سلام
کسپرسکی بنده این ارور رو میده .میخوام ببینم این برنامه مشکل داره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
کسپرسکی بنده این ارور رو میده .میخوام ببینم این برنامه مشکل داره یا نه؟
با سلامنقل قول:
خیر مشکلی نداره
یکی از برنامه ها دسترسی به وبکم شما را درخواست میکند که کسپرسکی دسترسی آن را مسدود کرده است.
کسپراسکی ورژن فری هم داره؟:n04:
بله آنتی ویرویس رایگان داره که بد هم نیست...نقل قول:
ممنون. خب لینک دانلود سایتش رو میتونید بدید؟ فقط آنتی ویروس هست؟نقل قول:
بله فقط آنتی ویروس رایگان هست و برای بقیه امکانات باید به نسخه های پولی ارتقاء بدید...نقل قول:
فقط نصبش از طریق اینستالر آنلاین هست و نمیشه ستاپ کاملش رو دانلود کرد :n27:
دوستان مدتیه اخبراهایی در مورد کسپر هست که فلان جاسوسیها رو انجام داده و این حرفا
البته صحت و سقم اخبار رو نمیدونم تا چه حدیه
و البته خبرگزاریهای بین المللی هم این اخبار رو پوشش میدن
میخواستم یه لایسنس سه کاربره بگیرم
ولی واسه همین اخبار شک دارم در مورد کسپر
این چیزهایی که میگن برای اینه که آمریکایی ها الان با روسیه مشکل دارند و میگن کسپرسکی زیر نظر دولت روسیه هست و... (دروغ هم نمیگن البته)نقل قول:
ولی واقعیت اینه که شما هر ابزاری رو که پیدا کنید بالاخره تهش به یک کشور و سازمان جاسوسی وصل میشه ولی برای یه کاربر عادی مثل من و شما اهمیت چندانی نداره و یا به عبارتی چاره دیگه ای نداریم :n27:
تا دو سه روز قبل kis 2012 راحت آپدیت میشد از امروز قسمت آپدیتش نوشته دیگه این نسخه پشتیبانی نمیشه!:n27:
اگر نخوام آپگرید کنم چه کنم؟
نقل قول:
ولی واسه همین اخبار شک دارم در مورد کسپر
سلام.
اصلا جاسوسی ای وجود نداره کسپر اسکای هم جاسوسی نکرده از امریکا دروغ میگن همون خبر گذاری هایی ک میگی پوشش میدن زیاد بدون همونا حامی منافع امریکان!
خود کسپر اسکای اعلام کرد ک ما سورس و کد برناممون رو بهتون میدیم و ثابت میکنیم ک ما با دولت روسیه هیچ رابطه ای نداریم و جاسوسی از کسی نمیکنیم.
اینجا میتونی بخونی خبرشو:
https://www.engadget.com/2017/07/02/kaspersky-lab-offers-source-code-to-gain-trust/
هیچ شرکتی اینکارو نمیکنه! هیچ نرم افزاری نمیاد سورس برنامشو بزاره در اختیار بقیه اونم ی شرکت انتی ویروس!ولی کسپر اسکای این کارو کرد داد ک وصله های دروغی ک زدن بهش رو از بین ببره و باز اعتماد به دست بیاره ولی خب کسی ک دنبال بهونه باشه با دلیل برهان منطق هم قانع نمیشه..البته دلیل این کارشون فک کنم ضربه زدن ب دولت روسیه اس من اطلاعات سیاسی چندانی ندارم ...
والا خودشون هم میدونن کسپر اسکای ریگی به کفش نیست فقط بهونشونه! چون خود مراکز حساس و امنیتی امریکا از کسپر اسکای استفاده میکردن از سال ها پیش اون موقع یادشون نبود؟ حلا یهو فهمیدن کسپر اسکای جاسوسه؟!
این موضوع بیشتر پر بال پیدا کرد وقتی ک چند وقت پیش خبر اینکه ی سری هکر روسی تونسته بودن تو سال 2015 ی ضعف تو کسپر اسکای پیدا کنن و به شبکه ان اس ای امریکا دسترسی پیدا کنن و بعد از این بود ک اونها بیشتر پافشاری کردن رو این موضوع.و بعدشم دقیقا چند وقت بعد از این خبر هک شدن ان اس ای ی داستان منشتر شد در مورد اینکه اسراییلل هک کرده بوده کسپر اسکای رو دوسال پیش و ی شواهد الکی درس کردن ک بعله این کسپر اسکای با این هکرها همکاری داشته
لینک جفت خبر:
https://www.theverge.com/2017/10/5/16431564/kaspersky-russian-hackers-nsa-document-breach
اگه فرضا همچین چیزی باشه ک نیست اون دیگه مربوط میشه به امنیت ملی ... شما استفاده بکن کاری نداشته باش اگه بد بود تو خود ایران سایت کسپر اسکای فیلتر میشد و کلا جمع میکردن از تموم ادارات و مراکز دولتی و... کسپر اسکای رو(ب نظرت اینا اجازه میدن کسی ازشون جاسوسی کنه؟: D خودت بشین فکر کن!).
جاسوس شماره یک دنیا خود امریکاس!شما بخوای حساب کنی سازمان ان اس ای و سی آی ای امریکا و دستگاه های امنیتی امریکا 500 هزار نیرو دارن همه جا جاسوس داره تو تموم شبکه های اجتماعی تو هر انجمنی هر جایی فکر بکنی! با مجهز ترین تجهیزات جاسوسی میکنن از دنیا تازه این عدد ب غیر از شرکتایی مثل Booz Allen Hamilton ک خودش 22 هزار نفر پرسنل داره!
من نشنیدم بگن روسیه استاکس نت درس کرد ولی همه شنیدن ک امریکا و اسراییل استاکس نت درس کردن درسته؟
! خودت میتونی مثل پازل بچینی کنار هم فکر کنی و برداشت کنی و یه نتجیه گیری بکنی.بفهمی کدوم خبر راسته کدوم خبر دروغه صرف اینکه فلان خبرگذاری گف ی چی رو باور نکن هیچ وقت. هر چیم میخواد معتبر باشه. مثلا تو همین کشاکش ها شرکت vipre میگف بیاید لایسنس بخرید از ما حالا ک کسپر اسکای جاسوس بوده و به کسایی ک کسپر اسکای داشتن پیشنهاد با تخفیف میداد و کلی تبلیغات کرد!
!اگه جاسوسیم باشه خود امریکایی هان یکیش همین vipre و... بازم هستن ک حالا اسم بردنشون سودی نداره یا حالا به وقتش.
من خودم شخصا مرورگرم یاندکسه ایمیل یاندکس دارم موزیک پلیرم روسیه مدیا پلیرم روسی! بیشترنرم افزارام عمدتا مال روسیس کلا دوس دارم نرم افزار هاشون و اعتماد هم دارم بهشون.خیالت هم راحت باشه نه کسپر اسکای نه هیچ نرم افزار روسیِ دیگه ای از شما جاسوسی نمیکنه.
من با پول دادن واسه انتی ویروس مخالفم ولی اگه تنها چند تا انتی ویروس باشن ک ارزش پول دادن دارن یکیش همین کسپر اسکای و دکتر وب! شما بخر اون لایسنسی ک میخوای رو به هر کیم رسیدی و میخواس انتی ویروس بخره بگو کسپر اسکای بخره چون انتی ویروس خوبیه! البته از سایت خودشون یا نمایندگی رسمیشون بخر نه این سایتهایی ک اکانت 90 روزه میفروشن ی لایسنسی بخر ک تو سایت کسپر اسکای بهت اکانت بدن.والا این لایسنس نیست سرت کلاه رفته.
سلام
یه سوال داشتم در مورد لایسنس کاسپر
این سایت ها یا اشخاصی که لایسنس یک ساله کسپر رو با قیمت نصف مثلا 60 تومن به گفته این که تخفیف خورده آیا مورد اعتماد هست؟!!
یعنی ممکنه سرور خودشون گرفته باشن و آپدیت انجام بشه ؟!! اصلا چنین کاری میشه ؟!! چون قبلا تو NOD32 همچین کاری رو میکردن برای کسپر هم میشه؟!!
و اگر لایسنس بگیریم چه جوری باید مطمئن بشیم لایسنس کاملا قانونی هست؟!! تو خود سایت کاسپر باید چک کنیم؟!!!
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید؟!!:n16:
سرور خودشون گرفتن؟ مگه شهر هرته :| ک ی شرکت نرم افزاری اجازه بده به نمایندش تو ایران یا هر جای دیگه ارائه ی اپدیت کنن و هر چی دلشون بخواد بفرستن رو سیستم ما؟ همیشه از سرورای خود اون شرکت و مستفیم دانلود ها و اپدیت ها انجام میشه حالا میخواد انتی ویروس کسپر اسکای باشه میخواد نرم افزار مثلا فوتوشاپ باشه.. این حرفی ک در مورد نود 32 میزنید از کجا میگید؟ من تا حالا نشنیدم همچین چیزی لطفا اگه اطلاعات کامل و موثقی داری به من هم بده. کجا همچین کاری میکردن؟! و از کجا شنفتید ممنون.
واسه مطمعن شدم بگو به طرف من ی لیسانس یا لایسنس یا کلید هر چی:n02: میخوام یک به نام ایمیل خودم دو تو سایت کسپراسکای هم بهم اکانت بدن و وقتی میرم تو تنظیمات اکانتم نشون داده باشه ک من ی اکانت دارم مثلا مخصوص نسخه اینترنت سکوریتی و همینطور تعداد روز های باقی ماندشم دقیقا با همون روزی ک خریدی مچ باشه وقتی هم فعال کردم انتی ویروسم رو دقیقا از یکسال شروع بشه نه یه روز بیشتر نه یه روز کمتر! اگه 364 روز بود مشخصه ک قبلا استفاده شده و ثبت شده ممکنه خریده باشن و به ده تا بفروشن یه لایسنس خریده طرف 100 هزار تومن مثلا میفروشهه به ده نفر نفری 60 هزار تومن 500 هزار تومن منفعت میبره این وسط شمام خبر نداری! یا ی کلید چند کاربره مثلا 10 کاربره خریده به قیمت 300 هزاار تومن بعد میفروشه دونه ای 60 هزارتومن!
البته شما اگه بری تو سایت خودشون بپرسی بهت میگن از کجا بخری!
ممکنه ریجن لاک باشه (ممکنه هم نباشه)نقل قول:
یعنی مخصوص کشور خاصی باشه و تو همه کشورا قابل فعال سازی نباشه
البته محدودیت ریجن لاک رو راحت میشه دور زد
شما یه p r ox y داخل انتی ویروس که مربوط به کشور لایسنس هست ثبت میکنین و لایسنس رو فعال میکنین و بعدش هم p r o xy رو پاک میکنین
که البته قیمت چنین لایسنسی 20 تا 25 تومنه نه 60 تومن برای اینترنت سکیوریتی 2018
سلام
دوستان نسخه رایگان کسپر چرا از 365 روز شروع میشه و میره سمت صفر،یعنی هر وقت شد 0 بعدش باید چیکار کرد؟
من آنتی ویروس رایگان 360 رو هم دارم ولی این از 0 شروع میشه تا بره به بی نهایت
با سلامنقل قول:
در مورد نسخه رایگان کسپرسکی خبری ندارم چون استفاده نکردم.
در مورد سوئیت رایگان 360، عدد از 0 شروع میشه و این یعنی این سوئیت به این مدت بر روی سیستم نصب شده.
بعد از 2 روز عدد نشان دهنده 2 میشه.
این تعداد روزهای استفاده شده را نشان میده.
بعد از 365روز، دوباره میشه 365روز دیگه رایگان فعالش کرد:)نقل قول:
نمابنده اصلی اون اولین حرفش پ ... البته به دلیل تبلیغات ممنوعه در فروم اینجوری گفتم !!!!نقل قول:
وقتی من با ی برنامه در شبکه به کلاینت وصل میشم و به تمامی فایل هاش دسترسی دارم بدون اینکه متوجه بشه /// مطمئن باشید که همه کسانیکه محصولشون اپدیت شدنی هست میتونن جاسوسی هم انجام بدن .... این فقط برای انتی ویروس ها نیست /// خود گوگل و ماکروسافت و ....نقل قول:
سلام .خب دسترسی داره ک چی؟ انتی ویروس به همه ی بعد نرم افزار سیستم دسترسی داره بلکه سخت افزار هم ! دلیل و برهان نمیشه ک داره جاسوسی میکنه. مایکروسافت میتونه کلا با اپدیت کردن ویندوز ویروس بفرسه رو سیستم من و شما و ما هم متوجه نخواهیم شد هر نرم افزاری میتونه اینکارو بکنه حتی ی موزیک پلیر ساده! اون دیگه برمیگرده به اعتماد ما به اون شرکت و اعتبار اون شرکت!این دلیل نمیشه ک کسپر اسکای چون دسترسی داره به ویندوز وفایلهای ما(مثل بقیه انتی ویروس ها)داره جاسوسی میکنه از من!بله میتونه جاسوسی کنه اگه بکنه ک اعتبارش زیر سوال میره! همینطوری الکی نیست چرا انتی ویروس یا کلا نرم افزار ایرانی مروگر ایرانی موبوگرام باشه میتونه اینکارو بکنه کسیم نمیتونه کاریش کنه و جایی هم پاسخگو نیست!همینطور ک الان ای اس پی های ایرانی مخصوصا ایرانسل با مودم هایی ک میدن دارن اینکارو میکنن بک دور هل میدن تو خونه های مشترکاشون( اون مودمی ک میدن داخلش بک دور هست) اکثرا نه میدونن اگرم بدونن نمیگن ی سریم ک خوابن! ولی اونها بحثشون جداس حفاظت حریم شخصی دارن اگه خلافش ثابت شد باید جوابگو باشن تو دادگاه الکی نیست!گوگل البته بحثش جداس از اون دو تا کلا.
سلام . فایرفاکس کامپیوترم وقتی کاسپرسکی فعاله هنگ میکنه و خیلی کند عمل میکنه در حالی که وقتی کاسپر رو غیر فعال میکنم مثل فشفشه عمل میکنه . کسی میدونه چه دلیلی داره ؟
سلام دوستان
با trial reset مدتی از نسخه 2016 استفاده میکردم امروز بعد از ریست سریال با پیام key is block مواجه شدم
راه رفع این مشکل چیه؟
سلام. دوستان این نسخه فری آنتی ویروس کسپر خوب هست؟! یعنی من میخوام رایگانش رو نصب کنم در کنار کومودو فایروال. مچ میشن؟ جوابگو هست؟
سلامنقل قول:
من هم دقیقا دارم از همین ترکیب استفاده میکنم و راضی هستم
از نظر مچ شدن مشکلی نداشته خوشبختانه
سلام
دوستان از طریق آنتی ویروس نسخه پی سی،نمیشه حافظه گوشی رو اسکن کرد؟منظورم اینه که وقتی گوشی رو وصل میکنم به پی سی،2 تا حافظه میاد،یکیش رم اس دی،یکیش حافظه گوشی
میخوام با کسپر حافظه گوشی رو اسکن کنم ولی وقتی روش کلیک میکنم ،اسکن کسپرسکی روش نمیاد تا اسکن کنم.
با سلامنقل قول:
برای این قابلیت باید گوشی روت شود و حافظه داخلی و خارجی گوشی، مانند یک فلش متصل شده به سیستم عمل کند.
قبلا بنده از این روش استفاده میکردم ولی الان دیگه خبری ندارم که بازم میشه یا نه
سلام
دوستان آیا کسپر قسمتی نداره که بشه استفاده زیاده اون از رم یا سی پی یو رو کم کرد؟
لبتاب من مربوط به 8 سال پیشه،رم 2 گیگ با سی پی یو دو هسته ای داره،در حین آپدیت کردن آنتی ویروس،خیلی کند میشه
دوستان کسپر چند روزیه با مرورگر فایرفاکس بد جور به مشکل خورده،گاهی اوقات سایت ها رو باز نمیکنه.حتی گوگل
میری تو بخش نتورکش دستکاری میکنی سایت گوگل رو باز میکنه ولی بعدش یه سری سایت های دیگه رو باز نمیکنه مثل سایت دانلودها
خیلی مزخرف شده.اینم بگم نسخه رایگان دارم.
سلام
دوستان من اومدم ویندوز جدید نصب کردم،الان هم میخوام نسخه رایگان نصب کنم ولی وقتی بخوام فعالش کنم time out میزنه و به سرور کسپر وصل نمیشه.
راه حل مشکل؟
مشکل از کسپر یا مشکل از اتصالات شبکه ای ایران.آخه گفتن دستور دادن کل هیلتر شکن ها را از کار بندازن.کسپر سکی هم یه هیلتر شکن هم همراهش هست (البته محدودیت حجم داره)
یه سوال:من اومدم روی 3 سیستم با ایمیل خودم نسخه رایگان کسپر رو نصب کردم.ممکنه به خاطر همین باشه؟چون الان روی 3 سیستم نصب هست و الان هم که اومدم ویندوزو پاک کردم و میخوام برای سیستم 4 نصب کنم.
مشکل من اینه که اصلا به سرورهای کسپر متصل نمیشه
بالاخره درست شد.نمیدونم نسخه رایگانو اگه با یه اکانت ثابت ثبت کنید(یعنی یه ایمیل ثابت)و تعداد دستگاه ها زیاد باشه کسپر گیر میده یانه
ولی بالاخره رفتم اکانتم در سایت کسپر و یکی از دستگاه ها رو غیر فعال کردم تا درست شد
سلام دوستان عزیز
زمان 30 روزه kasper تموم شد مثل همیشه خواستم از طریق trial reset نسبت به فعال سازی مجدد 30 روزه اقدام کنم ولی نشد پیام timeout میده
گفتم شاید آنتی ویروس kis 2017 مشکل پیدا کرده فعال نمیشه نسبت به نصب kis 2018 اقدام کردم ولی با کمال تعجب دیدم در فعال سازی 30 روزه رایگان باز هم با همون پیام timeout روبرو شدم
چطوری مشکل فعال سازی رو حل کنم؟
نقل قول:شرمنده دوستان
الان با استفاده از فیلتر ش ک ن مشکل فعال سازی حل شد
سلام دوستان. بنده اگه لایسنس نرم افزار رو الان بخرم با توجه به اینکه سایتا نوشتن لایسنس کسپر 2018 بنده 2019 رو نصب کردم. آیا مشکلی پیش نمیاد؟
سلام
بنده نسخه Kaspersky.Internet.Security.2019.v19 رو نصب کردم و زبان برنامه روسی بود با زدن Shift+F12 زبانشو اینگلیسی کردم ولی دفعه ی بعد اجراش کردم باز زبانش روسی شده بود و هرچی Shift+F12 رو میزنم تغییر نمیکنه
کسی میدونه چطور زبان برنامه رو درست کنم؟؟؟؟؟
درودنقل قول:
از این قسمت می تونید زبان رو تغییر بدید
محتوای مخفی: 1
من بین کاسپراسکای و نورتون موندم کدومو نصب کنم میشه لطفاً راهنمایی کنید کدوم برا سیستمی که سرعت متوسطی داره بهتر است
ممنون داداش ولی به مسیری که فرمودین میرم نداره این گزینه رونقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز نسخه مورد استفاده شما تک زبانه میباشد.
درود :نقل قول:
دوست عزیز بسته به ورژن ویندوز خود یکی از فایلهای رجیستری زیر را دانلود و اجرا کنید تا مشکل زبان انگلیسی شما حل شود :
32bit:
64bit:
سلام
آیا هنوز محصولات کسپرسکی فقط تا سه بار فعال و اکتیو می شوند یا محدودیت اکتیو شدن برداشته شده؟ تا اونجا که یادمه اگر لایسنس محصولات کسپرسکی رو می خریدید تا 2 یا 3 بار می شد فعال کرد ولی مثلا بیت دفندر یا نورتون اینطوری نیستند. آیا این محدودیت برداشته شده و تعداد دفعات اکتیو رو افزایش ندادن؟
ممنون
با سلام
دوستانی که نسخه 2019 اینترنت سکوریتی کسپرسکی را نصب کرده اند با مشکل خطا در آپدیت آن مواجه نشده اند؟
من نسخه 2017 را نصب کرده بودم که پیغام update failed را در زمان بروزرسانی میداد. نسخه 2018 هم در همین تاپیک بحث شده بود که مشکل آپدیت دارد.
خواستم بپرسم این مشکل در نسخه 2019 رفع شده است یا همچنان وجود دارد؟
ممنون
سلام دوستان
سریالِ اصلی ارزان میخوام برای ویندوز 10 و اندروید
با تشکر
.
در سایت کاسپرسکی ایران نوشته 2 ساله برای 5 دستگاه 1.100.000 تومان یعنی هر یال 50.000 تومن برای یک دستگاه که نسبت به قیمتهای دیگه خیلی ارزانتر هست ولی خب باید 5 نفر پیدا کنیم و شریکی بخریم
.
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
.