خیلی خوش شانسی! بگو طرف بات چه نسبتی داشت؟؟؟
خیلی خوش شانسی! بگو طرف بات چه نسبتی داشت؟؟؟
این که چیزی نیست من آدم می شناسم گوشی خریده 730 بعد یه هفته فروخته 730 :31:
تازه باطریشم خرابه .. رو ال سی دیشم پر خط و خشه :31:
آنتی اسپم: قیمت امروز علاالدین 970
منظورم ساخت تایلندی نیست:31:نقل قول:
منظور بنده نماینده فروش تو تایلند هست و اینکه مقیم تایلند کسی نیست؟:5:
وقتی تو ایران اینطور ریخته (بود :دی) ، تایلند نباشه؟؟؟ چه حرفا :دی
یکی از فامیلای رفیقم از تایلند رفته بود 6-7 تا اس2 آورده بود هر کدوم 550 اینا :| :دی
ما هم یه مسافری داریم می خواست ببینم مرکز خرید گوشی و لپ تاپش کجاست اگه خدا خواست بخریم.
سلام.
دوستان چه خبره این قیمتها ؟! گوشی شاپ زده بدون گارانتی 1 تومن ! :دی ببیریم بفروشیم :27: آخه چرا اس 2 این قدر گرون شده اما گوشیهای دیگه نه ؟! دوستان کسی از بازار تبریز خبری داره ؟:دی 720 خریده بودیم 720 میره ؟! :27:
مال من i9100g .نقل قول:
خیلی تا حالا این کارو کردم ولی هیچ گزینه ای نیومده.آیا راهی دیگه ای هست که خودم درستش کنم.چون نمیخوام بدم بیرون توش فایلهای خصوصی دارم.
دوستان كمك كنيد ،
من يك ركوردر تماس ميخوام كه صداي دو طرف رو ضبط كنه
نیازی نیست بیرون بدین چون واسه ی کار ساده کلی پول میگیرن...نقل قول:
یه رام جدید برای I9100G بگیرین و با اودین فلش کنید...
سلام دوستان:cool:
موسسه ی صوت و تصویر اروپا (EISA ), بتازگی محصولات صوتی - تصویری و الکترونیکی منتخب سال 2011-2012 اروپا را اعلام کرده است که
در این بین گوشی SAMSUNG GALAXY S II به عنوان گوشی سال 2011-2012 اروپا انتخاب شد:
European Mobile Phone 2011-2012 - Samsung GALAXY S II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این در حالیست که گوشی SAMSUNG GALAXY S نیز قبلا موفق به دریافت بهترین اسمارتفون سال 2010-2011 اروپا از طرف این موسسه ی اروپایی شده بود.
کد:http://www.eisa.eu/awards/5/mobile-devices.html
از من هم g هست ولی وقتی چند بار اشتباه میزنم یه گزینه فراموش کردم میاد که وقتی میزنم میگه ایمل و پس را بدهنقل قول:
مال من i9100g .
خیلی تا حالا این کارو کردم ولی هیچ گزینه ای نیومده.آیا راهی دیگه ای هست که خودم درستش کنم.چون نمیخوام بدم بیرون توش فایلهای خصوصی دارم.
میشه یک تعریف دقیق از رام ارائه بدید،کم و بیش میدونم چیه،مثله این میمونه که سیستم عامل رو آپدیت کنی.درست میگم؟نقل قول:
اینجا رو بخونین :نقل قول:
میشه یک تعریف دقیق از رام ارائه بدید
میشه دقیق تر راهنمایی کنیدنقل قول:
اینکار نرم افزار خاصی لازم نداره؟
لازم به دانلود چه فایلهایی از کجا هست؟
اقا من بازی گرفتم و میخام فایل دیتاش رو از wifi با خود گوشی بگیرم چون حجمش زیاده یه 100 مگه که میره میخام قطع کنم و بعدا ادامه بدم چند تا بازی را اینطوری گرفتم ولی الان چند روزه بازی modern combat 3 را دارم میگیرم وقتی وسطش قطع میکنم بعد که میخام ادامه بدم دوباره از اول شروع میکنه . چرا اینطوری شده
مال خود بازیه یا باید به شیوه خاصی از دانلود بازی بیرون رفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
محل قرار گیری فایل دیتا
SD Card/Android/data/com.gameloft.android.ANMP.GloftM3HM
ممنون دوست عزیز ولی من اگه میخاستم با کامپیوتر دان کنم که خودم داشتم میخام با wifi گوشی دان کنم که رایگان بشه .نقل قول:
دوستی که الگوی قفل را فراموش کردی
همونطور که قبلا بهت گفتم چند بار یه الگوی اشتباه رسم کن بعد 5 بار که اشتباه رسم کردی یه پیغام بهت میده که میگه تا 30 ثانیه دیگه حتی اگه الگوی درست را رسم کنی گوشی باز نمیشه و باید 30 پانیه صبر کنی تو این مدت یه گزینه به انگلیسی forget pattern و فارسی الگو را فراموش کردم اگه زبان گوشی فارسی باشه سمت راست گوشه پایین صفحه نمایش ظاهر میشه وقتی روش کلیک کنی یه منو میاد که باید ایمل و پسورد (باید از gmail باشه ) را وارد کنی بعد بهت میگه یه الگوی جدید رسم کن وقتی رسم کنی گوشیت باز میشه من خودم برای امتحان الان این کار رو کردم و شد .
هیچ نیازی هم به نصب رام و اینجور چیزها نیست که چون مبتدی هستید یه موقع گوشیتون خراب بشه .
نکته : اگر هم عضو gmail نیستید با کامپیوتر برید و یه میل بسازید
خب اگه نمیشه تنها راهش همینه .. قطع کردن ادامه دانلود هم راه خاصی جز کنسل کردن نداره
از راهنماییت ممنونم ولی اگه این گزینه میومد من دیگه نمیومدم اینجا سوالو مطرح کنم.فکر نمیکنم لازم باشه ذکر کنم ولی من گوشیم خاموشه و در حالت استند بای نیست.تنها گزینه ای هم که در صفحه وجود داره Emergency Callsهست.فکر کنم مجبور باشم همون رام نصب کنم.اگه میشه راهنمایی کنید.نقل قول:
اینم عکس از موبایلم:
بچه ها این دروغه مگه نه یکی جواب بده به خدا دارم سکته میکنم
(خبرگزاری gsm : سامسونگ در اقدامی عجیب اعلام کرد که در بخش تلفن همراه در حال ورشکستی است و بخش گوشی های های اند خود رو به شرکت چینی Huawei به مبلغ 6 میلیون دلار واگذار نموده است. سامسونگ در حالی این خبر را منتشر کرد که شرکت huawei دقایقی پس از خرید سامسونگ جدیدترین گوشی خود را با نام Ascend P1 معرفی نمود. گفتنی است این شرکت بخش تولید نمایشگرهای AMOLED را نیز از آن خود کرده است اما مبلغ پرداختی اعلام نشده است و مطعاقباً Huawei جدیدترین گوشی خود را با نمایشگر Super Amoled عرضه کرده است.
سامسونگ دلیل این اقدام خود را عدم توانایی در رقابت با برندهایی همچون سونی،HTC،LG،motorola و نوکیا اعلام کرد. وی در این باره خاطر نشان کرد سونی تمام توان خود را بکار گرفته و با معرفی دو گوشی جدید که سامسونگ توانایی رقابت با آنها را تا حداقل پنج سال آینده ندارد ضربه سختی به سامسونگ وارد آورده است. از سوی دیگر واگذاری موتورولا به google و ابهاماتی که در پی آن در خصوص آینده سیستم عامل متن باز اندروید به وجود آمده سامسونگ را کاملاً دلسرد نموده. نوکیا نیز با روی آوردن به سیستم عامل محبوب ویندوز فون باری دیگر خود را در بازار مطرح نموده است و رقابت با آن بسیار مشکل شده است.
سامسونگ برای نجات خود از این اوضاع اشفته اعلام کرد سیستم عامل بادا را از این پس با نام Tizen در گوشیهای رده متوسط و ضعیف خود به کار میبرد. این شرکت اعلام کرد هیچ ادعایی در سیستم عامل ندارد و اذعان داشت که سیستم عامل Tizen یا همان بادا به پلتفرم جاوا نزدیکتر است تا سیستم عاملهای مورد استفاده در گوشی های امروزی.
خبر متاثر کننده اما برای دارندگان گوشی های سری گلکسی امروز منتشر شد. سامسونگ اعلام کرد هیچ کدام از گوشی های سری گلکسی اندروید 4 را دریافت نخواهند کرد.)
این جکه واس سرگرمی و اینا جدی نگیرین : ))نقل قول:
از 6 میلیون دلارش باید میفهمیدید دروغه.نقل قول:
6 میلیون خنده داره.
---------- Post added at 05:48 AM ---------- Previous post was at 05:46 AM ----------
راستی بچه ها قیمت حال حاضر گوشی چنده؟
اگه ضرر نکنه بفروشیم یه گالکسی نت بگیریم!
این اصلا با عقل جور در نمیاد.با فروشی که سامسونگ مخصوصا در سری گلالکسی کرده ورشکستگیش محاله.سونی هم که تازه گوشی دو هسته ای معرفی کرده.در حالی که سامی در شرف معرفی گوشی چهار هسته ای خودشه.نقل قول:
سلام دوستان
من چند وقتی نبودم...درسته قیمتش بالا رفته؟!الان چند شده بدون گارانتی....مرسی.
دوستدار شما یاشار
قیمت جهانی آنلاک شدش چنده؟
نه تنها ضرر نمیکنین ، بلکه سود هم میکنین :|:| قیمت نو این گوشی شده 1 میلیون تومان :| :| در نتیجه سود هم داره فروشش...نقل قول:
حدود 1 تومن :| یعنی الان از زمانی که کیس یو خرید هم گرون تر شده : ))نقل قول:
با گارانتی یک تومنه
بدون گارانتی 870
ممنون که جواب دادید.نقل قول:
حقیقتش من اگه بتونم بدون ضرر بفروشمش تعلل نمیکنم. نه اینکه راضی نباشم خیلیم راضیم. اگه راضی نبودم دیگه نمیرفتم سراغ گالکسی نت. سری گالکسی پرستیدنیه!
فقط نمیدونم چطور بفروشمش. این موبایل فروشیا خیلی زیر قیمت واقعی میگیرنش؟
دوست عزیز من نمیدونم گوشی شما چرا اینطوریه ولی من الان که خوندم گوشیمو خاموش کردم بعد 10 دقیقه روشن کردم و اگو را همش اشتباه رسم کردم تا اینکه دکمه فراموش کردم اومد که بتونم الگو را عوض کنم .نقل قول:
ببین الگو ها رو پشت سر هم اشتباه رسم کن یعنی یکی بکش قرمز که شد بعدی رو ببین حل میشه
حل نشد دیگه من نمیدونم چشه که نمیده
احتمالا نویسندش زیادی خورده زذه بالا :31:نقل قول:
یا شایدم طرفدار نوکیا سونی اریکسونی چیزی بوده این کارو برای آرامش فلبیش کرده!:31:
قسمت موبایل سازی شرکت سامسونگ یکی از پرسودترین قسمت هاش هست! ماشالله تویه ساخت ال سی دی هم چه موبایل چه tv و ... شماره 1 هست!
حسن یه گندی زده دیگه همه دارن خودزنی میکنن : )) بابا قضیه واس خندس : ))
نه اینکه راضی نباشم اصلا. اتفاقا قصد خرید نت دارم. عاشقش شدم لعنتی!نقل قول:
واسه فروشش چیکار باید کرد؟
اگه بدیم دست موبایل فروشیها خیلی زیر قیمت نمیگیرن؟
دوستان من یه i9100 سفید دارم 16 گیگ که 2 ماهه خریدم و در حد آکه ...
به نظرتون الان که قیمتا حدودای یک میلیون هست کسی تو علائدین گلکسی اس 2 میخره اصلا ؟
چند میخرن به نظرتون ؟ من خودم 690 گرفتم ...
ممنون از جوابتون
خیر دوست عزیز یا نمی خرن می گن خرید نداریم .. اگر هم بخرن بز می خرننقل قول:
تجربه اینو ثابت کرده .. وقتی گرون میشه فقط می فروشن .. نمی خرن :46:
بازم می خوای مطمئن بشی یه سر بزن :46:
سلام
من وقتی گوشیو با usb خودش به کامپیوتر وصل میکنم بعد از مدتی که فایل و دیتا هارو ریختم چند دقیقه ای که با هاش کار نمیکنم با این که کامپیوتر گوشیو میشناسه ولی از کار میوفته ومجبور میشم دوباره usb رو وصل کنم - درایور هم نصب نکردم خود کامپیوتر میشناسه چی کار کنم؟؟؟
سوال دوم اینه که وای فای گوشیم مدتی هست که ضعیف شده به طوری که در فاصله 4 متری وایرلس دو سه تا انتن نشون میده وقتی که دور میشم دیگه قطعه
منظر پاسخ دوستان گل هستیم:11:
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
بلاخره تونستم صداي برنامهpocket blondeرو در بيارم با loquita tts
مگه wifi این گوشی ضعیف میشه؟
من خودم روزی 4 یا 5 ساعت با wifi به اینترنت وصلم و دانلود میکنم
به نظر من در شرايط فعلي بهترين راه فروش اين گوش درج اگهي در سايتهاي معروفه
برنامه های این گوشی را از کدوم تاپیک پیدا کنم؟