کلی پچ هست و هر کدوم کاری انجام میده مثلا پچی که من دانلود کردم اسم تیم ها - لوگو تیم ها - لباس تیم ها و ترکیب جدید تیم ها رو درست کردنقل قول:
Printable View
کلی پچ هست و هر کدوم کاری انجام میده مثلا پچی که من دانلود کردم اسم تیم ها - لوگو تیم ها - لباس تیم ها و ترکیب جدید تیم ها رو درست کردنقل قول:
دوست عزیز پچ چیزیه که برای لایسنس تیمها و اسم و لوگوی بازی بکار میره و درستشون میکنه مثلا الان شما میبینید که لوگوی چلسی یه چیز دیگه است و به جای اسم چلسی نوشته london fc و بعد شما یه پچ میریزید و تیم چلسی درست میشه .فرقش با سیو هم اینه که وقتی شما در بخش ادیت عملیاتی انجام میدید و سپس ذخیره میکنید سیو ساخته میشه ولی پچ یه قضیه جدا هست .نقل قول:
اگه adsl داری بهترین پچ pes2011 patch 0.3 هست .اگر هم دیال اپ داری pes2011 patch 0.4 by razib 46 خوبه .البته من اینو تست نکردم ولی دوستانی که استفاده کردن میگن خوبه
سلام دوستان فوتبالی
اقا چرا تو این نسخه 2011 اینقدر شوت ها بد شده یکم پر میکنی میره رو هوا واسه شما ها هم اینجوره ؟ کلا قلق خواستی داره بگین ؟؟؟؟یا من بلد نیشتم تو 2010 خیلی خوب بود این چرا این جوری به غیر از شوت همه چیزش خوب شده مخصوصا اینکه باید تیمی بازی کنی و تک روی ممنوع و پاس تو عمقاش هم خیلی خوبه
آهان یه چیز دیگه هم هست تو این نسخه سانتر که میکشی نمیشه مهاجم رو به سمت توپ اورد تا هت بزنه که بازم تو نسخه های قیل خیلی بهتر بود تو این نسخه فقط باید هیچ کی اطرافش نباشه تا هت بزنه که اونم از هر 3یا 4 تا 1 یکیش گل میشه
سلام
ببخشید چطور پنالتی باید زد؟!
هرکاری میکنم میزنه به آسمون!!!!
خیلی گفته شده بگردی پیدا می کنی باید اول دکمه شوتو بزنی بعد یه خورده (کمتر از 1 ثاینه)دکمه سمت چپ یا راست برای جهت و بعد دکمه بالا یا پایین (اینم کمتر از نیم ثانیه)برای ارتفاع رو بزنیو به همین راحتینقل قول:
پست های قبلی رو یه نگاه می کردی بد نبود .نقل قول:
خدمت شما :11:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5580308&postcount=4588
سلام
کم دکمه های دریبل را پیدا نکردم؟؟؟
کجاست؟
ممنون
نقل قول:
اتفاقا" بازی زمانی لذت دارد که شما بتوانید در زمین تکنیک و توانایی خود را پیاده کنید.
به هرحال هرکس به گونه ای از بازی لذت میبرد شاید شما هم دوست دارید در هربازی شکست بخورید تا لذت ببرید.
بای بای[/QUOTE]
اشتباه نكن دوست عزيز من دوست دارم تو 90 دقيقه بجنگم براي پيروزي نه مثل نسخه هاي قبلي با كساني مثل زلاتان و اتوو همه رو رد كنم و در پايان نيمه اول 10 به 0 جلو باشم و نهايتا پايان نيم فصل اول قهرمان ليگ بشم
سلام
این عکسه جریانش چیه !!
وقتی نت دارم بازی اجرا نمیشه ولی وقتی نت رو قطع میکنم اجرا میشه
بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم این ارور رو میده وقتی میخوام برم تو منو
جریان این چی چیه !!! چرا اینجور شده
راهی هست که بتونه مثل سابق بشه ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه نكن دوست عزيز من دوست دارم تو 90 دقيقه بجنگم براي پيروزي نه مثل نسخه هاي قبلي با كساني مثل زلاتان و اتوو همه رو رد كنم و در پايان نيمه اول 10 به 0 جلو باشم و نهايتا پايان نيم فصل اول قهرمان ليگ بشم[/QUOTE]نقل قول:
دوست من بهتر است پست بنده را مجددا" مطالعه کنید ؛ کلا PES11 سخت تر از قبلی می باشد و با این روش قلق کار و بازی به دستت می آید.
---
به هرحال آن هم نظر شماست که نظرهرکس برای خودش محترم است.
بای بای
یکی لطف کنه برام برنامه afs explorer رو بزاره.
ممنون.
PESEdit 2011 Patch 0.4 – Additional Stadium Package
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5584834&postcount=371
سلام دوستان
یه مشکلی داشتم و ازتون راهنمایی می خواستم
من مستر لیگ که بازی می کنم بعد 3-4 فصل دقیقا زمانی که می خواد بره فصل بعد گیر می کنه و روی همین بیلبیلکه که سمت چپ پایین می چرخه می مونه و دیگه جلو نمیره با 2 تیم که بازی کردم همین مشکل بوده...کرک و پچ ها رو هم دست نصب کردم
ممنون میشم بگید مشکل از چیه
نقل قول:
خدمت شما
کد:http://rapidshare.com/files/303044764/AFSExplorer_3_7.zip.html
دوربین بازی رو میشه درست Wide کرد ؟؟
به این پست مراجعه کننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5524540&postcount=56
دوستان با جویستیک چطور میشه یکو 2 کرد ؟؟
دوستان عزیز خواهشا سوالات و در خواستها و ... مربوط به اديت بازی PES2011 در این تاپیک مطرح شود .
موفق باشید :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5519069#post5519069
مشکلی نیست چک میکنه برای اپ دیت شما دگمه backنقل قول:
(سانتر / تکل/Esc ) رو بزنی صفحه کنار میره وارد بازی میشی
نقل قول:
روی xbox منظورمه
نرم افزار Camera Setting قابل استفاده در کنسول نمی باشد.نقل قول:
میشه یکی بگه کلا به این نسخه چه چیزای باحالی اضافه شده ؟ :10:
من شنیدم FIFA11 قشنگتره ...
یکی که مث خودم PES بازه نظرشو در مورد fifa بگه اگه بازی کرده ؟ :21:
فیفا بهتره ولی من نتونستم با جوی استیک باهاش بازی کنم. عملا دیگه بازی نمیکنم. چون با کیبورد نمیتونم!!
هفت هشت بار پرسیدم کسی بلد نبود چطور جوی استیک رو به بازی معرفی کنی!!!:41:
Pes رو من بیشتر می پستند تا الان. چون فیفا رو هنوز بازی نکردم !!!!
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.نقل قول:
راستش این فقط نظر بنده هستش.
به نظر من FIFAخیلی بهتر از PES هستش .
من یک عمر PES بازی میکردم تا اینکه FIFA برا PC اومد و اونو امتحان کردم وتا الان حدود یک ماهی میشه که دست به PES نزدم.
به نظر من از همه لحاظ بالاتر از PES هستش الا گرافیکش که PES خیلی سرتره (البته تو PC) .
چه از لحاظ پیاده کردن تاکتیکها در داخل زمین و چه در حرکات انفرادی .
من زمانی که PES جدید رو بازی کردم نتونستم با گیم پلیش ارتباط برقرار کنم. تا جایی که تنها یه بازی انجام میدادم من رو از بازی خسته میکرد با اینکه تفاوتهای بسیاری نسبت به نسخه قبلی داره و ابتکار جدیدی رو به خرج دادن.
اما تو FIFA اینجوری نیست هر بازی که انجام دادم دوست داشتم بیشتر بازی کنم و اصلا خسته نشدم.
باز هم عرض میکنم این فقط نظر بنده بود.
اگه خاطر عزیزان رو ناراحت کردم همینجا عذر خواهی میکنم.
سپاسگذارم.
سلام
کسی میدونه که چرا کوتینیو تو اینتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستاننقل قول:
منون میشم جواب این سوال منو بدین...:11:
اگه پچ PESEdit ورژن 0.3 رو نصب کنین همه ترنسفرها درست میشه.نقل قول:
سلام.نقل قول:
عذر میخوام منظور شما داخل بازیه یا Setting ؟
سلام کسی میتونه تنظیمات دسته انالوگش رو برام بذاره.ممنون
آقا ما يه دست فيفا بازي كرديم PES رو بوسيديم گذاشتيم كنار ، هر كي دوست داره پ.خ بده گروه PES بازان حرفه اي رو بهش واگذار كنم :46:
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
اين بازي مثل نسخه هاي قبل دكمه دريبل نداره ، بايد تو قسمتي كه تركيب ميديد بريد رو گزينه Link feits بعد هر تكنيكي رو كه خواستيد رو جهت دلخواهتون تنظيم كنيد بعد از تنظيم دكمه L1 + جهت تنظيم شده رو ميزنيد:11:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
سیستم دریبلینگ بازی تغییر کرده
برای انجام دادن بیشتر این حرکات نیاز به دسته مجهز به شوک دارید SHOCK
وقتی دسته رو تنظیم کردید به بازی برید و به مرور زمان میتونید تمام حرکت هارو یاد بگیرید
برای مثال شوک سمت راست رو در جهت عقربه های ساعت سه بار بچرخونید
این حرکت سیسوریس داخلی هست یا به قولی حرکات کریس رونالدو و یا اگه دوبار R3 که همون شوک سمت راست هست رو به داخل پشت سر هم فشار بدید حرکات پله یا همون Rainbow رو انجام میشه و دیگر جزئیات که در طی چند ساعت بازی با شوک سمت راست و ترکیبش با L2 میتونید یاد بگیرید .
روش دیگر اجرای این حرکات تنظیم کردن اونا بصورت Feints که در قسمت Formation بازی جایی که ترکیب هارو می چینیم میریم و از منوی پایینی گزینه سومی یعنی Feints رو انتخاب می کنیم
بطور پیشفرض کونامی 3 لیست فینت (Preset های 1 تا 3)در نظر گرفته که قابل تغییره و به جز اونها هم میتونید واسه خودتون لیست فینت دیگه هم بسازید اما نیازی نیست اصولا
حالا مثلا Preset 1 رو انتخاب و Enter رو بزنید یه پنجره باز میشه که شامل دوتا عبارته :
Assign که وقتی میزنیم لیست فعلی رو بعنوان لیست اکتیو در نظر می گیره
Edit Data هم که برای ویرایش فینت هاست. همین گزینه رو میزنیم
خب حالا به ترتیب با 6 گزینه مواجه هستید دوتای اولی که مال تغییر نام لیست و تنظیمات دسته است که اصلا بهش نیازی ندارید بیایید به چهارتای آخری که شامل جهت های بالا و راست و چپ و پایینه
خب حالا مثلا ما میخوایم کاری کنیم که وقتی این لیست فینت اجرا شد با حرکت متئوس فینت وارد محوطه بشیم و با حرکات پله توپو بیاریم بالا و شوت کنیم
پس یکی از جهت هارو به دلخواه انتخاب می کنیم مثلا من این حرکت رو به دلخواه روی جهت پایین گذاشتم
حالا جهت پایین رو میزنیم (Stick Down) و یه صفحه باز میشه که 4 تا اسلات اونجا وجود داره و یک لیست از فینت های مختلف بازی که میتونیم ازش انتخاب کنید
از لیست فینت Matthews Feint رو و سپس Rainbow Flick رو انتخاب کنید تا به لیست 4 اسلاته تون اضافه بشه که حالا دوتاش پر شده شما میتونید هر چهارتا اسلات رو پر کنید اما توصیه می کنم اینکار رو نکنید چون بازی درگیرانه و در محیط های کوچیک دنبال میشه حرکات کوتاه تر اما پیشرفته از حرکات بلند اما ساده اثر خیلی بهتری دارن
حالا بیا بیرون و قبل بیرون رفتن از ترکیب Assign Controls رو بزن و برو تو بازی
در بازی دکمه L1 رو نگه دار و شوک سمت راست رو به سمت پایین بده
می بینی که حرکات مورد نظر انجام میشه
موفق باشید
بی زحمت اگه میشه یکی لینک دانلود پچ های بازی رو همرا با کرک بزار ........من فقط می خوام آف لاین بازی کنم ولی الان که نصب کردم می بینم خیلی از نقل و انتقالات توی بازی اعمال نشده مثلا هنوز زلاتان توی بارسا هستش..................اگه میشه یکی لینک پچ های اصلاحی رو همرا با کرک بزاره بی زحمت......ممنون
ِِDUMMY!!!!!!!!
این موجود ناشناخته توسط مسئولین و دستگاهای مخوف شرکت کونامی به وجود آمده اند که گفته میشود در DNA آنها دستکاریهایی انجام شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به اینصورت که با اضافه کردن اتمهای جیوه به DNA این انسانها آنها را به این شکل در آورده اند که گفته میشود میزان رشد و پیشرفت آنان به نسبت دیگر انسانها در حد بالایی قرار دارد!
براستی اینها چیستند!!!؟؟؟؟ :31:
ArminxXx گزارشگر نفوذی P30world:5:
سلام به این پست مراجعه کن اگه نت پر سرعت داری توصیه میکنم پچ 0.3 رو نصب کن :46:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5581976&postcount=367
واقعا تو فیفا 11 هرچی بازی میکنی دلت میخواد بازم بازی کنی اما حیف که اونقدر ها هم بیکار نیستیم:41:نقل قول:
در حالی که فقط یه هفته به پایان فصل مونده به یه نکته جالب برخوردم..این عکسو نگاه کنید.
با این که دو تیم رم و یونتوس(صدر جدول) از همه نظر مثل هم هستن و تیم رم اختلاف گل بیشتری داره ولی یونتوس صدر جدوله:18:. ظاهرا امسال مبنا بازیه روبرو در نظر گرفته شده، نمی دونم الان تو لیگ واقعیم همینجوری تغییر کرده یا این ایده رو کنامی از خودش در کرده:31:.
البته زیاد به تیم من که به اون فجاعت رده شیشمه توجه نکنین:31:. من همونیم که با pes2010 آخر فصل بدون حتی یک مساوی با 100 گل اختلاف گل با تیم دوم اول می شدم:19::31:.
اینم لینک های پچ .03 کاملا سالمه و مستقیم خودم تست کردم مشکلی نداشتند قبلی ها از راپیدباز بود که محدودیت دانلود داشت
کد:http://upload9.fileflyer.com/view/dTP2tB3
کد:http://upload9.fileflyer.com/view/IjqJqAi
کد:http://upload9.fileflyer.com/view/VBQOnBv
کد:http://upload9.fileflyer.com/view/PPyryAJ
کد:http://upload9.fileflyer.com/view/KlWCBAb
میگم چی شده همه دارن از فیفا تعریف می کنن؟اگه خوبه ما هم بریم بازی کنیم.تا حالا فیفارو رو pc بازی نکردم.
سلامنقل قول:
دوست عزیز این نسخه شما مطمئنا نسخه ناکامل بازیه که خیلی ها همچین موردی رو توش دیدن و البته در نسخه کامل درست شده
دقیقا همینطورهنقل قول:
تا جاییکه من میدونم در لالیگا همینطوره و در چند لیگ معتبر دیگه
البته یه چیزیم هست شما قبل از شروع مسترلیگ میتونید این تنظیمات رو اعمال کنید
اینقدر تعریف کردن منم صبرم نرسید رفتم گرفتم الان :31:نقل قول:
میگم چی شده همه دارن از فیفا تعریف می کنن؟اگه خوبه ما هم بریم بازی کنیم.تا حالا فیفارو رو pc بازی نکردم.
راستش به نظر من خیلی حرکاتشون طبیعی و جالبه ... کلا گیم پلی خیلی خوبی داره.
البته من هنوز PES2011 بازی نکردم که بخوام مقایسه کنم :31:
فقط یه کم کنترل کردنش سخته باید عادت کرد بهش :10: