وقتی شرکتا رو خط تلفنت adsl ندن مخابرات هم اینترنت نده مجبوری یا مبین بگیری یا ایرانسل . ایرانسل شبانه رایگان نداره فقط بدرد بچه بازی می خورهنقل قول:
Printable View
وقتی شرکتا رو خط تلفنت adsl ندن مخابرات هم اینترنت نده مجبوری یا مبین بگیری یا ایرانسل . ایرانسل شبانه رایگان نداره فقط بدرد بچه بازی می خورهنقل قول:
هر کسی که ار اینترنت تاراضی هست ، دنبال جایی میگرده که مشکلاتشو عنوان کنه و به اشتراک بزاره ، اینطوری میشه که هر کی ناراضی هست و مشکل داره تو به فروم جمع میشن و میزنند تو سر ISP ! فروم ایرانسل رو هم ببینید !!
مرسی از راهنماییتون !!نقل قول:
کسی شماره واحد فروش یا پشتیبانی رو داره؟؟؟
خواهش ميكنمنقل قول:
با ٠٩٦٧٩ تماس بگيريد داخلي ١
سلام
یه سوال
من که 30 شهریور اینترنت رو تمدید کردم برای جمعه ها میتونم استفاده کنم یا نه؟
سلام
دوستان جمعه ها از چه ساعتی تا چه ساعتی رایگان هست؟
و اینکه از کجا میشه متوجه شد در حال استفاده از ساعت رایگان هستیم؟
براساس طرحتون و قراردادی که بستین جمعه ها براتون رایگان هست. مثلا برای من از 12 شب پنجشنبه تا 12 شب جمعه برای دوستان جدیدتر از 2 پنجشنبه تا 2 بعد از ظهر جمعه. قرار دادتون رو بخونیدنقل قول:
متوجه نمیشم.. من یک ماهه داشتم(اونموقع ۲تا ۲بود) و الان که دوباره تمدید کردم یه جایی خوندم که شده ۲تا۸ جمعه. من جز کدوم دستم؟ با توجه به اینکه الان ۱ماهه حدید تمدید میکنم :question:نقل قول:
من نپرسیدم ولی طبق روال قبلشون حدس میزنم که برای هیچکس دیگه رایگان نیست چون وقتی از تمام روز به 2 شب تا 2 بعد از ظهر محدود کردن برای من که از قبل قرار داد داشتم هم حجم کم میشد پس الانم همونطور هست و برای همه از بین رفتهنقل قول:
ارتباطی با نوع سرویس و زمان اشتراک نداره کلا دیگه جمعه رایگان نیست!!!
بهتر شد که دیگه نیست حداقل افت سرعت نداریم
با اینکه رایگان جمعه ها رو برداشتند ولی باز سرعت الان افتضاحه باز .
جمعه ها سرعت مزخرفه چه رایگان باشه چه نباشه .
گیری کردیما
الان جمعه است ساعت 3شب من 1مگ دارم اما الان بیشتر60 نمیتونم دانلود کنم کلا جمعه داغونن
2 تا فایل رو باهم دانلود کن :31:نقل قول:
دوستان هنوز متوجه نشدن که ترافیک رایگان جمعه رو برداشتن!!!
هنوز مشغولن!!!
سرویس 1 مگ !!!! :
جمعه ها دیگه رایگان نیست ولی هنوز افت سرعت داریم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت گدا جمعه هارو هم که کردی تو پاچمون حداقل یکم پهنای باند اضافه میکردی که کسی شک نکنه!!
adsl من از 5 روز دیگه وصل میشه خداروشکر از این مبین نت میکشیم بیرون که چیزی جز تشنج و اعصاب خوردی تو این 1 سال و 1 ماه برام چیزه دیگه ای نداشت ولی بازم میام اینجا و با اسپید تست های دوستا و فامیلامون که به پیشنهاد من مبین نت گرفتند اینترنت آشغالتو هی میزنم تو سرت! آره...
من دارم دانلود میکنم هنوز هم از حجم کم نکرده؟ مطمئنید جمعه ها دیگه رایگان نیست؟
شاید همه صفحه مقدار مصرف رو به روز نکرده باشن؟!
اكثرا نميدونن كه جمعه ها الان رايگان نيست !:31:نقل قول:
اقا ای ان پی وی کی قراره درست بشه؟:41:
پوسیدیم از بس تو هر سایتی رفتی با صفحه ""رسانه کاربر محور"" رو به رو شدیم:31:
من فردا میخوام از مبین نت سرویس بگیرم برای نصب اومدن به چه چیزایی توجه کنم (که سرعت اپلود و پینگ خوبی داشته باشم)؟؟؟
ما طبقه 19 هستیم تو پینگ تاثیر داره؟؟؟؟
بله
جمعه ها واقعا افتضاحه
نمی دونم چرا این بلا رو سر اینترنت میارن
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
دوست عزیز به نظر من این کار نکن اعصاب خورد کنیه
باز هم مثل همیشه سرعت و کیفیت بسیار پایین است
آقا اگه يه بار مودم رو خاموش و روشن كنين بعدش برين تو صفحه مبي نتتون صفحه بروز ميشه
من امروز كه جمعه است دانلود كردم ولي هيچي كم نشد
بعد از ساعت 2 هم يه مقدار استفاده كردم الان اومدم ديدم 3 مگابايت از چيزي كه قبلا داشتم كم شده
مطمئنين ديگه جمعه ها رايگان نيست؟
سلام به دوستان خوبم. منم به سرویس گیرندگان مبین ملحق شدم البته جز این گزینه ای هم نداشتم.:31:
سرعت دانلودم خوبه گاهی اوقات transfer rate هم به 110کیلو هم میرسه :20:
RSSI: -47 و CINR: 34/32 سرویسم 512 است.
اینم تست سرعت از speedtest :
فقط خواستم بدونم این قضیه جمعه ها چطوره؟ رایگانش تا 8صبحه یا 2ظهر؟ چون توی سایتش که چیزی از 2ظهر نگفته!!
ضمنا اگر دانلود رو از ساعت 1شروع کنم از2به بعد اتوماتیک رایگان میشه یا نه؟ چون یادمه همراه اول هم میگفت هزینه مکالمات از 9شب به بعد کمتره ولی اگه مکالمه زودتر از 9شروع میشد تا هر وقت که ادامه داشت با تعرفه قبل از9 محاسبه میشد.
پیشاپیش ممنون:40:
جالبه. تو netindex رتبه ایران 165 عراق 154 افغانستان157؟؟:41:
میانگین سرعت دانلود تو دنیا حدود 9مگ در ثانیه است بعد ما اینجا با 512k و 1M دست و پنجه نرم میکنیم!!:19:
جمعه رایگان هست برای من
ایم سرعتم
براي چه ساعتي هست تستتون؟نقل قول:
براي من تا ساعت ٩ صبح خوبه بقيه ساعات تر ميزنه
من 2 تا پست زدم. چی شد؟؟
ساعت 9:45نقل قول:
همین چند دقیقه پیش
نمي دونم جديدا تعرفه هاي مبين نت رو ديديد يا نه...اين آدرسشه:
اگه دقت كنيد مي بينيد كه يه طرح به اسم b35 در قسمت برليان پر مصرف هست كه 512 هستش !!!:18:يكي نيست بگه آخه بابا اگه اين 512 پس چرا گذاشتينش تو قسمت برليان پرمصرف ؟!!!جالبه كه قبلا يك طرح با محدوديت 40 گيگ و سرعت 1 مگ به جاي اين طرح بود...ديگه خسته شدم از بس از اين شركت به اون شركت مهاجرت كردم...حالا با اين تعرفه هاي مسخره ،يوزر يا مجبوره 80 تومن بده طرح 60 گيگ يا از سرعت 1 مگ صرفنظر كنه و تازه 45000 هم هزينه كنه...!!!:41::19:کد:http://mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
واقعا" این سیستم پرداخت اینترنتی شاهکاره ... 36 ساعت پیش پول رو ریختم به حساب شرکت محترم هنوز سرویسم وصل نشده ... گردش حساب میگیرم می گه پول واریز شده برگشت هم نخورده اما زنگ می زنم پشتیبانی می گه نیومده تو حساب هنوز !! :19:
پول رو با کبوتر نامه بر میفرستادم براشون سریعتر بود انگار ! :10:
در حد بنز تایید میشهنقل قول:
به هیچ عنوان انلاین نریزید
برید همون دستی بریزید بهتره
TEST شد
جواب داد !
اینترنتی خیلی الاف شدم
اینجا ایرانه ! اینترنتی یعنی خیلی زود و سریع کارها انجام بشه اینجا با تاخیر زیاد انجام میشه
ما می توانیم.
نقل قول:
دوست عزيز من هميشه وقتي اينترنتي پرداخت مي كنم يه پرينت اسكرين از صفحه رسيد كه كد پيگيري داره ميگيرم و با ذكر شناسه كاربري براشون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميل ميكنم...اينجوري سريعتر وصل مي كنن...
کسی تونست رکورد سرعت دانلودم رو بزنه ؟البته با سرویس512 :20:نقل قول:
اینقدر کسی جواب سوالمو نداد خودم دیروز چک کردم دیدم اصلا کم نشد.:31:
جداً پشتیبانی مبین افتضاحه!!
من کل روز جمعه رو دانلود کردم هیچ مقداری از حجم کم نشد
زنگ زدم پشتیبانی گفت جمعه ها 2هفته هست که رایگان نیست!!
چند تا دختر گذاشتن اونجا هیچی بارشون نیست!
با سلام
من 1 هفته هست اشتراک مبین نت با IP VALID گرفتم ولی متاسفانه خود انترنت هی قع میشه؟؟
نمیدونم شما هم این مشکل رو دارین؟؟
یعنی وقی قطع میشه من مودم رو از برق بیرون میکشم ودوباره وصل میکنم اون موقع اینترنت وصل میشه؟؟
این مشکل اینترنت هست یا سیستم من؟؟
کمک فوری؟؟
اپلود فقط اپلود خودم:31:
مبين نت زنجان قطعه
٣ جراغ جشمك ميزنه
معنيش؟
تا صبح سيكنال داشتم الا داره جشمك مينه
شما طرح قدیمی داری؟(مثلاً مثل یک ساله؟)نقل قول:
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
سرعت دانلود مبین نت کاملاً محدود است. این هم که می بینید یکم بیشتر شده به این خاطر است که سرعت یک لحظه کم میشه و در لحظه ی دیگر به خاطر جبران کمی بیشتر میشه اما در اصل سرعت دانلود "به هیچ وجه" بیشتر از سرعت سرویس خریداری شده نیست.نقل قول:
نه! تمام ایران اینطور نیست. مبیننت اینطوریه. شرکتهایی هستند که بدون دخالت انسان به صورت اتوماتیک و لحظهای می توان حساب را شارژ و سرویس را فعال کرد.نقل قول: