با سلام .
در راستای درخواست دوست گرامی :
صبا نت .
ساعت 8 تا 18 بین 40 تا 58 کیلو بایت
ساعت 18 تا 24 بین 8 تا 12 کیلوبایت
سرعت 512
Printable View
با سلام .
در راستای درخواست دوست گرامی :
صبا نت .
ساعت 8 تا 18 بین 40 تا 58 کیلو بایت
ساعت 18 تا 24 بین 8 تا 12 کیلوبایت
سرعت 512
شرکت سپنتا
سرویس 256 نامحدود
میانگین سرعت دانلود 32 (بلکه بالاتر)
منطقه مخابراتی سیدالشهدا,
سپنتا مگه 256 هم میدهنقل قول:
128 اش که 29000 تومانه
این چه قیمتیه؟؟؟
بله شما هر سرعتی که بخوای میده.نقل قول:
البته برای ماه اول حتما" باید 128 بگیری اما برای شارژهای بعدی هر سرعتی رو که دوست داشته باشی میتونی از طریق سایت سپنتا شارژ کنی.
256 ماهیانه بدون محدودیت 49900 تومان.
البته شما نسبت به سطح کاربری خودتون در سایت سپنتا در هنگام خرید از تخفیف سطح کاربری برخوردار میشی.:27:
يه سوال ؟
اگر بخواي 100mg دانلود كني با 256 چقدر طول مي كشه
دوستان سلام. يه سوالي داشتم كه شايد زياد به اين تاپيك مربوط نميشه ولي گفتم بهتره اينجا مطرح كنم. راستش مودم من Asus AM602 هست و همونجور كه ميدونيد دوتا پورت USB و Ethernet داره . ميخواستم ببينم كه فرقي بين اين دو پورت از نظر سرعت و محدوديت وجود داره يا نه ؟ پيشاپيش از پاسخگويي شما متشكرم
برای من با داتک در بهترین سرعت حدود یک ساعت و ربعنقل قول:
از این جهاتی که گفتی هیچ فرقی نمیکنه و هیچ محدودیتی هم وجود نداره ولی اگر بصورت شبکه از Ethernet استفاده کنی کمتر دردسرهای کانکت خواهی داشتنقل قول:
فکر میکنم
من مشهدم....تو پیروزی ....
دوستم هم مشهد هست تو احمد آباد...
میانگین سرعت دانلود دوستم 50 هست و من هم 60 ....
از صبانت گرفتیم.....128 یک ساله 128 تومن....
البته همونطور که می بینید 128 اش الکیه!! چون اگه 64 هم بگیری باز با 60 دانلود می کنه و اگه 512 هم بگیری باز با 60 دانلود می کنه!! فقط فرقش تو محدودیت هاش هست که 128 سالیانه 50 Gb هست و 512 500 Gb ....!!
(البته بگم که شب ها با p2p ها می شه تا 100 هم دانلود کرد( شب ها رایگانه))
ودیگه این که سرویس های صبانت کلا share هست و شما هر چی زورت بیشتر باشه می تونی پهنای باند بیشتری بگیری.....( قانون جنگل!!)
سرعت دانلودش تو زمان های مختلف شب فرقی نمی کنه.......
بعضی وقت ها معمولا در بازه های سه تا چهار روزه کلا نابود می شه... و با 16 بیشتر دانلود نمی کنه....!!
آخ اگه می تونستم یک 128 باکیفیت صبانت نامحدود پیدا کنم ... چییییییییییی می شد....!!!:20:
من با سپنتا حدود 50 دقیقه 100 مگ رو دانلود میکنم.نقل قول:
ممنون هم اکنون از 128 استفاده میکنمنقل قول:
سطح کاربریمم نقره ای
به امید پلاتینی:27:
پله پله.نقل قول:
اول طلایی بعد پلاتین.:21:
در ضمن فقط در صورت خرید پرداخت با کارت اعتباری میتونی از تخفیف سطح کاربری استفاده کنی.:5:
چقدر گرون ميده.نقل قول:
من 128 فن آوا گرفتم 20000 تومن
دوست عزیز تا از سرویسهای سپنتا استفاده نکنی نمیتونی متوجه بشی که چرا گرونتر هست.نقل قول:
سپنتا همه سرویسهاش پایدار و بدون مشکل هستند.
در ضمن با هر مناسبتی یک هدیه به کاربران خودش میده.
به عنوان مثال همه کاربران سپنتا در آغاز سال جدید عیدی دریافت کردند.
حالا این عیدی چی بود؟
15 روز استفاده رایگان برای کاربران اینترنت پر سرعت سپنتا + کارت اینترنت نسبت به سطح کاربری.
من خودم به شخصه 15 روز سرویس 256 برام مجانی شارژ شد که معادل 25000 تومان هست + 20 ساعت کارت اینترنت که 6000 تومان قیمتش هست.
در مجموع 31000 تومان عیدی از سپنتا.
حالا فن آوا به شما چی عیدی داد؟:21:
حالا فهميدمنقل قول:
فن آوا به عنوان عيدي 3300 تومن براي همه شارژ كرد. يعني 1 گيگ/:27:
همه ي روز هاي سال كه عيد نيست
نميشه كه به خاطر اينكه عيدي زياد ميده از مردم پول بيشتر بگيره.
سالي يه بار كه بيشتر عيد نميشه
سلام به همه
کسی تا حالا از سرویسهای شاتل و صبانت استفاده کرده میخواستم ببینم کودوم خدماتشون بهتره؟
چیزهایی هم که برام مهمه
1- سرعت زیاد
2- قطعی کم و پشتیبانی قوی
اره میدونم انقد دیگه اسکل نیستم:27:نقل قول:
ترجیح میدم با کارت اعتباری پرداخت نکنم حالا به دلایلی و مشکلاتی که قبلا پیش اومده
در ضمن سپنتا کارش خیلی درسته
1 روز قطع بود برام
بعد 3 روز واسم اضافه کردن:31:
من هم دقیقا همین طورنقل قول:
کلا با سپنتا خیلی حال میکنم
گرون میگیره ولی کارش درسته:27:
محدودیت حجمی هم که نداریم:27:
حرف شما درسته سالی یک بار بیشتر عید نیست.نقل قول:
اما با کوچکترین مشکلی که توی شبکه پیش بیاد چند روز به اینترنت کاربرای خودش اضافه میکنه.
من تا به حال به هیچ عنوان به پشتیبانی زنگ نزدم.چون هیچ مشکلی پیش نیومده تا الان برای من.
تا از سرویس سپنتا استفاده نکنی متوجه نمیشی.:5:
شاتل استفاده نکردم اما قبلا" صبانت داشتم.نقل قول:
صبا نت دردسر سازه.
یه روز خوبه یه روز بد.
پشتیبانی افتضاح.
نمیشه به عنوان یه سرویس پایدار و اطمینان بخش روش حساب کرد.
من هم همینطور واقعا کارش درستهنقل قول:
پول خوب میگیره ولی خدمات خوبم ارائه میکنه
اون قسمتیم که بلدش کردم 100 % تایید میشه
در کل به غیر از سپنتا فقط داتک رو تایید میکنم
نقل قول:
سلام من سرويس s2 انتخاب كردم و 20 هزار تومان پنج شنبه ريختم بانك روال كاري اين شركت فناوا چطوري كي ميان وصل كنن چند روز طول ميكشه زنگ بزنم پشتيباني لطفآ مراحل نصب و راه اندازي اين شركت برام توضيح بده رو حساب اينكه گفتي 2روزه وصل ميشه من فناوارو انتخاب كردم ممنون ميشم اگه كامل توضيح بدي
سپنتا هم شنیدم عالی هست ...
ولی پارس انلاین و شاتل داتک کدوم بهتره ؟؟
مرسي خيلي ممنوننقل قول:
من تا حالا داتك پارس انلاين و سپنتا داشتمنقل قول:
پارس انلاين اصلا خوب نيست :18: چه جوري ميخاي اونو با داتك مقايسه كني. وقتي داشتم روزي حداقل 2 سه 3 بار قطع ميشد هميشه هم پشتيابانيش يه جوري آدم رو ميپيچوند يا مي انداخت گردن مخابرات منطقه. اصلا نميشه اونو با داتك مقايسه كرد چه برسه به سپنتا
شاتل هم تا حالا نداشتم.
به نظر من اگه ميخاي پولتو حروم كني و به پارس انلاينا بدي يكم بزار روش و سپنتا بگير تو اين 6 ماه كه دارم فقط يه بار مجبور شدم به پشتبانيش زنگ بزنم اونم اشكال از كامپيوتر خودم بود و طرف سريع فهميد و مشكلو حل كرد.
كسي اينجا از شاتل استفاده كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه دفعه میخواستم بگیرمنقل قول:
ولی پشیمون شدم
چون قبلا هم با سپنتا کار کرده بودم
کلا هیچ چی سپنتا نمیشه
البته این سرعت های ما بسیار پایین هستند
تو خارج(نه هر کشوری!!!!!)
این سرعتا واسشون خنده داره
ولی تو ایران ...
باید بسازیم
تازه اونجا (بعضی کشورا)
تقریبا واسشون مجانیه!!!
عزيزم خيلي طول نميكشه.نقل قول:
من براي وصل كردن adsl يه شب رفتم فن آوا(حدود 1 ماه پيش)بعد يه فرم داد پر كردم.40هزار تومن هم همونجن پول دادم و يك مودم زيمنس ازش گرفتم.اومدم خونه.يه شماره حساب بهم داد گفت كه فردا صبح بايد اون 20هزار تومن رو بريزم به اين حساب (يه كد شناسه هم داد)
منم فردا رفتم پول رو ريختم به حساب.شب زنگ زدم فن آوا گفتم پول من رسيده گفت بله.
عصر فرداش هم همون يارو اومد خونمون مودم رو وصل كرد و adsl وصل شد.جمعا 2 روز طول كشيد.البته اگه پول رو همون فردا به حساب بريزي 2 روز طول ميكشه اگه ديرتر بريزي خوب اونها هم ديرتر ميان وصل ميكنن.ولي همون فردا بريز به حساب سرع برات وصل ميشه(همونطور كه گفتم جمعا 2 روز طول ميشكه)پشتيبانيش هم عاليه!
سوال ديگه اي هم داشتي ما درخدمتيم:10:
کسی از شرکت هیاهو adsl گرفته؟ چه طوریه؟خوب هست
سعي كن از شركت هاي معروف مثل فن آوا و سپنتا و.... سرويس بگيري كه مطمئن باشهنقل قول:
آقا چطوره کیفیتش خوبه ؟ خدماتش چطوره؟ سرعت دانلودش چنده؟نقل قول:
نقل قول:
صبا نت رو من برسی کردم هنوز تو این مرکز سرویس نمیده ولی این یکی میده حالا میخواستم ببینم از نظر سرعت و کیفیت در چه سطحیه؟
من الآن از صبا نت دارم واقعا راضی هستم سرعت دانلود که فوق العاده هستش و کیفیت هم عالی یه تست هم با Speedtest گرفتم میزارم ببیندی واقعا سرعتش عالیه.
فن آوا نداشتم که بتونم دربارش نظر بدم دوست عزیزم.نقل قول:
اما صبا داشتم.درسته که صبا سرعت دانلودش خوب هست اما چه فایده؟
هر وقت سرویس نامحدود ازشون گرفتی و راضی بودی اونوقت شرطه.
این یکیو دیگه حرفشو نزن یکی از دوستام میخواست بگیرهنقل قول:
گفتن میام برات وصل میکنیم 10 روز طول کشید نیمدن(پولو همون اول گرفته بودن)
گفتن که شرکت ما منطقه شما رو ساپورت نمیکنه!!!!
بعدش گفتن بیا از شاتل بگیر(نمیدونم ولی هیاهو و شاتل به هم ربط دارن)
دوستم منصرف شد
رفت پولشو پس گرفت
منم گفتم بهتره از شركت هاي مطمئن و معروف بگيرهنقل قول:
صبا نت غير عاديه سرعت دانلودش خيلي بالاس ولي نا محدودش خيلي بيخوده سرعتش مثل دايل آپ ميمونه.نقل قول:
من سرعت 128 از فن آوا گرفتم با سرعت 20 تا 32 دانلود ميكنم.راضيم.
اگه ميخواي نامحدود بگيري از فن آوا بگير(نا محدود خيلي بهتره ها قيمتش خيلي فرق نداره)
اقا ما دو کیلومتری مرکز مخابرات کیانشهر میشینیم یه سرویس میخام که دانلود 20 گیگابایت به بالا داشته باشه یا نامحدود باشه از هر Isp هم که بود فرقی نداره
فقط فن آوا -سپنتا و آسيا تكنقل قول:
اخه چرا سر 5 کیلوبایت بالاتر - پایین تر دعوا میکنید !!
تو عید تو هتل یه سرویس اینترنت رایگان تو هر اتاق بود که فقط کافی بود کابل شبکه رو به نوت بوکت وصل کنی !
من که کف کردم ! هرچی به فکرم رسید دانلود کردم >> اپدیت برنامه ها ، ابونتو ، فول البوم و ...
فردا یه سوال در مورد اینترنت اتاقا کردم که از رایگان بودنش خیالم راحت شه ؟ یارو گفت اگه راضی نیستی میتونی از اینترنت Business Center استفاده کنی سرویسش بهتره ولی پولیه !
حالا عکس ها رو ببینید !
مربوط به سرویس رایگانه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما كه دعوا نكرديمنقل قول:
راستي قضيه ي دعوا چه ربطي به اون هتل داشت؟:20:
سلام به همه
در حال حاضر دوستان برای یک اینترنت 256 نا محدود و مطمئن، کدوم شرکت رو بهتر میدونن؟
سپنتا، داتک، آسیا تک (البته اگر پورت خالی داشته باشه)، فن آوا و ...
ممنون
به خونه که اصلا بالای 128 نمیدن مگه بری اینترنت ماهواره ای بگیری