نقل قول:
درود
شما چندین بار دستگاه رو هد کلین کنید احتمال 90 درصد درست میشه
اشکال در یکنواختی و روانی بودن جوهر در سر هد شماست ( کیفت جوهر خوب در این جا ها مشخص میشه )
Printable View
نقل قول:
درود
شما چندین بار دستگاه رو هد کلین کنید احتمال 90 درصد درست میشه
اشکال در یکنواختی و روانی بودن جوهر در سر هد شماست ( کیفت جوهر خوب در این جا ها مشخص میشه )
سلام خسته نباشید
ببخشید من یه دستگاه KONICA MINOLTA BIZHUB C450 دارم
مشکل اینه که من نمی تونم اسکنرش رو راه بندازم اگر یکی از دوستان راهنمایی کنه ممنون میشم
با تشکر
سلام دوستان
من یه هفته پیش یه پرینتر epson p50 خریدم کلا 5 تا سی دی چاپ زدم 7 تام برگه A4 الان هرکاری میکنم عمل چاپ کردن و انجام میده ولی یابرگه سفید میاد بیرون یا چندتاخط میندازه
روی دستگاه تانکم نصب کردم .
اگه میشه راهنمایی کنید تامشکلم حل بشه . مرسی
کسی نبود؟ خیلی گیرم!نقل قول:
سلام
چند روز از پرینترم استفاده نکردم و دیروز که روشنش کردم دیدم ارور 6A80 میده
اگه راهنمایی کنید که چطوری این ارور رو رفع کنم ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بروبچس!
یه پیرنتر 1505 اچ پی هستش که اینجوری می گیره.
مکشلش از کجاس؟
مرسی!!!!!
بنده یک پرینتر hp1102 لیزری سیاه و سفید دارم
در قسمت preferences این پرینتر میتوان print quality را تا 1200 بالا برد
ولی برای چاپ عکس این مقدار بسیار چهارخونه و کم کیفیت است(رزولوشن پایین)
چه کنم تا عکسهایم مثل چاپ فونت با کیفیت باشد؟
دوستا اگر میشه یه کاری برای ما اینجام بدین تا این اسکنر راه بیفته!نقل قول:
سلام به همه دوستان
2 تا مشکل دارم
1. اسکنر g2710 آبی رنگ اسکن میکنه .
2.پرینتر 1515n پرینت ها رو سمت چپ کاغذ میگیره . یعنی فاصله از سمت راست نسبت به سمت چپ بیشتره !
آقا من نمیدونم لپ تاپم چش شده! هرچی پرینتر سامسونگ روش تست میکنم، کار نمیکنه! الان دوتا مدل 1610 و 1640 رو روش امتحان کردم اما جواب نمیده! یعنی دراویر نصب میشه اما بعدش ارور میده، اما روی سیتمهای دیگه هردوتاش با همین شیوه نصب درست کار میکنند! نمیدونم چکار کنم!
در ضمن، دوستانی که دنبال پرینتر هستند، به پرینتر نو 1865w سامسونگ دارم، از این مدل وایرلس ها که روی دستم مونده!! کسی خواست بگه که بدم بهش چون حیف خاک بخوره!
سلامنقل قول:
ممكنه واسه مدتي از دستگاه استفاده نكرده باشيد و نازل ها گرفته باشد
يا اينكه از جوهر نامرغوب استفاده كرديد. مارك جوهر مورد استفادتون چي هست؟
چندين دفعه هد كلين كنيد اگه مشكل حل نشد بايد از حلال استفاده كرد.
سام يه نازل چك بگيريد واسكنش اينجا اپ كنيد.اگه اسكنر نداريد نگاه كنيد به تصوير اصلي و بگيد چه تفاوت هايي داره. در ضمن بعدش چنديد دفعه هد كلين كنيد و دوباره نتيجه ببينيد وببينيد درست شده يا بهبود پيدا كردهنقل قول:
به احتمال زياد با جوهر نامرغوب كارتريجتون شارژ كردند.
ممنون که جواب دادینقل قول:
جوهراشو که خود فروشنده داد چیزی هم نگفت که ازین بهتر هست یا اینکه اینا مشکل دارن
این هد کلینو کی میگی سخت افزاریه یا نرم افزاری چون من تو ستینگ های دیوایس تو کنترل پنل نگاه کردم چیزی به این اسم نبود اگه سخت افزاریه از چه کلینری استفاده کنم؟
خیلی تخصصی گفتی :دینقل قول:
نازل چک چیه؟
اسکنر دارم بگیرم اپ می کنم
با چی هد کلین کنم؟
ممنون
کسی بلد نیست؟نقل قول:
لین سوال تو انجمن فتوشاپ مطرح بشه خیلی تخصصی جواب میگیری دوستم.نقل قول:
سوال من هم بی جواب موند :41:نقل قول:
شما بريد كنترل پنل و از اونجا بريد به قسمت device & printer بعد روي پرينتر راست كليك كنيد و بريد به قسمت تنظيمات اونجا چندين تب وجود داره كه شما بايد به تب maintenanse بريد. در اونجا گزينه نازل چك مشاهده ميكيد و همينطور گزينه هد كلين.نقل قول:
شما ابتدا يه نازل چك بگيريد و بعد چندين دفعه هد كلين بزنيد .ببينيد درست شد يا نه؟اگه درست نشد چند ساعتي بيخيالش شيد و بعدش دوباره يه نازل چك بگيريد.اگه درست نشد خبر بديد
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
نقل قول:
البته فروشنده ها كه مايل به فروختن جنسشون هستند و نميگند ماست من ترش هست.
هد كلين هم واسه دوستمون توي پست بالا توضيح دادم.
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
سلامنقل قول:
قبلا كار ميكرده الان كار نمكنه يا اينكه كلا از اول كار نميكرده
نوع ويندوزتون چيه؟
تمام تبهای موجود تو تنظیمات تو عکس هست ولی maintenance ندارهنقل قول:
دوست من شما به قسمت printer propertise رفتيد در صورتي كه بايد به قسمت printr preferences بريد.
البته ممكنه تو ويندوز هاي مختلف فرق داشته باشه
قبلا کار میکرد، اما نمیدونم چرا اینجور شد! روی سیستمهای دیگه هم خیلی خوب کار میکنهنقل قول:
ویندوزم هم 7 و 32 بیتی هست (اورجینال)
دوستان کسی نمیتونه یه هد ip4700 واسه من پیدا کته ؟؟؟ البته با قیمت مناسب ...
سلامنقل قول:
به احتمال زياد مشكل از ويندوز هست .اگه همه كاري كرديد و جواب نداده مثل uninstall كردن و دوباره نصب كردن .ويندوزتون به يه مدت قبل برگردونيد يا اگه cd ويندوزتون داريد .فرمت كنيد و دوباره نصب كنيد درست ميشه.
با سلام خدمت دوستان
من یه پرینتر کنون چهار کاره خریدم 500 صفحه باهاش زدم پودرش تموم شد
مدل پرینتر MF 4580dn
مدل تونر 728
شارژش کردم با پودر اکونومیک اچ پی 1100-1200-1300 ولی اصلا خوب نمیزنه
ضمنا شارژ پرینتر هم بلدم و همه جاشو کاملا تمیز کردم
میخواستم بدونم مشکل از کجاست ؟
عزیزم این پودر با این مدل سازگاری نداره.نقل قول:
سلام دوستان
من 1 کانن 4330 دارم که قابلیت پرینت 2رو گرفتن داره!!!!!!؟؟
درسته؟آخه دفترچش رو ندیدم.
چحوری باید بهش حالی کنم که 2رو بگیره؟
با تشکر میشه بگین بهترین پودری که برای این مدل هست کدومه ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من یه پرینتر p1102w خریدم. ولی نمیدونم چه مشکلی داره که وقتی پرینت میگیرم کج پرینت میگیره و مطالب دقیقا وسط صفحه قرار نمی گیره!! ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر.
با چه برنامه هایی پرینت کردید؟نقل قول:
در همه نرم افزارها به این شکل بود؟
print test page را امتحان کردید؟
کابل usb را تعویض کردید؟
روی سیستم دیگری نصب کردید تا اطمینان حاصل کنید؟
با برنامه Word 2007 , FoxitPDF reader پرینت گرفتم.نقل قول:
اگه منظورتون از print test page همون اولین صفحه ای هستش که پرینت گرفتم باید بگم که اونم کمی کج پرینت گرفته شد!
کابل رو عوض نکردم همون کابل فابریک خودش رو استفاده کردم!
باید بگم که یکبار کارتریجش رو در آوردم مجددا جا زدم کمی بهتر شد.
وقتی میخام پشت و رو پرینت کنم صفحات روو رو خوب پرینت میگیره ولی صفحات پشت یک مشکل داره!البته بعد از جا زدن مجدد کارتریج خیلی بهتر شد.
ممنون از اینکه وقت میزارین و پاسخ میدین.
با تشکر فراوان :11:نقل قول:
عکس واضح نیست میشه عکس واضح تری بزارین
مشخصات.نقل قول:
با تشکر فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس واضح نیست میشه عکس واضح تری بزارین
پودر 65 گرمی پارت تکنیک
در صورتی که قصد خرید دارید اعلام کنید تا برای شما ارسال شود و یا ادرس فروشگاهش رو بهتون بدم
با تشکر فراواننقل قول:
ولی من شهرستانم
اگه پیدا نکردم از تبریز بهتون اطلاع میدم تا بفرستین
ضمنا میشه یه حدود قیمت بهم بدین و اینکه مثل تونر اورجینال پرینت با کیفیت میزنه
اگر هم برات پست کنم 1 دونه ارزش نداره و بهتره بدی بیرون شارز کنی.نقل قول:
اگه پیدا نکردم از تبریز بهتون اطلاع میدم تا بفرستین
تونرش اورجینال میباشد.نقل قول:
اینکه مثل تونر اورجینال پرینت با کیفیت میزنه
اما بد از شارژ درام{لوله سبز رنگ} فرسوده میشود و احتمال پایین امدن کیفیت 100% میباشد در فونت های کلفت و ارم ها.
که تو تنطیمات پرینتر هم میشه اونو بالا برد
چگونه پرینتر Brother MFC-8440 را در ویندوز سون نصب می کنند درایور آن را اگر دارید معرفی کنید متشکرم
سلام من یه پرینتر hp c5283 سه کاره دارم جدیدا وقت یروشنش میکنیم اصلا پرینت نمیگیره وهمون اول پیغام میده که Refer to print documention خواستم ببینم این مشکلش چیه؟
نقل قول:64bitکد:http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/us/us/en/dlf/download_index.html?reg=us&c=us&lang=en&prod=mfc8440_all&dlid=&flang=English&os=93&type2=-1
32bitکد:http://welcome.solutions.brother.com/bsc/public/us/us/en/dlf/download_index.html?reg=us&c=us&lang=en&prod=mfc8440_all&dlid=&flang=English&os=92&type2=-1
سلام
من پرینتر کانن 4840 دارم.وقتی روی کاغذ تحریر کاور دی وی دی پرینت می گیرم نوشته ها در قسمت تیره خوانا نیستند ورنگ مشکی زیادی روی کاغذ به صورت خشک نشده هست.بقیه رنگ ها این طوری نیست و رنگ مشکی در پشت کاغذ مشخصه.
آیا راهی هست که بشه این مشکل رو حل کرد؟
من قبلا یهR290 داشتم که این مشکل رو نداشت. فقط بر روی کاغذ تحریر اینطوری میشه
ممنونم
سلام من يك پرينتر HP 1600 بر روي يك سيستم نصب كردم وبر روي 2 سيستيم ديگه به اشتراك گذاشتم اوايل هيچ مشكلي نداشتم اما حالا وقتي از روي سيستمهايي كه پرينتر به اشتراك گذاشته شده دستور پرينت ميدم مدت زيادي طول ميكشه البته توي سيستم اصلي توي ليست دستورات پرينتر شما دتور پرينت رو ميبينيد ولي پرينت نميگيره!
خود سيستم اصلي توي دستور پرينت دادن هيچ مشكلي نداره.
البته اگه سيستم اصلي رو ري استارت كنين به محض بالا اومدن ويندوز دستورات پرينت همون لحضه پرينت ميشه.
به نظر خودم اين يه ويروسه چون من قبلا بر خوردم و با تعويض ويندوز به نتيجه رسيدم اما متاسفانه هر از چند گاهي اين اتفاق جاهاي ديگه هم مي افته.
آيا راه چاره اي ساده تر هم وجود داره؟
دوستان اگر با اين مشكل بر خوردند و يا را حل مشكل رو ميدونند ما رو هم بي نسيب نزارن.
با تشكر از دوستان فعال:11: