استرو تمش عوض نمیشه؟خوشم نیومد ازش...این 2.3 باتری زیاد میخورههه در کل..اگه از ولف استفاده میکنین و مشکل باتری حل نشد عوضش کن ارجینال بریز
Printable View
استرو تمش عوض نمیشه؟خوشم نیومد ازش...این 2.3 باتری زیاد میخورههه در کل..اگه از ولف استفاده میکنین و مشکل باتری حل نشد عوضش کن ارجینال بریز
یه سری نرم افزار هست که باتری گوشی رو کالیبره یعنی تنظیم میکنه. توضیحاتش هم توی صفحات قبلی(صفحه 379) اومده که مراحل انجامش چطوریه. یه نگاه بهشون بندازی هم لینک دانلودش هست هم نحوه انجامش. موفق باشی.:12:نقل قول:
من ولف دارم مشکلی ندارم.3 روز یبار شارج میکنم.نقل قول:
دوستان من به یه برنامه بارکدخون نیاز دارم که قابلیت خوندن قیمت کالاها رو داشته باشه بدون اتصال به اینترنت. کسی سراغ نداره؟
اگه هست ممنون میشم آدرس بدین.
آقا این اواخر ولف اذیت میکرد ، در یک حرکت انتحاری رفتم مای یو آی جدید... حالا میبینم انصافا رام ردیفیه... خیلی خوبه ولی :
فارسی نداره : ((
اگه میدونستم میرفتم اون رام خفنه که کلی بنچمارک میده...
رام جدید miui ریلیز 16 آگوست نوشته مولتی لنگویج:دی([MIUI-1.8.12] TripNMiUI - Iris 102.235.U.B71 [UPD. 16-08])
فارسی نداره هنوز؟
اون رام بنچمارک زیاد داروو:دی هم فارسی ساپورت نمیکنه واسه اس ام اس حتی.
چک کردم فارسی میشه ها!!!
MIUI رو میگی؟؟؟ من اونی رو دارم که 73.28مگه... و فارسی ندارم + من دیروز رفتم ، در نتیجه ورژن بعد از 16 آگوستم دیگه... با این حال مسیج هام رو جدا نشون میده...نقل قول:
من اینجا رو خوندم.ظاهرا فارسی رو میشه اضافه کرد:
i/r-tci.org/forum/showpost.php?p=1106078&postcount=1
اون / رو بیت ir بردارید:دی
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
اینم نسخه جدیدتر مال 18 آگوست.فقط نمیدونم چرا توی فروم miui نگذاشته!:
[ROM] [18-08] TripNMiUI - Iris 103.235.U.B71
کد:http://android.modaco.com/topic/344807-rom-18-08-tripnmiui-iris-103235ub71/
بیخی بااااو ، هر وخ تو فروم خودش گذاشت میریزیم : دی
مث که این تاپیک که دادی واس تد خودمونه : دی اوتارش که همونه : دی
زده بود فعلا این ورژن فارسی ساز نداره...
راستی بچه ها ، این مای یو آی جدیده ، لاک اسکرینش با قبلیه فرق داره...
لاک اسکرینش ، یه خطه که باید بکشی پایین که آنلاک بشه.... خط هم به سه قسمت تقسیم شده ، یکی ساعته که بکشی پایین آنلاک میشه ، یکی اس ام اسه که بکشی پایین میره تو مسیج هات ، یکی هم تماسه که بکشی پایین میره تو شماره گیر... ولی نمیدونم چرا با قبلیه بیشتر حال میکنم :-؟؟
با این یکی بنچمارک 1670تا گرفتم :-> دارم از مای یو آی فاز میبرم چه جور : دی بنچمارک 1.6 ایکس 10 که توی دیفالت کوادرنت هست کجا و این بنچمارکایی که الان ما میگیریم کجا : دی حالا یکی اومده بود با پر رویی تمام گفته بود اون بنچمارک X10 رو خیلی لطف میکنیم 2 برابر میکنیم میشه آرک : )) مرد حسابی ما بیش از 3 برابرشو داریم با خود X10 میگیریم : دی
بازم سلام.بالاخره من این گوشیمو روت کنم یا نه؟:19:
میترسم روت کنم ببینم هیچ فایده ای نداره:41:
روت کن ، بیا سراغ کاستوم راما... خیلی حال میدن به جون تو : دی
کلا روت ضرری نداره که ، روت کن...
واسه 101 نوشته نداره.توی قسمت 102 فارسی رو پیوست کرده به تاپیک.نقل قول:
زده بود فعلا این ورژن فارسی ساز نداره...
گوشیم که از گارانتی خارج نمیشه؟نقل قول:
فک نکنم حتی بشه فهمید که روت شده یا نه اگه دوباره برین روی رام اصلی + وقتی با روت بخوان گارانتی رو بپرونن ، همون بهتر که بپره : دی اندروید نصف محبوبیتش به خاطر اینه که هزار تا رام میتونی بریزی روش و صفا کنی...
نقل قول:روت کن بابا..بیخیال گارانتی....:27::21:نقل قول:
آقا اینکه میگن صدای مکالمش ضعیفه . در چه حده؟ حاده؟
میگم شما که دارین با این رامهای کاستوم 1600-1650 تا بنچمارک میگیرین. من فکر کردم خیلی بیشتر از این باشه.من الان با رام اورجینال و تنظیمات نرمال دارم 1500 تا میگیرم. اینجوری که صرف نداره کاستوم بریزیم.
خیلی حاد نیست ، ولی توی محیط های پر سر و صدا نمیشه خوب صداشو شنید...نقل قول:
مهم اینه که ثابت باشه... با رام اوریج باید کلی تدبیر امنیتی پیاده کرد ، تا 1500 تا بده... ولی MIUI همینطوری فقط با یه اپ کیلر ردیف میشه...نقل قول:
نکته بعدی اینه که یه رام توی ایکس دی ای دادن که 2000 و خورده ای بنچمارک میده :O
دوستان سلام
یه مشکل برام پیش اومده!
گوشی x10من یهویی از روز 5شنبه به حالت flight mode دراومده! ( اما تیک fligh mode فعال نیست) یعنی اینکه هر سیم کارتی توش میزارم، آنتن نمیاد!
ریست و فلش هم کردم! اما درست نشده!
کسی هست بتونه کمک کنه!
به رامی رسمی سونی برگردوندی؟یا از کاستوم رام استفاده میکنی..ضربه که نخورده جای سیمکارتش؟یادمه یکی یه جایی نوشته بود جای سیم کارت این گوشی خیلی حساسه یکم سیم کارت رو جابجا کن اروم و فشارش بده ببنین درست میشه؟اگه شد اشکال فنی از جای سیم کرتهنقل قول:
بچه ها این هم یه بنچمارک از کرنل z که طرف نصبیده:21:...سرعتش خوبه ولی حیف این ارم اولش اذیت میکنه دی: نمیشه ارمش رو عوضضضضض کرد :31:
tube.com/watch?v=RNT3Us8JxNA&feature=youtube_gdata_playerکد:http://www.you
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
تفاوتی من بین بنچمارک بالا و پایین ندیدم زیاد..کلا هردوشون یه جا لگ میزنن...:))نقل قول:
مهم اینه که ثابت باشه... با رام اوریج باید کلی تدبیر امنیتی پیاده کرد ، تا 1500 تا بده... ولی MIUI همینطوری فقط با یه اپ کیلر ردیف میشه...
نکته بعدی اینه که یه رام توی ایکس دی ای دادن که 2000 و خورده ای بنچمارک میده :O
مشکل از پین های سیم کارته. احتمالا یکیشون با سیمکارت تماس پیدا نمیکنه.نقل قول:
2 تا راه داری.
یکی اینکه اگه حوصله داری با یه سوزن بلند ، با دقت زیاد ، یه کم پین های سیمکارت رو بیار بالاتر. البته یه مقدار توی X10 این کار سخته چون پین ها پشت قابه. ولی شدنیه.
دوم اینکه بری تعمیرگاه قابش رو باز کنن و بقیه ش هم که معلومه.
ولی توصیه میکنم تلاشت رو بکن.:12:
گوشی من که با رام اورجینال و بدون هیچ تدبیر خاصی در حالت عادی با باز بودن همه برنامه های عادی و پیشفرض و بدون تسک کیلر بین 1400 تا 1505 بنچمارک میده.:3:نقل قول:
اون رام خفنه هم که میگن فارسی ساپورت نمیکنه. یعنی هیچ .:2: 4 تا صفحه وب نمیتونی باهاش بخونی. حالا بنچمارکش 10000 تا هم باشه فایده نداره.:31:
خب این همش سه تاست!نقل قول:
مشکل از پین های سیم کارته. احتمالا یکیشون با سیمکارت تماس پیدا نمیکنه.
2 تا راه داری.
یکی اینکه اگه حوصله داری با یه سوزن بلند ، با دقت زیاد ، یه کم پین های سیمکارت رو بیار بالاتر. البته یه مقدار توی X10 این کار سخته چون پین ها پشت قابه. ولی شدنیه.
دوم اینکه بری تعمیرگاه قابش رو باز کنن و بقیه ش هم که معلومه.
ولی توصیه میکنم تلاشت رو بکن.
مشکلی هم نداره! به نظر همه چیز Ok!
نمیخوام گوشیمو بدم دست تعمیرکار هیچ رقمه نمیشه درست کرد!:19:
چطوری می تونم account گوگل رو در گوشی پاک کنم
قبلا از این account برای مارکت استفاده می کردم ولی الان پسوردش یادم رفته چی کار کنم
منم حس میکنم مشکل از پینهای جای سیم کارته یکم اروم فشارش بده ببین درست میشه..اینم شاید مشکل رو حل کنه..البته شاید..توی xrecovery اگه نصبه روی گوشیت wisp data رو بزن...گوشی فکتوری ریست میشه حسابی..شاید حل بشه..(البته برنامه ها و اس ام اسها و کانتکتها و .. حذف میشخ)نقل قول:
اینی که شما گفتی یعنی چی؟
من از توی تنظیمات.ریست کردم دیگه ولی درست نشده!
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
نمیتونی پسورد رو ریست کنی...توی تنظیمات accunt and sync بعد برو توی اکانت اون پایین زده ریموو اکانتنقل قول:
قبلا از این account برای مارکت استفاده می کردم ولی الان پسوردش یادم رفته چی کار کنم
فکر کنم اشتباه میکنی چون باید 6 تا پین باشه. ممکنه به نظر طبیعی بیان ولی باید حتما بیاریشون بالاتر. مطمئن باش جواب میده.نقل قول:
اگه نتونستی نهایتا چاره ای نداری جز اینکه گوشی رو ببری تعمیرگاه قاب پشتی رو باز کنن بعد پین ها رو بکشن بالا.:23:
بابا به خدا 3تا پین بیشتر نیست!
یعنی اینی که من میبینم سه تا پین هست! راه دیگه ای نداره
+
من گوشیمو فلش کردم روت ندارم که به برنامه هام دسترسی داشته باشم!:19:
فکر کنم دیگه راهی نمونده باید بری قابش رو باز کنی.:37: ولی پیش هر کسی که رفتی بهش تاکید کن جای پیچ گوشتی به لبه های گوشی نمونه. یعنی تمیز کار کنه.:47:نقل قول:
بچه ها سونی اریکسون انقدر گوشی ضایعی نزده که پینهای سیمکارت براحتی فنریتشونو از دست بدند
چاره نیست تعمیر کار بدین
اگه گارانتی داره بدین گارانتی
گفتین یک بار فلش زدین درسته ؟
من قبل از اینکه x10 بخرم یه k800 داشتم که هنوزم هستش. دو سه بار گوشیم همینطوری شد همش مینوشت insert SIM . هر بار هم با یه سوزن پین ها رو میکشیدم بالا مشکل حل میشد. یه بار هم k850 دوستم همینطوری شد بازهم همینطوری درستش کردیم. چند صفحه قبل هم یکی از دوستان همین مشکل رو نوشته بود. بعد توی پست بعدی خودش گفته بود محل قرار گیری سیمکارت رو فشار داده مشکل برطرف شده.:23:نقل قول:
یه مشکلی پیش اومده!وقتی که فلش تولز رو باز میکنم و گوشی رو خاموش میکنم و به PC وصل میکنم گوشی رو نمیشناسه و میگه که درایور گوشی رو نصب کن!چیکار کنم:19:
حامد جان روش دیگه ای سراغ نداری؟
دستتو بذار رو دکمه ی بک همون طور خاموش یو اس بی رو وصل کن :11:نقل قول:
منم همینکارو میکنم ولی همین اول کار ارور میده.:41:نقل قول:
اگه بیرون بدم روت کنن بهتر نیست؟:eh:
Sony Ericsson PC Companion 2.0 v رو از اول نصبش کن و یک بار گوشی رو وصل کن به سیستم درایورهاش نصب میشه بعد با فلش تولز میتونی کار کنی
جواب این سالمو نگرفتم.نقل قول:
اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون:11:
برای دیدن ورژن آندروید گوشی به این مسیر برید :نقل قول:
Settings < About Phone < Android Version
برای آپدیت کردن از همین مسیر منوی Update Servise رو بزنید
فکر کنم توی سایت موبایلستان هم مطرح کردید . برای من هم چند روز پیش همچین اتفاقی افتاد. من سیم کارت ایرانسلم رو در اوردم وهمراه اول رو که گذاشتم انتن پرید ! اول فکر کردم از سیمکارته ولی هر سیم دیگه ای هم گذاشتم کار نکرد.خلاصه هرچی رو میشد امتحان کردم ... برنامه ها رو uninstall کردم ... factory reset کردم...اپدیت 2.3.3 رسمی رو مجددا کردم ولی کار نکرد که نکرد.دست اخر نا امید از همه جا گفتم شاید پین های اتصال گوشی به سیمکارت کثیفی چیزی باشه (اگر چه گوشی رو تازه گرفتم) ولی چون زیر قاب هستش دسترسیش سخته . سیم کارت رو چند بار جا زدم و بیرون کشیدم وبار اخر هم که جا زدم از روی قاب پلاستیکی چند بار روی سیمکارت فشار دادم که اتصالش با پین ها حتمی بر قرار بشه! بعد که روشن کردم مشکل حل شد. (شاید اتفاقی بوده ولی امتحانش ضرر نداره.اگر جواب داد بگید بقیه هم بدونن)نقل قول:
کسی جواب مارو نمی دهنقل قول:
وقتی توی قسمت account میری میخوای اکانت رو پاک کنی خودش میگه باید چیکار کنی.میگه باید یه ریست فکتوری کنی.کامل ها.اونجوری پاک میشه.نقل قول:
اقا از کجا بفهمم روتم درست شده یا نه؟:دی...با فلش تولز هم دو تاkernal ها رو فلش کردم...اولی اوکی بود اما واسه دومی پیغامی واسه روت شدن نداد و گوشی هم روشن شد..مثل فلش اولی تو لوگوی سونی اریکسون نموند!!!
ها ای یهنی چه حامد؟