سلام ممنونم از همه دوستان که در این تاپیک مطلب میزارن و منو دل گرم میکنن
1-ایکس ویژن دوباره اومده چون کلا دوسری دستگاه داره یک سری ضعیف یک سری بهتر البته من چون خودم قبلا یه جایی کار میکردم که به موقعش میگم نسبت به ایکس ویژن تنفر دارم چون سر مردم دارن کلاه میزارن واقعا جنسش افتضاح هست از اون بدتر مارشال هستش که خدا نکنه کسی دچارش بشه چون خریدن یک دستگاه مارشال برابر است با ریختن پول توی جوب اب ولاغیر
2-کمبو رو اصلا پیشنهاد نمیکنم این مقاله رو بخونی فکر کنم به دردت بخوره(ببخشید دیجی دان بالا نمی یاد و گرنه آدرسش رو میدادمdigidan.ir )
3-ای تک رو تا حالا نشنیدم ولی من مشخصاتی که از انرژی سیستم دیم (تو سایت خودش نه سایت های ایران) دستگاهی در حد ایستر و سما بود ولی متاسفانه سخت افزار دقیقش رو ننوشته بود
4-از نظر کیفیت که ایستر کیفیت بالاتری داره (از لحاظ ساخت و سخت افزار) ، شرکتش زیاد معروف نیست ولی آپدیت میدن و پشتیبانیشون هم خوبه (اخلاقشون نسبت به بقیه شرکت ها خیلی خیلی خوبه چون وقتی بهشون زنگ میزنی یا ایمیل میزنی درست جوابت رو میدن البته این تجربه شخصی منه چون من زیاد از ایمیل و تلفن واسه سوال هام استفاده میکنم میتونم بگم تنها شرکتی هستش که ایمیل هام رو جواب داده تا حالا)
5-همه گیرنده ها رادیو رو پشتیبانی میکنن فقط نیاز داره دکمه رادیو رو بزنی که بره روی رادیو که کارش حل بشه
دوستان کمی صبر کنید تا من کامل بتونم دستگاه ها رو تست کنم چون واقعا گرفتارم نمیرسم وقت زیاد بزارم روی این کار ولی فعلا دارم فیلم جمع میکنم و کانورت میکنم تا فرمت ها ردیف بشه ولی از لحاظ بقیه موارد تست ها تموم شده
همین اول کار میخوام یه گلگی کنم به بعضی از شرکت های محترم که وقتی بهشون تلفن میزنی و ایمیل میزنی یا درست جوابت نمیدن یا یه چوری پیچ میشی:24: عزیز دل من نه طلب کارم و نه ارث بابات رو جیم زدم خجالت بکش
یه چیز دیگه من تموم هزینه ها رو خودم و شخصا پرداخت میکنم کاری هم به هیچ کدوم از شرکت ها ندارم البته قول هم نمیدم 100 درصد محصولات رو تست کنم بلکه سعی میکنم 10 تا از بهترین گیرنده ها رو تست کنم تا دوستان راحت تر باشن (شرایط اقتصادی به اجازه نمیده و گرنه تموم موارد رو تست میکردم به بزرگی خودتون ببخشید دیگه)
به زودی برمیگردم با جواب های تست دو گیرنده گروه اول