هرکاری کردم و هرجا سرچ کردم نشد که نشد...چاره ای نیست باید تک تک برم انگار...:n28::n28:
ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز:n16::n16:
Printable View
هرکاری کردم و هرجا سرچ کردم نشد که نشد...چاره ای نیست باید تک تک برم انگار...:n28::n28:
ممنون از راهنمایی هات دوست عزیز:n16::n16:
The Way Of The Voice تو این مرحله بعد از اینکه میری پیش اون جاوگرا چطوری باید جادوها تو که یاد گرفتی نشون بدی هرچی دکمه z رومی زنم بازم میگه فریاد بزن لطفا یکی دقیق توضیح بده ممنون میشم
دقیق یادم نیست(خیلی وقت پیش اون جا بودم) ، ولی فکر کنم باید Z رو نگه میداشتی .نقل قول:
گوش کنی قشنگ خود یارو راهنمایی میکنه .
اول یه شوت بهت یاد میده . اون شوت رو باید روی یک فانتوم که یکی از همون پیرمردها میسازه امتحان کنی . سه بار این کار رو بکن تا شوت بعدی رو بهت یاد بدن .نقل قول:
بعد از آموزش اون جادوگرا رونقشه جایی فعال نیست برا ماموریت بعدی The Horn Of Gurgen لطفا راهنمایی کنید
چرا باید باشه . البته فکر کنم باگه که نشون نمیده .نقل قول:
از این نقشه استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دنبال یه جا بگرد به اسم Ustengrav البته اگه مامورتیش رو بهت داده باید بری یعنی همون The Horn of Jurgen Windcaller .
سلام دوستان.
من تو این بازی با یه مشکلی رو به رو شدم. وقتی میخوامبه بچه هام چیزی بدم بازی کراش میشه...:n27:تازه کاشکی همین یکی بود. تو the chief of thirsk hall وقتی میخوام به اون حیوونه گوشت بدم بازی کراش میشه... من چند جا دیگه هم تست کردم... کلا وقتی میخوام به کسی(به جز فالوئر ها) چیزی بدم بازی کراش میشه....
لطفا کمک کنین...
EDIT:
ای بابا این اسکایریم اجب باگی داره...من تو این لول آپ شدم بعد اون موقع نه خونی چیزی رو زیاد کردم نه پرک مصرف کردم 5-6 ساعت بعدش اومدم پرک بگیرم و خونمو زیاد کنم میبینم همه ی اسکیل ها لول 100 اند و خودمم لول 81 :n04::n04: قبلش لول 35 بودم :n09::n09:حالا هیچ سیو نزدیکی هم ندارم.... یکه میتونه هم برا مشکل بالا و هم این مشکل یه راه حلی بده؟؟؟؟
امیدوارم این teso رو بدون باگ بسازن:n09:
شما آخرین آپدیت بازی رو نصبیدی؟(آپدیت 13)نقل قول:
آپدیت هایی که ارائه شده بسیاری از باگ ها رو حل میکنه
برای مشکل لولتم با چیت حل بشه فک کنم.
سلام ودرود
1 -آیا بین پرک و لول آپ فرقی هست یعنی با پرک میشه کاری کرد که با لول آپ نمیشه ؟
2- بهتره تو منظومه کدوم ها رو بیشتر انتخاب کنیم تا تو بازی قدرت مانور بیشتری داشته باشیم ؟
3-کدوم قسمت هست که با بالا بردنش میشه بیشتر وسیله حمل کرد؟(تو آلبیویون که لباسها و حلقه ها این ویژگی رو داشتن .)
4- من اولش یه خانم با من همراه شده میشه عوضش کرد ؟ جز بازی اصلی ؟اگه کمک دیگه ای که قوی تره هست کجا میشه پیداش کرد؟
5-تو ابلیویون موقع ساخت بطری های ذلرو نشون میداد هر گیاهی چه خواصی داره الان نیست ؟
6- قبلا میشد همه وسایلت رو تو بدن یه جسد بزاری و بعد برگردی برش داذی الان نیست چرا ؟
60سوالیی شد....
:n02:
1- سوالتون رو درست نفهمیدم. با لول آپ شما می تونین پرک انتخاب کنبن. پرک هم یه سری استعداد های خاص هست.نقل قول:
2-بستگی به نوع بازی شما داره. 81 پرک بیشتر نمی تونین بگیرین، پس درست انتخاب کنین. اگه جادوگر هستید، رو پرکای جادو که آبی هست تمرکز کنین. مثلا من warrior هستم و پرکای one handed و shild و زره سازی و زره سنگین رو حتما تا آخرش می گیرم و بقیش هم رو چیزای دبگه می زارم. از همه هم حداقل یکی رو می گیرم بعد می بینم مثلا جیب بری کم می کنم و قفل زیاد باز می کنم، پس lock picking رو بیشتر روش تمرکز می کنم. اگه مثلا شما کلاس جنجگجو دوس داری ولی از سپر استفاده نمی کنی، خب رو پرکاش تمرکز نکن. در ضمن مثل پرکای one handed شامل شمشیر و تبر و... می شه. من از شمشیر استفاده می کنم، برا همین با تبر و بقیش کاری نداشتم.
3- وقتی لول آپ می شین، وقتی برین تو قسمتی که پرکا هم هست، می پرسه می خواین 10 واحد به جون اضافه بشه یا به جادو یا به استقامت. شما اگه استقامت رو تنتخاب کنی، می تونین وسیله بیشر حمل کنین. البته معجون و لباس هم هست که ضرفیت حمل رو زیاد کنه.
4- بیشتر توضیح بدین. کدوم خانمه؟ کجای بازی هستین؟ اسمش چیه؟
5- با خوردن گیاه ها یکی از خواصشون کشف می شه. بقیش هنگام ساخت معجون پیدا می شه. موقع ساخت هم روی هر گیاهی برید، خواص کشف شدش رو نشون می ده. تو قسمتی هم که وسایلی که دارید رو نشون می ده هم اگه رو اون گیاه ها برید می تونین خواص کشف شدشون رو ببینین.
5- الان هم می شه ولی موقع برگشت شاید یه نفر دیگه چنتاش رو برداشته باشه و همش سر جاش نباشه. تو صندوق ها و کمد های ساختمون ها هم همین طور. امن ترین جا برا گذاشتن وسایل خونه های خودتون هست. اونجا وسایلتون کم نمی شه.
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
نقل قول:
4- بیشتر توضیح بدین. کدوم خانمه؟ کجای بازی هستین؟ اسمش چیه؟
فکر کنم باهاش مبارزه کردم بعد گفتم باهام بیاد(اسمش Uthgerd) هستش
خط اصلی بازی کدوم کوءسته
the bleesings of nature
or
bleak falls barron
تو نقشه علامت هر دوشون یه شکله
تو شهر از کجا میشه خونه گرفت ؟
تو وایترن با مشاور جارل حرف بزن.نقل قول:
تو شهر از کجا میشه خونه گرفت ؟
تو بقیه شهر ها اول باید یه سری کار انجام بدین و بعد با مشاور حرف بزنین.
من خیلی درخواست از افراد مختلف گرفتم ولی فقط 4 یا 5 تا کوست میبینم بقیه کجا هستن برای رسیدن بهشون؟
من آپدیت 13 رو دارم و 3 تا دی ال سی... مود هم دارم شاید مشکل از مود ها باشه.نقل قول:
اگه زیاد ماموریت گرفتی ولی تو نقشه دیده نمیشن کلید J رو بزن بعد لیست ماموریت ا میاد .. تو اونجا میتونی هر کدوم 2 وضعیت دارن active و inactive که اگه تو اکتیو باشن تو نقشه نشون داده میشن وگر نه نشون داده نمیشن...نقل قول:
من خیلی درخواست از افراد مختلف گرفتم ولی فقط 4 یا 5 تا کوست میبینم بقیه کجا هستن برای رسیدن بهشون؟
نمیدونم این تاپیک چرا اینقد فعالیتش بالایه؟؟؟؟؟!!!!!!:n13::n13::n13:
یه چیزی مینویسی 2 سال باید منتظر شی تا شاید یکی گذرش بیوفته اینجا و شاید اون طرف جواب پستت رو بده..:n09::n09:
به خاطر این که بازی واقعا کوییست های زیادی داره هر کی هم بازی میکرده الان دیگه یادش رفته من هم به این تاپیک سر میزنم ولی اصلا کویست ها یادم نیست (از اسم نمیتون تشخیص بدم )توضیح بیشتری بدید شاید بتونمنقل قول:
[QUOTE]نمیدونم این تاپیک چرا اینقد فعالیتش بالایه؟؟؟؟؟!!!!!!:n13::n13::n13:
یه چیزی مینویسی 2 سال باید منتظر شی تاشاید یکی گذرش بیوفته اینجا و شاید اون طرف جواب پستت رو بده..[/QUOTE
بازی مال اواخر 2011 هست!
خیلی هم پیچیده هست.
من چند بار بازیو از اول شروع کردم تا دستم اومد چی به چیه. یاد گرفتن این بازی وقت می خواد.
دوستان این بازی بهترین بازیه سال 2011 هست بعد اینقد کم پست میدین خیلی ضایعه....
تازه من خودم 4 بار تا لول 40 بازی کردم با کلس ها و ریس های مختلف....
تازه یادگرفتنش وقت زیادی نمیبره... تعداد کوییست ها و گیمپلیش زیاده فقط...
الان توی تاپی زیاد پس تنمیدن چون اکثرا بازی رو تموم کردن و مدت زیادی هم از منتشر شدن اخرین dlc بازی میگذره.....نقل قول:
دوستان این بازی بهترین بازیه سال 2011 هست بعد اینقد کم پست میدین خیلی ضایعه....
تازه من خودم 4 بار تا لول 40 بازی کردم با کلس ها و ریس های مختلف....
تازه یادگرفتنش وقت زیادی نمیبره... تعداد کوییست ها و گیمپلیش زیاده فقط...
قبلا در مور دبازی خیلی بحث میکردیم و اگه دقت کنید تاپیک این بازی یکی از تاپیک های خیلی فعال و شلوغ انجمن گیم بوده.....
فک کنم کم کم وقتش شده بگیم از نسخه ی بعدی چه خبر:n02:
من که بازی کردن دی ال سی هاش به دلم موند. اگه می شد سیو ایکس باکس رو بیارم رو پی سی خیلی خوب می شد.
یه بدیش هم این بود که تعداد پرک گرفتنش محدود بود. من دوست داشتم یه کارکتر بسازم که تو همه چیز حرفه ای باشه.
خیلی نامردیه مفت مفت با pc دی ال سی هارو دان کنیم اونقت یکی دیگه با Xbox باید 800 میاکروسافت پوینت بده تا بگیره
برو بابا این همه صبر کردیم و بازی رو نصفه و نیمه رفتیم . حالا بعد از کنکور ارشد تازه میخوام محبوب ترین بازی عمرم رو به صورت کامل و با بهترین مودهاش تا خون توی بدنمه برم . هنوز زوده از نسخه بعد تعریف کنیم . از ابلیویون چند سال گذشت هنوز ملت واسش مود میساختن . اینکه دیگه شاهکاره واسه خودش .نقل قول:
نامردی که زیاد میشه . یکیش مثلا اینکه باید چندین برابر خارجی ها بیایم پول بازی ارجینال + اینترنت رو بدیم و از اخر ذره ای از امکانات انلاین بازی ها رو به خاطر تحریم و سرعت پایین اینترنت نچشیم .نقل قول:
والا ادمی که وضعش خوب نیست احمقه بره کنسول بگیره :n02:
یادش بخیر ابلیویون بسیار آهنگهای رویایی داشت چند ساله که من موزیکش رو تو ماشین گوش میکنم ،
ولی گرافیک این یکی خیلی خوبه
NORTHWATCH
مخالف امپریال هستن ؟
اگه تو گروهی عضو بشید میشه بیرون اومد ؟
اگه هم گروههای مخالف داریم لطفا بگید؟
روی xbox 360 هم الان خیلی راحت میشه dlc ها ر ورگفت.نقل قول:
من که بازی کردن دی ال سی هاش به دلم موند. اگه می شد سیو ایکس باکس رو بیارم رو پی سی خیلی خوب می شد.
یه بدیش هم این بود که تعداد پرک گرفتنش محدود بود. من دوست داشتم یه کارکتر بسازم که تو همه چیز حرفه ای باشه.
بتزدا همه dlc ها رو روی دیسک منتشر کرده.
TES V: Skyrim - Legendary Edition همه dlc ها رو داخلش داره که برای هر 3 پلتفرم هم منتشر شده.
ولی واقعا بازیه باحالیه.... من که هرچی بازی میکنم خسته نمیشم. من این بازیو از وقتی که نصب کردم تا حالا پاک نکردم...
راستی یه مودی چیزی نیست گرافیکش رو بهتر کنه؟؟؟؟:n02::n02: گرافیکش خوبه ولی اگه مودی باشه افکت ها و ... رو بهتر کنه خیلی خوب میشه.
سلام
من مدت زیادی مشغول این بودم و بعد غفلت کردم و دنبال مود هاش نرفتم . الانم سیو های قدیم رو وقتی لود می کنم ارور میده شما میدونید چی شده و چی کار باید بکنم؟
ممکنه بخاط آپدیت باشهنقل قول:
هست ولی هم حجمش زیاده و هم اینکه به شدت فریم ریت رو میاره پایین . ولی واقعا چه کار میکنن این مودها با بازی . مخصوصا گرافیکی هاش .نقل قول:
اره واقعا خود بازی یه طرف مود هاش یه طرف...نقل قول:
من که حدود 20-30 تا مود دانلود کردم دارم با اونا بازی میکنم...:n02::n02:
دوستان سلام.پس از مدتی گفتم ببینم این مودهای اسکایریم رو دانلود کنیم ببینیم چی هست.دیدیم بله بازیو از این رو به همون رو کرد.بابا ایول.دوستان اگر مود میشناسن بگن از نکسوس هم نباشه.
کدوم خریدار هستش که همه نوع چیزو بخره ؟
باید تو اسکیل speech به لول 50 برسی و سومی رو که merchant هست فعال کنینقل قول:
تجربه نشون داده تنها جایی که مودها غیر از نکسوس هستش تورنته . تازه اون هم اکثرا به صورت پک و اپدیت نشده است و فقط مود اصلی رو داره نه اضافات . دیگه مرجع رسمیش نکسوسه و اپدیتها و فایلهای اضافه برای هر مود فقط اونجا قرار میگیره . یه جور باید بگیری ازش دیگه .نقل قول:
تو آبلیویون قبلا میشد سلاح ها رو که جادوییند و شارژشون تموم میشد با سنگها شارژکردا اما حالا نه ؟
چه جور میشه ؟
باید بری تو item ها روی اسلحه کلید T رو فشار بدی و یکی از soul gem ها رو انتخاب کنینقل قول:
من یه ماموریت دارم که میتونم برم از فارکاس ماموریت بگیرم حالا من گرگنما شدم یا بعد از ماموریت میشم ؟
الان شبها اتفاقی نمیافته یعنی گرگ نما نشدم شبها ...
نه شما همینجور ماموریت ها رو بری خودشون میبرنت گرگنمات میکنن . فکر کنم بعد از ماموریت 4 ام باشه .نقل قول:
سلام و درود
در این ماموریت
Boethiah's Calling
من همه فرقه رو کشتم و آخری رو هم نزدیک محراب و بعد با اون خدای دروغی صحبت کردم حالا دیگه باید چه کار کرد ؟حتما باید یه فلوئر رو قربانی کنم ؟ اصلا این ماموریت چه تاثیری در ادامه بازی داره ...؟
راستی با چه کسایی میشه ازدواج کرد بعد اگردنبند مارا دیگه باید چه کار کرد و چه تاثیری تو بازی داره ؟ بعد ازدواج فلوئر میشه داشت ؟
تو یه قسمت دیگه چه جوری میشه فلوئر دلفین رو به دست آورد فلوئرت رو که ول میکنی بازم چیز خاصی نمیگه و با ازبرن تو قلعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظرت هستن ؟
کلید Searthal Excavetionکجاست?
آره باید یه فالوئرو قربانی کنی بعدش اون ددریک پرنس باهات حرف میزنه میگه کل فرقه رو بکش وقتی کشتیشون میگه باید بری قهرمان قبلی منو بکشی میری اون قهرمان رو میکشی و زره ایبانی خفنشو ورمیداری واسه خودت و حالشو میبری....خیلی زره باحالیه قدرتش اینه که هرکی نزدیکت میشه رو مسموم میکنه!!! اصن یه وضی...حتما این ماموریت رو انجام بده...یه فالوئر بیخود رو قربونی کنی ارزششو داره!!:D:D;);)
جواب بقیه سوالاتت رو نمیدونم و یا یادم نیست...دوستان دیگر راهنمایی میکنند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
درود بچه ها
این چند تا رمز رو میخوام
لطفا سریع بهم برسونین
1 روح شدن ( از همه چی رد میشی)
2 پول (پول رو در سایت های دیگه دیدم ولی هر چی میزنم نمیشه )
3 افزایش شهرت ( به چه درد میخوره ؟)
این چند تایی که نوشتم رو میخوام
لطفا یه کسی زود اینها رو بهم بده ممنون میشم