سوم هم نشسته بوده یه گوشه و هی میگفته: زرد، قرمز، آبی... زرد، قرمز، آبی... بهش میگن: تو چرا نمیرقصی؟ میگه: آخه من رقص نورم
بسيجيه زنگ ميزنه به دوست دخترش، ميگه: بابات رو بپيچون بريم نماز جمعه
به باباي حسين فهميده ميگن نظرت در مورد رشادت فرزندت چيه؟ ميگه بي خيال بابا من هنوز دارم قسط تانك ميدم
به تركه میگن : تو مسابقات به چه مقامی فكر می كردي ؟ میگه به مقام معظم رهبري
به تركه میگن تو با چه ارزي از مملكت خارج میشی میگه با عرض معذرت
تركه برف پاكن ماشينش رو ميزنه ، هيپنوتيزم ميشه
چهارشنبه سوري باباي تركه آتیش میگیره ،تركه و داداشاش از رو باباه می پّرند
پزشکی از خانم پرستار پرسید:
امروز قلب بیمار چطوره ؟
خیلی خوب اقای دکتر تا حالا سه مرتبه به من پیشنهاد ازدواج کرده؟
ye chizio kheyli vaghte mikham behet begam , midoonam migi boro baba . man asheghe .asheghe ...asheghe to .. asheghe to..asheghe to .... asheghe torobche hastam
ترکه دیش ماهواره می زاره رو پشت بوم روش می نویسه کولر
ترکه میخواسته به دیوار میخ بکوبه, میخ رو برعکس میگیره شروع میکنه چکش زدن! لُره میاد بهش میگه ترک خر این میخه مال اون یکی دیواره نه این!
ترکه مانور نظامی شرکت میکنه جو میگیرتش اسیر میشه!
ترکه جا پارک گیرش نمیاد میگه خدایا اگه یه جا پارک واسم پیدا کنی امروز نماز میخونم در همین لحظه یه جا خالی میبینه میگه خدایا نمیخواد خودم پیدا کردم.