نقل قول:
hike عزیز از اون بروت که آواتار خودت گذاشتی جایی ندیدی؟
دوستان هم هر کس از این نمونه دیده بم خبر بده:11:
Printable View
نقل قول:
hike عزیز از اون بروت که آواتار خودت گذاشتی جایی ندیدی؟
دوستان هم هر کس از این نمونه دیده بم خبر بده:11:
بسی جالب بود آرمان خاننقل قول:
بعضی وقتا دوست داشتم 30 سال زودتر به دنیا میامدم.(البته نه تو ایران):31:
.....................
آخرش جو شما دوستان ما هم به این فکر انداخت آواتار رو ادکلنی کنیم:31:
علی جون باور کن منم چند باری این آرزو رو کردم. همیشه دوست داشتم به یک سری چیزها از جمله برخی ادکلنها برسم ولی این گذر زمان اجازه نداد و اون ها هم مثل یک ابر محو شدند. البته بجز ادکلن هم یک سری از آرزو هامو همین پیشرفت زمان ازم گرفت. البته نمیدونم چرا اکثر هم سن و سالهای من (متولدین 62-63) همیشه پیشرفت زمان رو بانی به اهداف نرسیدنوشون میدونن. شاید نسل ما روی مرز بین قدیم و جدید موندیم که اینگونه افکار داریم.نقل قول:
علی جون چی گفتی که داغ دل مارو تازه تر کردی!!!!!!:41::11::10:
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
چند وقت پیش بود که خواستم پیشنهاد بدم که دوستان اگر ممکنه ادکلنی که محبوبشان هست بزارند آواتار. ولی با خودم گفتم شاید کمی پر رو گری باشه و زیاده روی در سلایق شخصی شما عزیزان. برای همین خودم اقدام کردم تا اگر کسی مایل بود این کار رو بکنه. به نظر من که جالبه.نقل قول:
سلام بر دوستان نیک
این ادکلن رو کسی تست کرده؟
50تومنه ظاهرا
Calvin Klein Obsession
ارزش داره برم تست کنم؟(تنبلی در حد لالیگا:27:)
(منم اواتارو عوض کردم:31:)
به به حبیب خان.شما هم بعله؟:10:نقل قول:
اینو من هنوز ندیدم.فکر کنم خیلی کمیاب باشه.:13:
مخلصیم علی جون:10::31:نقل قول:
Givenchy Gentelman رو چطور؟ تست کردی؟
فردا میرم بازار امیدوارم دوباره جو گیر نشم بالای 100پیاده کنم خودمو:19::31:
البته اگه اینارو گیر نیاوردم حتما deseoمیخرم دفعه قبل تست کردم واقعا خوشبو و موندگار هست اما چون به تیر فارنهایت رفته بودم دیگه همونو خریدم بودجه ته کشید:31:
الان deseo شده65تومن!:18::19::19::19::19:
سلام. نه متاسفانه ندیدم. احتمالا اگر دوباره بوش کنم خاطراتی در کودکی برام زنده میشن که اصلا یادم نیست .نقل قول:
چاکریمنقل قول:
جنتلمن خیلی بویه مزخرفی داره به نظرم.زیریوس رو تست کردی؟تو یه مایه هستن.
این جنیفر لوپزه که میگید مگه چند بوده؟بوش تو چه مایه هاست؟
گرم و ادویه ایی.نقل قول:
بله ارزش داره اگر پیدا بشه
آواتار جدید مبارک!:11:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
لطفا گزینه ایی دیگر بجای جنتلمن انتخاب کنید! به نظر من ارزش نداردنقل قول:
همون deseo بسیار مناسبتر است
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
منم همچنین.نقل قول:
یادش بخیر
خوب پس جنتلمن منتفیه(فکرشو میکردم جالب نباشه:31:)نقل قول:
اون جنیفره رو من 45قیمت داشتم الان شده 65 تومن ظاهرا:41:(ولی مثل باقی ادکلنا نجومی بالا نرفته فکر کنم به خاطر کم طرفدار بودنشه:10:)
والا بوش خیلی ملایم و دلنشینه و یه مقدار هم شیرین هست.تنباکو هم داخلش داره که بوشو خیلی جذاب کرده+یوزو که من عاشق این نت هستم
ادکلن خوبیه برا بهار:40:
بله تقریبا هر دو بویی در یک راستا دارند منتها اکسریوس روژ کمی سنگینتر و بر پایه عود طراهی شده.نقل قول:
موندگاری جنتلمن در حد -0- هست:31:
ما رو هم جوگیر کردید.. :دی
موندم برای عید چی بگیرم...کسی کواسار جسوس دل پوزو رو تست کرده؟؟شنیدم بوی موز میده و بوی فرش و باحالی داره...مثل اینکه خیلی هم گرون نیست...
آخ آخ داغ دلمون رو تازه کردی! کلمه ایی به نام عید!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
واقعا برای عید چه کار کنیم؟؟؟؟؟؟
من با توجه به آب و هوای اهواز شاید رفتم پولو سبز یا آبی گرفتم
شاید هم دوباره زدم تو کار رومانس
هرچی که باشه مطمئنا از RL هست:31::27:
دلم فارنهایت میخواد:31:از اهواز نمیشه جنس خرید آخه:41:یا تقلبی هستن یانقل قول:
گرون.الانم که دیگه هیچی:13:
علی جون چرا نمیشه از اهواز خرید؟؟؟:blink:نقل قول:
اتفاقا به نظر من نوار جنوبی کشور برای این کارا مناسب هست (اهواز_آبادان_گناوه_بوشهر_ب در عباس)
باور کن پارسال بود که تو آبادان و بو شهر سری ادکلنهای بیگ پانی رو دیدم که تازه وارد تهران شدند.
اگر هم خواستی برو بوشهر و آبادان میتونی از ادکلن های بوند .9 و آمویج و ست اکثر ادکلنهارو خریداری کنی
تو همین اهواز هم ادکلن هایی میاد که تهران رو هم بگردی پیدا نمیکنی
ولی با گرون بودن اجناس اینجا نه میتونم بگم موافقم و نه مخالف چون همه جوره وجود داره.
گرون بودن رو گفتم:31:نقل قول:
تو این شهر ها چون مردم بیشتر به این چیزا اهمیت میدن برا همه سلیقه ها جنس هست.ولی جنسه اصل
گرون تره.چون در آمد هم بیشتره.
از لحاظ اینکه جنسه خاص اونجا بهتر گیر میاد دقیقا همینجوره.موافقم اساسی:31::10:
آره جا های معتبر که تنوع بالایی در ارائه محصول دارند قیمت بالایی هم دارند. ولی اجناس معمولی رو میشه با کمی جستجو با قیمت مناسب هم پیدا کرد. خداییش بعضی از محصولات هم گرونترین قیمتی که ازشون دیدم همینجا بوده:31:نقل قول:
سلام. من دیشب آتیش زدم به مالم. رفتم یه دونه توسکان لدر تام فورد گرفتم با همون قیمت قبل از گرونی (50 میل 280 تومن)، و یه دونه کرید اوریجینال سنتل (120 میل 200 تومن). ولی خیلی از خریدم راضیم مخصوصا از تام فورد. با این که قبلا داشتمش ولی بازم دارم شدیدا حال می کنم با بوش. معرکس. هم پخش بو و هم ماندگاری. حالا عکساشونم میزارم واستون.
بابا مبارکه. آتیش که چه عرض بمب هسته ایی (حق مسلم ماست:31:) زدی به مالت. خدا زیادترشون کنه واست.نقل قول:
احتمالا باید وبلاگ فرزین نیا رو هم آپدیت کنی:31:
خیلی ممنون خدا عطرای شما رو هم زیادتر کنه ایشالله. مخصوصا اون واندروود که من تو کفشم و گیرش نمیارم.نقل قول:
آره راست میگی باید عکس جدید واسه خانم فرزین نیا بفرستم تا جمعه بزاره تو سایتش.
منم با نام کاربری فرید اونجا هستم. حقیقتش وندر وود ندارم و نمیدونم چی شد که فکر کردید دارم. شاید با حامد خان اشتباه گرفتید. ولی منم خیلی دوست دارم وندر وود رو داشته باشم:11:نقل قول:
آره عذر میخوام. بعد که پست ارسال شد فهمیدم اشتباه کردم. امیدوارم هر دومون واندر وود رو گیرش بیاریم. در ضمن منم تو اون سایت با نام کاربری جهانشاه و گاهی وقتها هم صالح یا جهانشاه صالح حضور دارم. همیشه خوشبو باشید.نقل قول:
بله حدس میزدم نام کاربری شما اونجا همونا باشه. به هر حال مبارک باشه و امیدوارم با اینها لحضات خوش بویی تو عید و تما زندگیتان داشته باشیدنقل قول:
مبارک باشه صالح خان.
زودتر عکس بزارید که اندر کف هستیم:31:
یه بنده خدایی دیگه هم قول داده نیمدونم چرا نمیزاره:27::46:
چشم قربان. فردا حتما عکس میزارم. البته قبلا عکس گذاشتم از عطرام. حالام اگه دوست دارید بازهم از کل عطرام عکس جدید بزارم (آپدیت شده) و یا اینکه فقط از عطرایی که سه چهار ماه اخیر خریدم عکس آپلود کنم. هر جور شما بگید.:11:نقل قول:
امروز اینجا بارون شدیدی میباره و من تو این بارون شوپارد نوبل وتیور زدم که بوش عجیب حالی میده بهم:27:
راستی فرید جان عجیب احساس میکنم این رومانس رو قبلا داشتم یعنی هدیه گرفتم ولی فقط چند بار استفاده کردم تو خوابگاه دانشجویی غیب شد:31:
چیزی که در مورد واندروود هست اینه که به هیچ عنوان کوچکترین شباهتی به لالیک نداره شاید شباهت کمی به ام7 داشته باشه بدلیل عود
به نظرم خیلی خوب خریدید..مخصوصا اون تام فورد رو با توجه به قیمت دلار....نقل قول:
مبارکتون باشه...
بچه ها این بیژن من چرا اینقدر میمونه ؟ :31: بعد از 1 هفته رو کاغذ تست بوش هنوز با شدت مونده بیژن بلک گیرم نیومد تست کنم اونم همینطوره؟:31:
حالا كه جو آواتار همه رو گرفته ما هم عطر مورد علاقه مونو مياريم اواتار...اگه گفتيد كدومه؟:31:
واقعا راست ميگي بوي موز ميده؟؟چون من مدتهاست كه دلم ميخواد عطري داشته باشم كه بوي موز بده...اگه واقعا ديگه از اين موضوع مطمئن هستي من در گرفتن اين عطر يك روز هم تعلل نخواهم كرد.نقل قول:
در ضمن كواسار يك مدل معمولي و يك مدل ادونچر داره..منظورتون معموليشه ديگه؟احيانا ادونچر كه نيست؟
بیژن بلک فکر کنم موندگاریش بیشتر باشه تازه.ولی معمولیش رو تست نگرفتم.:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
هر جور خودتون صلاح میدونید.ولی جدیدها رو عکس بزارید و بوشون رو توصیف کنید خیلی عالی میشه و ازتوننقل قول:
ممنونیم.:11:
HOMME EXCEPTIONNEL MONT BLANCنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۵۰۰ تومن میشه. :14:
همه اینجا عطرای گرون میخرن خب یکی که نتونه بخره بیاد اینجا دلش میسوزه که ! :41:
نه بابا دسته دوستان هم دیدن حال میده.اتفاقا خوده آدم که میخره زیاد حال نمیده چون کیسه اش خالی شده:27:نقل قول:
دوستان که اینجان عطر بعدیشون چی خواهد بود:31: دوست دارم بدونم:27:
من 5-6 ساله که عطر بعدیم opium eau de perfume هست ولی هنوز نتونستم بخرمش:31::31::31::31::31:نقل قول:
فکر کنم آرزوش به دلم بمونه:31::31::31:
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
جالبه دیروز هم اینجا بارون زده بود و من در عین ناباوری پلو بلو زدم. اصلا فکر نمیکردم این پولو بلو زیر بارون اینقدر دلچسب و باحال باشه.نقل قول:
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
والا حامد جان خیلی خوبه اینقدر راحتی:31:نقل قول:
من اگر یکی از ادکلنهام گم بشه تا پیداش نکنم خوابم نمیبره:31::31:
مخصوصا اونایی رو که دوستشون دارم یا باشون خاطره دارم:31::10:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
قبلا هم پرسیدم الان هم میپرسم!:31:نقل قول:
میشه کمی بوش و موندگاریش رو دقیقتر توصیف کنی؟
ولی من شنیدم بوی چوب توش بارزه!:18:
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
خیر بیژن معمولی از همه موندگارتر و پخش بوی بالاتری داره. البته موندگاری بلک هم خوبه ولی نه به اندازه اوننقل قول:
ولی به شخصه بوی بلک رو بیشتر میپسندم و برای همین بلک رو خریدم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
500 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مطمئن هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
دوست عزیز ربطی نداره.نقل قول:
من تو کلکسیونم عطر 180 تومنی دارم و 7 تومنی هم دارم. ببین چی راضیت میکنه. همون کافیه:11:
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
احتمالا پولو سبز بگیرم.نقل قول:
هر کس هم داره که دست دوم هست ازش میخرم:31::46::31:
حالا که اینجوره منم اواتارم رو عوض میکنم :5:
تاپیک باحال بود ولی با این آواتار ها جلوه خاصی به خودش گرفت. :5:نقل قول: