سرویستون چیه؟ 128 256 ؟نقل قول:
Printable View
سرویستون چیه؟ 128 256 ؟نقل قول:
شما اول با نمایندگی اصلی شهرتون تماس بگیر یعنی همون جایی که وقتی مشکل فنی داشته باشی تماس میگیرینقل قول:
اگه جواب نگرفتی یه تماس با خود پارس آنلاین تو تهران بگیر
پارس آنلاین برای همه مشترکاش البته من تهران و شهرای دوروبر مثل ورامین و کرج رو میدونم که downstream رو روی 2 مگ میبنده
برای خود من اولش 1 مگ بود که وقتی که تماس گرفتن برای دادن یوزرنیم و پسورد من همونجا گفتم که به جای 2 مگ 1 مگ هست که همون موقع درستش کردن :46:
منطقه جنت آباد شمالینقل قول:
سرعت در اوایل شب روی 16 تا 20 هست و در ساعت 4 به بعد میره رو 100 و از 5:30 تا 7 هم رو 140 هست
در طی روز هم نوسان داره و بیشتر اوقات سرعت بالاست
نقل قول:
فکر میکنم این مورد به علت دادن همون 1 ماه هدیه هست. توی ترافیکتون هم چیزی بهش اضافه شده؟
به مناسبت نوروز به کاربران جدید 1 ماه سرویس هدیه تعلق میگیره.نقل قول:
فقط پارس آنلاین رو 2 مگ میبندهنقل قول:
شما زنگ بزن نمایندگی که زاش خرید کردی
اون up 1024 هم یعنی اگه مرکز مخابراتیت شلوغ نباشه ، سرعتت تا 1 مگ هم میره، که برای همه اینطوریه معمولا :20:
سلامنقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم من می خوام بیام پارس می خوام بدونم با سرویس 512 از ساعت 1 تا 6(یا7)چقدر میشه دانلود کرد حدودا؟
با 512 میشه شبی حدودا 2 و نیم گیگ الی 3 گیگ دانلود کرد،
البته بسته به شهر و مرکز مخابراتیت ممکنه کمتر یا بیشتر بشه
پارس آنلاین بعنوان برترین شرکت ارائه کننده خدمات اینترنت، از حسن انتخاب شما عزیزان کمال تشکر را دارد.
گروه شرکت های پارس آنلاین،بین شرکت های همکار، طی یک همه پرسی عمومی بصورت آنلاین بعنوان برترین شرکت ارائه کننده خدمات اینترنتی کشور، برگزیده شد.
مدیریت پارس آنلاین از تمامی عزیزانی که این شرکت را انتخاب نموده اند کمال تشکر و قدردانی را دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.parsonline.com/fa/news/parsonline_ita
وضعیت دانلود ما دیشب :
نه اینکه ما نمیدونیم پارس آنلاین متعلق به کجاست!! حتما هم این بررسی عادلانه بوده:27:نقل قول:
نقل قول:بر این منوال پارس جزء بهترهاست در (((((((((((((ایران)))))))))))))کد:همیشه بین بدتر ها بد بهتر است
خواهشن یکی کمک کنه ، دارم شاخ درمیارم
دیشب بریا اولین بار 2.5 گیگ دانلود داشتم ، تو پارس و هم تو نرم افزار ترافیک ویندوزم هردو 2.5 گیگ ثبت شده
اما تو idm به جز 500 مگ ، دیگه لینکی کامل نشده :18: :18: :18:
الان این یعنی چی؟ من سوادم نمیکشه دیگه:41:
نقل قول:خب زنگ زدم برای نمایندگی که ازش گرفتم.نقل قول:
تو خرجش نمیره که 512 رو افزایش بده. میگم همه جا 2 مگ بسته شده. میگه ما تعهدمون اینه که سرعت دانلودتون 15 تا 30 باشه. الان برای شما که 512 بسته شده حدود 50 .60 هست. ما تعهد نداریم که پهنای باند رو باز کنیم.
گفتم درسته تعهد ندارین. ولی معمولا همه جا اینجوریه. گفت نه. شما الان پهنای باندتون خوبه. اگه سرویستون رو از 128 عوض کنین و مثلا 1 مگ بگیرین ما پهنای باندتون رو میرسونیم به 2 مگ (زحمت میکشی. :31:)
و همین چیزا
کلا حرف حسابش این بود که افزایش نمیدیم. حالا کاری میتونم کنم؟؟ یا باید بسوزم و بسازم؟؟؟
واسه همه 128 رو روی 512 میندن؟! همه شرکتا که 2مگ میبندن، فقط pars اینطوره؟
شما نباید زنگ بزنی نمایندگی شهرستان ! نمایندگی شهرستان فقط و فقط حکم یه بازاریاب رو داره ( این طوری که من فهمیدم ) هیچ چیز دستش نیست که بخواد برای شما کاری کنهنقل قول:
زنگ بزن تهران 82201-021 و بهشون بگو که این upstream و downstream من فلان قدر هست و خودش برات افزایشش میده ( حدود 5-4 دقیقه ای طول می کشه تا اون طرف خط شما رو ریست کنه ... )
شاید چیزی در حال آپ دیت شدن بودشنقل قول:
البته بعید چون 100مگ 200 مگ که نیست :18:
خبری از عیدی نیست؟:31:
دوست عزیز 1ماه دارن میدن!:46:نقل قول:
احتمالا موقع ریبیلد ای دی ام کرش کرده یا .... برای من یک بار 3.5 گیگ را اینطور کردنقل قول:
سلام دوستان
از شما کسی تو قم سرویس داره؟
شما الان سرویستون 512 هست ولی هر شب حدود 2 گیگ دانلود دارید درسته؟
اکانت شبانش محدودیتی نداره؟از کی تا کی هست؟
برای راه اندازی چقدر هزینه نصب دادید؟ چون تو سایتش چیزی نبود
سلام بر دوستان عزیز
شماره من تو مرکز شهید بهشتیه
اگه تقاضای adsl بدم پارس آنلاین چند روزه بهم adsl میده؟؟
کلا راضی هستین از شرکت؟
ممنون
کاش بشه یه انقـــلاب علـــیه این شرکت های اینترنتی توی ایران انجام بدیم....
یعنی واقعا شما فکر کردی مقصرهای اصلی این شرکتهای بدبختن؟نقل قول:
این خانه از پای بست ویران است داداشی!:41:
آره بالاخره تصمیم گرفتیم تو دوران دانشجویی بعد از 6 سال توی این قم Adsl بگیریم!:46:(چون اوایل که بچه ها گرفته بودند میگفتند توی اینجا کیفیت خوب نیست!) ، من سرویسم 128 هست اکنت شبانش محدودیت خاصی نداره ،هزینه راه اندازیشم 12 تومن بود برای من.نقل قول:
خودش قطع و وصل شده یا خودتون دیسکانکت می کردید؟نقل قول:
دانلود دیشب ما بیشتر از 1400 مگابایت نشد
دوستان ما تو منطقه 4 تهران با سرویس 128 حدود 1800 مگابایت دریافت دارند و ما با سرویس 256 1400 مگابایت :19:
تو بایل تو منطقه ی هر 1 دقیقه دی سی میشه !
حسابی کلافه ایم
تو به عمر 6 ماهه پارسیم تا حالا همچین دانلود توپی نداشتم البته تا 6.30 دقیقه
دی سی رو هم خودشون انداختن اون 8.9 دقیقه هم به خاطر خاموش کردن مودم در اون ساعته
خدا کنه همیشه اینجوری باشه
آقا من سرعتم قبلا 256 بود حالا کردم 512 فقط سرعت دریافتم 512 شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
شما مودم رو ریست کن شاید درست بشه
چون تقریبا مثل این مشکل برای من و دوستان دیگه پیش اومده بود
من دو هفته یا بیشتر هست که دانلود شبانه نداشتم چون خونه نیستم ولی آخرین دانلودی که داشتم بصورت شکل زیر هست:
سرویس من 1 مگ هست که تا 2 مگ شتاب داره. هر روز دانلودم اینطوریه یعنی 4400 مگ!!
البته این سرویس دیگه ارائه نمیشه یا شایدم بعضی مراکز ارائه بدن . خواهشا نپرسید که تو کدوم منطقه هستی که خصوصیه:31:
نقل قول:
شما تا ساعت 8:09 دقیقه صبح دانلود رایگان انجام دادید و ازترافیکتون کسر نکرده !!!! ؟
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
کدوم سرویس رو دارید؟نقل قول:
سرعت دریافت 512 شده و سرعت آپلودتون فکر میکنم 256 باشه
سرویس 1 مگ نامحدود داری؟نقل قول:
سلام پارس آنلاین 128ش بهتره یا صبانت؟ صبا روی 2مگ میبنده! اما فک کنم پارس 256رو 2مگ
میبنده!
صبانت 128 رو روی 1 مگ میبنده
نقل قول:
نه دوست عزیز اتفاقاً نوشتم که:
کد:تو به عمر 6 ماهه پارسیم تا حالا همچین دانلود توپی نداشتم البته تا 6.30 دقیقه
دی سی رو هم خودشون انداختن اون 8.9 دقیقه هم به خاطر خاموش کردن مودم در اون ساعته
خدا کنه همیشه اینجوری باشه
منطقه به منطقه فرق دارهنقل قول:
تو تهران سرویس 128 یکجا 140 سرعت میده و یکجا دیگه کمترو یکجا بیشتر
دقیق آمار نداره
سرویس 256 که من دارم 190 سرعت میده و در اوایل شب هنگام دانلود رایگان سرعت رو 30 تا 40 بسته میشه
بعد از عمری سر کردن با زغالجات میخوام به جرگه پرسرعتها بپیوندم:5:
من امروز در خواست دادم.به نظرتون تا قبل عید وصل میشه؟
صبانت واقعا رو یه مگ میبنده؟اگه اینطوریه که اون بره دانلود شبانه بهتره؟
تعرفه ویژه پارس آنلاین خوبه؟
دانلود شبانه اش خوبه؟مصرف برق کامپیوتر چقدره؟اااااااای خسته شدم:19:
دوستان میشه یکی یه کمکی بکنه؟
من هرشب هرچقدر که دانلود میکنم با Idm نصف ترافیک رو الکی میگیره ، یعنی مثلا 2 گیگ دانلوددارم ، 1 گیگ لینکارو گرفته ، اون 1 گیگ نمیدونم چی میشه
آنتی ویروس و اتومات آپدیت و همه نرم افزارها هم دسترسی شونو به اینترنت قطع کردم ،
با یه دانلود منیجر دیگه امتحان کنید شاید درست شد
نقل قول:
اخه هیچی مثل این نمیشه ، کار باهاش راحته ، سرعتشم خوبه
نمیدونین چشه و چطوری میشه درستش کرد؟ 3 شبه اینطوری شده
رمووش کردم و باز نصب کردم ورژن بالاترشو ، اما همینطور بود دیشب
پس من اگه 512 بگیرم می تونم حدودا شبی 2 گیگ دانلود کنم از مخابراتم خط دارم اما باید کل روز دستگاه روشن باشه تا 2/5گیگ دانلود کنه به نظر شما چه کار کنم