سلام
کسی می دونه امتحانات نیمه متمرکز دانشگاه آزاد اسلامی! حدودا چه موقع برگزار میشه؟
در ضمن ا چی بید
کد:http://www.azmoon.net/?app=pub_s90_900312
سلام
کسی می دونه امتحانات نیمه متمرکز دانشگاه آزاد اسلامی! حدودا چه موقع برگزار میشه؟
در ضمن ا چی بید
کد:http://www.azmoon.net/?app=pub_s90_900312
سلام
آزاد قیول شدم
مهندسی پزشکی تبریز
ترازم شد 6801
نتیجه دانشگاه آزاد من:
همون انتخاب اول یعنی مهندسي كامپيوتر-نرم افزار / واحد تهران شمال
بچه ها نتایج آزاد اومد؟
اومده که ما نتیجه رو گزاشتیم دیگه!
منم قبول شدم شیمی کاربردی تهران شمال:8::5: با رتبه 170
آخیــــــــــــش!
خوب خدا رو شکر تموم شد!
دکترای دامپزشکی - کازرون (انتخاب اول)
بچه ها بوجودخدا پي بردم رشته ي مديريت مالي تهران مركز قبول شدم اونم نفر آخر ...خدايا خدايا دمت گرم.
سلام
من نمره کل تو دانشگاه آزاد شده6253 با این نمره مهندسی شیمی دانشگاه های آزاد تهران قبول میشم.
نتایج دانشگاه ازاد اسلامی سال 90 زودتر از موعد اعلام شد
از طریق لینک زیر وارد شوید....
کد:http://azmoon.com
بعله. نتایج آزاد هم اومد.
من انتخاب اول برق-الکترونیک تهران مرکزی با تراز 6800 قبول شدم ( نگید چرا تهران جنوب نزدی چون الکترونیک نداشت ) - راستی نمی دونم 6800 تراز خوبیه یا نه ولی به هر حال بهونه دارم چون یه ساعت یا سه ربع مونده به آخر جلسه پاسخبرگ رو تحویل دادم ، کی حوصله داره؟ ! -
درسته نمی خوام برم ولی حداقل چند روزی سرمون رو شاید گرم کنه تا مسکنی باشه برای انتظار نتایج سراسری ( :20: )
خیلی خوشحال شدیم که به هدفتون رسیدین. مبارک:8:ه. شرینی سهم ما رو هم نوش جونت :31:نقل قول:
بچه ها بوجودخدا پي بردم رشته ي مديريت مالي تهران مركز قبول شدم اونم نفر آخر ...خدايا خدايا دمت گرم
ولی واقعا جالب بود قضیش. بازم میگم مبارکه
دوست عزيز تبريك ميگم بهت.نقل قول:
يه سوال : از كجا متوجه شدي كه نفر آخر شدي؟!
با تشكر :11:
+
من ديدم كارنامم رو و رشته ي مترجمي زبان انگليسي قبول شدم ... اما خيلي دقت نكردم ببينم اونجا نوشته چيزي يا نه ...
+
يه مساله ي ديگه اينكه اين رتبه هايي كه زده يعني چي؟! براي من رو زده رتبه 200 و رتبه ي آخرين فرد قبول شده 689 !
اين رتبه از بين چه كسايي هست؟! اونايي كه زبان شركت كردن؟! يا اونايي كه مترجمي زدن و اين واحد رو انتخاب كردن؟! يعني تهران مركز 700 نفر زبان مترجمي گرفته؟! :دي
این که نفر آخر قبولی باشی فکر میکنم یه حس دیگه ای داشته باشه ... واقعا تجربه کردنش میتونه جالب باشه .. ! بهت تبریک میگمنقل قول:
پ.ن: ولی من بالاخره نفهمیدم چرا دانشگاه آزاد تو نتایجش رتبه کشوری نمیزنه ! ... چرا این مدل کارنامه میده بیرون ؟! حتی نمره کل رو هم نمیشه مقایسه کرد ...
ببخشید اگه آزاد قبول بشیم و نریم سال دیگه میتونیم شرکت کنیم ؟
اره میتونید:46:نقل قول:
بله، صد در صدنقل قول:
ببخشید اگه آزاد قبول بشیم و نریم سال دیگه میتونیم شرکت کنیم ؟
منم IT تهران جنوب قبول شدم با رتبه 135. عکس کارنامه رو هم تو اون یکی ترد گذاشتم. فقط کسی میدونه آدرس دانشکده فنی + زمان ثبت نام کی هست ؟ :D
ما كه آزاد امتحان نداديم ولى مبارك همگى باشه
منم نفت علوم تحقیقات قبول شدم (اکنشاف) رتیه 9 . ولی نمیرم : دی
سلام
منم مهندسي نفت تهران جنوب قبول شدم
يه سوال
اون رتبه كه زده رتبه ي بين چه كسانيه؟
كل كساني كه شركت كردند؟ يا كل كساني كه هم رشته من هستند؟
یه سوال
من میتونم یک سال مرخصی تحصیلی بگیرم و سال دیگه شرکت کنم ؟
باید چقدر هزینه کنم ؟
من میکروبیولوژی تهران شرق قبول شدم با تراز 6143 رتبه 5 :26::26::26:
ولی می خوام ببینم می تونم برم واحد تهران شمال بنویسم؟چون حداقل تهران شمال 5800 میگیره.
از اون طرفم به خاطر یه سری مسائل سر ازمون پزشکی رو خراب کردم و ترازم شده 5400 که اونا هم 5900 اخرین نفر می گرفتن.به نظرتون می تونم تکمیل ظرفیتی چیزی بشه اونجا قبول بشم؟
آی تی تهران جنوب با 6800 ... رتبه رو اگه فهمیدید به ما هم بگید :دی
دوستان هر كي ميدونه كمك كنه شهريه كامل رشته مديريت مالي دانشگاه آزاد تقريبا ترمي چقدره؟؟؟
بعدش من شنيدم دانشگاه آزاد هم قانون من درآوردي تفكيك جنسيتي رو گذاشته درسته يا نه؟
ممنون
همه قبول شدن به جز من:19:
با اختلاف کم داروی تهران پرید:41:
صنایع تهران جنوب-انتخاب اول
ببینیم سراسری چی میشه:20:
من رتبم با رتبه قبولی انتخاب اول دوتا فاصله داشت..
من شدم 34 آخرین نفر 32
اگه از این 32 نفر دوسه تا نرن ثبت نام کنن احتمال داره منو بپذیرن یا نه ؟
با اختلاف نمره 12 و رتبه 23 تا مکانیک تهران جنوب را نیاوردم ایا امیدی به تکمیل ظرفیت هست(رشته دیگری قبول نشدم)
واسه اعتراض به نتیجه دانشگاه آزاد چیکار باید بکنیم؟
اصلا تاثیری داره
سه تا سوال
اول اینکه کسی میدونه برق_قدرت دانشگاه ابهر هزینه اش چقدره؟
دوم اینکه تا کی مهلت ثبت نامه؟
سوم اینکه برای ثبت نام باید برم دانشگاه ابهر؟و میخوام یه ترم مرخصی بگیرم و 2تا درس پیشم رو پاس کنم.برم دانشگاه و بگم و پول 1ترم رو بریزم کفایت میکنه؟
چهارم اینکه اگه ثبت نام نکنم چه اتفاقی میفته؟سال دیگه نمیتونم شرکت کنم؟چی میشه؟
:10:
مهندسی عمران_ واحد نجف آباد قبول شدم. انتخاب اول! تراز 6600 :11:
منم مهندسي پزشكي_بيومكانيك تبريز قبول شدم.(انتخاب اول) تراز 6151
نرم افزار ساوه قبول شدم ؟به نظرتون دانشگاه بدردبخوریه؟؟؟؟از تهران تا ساوه چقدر راهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چجوری باید رفت؟
عمران قزوين!!
حدودا 293 کیلومتر،نقل قول:
با هواپیمای شخصی:31:
پلیمر علوم تحقیقات :|
دوس ندارم برم. ولی خانواده خیلی علاقه ندارن یه سال دیگه منو در حال کنکور دادن تحمل کنن : دی
تبریک میگم به همه ی بچه ها اینطور که معلومه تقریبآ همه بچه ها انتخاب اول قبول شدن
دانشگاه آزاد خوبیش اینه که اکثراَ رشته مورد علاقه توی شهر خودشون قبول میشن و این خودش کلی امتیازه
اساتیدم که دانشگاههای آزاد سطح اول حرف ندارن و بعضا با دانشگاههای دولتی همون شهر یکیه اساتیدش ..
بله می تونید باید هزینه ثابت هر ترمو بدید .نقل قول:
منم مکانیک علوم تحقیقات تهران قبول شدم.
با تراز 6945
تبریک به همه قبول شدگان:11:
در بين كسانى كه اون رشته رو آوردندنقل قول:
بين كساني كه اون رشته رو آوردند يا اون رشته/شهر رو ؟نقل قول: