با سلام:دیگه اصلا صفحه نمی آد-آخه تازه تعمییرش کردم،2 ماه هم نمی شه-شما اطمینان دارید سخت افزاری؟یعنی با فلش کردن درست نمی شه؟نقل قول:
با تشکر از راهنمایی تون
با سلام:دیگه اصلا صفحه نمی آد-آخه تازه تعمییرش کردم،2 ماه هم نمی شه-شما اطمینان دارید سخت افزاری؟یعنی با فلش کردن درست نمی شه؟نقل قول:
با تشکر از راهنمایی تون
بله این امارای که شما از گوشیتون میدید بیشتر سخت افزاری من واسه اطمینان بیشتر گفتم یه همچین کاری انجام بدید البته یه چیزی بگم بهتون بر نخوره کلا گوشی بد قلقی :دی این w910 ولی به یه تعمیر کار دیگه نشون بدید ببینید چی میگهنقل قول:
سلام.من گوشیم xperia arc s هستش گوشیمو آپدیت کردم,اما الان وقتی کسی بهم زنگ میزنه یا من با کسی تماس میگیرم صدای طرف مقابل رو نمینشوم. مشکل کجاست؟
سلام.
گوشی من یک مدتی هست که وقتی sms میاد نشون نمیده ! باید خاموش روشن کنم تا sms دریافتی رو نشون بده. باید چی کار کنم؟
من از هیچ برنامه یا چیزی اضافی استفاده نمیکنم و از زمانی که خریدم آپدیت هم نکردم! یعنی میتونم بگم همه چی فابریک مونده البته به غیر از تم . این همه سال درست بوده یک دفعه این جوری شده! باید چی کار کنم؟
ممنون میشم
گوشی هم P1i
سلام از تمام دوستان خواهش میکنم که اگر راهنمایی میتونن بکن از اینجانب دریغ نکنن چون در یکی از شهرهی مرزی سربازم و دسترسی به هیچگونه مغازه و نمایندگی ندارم مدل گوشیم xperia ray هست و حدود 4ماه پیش با گارانتی اصلی پارس کامتل از تهران خریدم دوشب پیش گوشم به طور خودجوش شروع کرد به ویبره زدن اولش ویبرش قطع و وصلی داشت بعدش مداوم شد و حتی موقعی که خاموشم کردم قطع نشد بعد از باطریشو در اوردم قطع شد و دوباره روشنش کردم حالا مشکلش این بود که چراغ دکمه home که به رنگ سبز هست به رنگ آبی و بنفش هی تغییر رنگ میداد صفحه lcd خاموش روشن میشد و .... در ضمن من برنامه ای تازه نصب نکردم روش حالا بی گوشی موندم
اگر با ریستارت کردن درست نمیشه (نگهداشتن 5-6 ثانیه ای دکمه پاور، بالا، راست)، باید ترمیمش کنی.
با PC Companion و Repair باید درست بشه.
البته گمون نکنم خودبخود به این روز افتاده باشه. یا زمین خورده یا نرم افزار ناجور نصب کردی.
سلام. من گوشین Arc s هست. سنسور proximity من رفته تو بازی. تا زنگ میزنم یا زنگ می خوره قبل از اینکه دم گوشم بگیرم صفحه خاموش میشه. هیچ چیزم جلوشو نگرفته. فلش کردم درست نشده. ریسیت کردم درست نشده. نمیخوام هم بدم تعمیرش کنن از لحاظ سخت افزاری .
نرم افزاری سراغ دارین که بشه این سنسور رو از کار بندازه کلا؟ یعنی اصلا کار نکنه.
ممنون
کسی نیست جواب بده؟
چند وقته یه آپدیت جدید برای گوشیم اومده 4.1.B.0.587
اگه آپدیت کنم برنامه ها بازی ها شماره هام و ... چی میشن؟ پاک میشن یا میمونن؟
سوال دوم اینکه اگه بخوام با برنا مهای مثل ttpod آهنگامو رو کامپیوتر import کنم باید remote server یا چیزی شبیه این نصب کرده باشم (برای کنترل کامپیوتر با استفاده از گوشی) ممنون
سلام
این شماره ای که نوشته اید بیلد نامبر هست؛ نه ورژن آندروید. اخرین ورژن هنوز همون 4.0.4 است.
سلام.توی گوشی ویواز چه طور میشه توی بازی های لمسی کلید های مجازی روی صفحه رو برداشت.؟؟؟؟؟
گوشی سونی اریکسون کا 750 که حدود 7 سال بدون تعمیر کار کرد ولی هفته پیش یک دفعه از کار افتاد و دیگه روشن نمیشه، می خواستم اول از همه علتش رو بدونم و اینکه آیا امکان دسترسی به دفترچه تلفنم را دارم یا خیر؟
سلام
ب من یه گوشی اکسپریا آرک اس دادند و البته گفتند اگه خوشم نیومد برم عوض کنم. من لاهاش 1 روزه مشکلی ندارم تنها مشکلم مشکل وایفایشه. آبا وایفایش ضعیفه؟ شما چیزی می دونید. چون تو خونه که اصلا درست حسابی وصل نمی شه هی دیسکانکت می شه. اگه اطلاعی دارید که گوشی چه جوریاست به من بگید تا دیر نشده برم عوضش کنم. ممنون
سلام. من یک ویواز دارم.چه سیم کارت داخلش بزارم و چه نزارم پیغام میده سیم کارت را وارد کنید.حد قل اگه سیم کارتش درست نمیشه،نمیشه کاریش کرد که بشه از برنامه هاش استفاده کرد؟(مثلا دوربینش )
نمیشه کاری کرد که گوشی به سیم کارت داشتن یا نداشتن کاری نداشته باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید.این گوشی چند وقته یک جا افتاده (حد اقل بتونم از امکانات دیگش استفاده کنم.)راستی اون سفیدی پشتش قرمز شده(فکر میکنم منظورش رطوبت گرفتن باشه.)
ممنون
سلام
قسمتهای اتصالی را تمیز کن و اگر زنگ زده، کمی سمباده بزن.
سلام. یکی جواب بده منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
یه سوال دارم . گوشی من Xperia دوربینش تصاویر رو قرمز و برعکس نشون میده ، با فکتوری ریست هم درست نشد چیکار کنم؟ مرسی
چقدر بیحال شده انجمن پیسی ورلد . 20 ساعته چندتا سوال پرسیدم تو انجمن هیشکی جواب نداده . سالای پیش به 10 دقیقه نمیرسید جواب میدادن
اینو راست میگینقل قول:
چقدر بیحال شده انجمن پیسی ورلد . 20 ساعته چندتا سوال پرسیدم تو انجمن هیشکی جواب نداده . سالای پیش به 10 دقیقه نمیرسید جواب میدادن
این مشکل به احتمال زیاد سخت افزاری هست.نقل قول:
ه سوال دارم . گوشی من Xperia دوربینش تصاویر رو قرمز و برعکس نشون میده ، با فکتوری ریست هم درست نشد چیکار کنم؟ مرسی
با یه باطری دیگه تست کنید بعد شارژر رو وصل کنین ببینین شارژ میکنه.نقل قول:
سلام. یکی جواب بده منم همین مشکل رو دارم
شما با PC Companion ، Repair کنید؛ شاید درست بشه. به هرحال هیچ ضرری نداره.نقل قول:
میخام برای گوشیم ray مموری بخرم چند تا سوال از دارم
کلاس 4 و کلاس 10 از لحاظ کارایی چه قدر تفاوت دارن؟ملموس هست؟اگر ممکنه مثال بزنید؟
به نظر شما 16گیگ کلاس 4 بگیرم یا 8 گیگ کلاس 10؟
و میخام گوشیمو به اندروید 4 ارتقا بدم نخام سرعت گوشیم افت کنه کدوم بهتره؟
با تشکر
شما 8 بخر با کلاس 10
سلام به همه گی
لطفا کمکم کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید
یه گوشی ray دارم
اشتباها چند تا عکس مهم رو پاک کردم
میشه برگردوندشون؟
حیلی برام مهمه
اگه روی مموری ذخیره کرده بودی که خوب مموری رو روی یه رم ریدر بزار از نرم افزارهای ریکاوری استفاده کن.نقل قول:
سلام به همه گی
لطفا کمکم کنییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییید
یه گوشی ray دارم
اشتباها چند تا عکس مهم رو پاک کردم
میشه برگردوندشون؟
حیلی برام مهمه
سلام
کسی با تعداد بالای اسمس مشکل نداره؟
انگار گوشی من حافظه اش پر میشه و بعد از یه مدت اسمس را نمیفرسته.WT19
ممنوننقل قول:
ام اگه روی خود گوشی ذخیره شده بود چیکار باید کرد
باید گوشی رو با کابل وصل کنی.
ممنوننقل قول:
فقط خودم میتونم این کارو انجام بدم یا باید ببرم تعمیراتی ها؟
اینش دیگه با خودتهنقل قول:
ممنون
فقط خودم میتونم این کارو انجام بدم یا باید ببرم تعمیراتی ها؟
اگه برنامه هاش رو داشته باشی میتونی.
سلام
مادرم یه گوشی K750 داره که یهو خراب شد و دیگه روشن نشد
وقتی که روشنش میکنم صفحه خاموش روشن میشه (در واقع چشمک میزنه صفحه)
قبلش هم مادرم میگفت هنگ میکرده
مشکل از چیه؟
سلامنقل قول:
خیس نشده؟ خاموش کن؛ پشتش را بازکن و بگذار یه مدت خشک بشه. بعد دوباره روشن کن. (سشوار داغ روش نــگیر و روی بخاری هم نـگذار!)
سلامنقل قول:
سلام
مادرم یه گوشی K750 داره که یهو خراب شد و دیگه روشن نشد
وقتی که روشنش میکنم صفحه خاموش روشن میشه (در واقع چشمک میزنه صفحه)
قبلش هم مادرم میگفت هنگ میکرده
مشکل از چیه؟
یه فلش بزنی مشکلت حل میشه.
دوستان سلام
من یه sony ericsson mix walkman خریدم که متاسفانه ربان فارسی نداره !! میشه کمکم کنید چطور میتونم فارسیش کنم ؟
به نام خدا
سلام
یه گوشی سونی اریکسون مدل t715 داریم که مشکلی پیدا کرده که همش ری استارت میکنه
یعنی وقتی روشن میشه اون بالا که باید اسم شبکه مثل ir_mci بیاد، مینویسه در حال جستجو
و بعد تقریباً هیچ دکمهای کار نمیکنه و بعد صفحه سیاه میشه کم کم و بعد از یک یا دو دقیقه دوباره صفحه روشن میشه و دوباره همون عبارت در حال جستجو ظاهر میشه
لطفاً کمک کنید:n01::n03:
نه خیس نشده بودهنقل قول:
یهویی این اتفاق افتاده
یکبار ریست فاکتوری کن. من این مدل را ندیدم. ولی کمی تو منوش بگردی پیداش میکنی.نقل قول:
داداش روشن نمیشه که ریست کنه.نقل قول:
عزیز فقط با فلش زدن درست میشه.
مجموعه راهنمای تعمیرات گوشی های سونی اریکسون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ببخشید من یه سوال دارم
دیروز گوشیمو ازم زدن یه سونی اریکسون c702 میخواستم ببینم این گوشی شماره سریالش تعویض میشه یا نه یعنی کلا امیدی هست من گوشیم رو پیدا کنم؟؟
ممنون میشم سریع جوابمو بدید
اعصابم خورده:n28: