پراید (111) ثبت نامی سایپا چند تومنه ؟
تحویلش چند ماهه است ؟
فروش بازار آزاد چنده ؟
هر فرد در سال چند بار میتونه از طریق ثبت نام شرکتی ماشین بخره ؟!
پراید (111) ثبت نامی سایپا چند تومنه ؟
تحویلش چند ماهه است ؟
فروش بازار آزاد چنده ؟
هر فرد در سال چند بار میتونه از طریق ثبت نام شرکتی ماشین بخره ؟!
خيلي محدوديت ندارهنقل قول:
در مورد قیمت ها چیزی نگفتید ؟نقل قول:
برای ثبت نام سایت فروش اینترنتی خودروی سایپا رو چک کنید.نقل قول:
قیمت هم کارخونه فکر کنم 19 تومن باشه و بازار هم الان 20.5تا21
بعدا هم که خدا داند
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
دوستان سراغ سایپا نرید من 4 روز پیش میخواستم یکی ثبت نام کنم که به صورت اتفاقی دیدم سایت بازه و فروش فوری داره ، زنگ زدم از بیرون پرسیدم گفتن 20 تومن در حالی که تو سایت زده بود 19.200 (131 SE)
سلام دوستان
بالاخره با کلی مکافات و بدبختی دیروز یدونه پارس lx تحویل آذر نوشتم ، خواستم نظرتون رو بدونم که چیکار کنم؟؟؟
نگه ش دارم یا...!!
بس که سایت شلوغ بود وقتی پرداختم انجام شد و پول کم شد چیزی نیومد که خرید انجام شده ، خلاصه ما رفتیم نمایندگی ای که انتخاب کرده بودیم گفتن هنوز برای ما نیومده که همون موقع یکی اونجا گفتش که من همین الان 11.5 که دادی رو بهت میدم اگر نگرانی که پولت رفته!!!!!!!! اصلا همه شون تعجب کرده بودن یکی به غیر از خودشون پارس نوشته!!!
ممنون میشم نظراتتون رو بدونم
ماشین رو میخواین سوار شین یا میخواین بفروشیننقل قول:
ولی من اگه باشم ترجیح میدم فروش فوری بخرم یا اگه پیش فروش مجبور بشم بخرم بیشتر از 3 ماه نمیتونم صبر کنم
تا اون موقع احتمال زیاد قیمت خودرو افزایش پیدا کرده به نظر من خوب نیست
قیمت الان کارخونه 19.170.000 هستنقل قول:
برای پاییز پیش فروش داره
بازار آزاد حدود 21 م هست
فکر نکنم محدودیت خاصی باشه مگه شما چند تا ماشین میخوای بخری
111 چون تولیدش کمتره قیمتش بالاتره وگرنه به نظر بنده 131 بهتره کلا خانواده x100 دیگه قدیمی شده و بدرد نمیخوره
مرسی از پاسختوننقل قول:
ماشین رو میخوام سوار بشم اما جوری که اگر چند ماه بعد خواستم بفروشم یه سودی هم کرده باشم:n05:
اگر قیمت ها افزایش پیدا کنه مطمئنا قیمت های بازار هم بیشتر میشه ، در ضمن افزایش قیمت کارخونه که دیگه بیشتر از یکی دو تومن نیست درسته؟؟
در مورد خود پارس lx چی؟؟ماشین خوبی هست؟؟ارزش داره موقع دعوت نامه با 206 عوضش کنم؟؟؟
در ضمن رنگش هم دلفینی هست ، گفتم هر چی باشه از سفید دیگه بهتره:n13:
ماشین خوبیه پارس ال ایکسنقل قول:
بهتر از 206 و جادارتره
سلام دوستان
من می خوام یه پارس بگیرم ولی موندم دوگانه بگیرم یا lx از نظر صرفه جویی در هزینه سوخت و این که ایا گاز به موتور ماشین و قسمت های دیگر صدمه می زند؟
و در کل به نظر شما خرید کدام یک مقرون به صرفه تر است؟
و این که روی پژو پارس چه قطعاتی نصب می شود که ممکن است نمایندگی های محترم آن را بردارند؟
پیشاپیش ممنون
پارس سال گازسوز به صرف است .نقل قول:
چیزی بر نمیدارند .
از پاسختون ممنون ولی گاز سوز بودن چه ضرر هایی به خودرومیزند؟نقل قول:
و برای رفت امد در شهر و خارج از شهر آیا با گاز می توان از کولر استفاده کرد و افت سرعت و ضرر نداره؟
در مورد این که اون موقع اختلاف بازار با کارخونه چقدر هست بستگی به شرایط آینده داره ولی اگه مسائل سیاسی خوب پیش بره من فکر میکنم اختلاف قیمت کم میشه و به حداقل میرسهنقل قول:
افزایشی که الان قراره بدن هنوز معلوم نیست ولی برای پارس که حدود 35م هست به نظر بنده بین 2 تا 4 میلیون خواهد بود
فاصله قیمت کارخونه تا بازار هم بستگی به شرایط عرضه اون موقع داره نمیشه پیش بینی کرد ولی به نظر بنده کم میشه
پبا توجه به این که خودم 405tu5 داشتم باید بگم در کل ماشینی بدی نیست ولی خوبم نیست بزرگترین مشکلش کیفیت ساخت پایین و قدیمی بودنش هست و ایمنی پایینی هم داره در کل به نظر بنده از رده خارجه
به نظر بنده پارس lx بهتره ولی ال90 از پارس بهترهنقل قول:
نمایندگی چرا باید قطعات ماشین رو برداره همچین کاری نمیکنند
بدترین عیبش اینه که ماشین با گاز جون نداره ... یعنی خیلی کند میره... دنده 1 خاموش میکنه !! اصن یه اوضاعی... :n29:نقل قول:
البته من پراید و سمند گازسوز رو میدونم که اینجوری اند ... در مورد پارس چیزی نمیدونم ....
ضمنا در دراز مدت برای موتور هم ضرر داره ...
پ ن : مردم دنیا به فکر ماشینایی اند که سوختش، آب یا انرژی خورشیدی و ... باشه ما توی چه فکریم .... !
نقل قول:
گاز سوز بودن شاید موتور ماشینهایی که تو کارگاه گازی میشن و تقریبا استاندارد درست درمونی ندارن و استفاده خیلی زیادی میشن مثل تاکسی و آژانس رو دچار کمی خوردگی در سر سیلندر یا ترک خودن سوپاپ ها بکنه. اما ماشینی که استفاده شخصی داره و نسبت به یه مسافرکش کارکرد پایینی داره ضرری واسه ماشین نداره. خیلی سخت نگیرید. اگر فکر میکنید در سال بیشتر از 25000 کیلومتر از ماشین استفاده میکنید گازسوز به صرفه است. شما در سال 720 لیتر بنزین 700 تومنی دارید که اگر ماشینتون ترکیبی صدی 8 لیتر بسوزونه میشه 9000 کیلومتر برای اون 14000 کیلومتر باقیمونده باید در سال 1120 لیتر بنزین 1000 تومنی بزنید میشه 1120000 تومن درسال. حالا فرض کنید به جای بنزین از گاز سی ان جی استفاده کنید. طبق تجربه ای که روی ماشینای مختلف دوگانه کارخانه دارم تقریبا هر مترمکعب گاز کاربری یک لیتر بنزین رو داره که الان مترمکعب گاز هست 600 تومن حدودا یعنی شما اون مقدار بنزین آزاد رو با گاز بخواهید جبران کنید میشه 1120 تا 600 تومن یعنی 672000 تومن که اختلاف کمتر از 600 هزار تومن رو درسال دارید یعنی ماهی 50 هزار تومن اگر بیشتر هزینه کنید برای استفاده سالی 25000 کیلومتر ماشین بنزینی نسبت به دوگانه سوز بیشتر خرج داره. باقی خرجها هم که یکسانه.
هرچی از 25000 کیلومتر کمتر استفاده کنید یعنی ماهی 2083 کیلومتر خرید ماشین دوگانه سوز عملا سود چندانی نخواهد داشت و هرچی بیشتر ماشین رو استفاده کنید عملا میزان پول مازاد گاز و بنزین بیشتر خواهد شد. حالا اگر تا ماهی 100 تومن هم ناچیزه براتون یعنی حدودا تا سالی 45000 کیلومتر هم استفاده از بنزین تنها توجیه داره برای این حالت.
ضمنا اینایی که میگن 3 میلیون بابت لوازم گاز بیشتر میدی و سالی اینقدر بنزین میشه توجیه درستی نیست چون ارزش این لوازم حفظ میشه و دود نمیشن برن هوا.
در مورد گاز مایع یا کپسول یا LPG هم این گاز فعلا از بنزین 700 تومنی گرونتره تقریبا و ارزشی در برابر سی ان جی نداره مخصوصا اینکه جایگاه درست درمونی برای این مدل سوخت نیست و فقط در کارگاه این کار روی ماشینا انجام میشه.
در مورد کارکرد ماشینا هم ماشینای پایه گاز سوز مثل سمند موتور ملی تندر گازسوز و 206 اس دی گاز سوز روی گاز بهتر از سایر ماشینا عمل میکنن و افت قدرت کمتری دارن روی گاز. و ماشینای کارگاهی بیشترین افت قدرت رو دارن. دوگانه فابریک اصطلاحا خیلی بهتره یا سیستم سکوئینشیال گاز سوز.
با این تفاسیر ماشینای کم مصرف کلا بهتر خواهند بود. ماشینایی که موتور های 16 سوپاپ و بهینه به روز دارن.
موفق باشید
با بودجه 32 33 بهترین انتخاب کدام ماشینه البته نو نمیخوام ال 90 هم نباشه کیفیت خوب داشته باشه خلاصه سرش به گردنش بیارزه
قیمت پارس سال صفر تک ایربگ چنده؟هرکی هرکی شده 10 نوع قیمت دیدم
اول این که چرا نو نمیخوایننقل قول:
خوب ماشین ها تو این رده کیفیت زیاد بالایی ندارن فقط ال90 و تا حدی 206 v8 کیفیت خوبی دارند و بقیه کیفیتشون پایینتره
ولی به حر حال
بستگی به کاربرد شما هم داره برای استفاده چند نفر و بیشتر استفاده در شهر یا جاده
206 v8 گزینه خوبیه و رانا هم هست که اونم خوبه پارس lx هم بدک نیست ولی کیفیت پایین تری داره
اگرم با سمند مشکلی ندارین مدل lx ef7 هم گزینه خوبیه
دوتا سوال :
ریو مدل 86 زیتونی سه تکه رنگ 163000 کارکرد چند باید فروخته بشه ؟ هزینه انتقال سند چند هست ؟
+
قصد فروش و ثبت نام یک ماشین توی ایران خودرو دارم حالا تندر یا 206 یا رانا هرچی بود فرقی نداره چون نمیخوام سوار اون بشم ... میفروشمش ... بعد من که میخوام بفروشم زمان تحویل باید پول رو بدم بعد بفروشم یا بدون اینکه پول رو هم بدم میتونم مشتری پیدا کنم و جوری که سودش نسوزه بفروشم ... ؟ چون من پولم بقدر فروش همین ماشین الانه و پول دیگه ندارم که بزارم روش ... نهایتش دیگه اگه نشه باید اون موقع از پدری ، برادری... قرض بگیرم و سریع بهشون برگردونم !!
اگر پلیس خودرویی رو بگیره که راننده گواهینامه نداشته باشه جریمه میکنه یا منتقل میشه به پارکینگ ؟ برای دراوردن از پارکینگ فقط صاحب ماشین باید باشه یا دوستی آشنایی که مدارک لازمه رو داره حل میشه ؟
ببخشید اینجا پرسیدم تاپیک مربوط به گواهینامه بازدیدکننده نداره و جواب های ... هم میدن .
ممنونم.
هاچ بک چیزی نیست ؟؟نقل قول:
من با 21 چی بخرم یکی راهنمایی کنه ، وقتی وارد نمایشگاه میشم میگن با این پول هیچی نمیتونی بخری ، پراید نمیخوام
ریو 86 (که من دارم و میخوام بفروشمش :) )نقل قول:
واقعا اگه تمایلی داشتید یک ندایی بدید :)
تیبا ماشین خوبیه میتونی بهش فکر کنینقل قول:
تا الان که از خدا عمر گرفتم و بمدت یکماه بدون گواهینامه مسافر میزدم نشنیدم پلیس بدون گواهینامه ماشین کسو ببره پارکینگ.اگه همیچن اتفاقی هم بیافته باس صاحب خود ماشین بره ماشین بگیرهنقل قول:
نظر شخصیمه ولی 206 مدل پایین از هر تیپی سراپا و با بادنه سالم بهترین گزینه اس.کم مصرف شیک و پولت نمیسوزه من خودم سمند ال ایکس 90 دارم ازش راضیم ولی گزینه بعدی قطعا 206 خواهد بودنقل قول:
خیلی عذر میخام ولی تیبا حتی اخرین گزینه هم نمیتونه باشه حیف اون پول نیس که با زحمت کشی خرج یه ماشینی کنی که روت نشه باهشا برری بیرون واقعا این مردم ما اینقدر...ل شدن!!به همه چی نه نمیگننقل قول:
با توجه به بودجه شما خودروی مناسب پزو 405 GLX مدل 87 هستنقل قول:
که میتونی موارد تمیز و مناسبش رو هم پیدا بکنی.
ریو مدل 86 با سه تکه رنگ قیمت حدود 20 میلیون توماننقل قول:
در مورد خرید خودرو باید از نمایندگی ایران خودرو سوال کنید بهتر راهنماییتون میکنن
میشه یکم راجبش بگی؟رنگ داره؟سندش تک برگ هست؟بیمش کلا تخفیفه؟اینا خیلی برام مهمهنقل قول:
راستی من نمیتونم پ.خ بفرستم ، جواب سوالتو می خواستم بفرستم که نیومد
والا تو شهر ما که ماشین تمیز به این قیمت پیدا نمیشه ، یعنی اصلا نمیشه از نمایشگاه ماشین خرید همشون ایراد دارن.من الان یه ماه هست که وام گرفتم نتونستم بخرم ، آخر ماه شد و قسط باید بدم الکینقل قول:
سلام بچه ها خیلی عجله دارم .لطفا یکی سریع جواب بده. پژو 405 slx با موتور tu5 مدل 89.و 42 هزار تا کارکرد و بدون رنگ .فقط گلگیر سمت شاگرد یه خوردگی کوچیک داشته که بدون رنگ دراورده و الان فقط یکم موج داره.
میگه 25000000 تومان. اساتید این قیمت میارزه؟؟؟؟
سلام دوستان ...
الان قیمت پراید 131sx مدل دی ماه 90 (دوگانه دستی) بدون رنگ ، چنده تو بازار؟
405 معمولی 89 24 تومنه ، فکر کنم خوبه قیمتش
نه نمی ارزهنقل قول:
این که میگید نمیارزه .اطمینان دارید؟ چقد بگیرم خوبه؟؟نقل قول:
نظرتون درباره پروتون gen2 چیه مدل 2007 تمیز چقدر میارزه
من که نظرم مثبت نیست ، بذار یه چیزی بت بگم ، اگه یه ماشین رو دوست داری باید بخری ، چه بدئ چه خوب.منتظر نباش که یکی بگه خوبه ، چون واقعا خوب نیست.ولی اگه عشقته ، بخرنقل قول:
خیر نمیرزهنقل قول:
اگر همه چیزش اوکی باشه 24 میلیون میرزه