توصیه به همه دوستان که شب سرعت دانلود کمی دارن مودم رو دیسی کنین تا دوباره ای پی بگیره اینجوره احتمال داره سرعت بهتر بشه مثلا دیشب اینکار واسه من جواب داد
Printable View
توصیه به همه دوستان که شب سرعت دانلود کمی دارن مودم رو دیسی کنین تا دوباره ای پی بگیره اینجوره احتمال داره سرعت بهتر بشه مثلا دیشب اینکار واسه من جواب داد
البته این روش این هفته داره خوب جواب می ده واگرنه هقته قبل که سرورهای خارجی مثل اکسپرس و اپلود بازرو محدود کرده بودن هیچ کاری نمی شد کرد
ولی باید قبول کرد بهترین پینگ رو مخابرات داره اگه کسی شرکتی میشناسه که پینگ بهتری داره معرفی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هزینه این پینگ باید انقد بالا (1 ماه تمدید زمانی : 7950 / حجمی : 4250 ! ) باشه ؟نقل قول:
پینگ شما چند هست ؟
( الان برای 8.8.8.8 : 240 هست میانگین )
اون که اره گرونه واقعا 201نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز بارها گفتیم با اطلاعات غلط باقیه رو نیز گمراه نکنید /
این تستی که شما واسه پینگ گذاشتی اصلا ملاک نیست /
Shatel.ir همون طوری که از دامنه اش نیز میشه فهمید یه سایت ملی هستش /
ملی هم یعنی اینترانت / نه اینترنت /
پس نتیجه این که شما بری پینگ بگیری با این سایت و پینگت پایین باشه و خوشحال باشی که فایده نداره /
این رو نگاه مال من حتی از شما نیز کمتر شده /
شما اگه میخوای تست بگیری و واقعا بدونی سرویسی که داری چند مرده حلاجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مرور بکن /
یا هم با اینا تست بگیر /
ping -t 4.2.2.4
lیـــنم تستش :
خوب واقعا ممنون که شما تذکر دادین و خوب نظرتون رو گفتین مولی چند تا نکته هستش که باید در مورد شما بگم.نقل قول:
1. من گفتم پینگ مخابرات بهترین پینگ رو داره خوب عزیز من به نسبت شرکت های دیگه گفتم مثل شاتل اسیاتک و جاهای دیگه
2. دوست عزیز shatel.ir با توجه به دامنه که نمیشه گفت سایت داخلی هست یا نه شما باید ببینی که هاست این سرور کجاست مثلا میهن دانلود در سرور های داخلی هست ولی دامنش دات کام است مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دامنه ای ار داره ولی در سرور های خارجی هستش پس دوست عزیز با دامنه که معلوم نمیشه سرور داخل ایران هست یا نه واسه این کار از این سایت ها استفاده کن ip-adress.com یا whoishostingthis.com این سایت خیلی خوب بهت میگه سایت روی چه دیتاسنتری هست (پس اگه در این زمینه اطلاعات ندارین لطفا گمراه نکنین بچه هارو) ولی درسته سایت شاتل داخل کشور است
3. دوست عزیز واسه پینگ به نظر من مهمترین نکته همین پینگ داخل کشور هستش شما که میخواین بازی انلاین کنین مثلا warcraft با گرنا دوست عزیز همه سرور ها داخلی هستش و اینکه شما با خارج از کشور پینگ چند دارین مهم نیست یا مثلا بازی call عمده سرور ها داخلی هستش
4. خب پینگ یک چیز ثابت نیست مثلا بگی پینگ من 250 هست پینگ یک چیز نسبی هست یعنی پینگت با کجا چند هستش
امیدوارم مطالب بدردتون بخوره
واقعا جای تعجب داره / من میخوام شما یه چیزی یاد بگیری نه من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما کلا از ریشه ضعیف هستی /
شما درست نمیدونی پینگ یعنی چی / پینگ که فقط مال بازی نیست / بعدشم اگه خواسته باشیم فرض بکنیم یکی از استفاده هاش مال بازی هستش بازم مگه بازی فقط اون چیزهایی که شما گفتید هستش ؟
یعنی توی این مملکت کسی نیست که بخواد به سرورهای EA یا غیره که مال بازی های اورجینال هستش وصل بشه ؟ یا همین Game Renger که سرورش توی استرالیا هستش و کاربر ایرانی هم زیاد داره / تانگل هم هست و .... اونا هم سرورهاش توی ایرانه ؟
الان گوگل سرورش توی ایرانه ؟ توی گوگل یه سرچی بخوای بکنی بعد از ثانیه نتیجه جستجو رو واست میاره ؟
بهترین کار : شما به تحقیقی راجع پینگ بکن / موارد استفاده و ...
هر چند جای همچین بحثی اینجا نبود /
اتفاقا دوست عزیز مخابرات خراسان رضوی بدترین پینگ رو داره حداقل تو سرور های خارجینقل قول:
اینو از من بپرس که هر روز تو steam آنلاین بازی می کنم
وقتی با دوستام که تو تهران هستند آنلاین بازی می کنیم
پینگ منو میزنه 280 ول پینگه اونا 120 هستش که اختلاف خیلی زیادی هستش
تازه این 280 که می گم ماله صبحه که پینگا خیلی خوبه از ساعت 9 شب که رد میشه پینگا میشه480 و از ساعت 1 که رد میشه دیگه نمیشه تو steam لاگین شد همش lost connection میده
ایمان جان این بنده خدا مثال میزنه میگه با بازی warcraft مشکلی نداره واسه پینگ /
ولی اینو نمیدونه که به قول خودش که اون کلا سرور ایرانی مخصوص خودش رو داره /
به نظر من واسه اینجور افراد بهترین راه اینه که برند اینترانت بگیرند به جای اینترنت /
سلام خدمت همه عزیزان خراسان رضوی:n02:نقل قول:
اولین نکته در مورد پینگ اینه که به مدت زمان ارسال و دریافت پاسخ از سرور مورد نظر گفته میشه
حالا این سرور میتونه داخل کشور بنا شده باشه یا خارج از کشور که دامنه تهیه شده میتونه com-org--tk-net ir-tr و ... باشه و دامنه ربطی به سرور نداره
در ضمن دوست عزیز گیم انلاین با داخل کشور 2 هزار نمیارزه :n02: چون تازه به دوران رسیده های عقده ای انقدر چیت استفاده میکنن که میـ....ــنن تو اعصاب آدم:n02: + چون اکثر سایتهایی که ما روزانه درگیر اونها هستیم روی هاستهای خارجی بنا میشن خیلی خیلی مهمه که پینگ خارج از کشور خوب باشه !!!! نه پینگ داخل!! پینگ داخل رو چه بخواید چه نخواید نرمال خواهد بود ولی مساله خارج از کشوره!!!:n02:
امروز زنگ زدم به نایبیان حدود 20 دقیقه حرف زدیم ! (قبلا یه وجه مشترکه کارمندایه مخابراتو بی اطلاعیشون گفته بودم حالا بیکاری هم اضافه کنید بهش )
چیزایی که نابیان به من گفت یا من از حرفاش که اکثرا شفاف و در بعضی موارد غیرمستقیم بود، برداشت کردومو پایین به خلاصه ترین شکل میگم
++مورده اول در مورد طرح بعثتیاست : متاسفانه قصد دارن کسانی که دارن به صورت ماهیانه این طرحو شارژ میکنن بیرون کنن به هرشکلی، اما گفت کسانی که طرحشونو پارسال 1ساله یا
6ماهه شارژ کردن و هنوز مدت زمان دارن باید حجماشون برگرده و تایمه شبانشونم درست شه
اما برداشته من با توجه به صحبتاش و همچنین صحبتایی که امروز مجدد با اون تاروردیه بی منطقو فرهنگو ... داشتم و همچنین با توجه به اینکه اکثره بعثتتیا دارن ماهیانه شارژ میکنن
،اینه که بعثتیا بهتره بیخیاله اون 400 500 مگشون بشنو دانلودم از همون 1 بزارن ( هرچند بازم میگم طبق گفته نایبیان اونایی که قبل از عید طرحشونو شارژ کردن و تا الانم ادامه داشته باید
ساعته شبانه براشون درست شه ! اما دیگه چند وقت طول بکشه خدا میدونه !!)
++ مورده دوم درباره قیمتاست که گفت اینا نرخ نامه تصویب شده تنظیم مقررات رادیویه ...( یه مشت چرتو پرت ) ، و ما برای اینکه روی کاربرا یه دفعه فشار نیاد اونو تدریجی و طی 6 ماه
اعمال کردیم !! گفتم اینم مثه حذف طرح نامحدود مختص استان عزیزه خراسانه ؟ گفت طرح نامحدود بحثش مفصله و به دلیل عدم تامین زیرساخت ها و ...( چرت) اما این مورد کشوریه، گفتم اصلا
بقیه کشور طرحایی مثه طلایی برنزی نقره ای ... دارن که بخوان قیمته خرید ماهانشو افزایش بدن ؟ گفت هر استانی مختصه خودشو داره اما قیمتا همه افزایش داشته یا خواهد داشت !!! (اینو باید آمارشو در بیاریم)
++ مورده سوم رو برا قیمتایه متفاوته طرحایه مختلف(زمانه خریده شارژ ماهانه) پرسیدمو گفتم که مثلا 128 256 بعثت ... دانلوداشون یکیه اما قیمتایه شارژه ماهانشون فرق میکنه !! که جواب
داد : این موردو شما در جریان نیستید فقط در همین حد بگم که تا الان لطف کردیم که سرعتاییه طرحا به جز نقره ای و طلاییرو یکسان و رویه 1 مگ بستیم !
++مورده بعدی که دیگه از خط بالا هم مشخص شد ، اینه که متاسفانه قراره در آینده نزدیک سرعتایه همه طرحا واقعی شه !
چه به صورته منطقی با نایبیان و چه با دادو قال با اون بی منطقه تاروردی زیاد حرف زدم ، اما خب کلا نتیجه خاصی در برنداشت ( توقع هم نداشتم که نتیجه بده ) ، فقط انتهای کلام بهش گفتم:
تو این 4 5 سال به جای پیشرفت ، مدام پسرفت کردیم ، اول اومدین طرحایه نامحدودو به عنوانه اولین استان حذف کردین ، دیدین مردم هیچی نگفتن ، گفتین بزار بیشتر زور بگیم ، اومدید یه سری طرحه محدود با کیفیته پایین و قیمت بالاتر گذاشتید ، دیدین مجدد مردم چیزی نگفتن ، گفتید بزار شبانه هارو کلا حذف کنیم که کم تر از جیبمون بره ، اما خب دیدین صدایه مردم در اومد ، بیخیال اون شدید گفتید بزار از یه راهه دیگه تست کنیم ، اومدید سرعتایه شبانه رو محدود کردید ، الانم که اومدید قیمتایه ماهانرو بردید بالا ، در آینده هم که میخواید سرعتارو رویه واقعی تنظیم کنیدو احتمالا بازم پوله بیشتری میگیرید ... خداییش تا الان فک کردید که جواب اینهمه حق الناسو چطوری میخواید بدید ؟
یه سکوته کوتاهی کردو بعدشم با یه خنده کوتاهو معنی دار گفت ، میدونم الان وضعیت زیاد جالب نیست اما خب از دسته ماهم کاری بر نمیاد! فعلا وضعه کله کشور همینه و حالا یه استان بدتر یکی بهتر اما
انشالا در آینده ...( و بازهم وعده وعیدهای تکراری و ....)
نمیفهمم چند روزه تو این تاپیک میگن تمدید زمانی 7950 تومن ؟ یعنی چی ؟ یعنی اگه یک ماه بخوای تمدید کنی 7950 تومن شده ؟ واسه من که همون 4770 تومنه و کلا فرقی توی قیمتها ندیدم .نقل قول:
سلام اون که معلومه سرور گوگل داخل ایران نیست و خوب هرچی پینگ بالاتر باشه سایت دیرتر باز میشه واسه همین هم هست تعدادی از سایت ها سرورشون رو اوردن ایران که البته پینگ خیلی هم تاثیر زیادی نداره تو سایت باز کردن.نقل قول:
بیشترین اهمیت پینگ واسه بازی انلاین و تماس های اینترنتی هستش مثل نیمباز و اینها
بعد من گفتم بهترین پینگ رو داره خوب اگه شما یک اینترنت با پینگ کمتر تو مشهد سراغ دارین معرفی کنین
اولا که جوابهاش کمپلت تو حلقم یا این جواب دادنش . تا به حال اینطور قانع نشده بودم . مخصوصا مورد سوم :n27:نقل قول:
دوما دمت گرم واسه اون حرف اخری که زدی و کلا طرف رو شستی . ولی واقعا چه فایده . چون اینا همه این موضوعات رو میدونن و احتیاجی هم نیست بهشون بگی و فقط مثل اقای شادابیان با خنده بهت جواب میدن . اینطوری :n02: و بعدش هم اینطوری :n09:
واقعا بیایم یه کاری کنیم به هدف شستن همه این کصافتها از توی مخابرات خراسان . بیایم از مخابرات کل کشور شروع کنیم . حالا هر طور که هست . چون واقعا دارن ظلم میکنن این اشغالا . اگه واقعا سرعتها بخواد به واقعی برگرده هیچ حرفی واسه گفتن نمیمونه .
مخابرات مشتریهای بدبخت فیبر نوری خودش رو داره و نمیترسه از اینکه مشتری ها مسیش هم برن و تخلیه کنن .
چه بدبختیم که باید به جای افتخار به همجواری امام رضا (ع) بیایم تاسف بخوریم که توی ایرانیم و از اون بدترش اینکه توی خراسان رضوی هستیم .
خوب دوست عزیز سرور های steam داخلی هستن یا نه ؟ من منظورم اینکه تو مشهد بهترین پینگ رو داره و اگه شما جایی میشناسین که پینگ بهتر داره معرفی کنین.نقل قول:
خوب گفتین تهران پینگ بهتری داره خوب دلیل اینکه پینگ مخابرات بهتر از شرکت های دیگست اینکه اینترنت رو به شکل مستقیم میاره مشهد و به کاربر ها میده اگه شرکت دیگه ای هم تو مشهد باشکه فقط تو مشهد باشه و سرور اصلیش اینجا باشه پینگ خوبی داره . ولی شرکت های بزرگ مثل شاتل و یا شرکت های دیگه به ایندلیل پینگشون بیشتر هستش که اون ها سرورهاشون تهران هستش و شما با فیبر یکبار به تهران وصل میشین و بعد به اینترنت وصل میشین ولی در مخابرات مشهد شما مستقیم تو خود مشهد به اینترنت وصل میشین.
خوب اگه steam تو سرور های داخلی باشه کاربر های تهرانی بهش نزدیک تر هستن عمده دیتاسنتر های اصلی مثل دیتاسنتر پارس انلاین در پارک فناوری اطلاعات در نزدیکی تهران هستش و به دلیل نزدیکی پینگ بهتری دارن
اقا واقعا دمت گرم تمام سوالاتی که تو ذهنم بود پرسیدی پس مهمیترین نتیجه ایی که بدست اومده همین واقعی کردن سرعتاست بعثت هم فکرکنم زیاد کردن که اگه یارو هی شارزمی کنه حسابی براشون بصرفهنقل قول:
بازم خیلی خیلی تشکر
سلام.
man.u عزیز، از شما ممنونم که تماس گرفتید. بالاخره حداقل یکی دوتا از دوستان اینجا تماس گرفتند...
مهندس نایبیان انسان شریفی هستند و طرف کاربرا، شما نمیشناسیدشون
Gregar عزیز، حق کاملا با شماست! واقعا این خراسان رضوی از هر باب داره پسرفت میکنه....نقل قول:
دوستی دارم که خراسانی هست. برای اجرای موسیقی و برگزاری کنسرت به تهران سفر میکنه و کنسرت رو اجرا میکنه و بعد بر میگرده به خراسان!
چون دوستان گفتند در جوار حرم موسیقی بی معنی است!
خراسان شمالی و گرگان . خراسان جنوبی وضعیت اینترنت بسیار مناسبی دارند. خبر دارم که میگم
متاسفانه اگر از ابتدا دوستان باید با کوچکترین تصمیمهای سلیقهای در مدیریت مخابرات خراسان رضوی برخورد میکردند، الان به این روز نمیرسید...
برای گرفتن اینترنت در تهران، شما تماس میگیرید و فقط سرعت رو انتخاب میکنید. هیچ طرح طلایی و نقرهای و کشمشی و پفکی نداره.
4 سرعت ارایه میشه و همه نامحدود هست...
چطور ممکنه تهران که فقط طرحهای نامحدود داره (مخابرات استان تهران فقط طرحهای نامحدود داره-من الان خودم یوزرش هستم) در حال تخلفه از قوانین (به گفتهی این آقایون!) اما تنها استانی که داره از قوانین پیروی میکنه خراسان رضویه!
آخه این چطور قابل قبوله؟
اون هم با این قیمتهای بالای حجم مصرفی.
واقعا همچین چیزی نیست، دروغه
در همین حد بگم که مدیریت مخابرات خراسان رضوی داره کسری بودجهاش رو به این شکل جبران میکنه، به شکل کسر ساعات شبانه - عدم اطلاع به کاربران، حذف تعرفههای نامحدود، نصف کردن سرعت و ... که شما همه الان باهاش درگیرید.
من که چند ماهی بیشتر خراسان نیستم، اما دوستان خراسانی باید یه فکر اساسی برای این مساله بکنند. مثل تعیین یک ساعت خاص برای نشست حضوری...
روزنامهها رو باخبر کنید. خیلی کمک میکنه
خبرنگارهای خراسان رو بفرستید تا از موضوع گزارش تهیه کنند
و هر فکر دیگهای که کمک میکنه
اتفاقا دلیلی که من امروزم زنگ زدم به خاطره اینه که واقعا اینا یه سری مسائلو نمیدونن ! اگه مثلا همه کارمندایه مخابرات مثه اون تاروردی بودن ، واقعا خریت بود سروکله زدنو زنگ زدن به مخابراتیا !نقل قول:
اما این نایبیان اولا حسنش اینه که کامل به حرفات گوش میده ثانیا اینکه حرفاش حداقل 1% منطق توش هست ، ثالثا اینکه واقعا یه چیزارو نمیدونه و بعد از اینکه میفهمه سریعا پیگیری میکنه . مثلا همین امروز وقتی فهمید که بعثتیایی که هنوز زمانه انقضایه طرحشون نرسیده هم حجم ازشون کم شده کاملا تعجب کردو رفت واسه پیگیری ! و رابعا هم اینکه جنبه انتقاد پذیریش بالاست ، مثلا اون جمله های آخره پست قبلیمو اگه به هرکی دیگه میگفتم 4تا چیزی میگفت بهم ! یا مثلا بعد از اینکه معلوم شد واسه بعضی بعثتیا اشتباه کردن گفتم متاسفانه توی مخابرات اول کاری رو انجام میدید بدون فکر ، بعد مثه الان همه شما مسئولین میاین میشنین دوره هم برای فکره چاره ! که بازم چیزی نداشت بگه
حالا مثلا یه جمله از تاروردی که امروز بهم گفتو بگم که دیگه ببینید که این آدم چیه ... "بهش میگم توی اسفند، درسته که شما طرحه بعثتو حذف کردید اما رسما میشد شارژه کامل کرد ، گفت اصلا محاله !
گفتم توی سامانه گلدنت که میرفتی گزینه شارژه کامل تعرفه داشت برادره من ! برگشته میگه ، سامانه گلدنت به ما ربطی نداره :18: میگم مسخره کردی منو ؟! خب سایته مخصوصتونو بده واسه دیدنه ریز کاکردو ... میگه از من نباید بپرسی زنگ بزن پشتیبانی !!!!
واقعا هرچی بیشتر به این بشر و امثال این توی مخابرات فک میکنم ، بیشتر به این نتیجه میرسم که انجام هرگونه عملی روی امثاله این قانونا ، شرعا و عرفا جایزه ... !!
مهم اینه که بچه هایی که اینجا هستند همت ندارند و هم اینکه دیگه ما ها عادت کردیم به تو سری خوردن /نقل قول:
خودم این فکر خیلی وقته تو ذهنمه / ولی خوب تنهایی که نمیشه / بعدشم اینا همچنین میخشون رو کوبوندن که محال بشه درش آورد /
نفرمایید قربان...نقل قول:
شما تاج سرید.
برادر ، مگه شما فیبر نیستی؟نقل قول:
آخه من موندم شماکه حداقل چندساله تو همین مخابرات هستی! چطوری داری در مورده شرکتایه دیگه قضاوت میکنی؟ لابد دوستات داشتن رفتی یه روز خونشون تسته پینگ گرفتی!
بیخیال توروخدا ! انقد سنگه شرکتایه خصوصیرو به سینه نزنید!
آدم لجش میگیره وقتی میبینه کسی که اصلا از شرکتایه خصوصی سرویس نگرفته هی میاد از اونا تعریف میکنه !
شماکه n تا سرویس مخابرات داریو هرشبم میزاری رو داون ! آخه کدوم شرکته خصوصی میتونی انقد دانلود کنی؟
من چندبارم گفتم کسی که دانلود نداره و بازی هم نمیکنه به هیچ وجه نباید مخابرات بمونه اما در غیراینصورت با همین وضعیته داغون هم سگش به خیلی از شرکتایه خصوصی میرزه !
خیلی دوست دارم شما فیبریایی که دانلود و بازی تو برنامتون هست یه روز تبدیل به مسی شید ، بعد برید از این شرکتایه خصوصی نت بگیرید ، اونوقت ببینم چی میگید !
دوست عزیز حرفه شما تایید میشه ،من تا الان از پارسو شاتلو صبانتو مخی نت داشتم منتهی بهترین پینگو صبانت و مخابرات داشتنو دارن (صبانت تایم اوتش کمتره)نقل قول:
البته تو این چندوقته هم timed outهایه مخابرات زیاد شده ، اما بازم در مجموع پینگه مخابرات مثلا نسبت به شاتل قابل مقایسه نیست !
من که کلی ایمیل زدم وزیر تمام مشخصاتمو گذاشتم بی فایدهست
با اینا هرجور هم حرف بزنیم اینا یه راهکار و روشی دارن
اگه کسی بخواد شارژ کنه دیگه که شبانه نداره هزینهارو هم که به صورت اسمون خراش اوردن بالا ( واقعا مخم هنگ کرده که به این بیشرف ها چی بگم )
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا از شما تشکر میکنم برای پست های روشنگرانه و پیگیری هاتون.
یعنی قراره دیگه هیچ طرحی شبانه نداشته باشه؟اینطوری که خیلی ستمه .ما که فیبریم چیکار کنیم ؟باز دوباره هزینه مودم وایمکس و قیمتای نجومیو مشکلات آنتن دهی و..... ای خدا یه روز تو این مملکت آب خوش از گلوی ما پایین نرفت همش استرس و.....خدا لعنتشون کنه.
بفرمایید تحویل بگیرید دوستانی که مچکریم مچکریم راه انداخته بودید اینم همون دولت جدید که براش نامه مینوشتید اینترنت 20مگ بهتون بده.همونی که داشتیمو داره میگیری.
شما یک طرفه پیش قاضی نرو عزیز دل برادرنقل قول:
تو این خونه که شما می گی 5 تا دانشجو هست
که هر کدوم هم بخوان یک نرم افزار دانلود کنند یا صندوق پستیشون رو چک کنند روزانه 500 مگ مصرف میشه این حداقلش تازه آپدیت همه ی آنتی ویروس ها و خود ویندوز به کنار
میدونی من ماهی چه قدر به خاطره همین اکانت مزخرف پول می دم؟
چه قدر باید شارژ کنم
اگه میدونستی این حرف رو نمی زدی من حاضرم یک اکانت 128 داشته باشم که دانلودش نامحدود باشه که انقدر پول نگیرن تازه بماند که از من هی حجم می دزدیدن که هر چی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی به آدم نمی دن
در ضمن یک مثل قدیمی هست میگه : نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دسته مردم
حتما دیدم که میگم
شما هم الکی طرفداری مخابرات رو نکن
بحث و سیاسی نکنید بابا :n02:نقل قول:
مطمئن باش هر کدومشونم میومدند کاری نمی تونستند بکنن چون مخابرات بیش از 50% دسته سپاهه که به این راحتی ها هم ازش دل نمیکنه
خودم هم بحث رو سیاسی کردم:n08:
یه نامه هم بنویسیم واسه امام زمان شاید فرجی شد / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چطور اون زمان که مجکریم مچکریم میکردین بحث سیاسی نبود حالا بحث سیاسی شد؟نقل قول:
چرا دچار خودسانسوری شدی؟
برو تو تاپیک تهران ببین دارن فحش زیرو بالای همرو میدن.
معلومه وقتی از این چیزا اینقدر بترسیم حقمونم بخورن نمیتونیم پس بگیرن حتی اینجا جرات حرف زدن هم نداریم نباید وضعمون از این بهتر باشه.
ضرب المثل معروفتر هم هست که میگه مرغه همسایه همیشه غازهنقل قول:
شما هرجا بری مطمئن باش امکاناته بیشتری بهت نمیدن پوله کمتری هم ازت نمیگیرن
منم اگه طرفداره مخابرات بودم اینهمه اعصابمو به خاطرش به هم نمیرختم ! یه مواقعی آدم باید بین افتضاح و افتضاح تر انتخاب کنه ، که مخابرات الان مورده اوله .
ولی فدات شم یک چیزی رو درنظر داشته باش شاید برای مایی که ازقبل گرفتیم وهنوز شبانه داریم این افتضاح بیارزه ولی ثبت نام های جدید الان یک هفته است دیگه شبانه نداره حتی ما هم بخوایم دوباره طرح جدیدی بگیریم دیگه شبانه نداریم واگرشبانه نباشه دیگه دوزارهم نمی ارزهنقل قول:
این آقایی که شما میگی اینقدر مرد بود رفت حق شما و خیلیایه دیگه رو از مخابرات گرفت حالا به ایشون میگی طرفدار مخابرات؟! من خودم تو منطقه دیگه شاتل دارم پینگش افتضاح هست و بعد 20گیگ محدود میشه.نقل قول:
ضمنا دوستان، امروز وقتی بحثه بعثتو کردیم و خلاصه به صورت غیر مستقیم اشاره کرد که کاربرایه بعثت به خصوص شارژه زمانیا باید تخلیه شن ، بهش گفتم خب الان اگر از بعثت بیان بیرون هیچ طرحی از طرحایه جدید هم که شبانه نداره ! آخه انصافه؟
گفت فعلا نداره اما تاچند وقت آینده طرحه کمپین یا مناسبتی قرار میدیم که شبانه داشته باشه ، پس دوستانی که فعلا امکانش هست که تو طرحه بعثتشون ( یا هر طرحی که میخوان تعویضش کنن) بمونن ، از خرید طرحه جدید پرهیز کنند چون واقعا ارزش نداره این طرحا بدون دانلود رایگان ! تقویمو چک کنید ببینید عیدی مبعثی چیزی در راه نیست! بلکه به اون مناسبت طرحه شبانه دار بزارن!!!!
خلاصه این دوستان اخباره طرح هارو پیگیری کنند
یعنی خوشم میاد از شماهایی که می چسبید به یک ک-ا-ن-د-ی-دا که حتی نمیشناسیدش بر اثاث حرف دیگران طرفدار دو آتیشهشش می شید بعد موقعی که گند میزنند بهانه ی س-پ-ا-هو این چیزارو میارید یعنی واقعا بدم میاد از آدمای بی منطق به سی بر نخوره!
من نه ر-ا-س-ت-یم نه چ-پ-یم میگم اونی که بهتره نه اونی که خوش گل تره یا اونی که آ-ن-ت-ن یا دیگران میگن بیاد رو کار اما شما نه!!! یعنی حرصم از این در میاد د-خ-ت-ر-ی که صد قلم آرایش میکنه هم به یک -ش-ی-خ رای میده کجای این از روی عقله؟(من خوده ر-ه-ب-رو خیلی قبول دارم چون واقعا سیاست مداره ولی به این آقا اصلا امید ندارم)
دمت گرم داداش حرف دل مارو زدی.نقل قول:
راستی بچه ها چه خبر از سوریه ؟ میگند نفت گرون شده و ...
اینجا تایپک رو کلا 30یا30 کردید / :n07:
اصلا به اون یارو روحانی یا امثال اون چه ربطی داره ؟ وقتی مشکل مسئولان شهر خودمون هستند چرا تقصیر رو میندازید گردن این و اون /
الان بچه های شمال دارند با سرعت 1 مگ بر ثانیه 1mb/s دانلود میکنند / میدونید چرا ؟ به نظرتون چرا ؟
ببین امید جان تو 30یاست هر اتفاقی بیافته اون راس تشکیلات مریه زیره سوال و درستش هم همین است!!!
چقدر هم نوعان شما اون بدبخت قبلی را تخریب کردند در صورتی که خدمت هاش خیلی بیشتر از اشتباهاتش بود به جایی رسوندنش که به گ-ه خوردن افتاد که بیاد یه خدمتی بکنه قیمت د-ل-ار و... هم همش کاره آقازاده های م-خ-الف بود ولی کو گوش شنوا ملت ما واقعا بی چشم و رو هستند و فقط بلدن نیمه خالی لیوان را ببینند اینه که منو عذاب میده من این مشکل تو دوستامم دارم اونایی که ر-ا-ست-ی هستند به من میگن تو چ-پی و غرب زده ای انای هم که چ-پی هستند میگن تو راستی و... بابا چرا به این درک نمی رسید که دنبال شایسته باشید نه مارک و برند!
بحث خیلی 30 یا30 شدا:n24:
آقا چرا بحث سیاسی نکنیم وقتی اونا اینترنتو سیاسی کردن .شما بهتره بری به اونا بگی اینترنتو سیاسی نکنن.
یکی دیگی قراره انتخاب بشه باید اینترنت ما قطع شه یه جا دیگه تظاهرات میشه اینترنت ما سرعتش باید بیاد پایین
دیگه نگاه کن من و امثال من که مسی هستیم تقریبا اکثرمون مخابرات اولین شرکتی نیست که رفتیم سراغش . منم مثل Man.u تقریبا از اکثر شرکتها داشتم جز همین صبانت .نقل قول:
از 5 سال پیش که فن اوا داشتم و شبا با سرعت 60 دانلود میکردم بگیر تا الان که دو ساله مخابرات دارم و دقیقا تا زمان برداشتن طرح نامحدود ازش راضی بودم . سرعت خوب ، حجم نامحدود ، پینگ عالی ، بدون قطعی و کلا بدون هیچ دردسری . اما حالا چی داریم تقریبا قد همون سرویس نامحدود پول میدیم اما ذره ای از اون رضایت از سرویس رو دیگه نداریم . محدود که شده ، شبا سرعت افتضاح که هست ، پینگ افتضاح . البته چند روزیه که اوضاع خوشبختانه کمی رو رواله .
اما من یکی اگه توی این دوسال شرکتی بهتر از مخابرات میدیدم مطمئن باش در جا تغییر ISP میدادم . من اونقدرهام مثل بعضی ها خوره دانلود نیستم . رفتیم مخابرات اونجا گفتن دیگه . سر جمع توی 5 ماه 140 گیگ دانلود داشتم که میشه میانگین شبی 800 مگ . ولی با این وجود بازم سگ مخابرات به شرکتهای دیگه شرف داره .
هنوز یادم نرفته شبایی که با سرعت 5 کیلو توی شاتل دانلود میکردم . یا پینگ بسیار افتضاح پارس انلاین و سرعت افتضاح ترش .