سلام
قیمتش با حجم و سرعتش نمی خونه ...
اصلا خوشم نیومد:41:
Printable View
سلام
قیمتش با حجم و سرعتش نمی خونه ...
اصلا خوشم نیومد:41:
من الان امتحان کردم با چیز پی ان هم سرعتم فول بود...نقل قول:
از یه چیز پی ان دیگه استفاده کنید
[/QUOTE]نقل قول:
من الان از 128 نامحدود مخابرات استفاده میکنم ماهی 9900.نمیدونم می ارزه برم یه 128 وایمکس بگیرم یا نه(البته چون که زیاد جابه جا میشم میگم).کاش یکی هم که 128 وایمکس داشت نتیجه تستش رو میذاشت یه مقایسه ای میکردم.این مال منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128
این PN/\ ها چرا اینطوری شده؟
با 3 تا مختلف امتحان کردم سرعت افتضاحه. سایت گوگل با سرعت 512 حدود 20 ثانیه طول میکشه تا بازشه
یه مشکلی هست!روش های دیگه دور زدن هیلتر هم مشکل دار شده!با آ او ال هم به سختی کانکت شدم!مخابرات دار چه حرکتی میکنه خدا عالمه!
برای من هم 3 روزه که بدون وی پی ان سرعت عالیه ولی با وی پی ان سرعت افتضاحه پیج هم به زور باز میکنه
اعصابم رو خورد کرده:13::19:
آره دارن یه بلایی سر چیز پی انا میارن! :18::41::31:
با وی پی ان از فرمت l2tp استفاده کن وصل میشه سرعت خوبنقل قول:
من امتحان کردم فرقی نداشتنقل قول:
یک هفته ای هست که از طرف بیشتر چیز پی ان ها پیغامیی مبنی بر کم شدن سرعت واسم میاد. این مربوط به داخل ایرانه و ربطی به شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت نداره. دارن یه دست کاری توی خطوط شبکه ی اینترنت میکنن و احتمالا مربوط به شبکه ی فیبر هست! این تفاوت سرعت کاملا مشخصه بدون چیز پی ان سرعت فول هست ولی با اون در بعضی مواقع سرعت نصف میشه!!! توصیه میشه فعلا جهت استفاده از سایت های معمولی اون رو باز نکنین.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
البته اینم بگم از 1 شهریور اینترنت ملی راه افتاده ولی چون من اطلاعاتی در موردش ندارم نمیدونم مربوط به اونه یا نه. اینترنت ملی یه چیزی مثل اینترانت هست. شبکه ی خصوصی!
manam daghyghan in moshkelo daramm:(vali chareyi joz sabr kardan nadarimmm
وی پی ان با پورت sstp مشکلی نداره و سرعت کامل داره ولی دو پورت دیگه مشکل داره مخصوصا pptp به خاطر جمعه هم بوده و هم به خاطر قضیه تبریز و ارومیه و معلوم نیست کی برطرف بشه
من امروز با L2tp کانکت شدم سرعت عالی بود
دوستانی هم که مشکل دارن با L2tp کانکت بشید مشکل به احتمال زیاد حل میشه
من مودم wifi FBR 105 دارم هم زمان میشه هم با موبایل و هم با pc از وایمکس استفاده کرد؟
موضوع حذف محدودیت حجمی هم اینه که میخوان سرعت هارو ببرن بالا و باز کنند تا بگیم عجب سرعتی.بعدش محدودش میکنند.
مثل الان که سایتهای داخل کشور خیلی سریع و عالی باز میشه ولی سایتهای خارج و چیز پی ان ها وحشتناک کنده!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همزمان میشه چند وسیله وایرلس به مودم وصل شن(حداکثرش 32 تاست فکر کنم)نقل قول:
اگه هم منظوطتون استفاده از لن و وایزلس بصورت همزمانه اونم مشکلی نداره
تقریبا هیچکدوم از سایت ها ایرانی رو هاست های داخلی نیستن چون کیفتشون پاینه و قیمت بالانقل قول:
پس فرقی بین سایت فارسی و غیره وجود نداره از این نظر
همین p30world هم رو هاست داخلی نیست
احتمالا دارن یه بلایی pn/\ ها میارن.....
در مورد حذف محدودیت حجمی هم متوجه نمیشم نگران چی هستید. ADSL داره حداقل در عوض محدویت حجم پهنای باند اضافه میگیرن مثلا 128 میگیره ولی یه مگ براش میبندن ولی وایمکس که باید با همون سرعت اسمی بسازی
در ضمن اگه اینکار به نفع isp ها بود مطمئن باشید همون سه سال بیشکه تصویب شد عملیش میکردن ولی چون به سود ما و به ضرر اونا بوده پشت گوش انداختن
من نامحدود 1 مگ دارم اعتباری . همون اول ماه هم انلاین پرداخت کردم ولی هنوز 5 روز از ماه نگذشته که برام نوشته کاربر محترم اعتبار شما تمام شده لطفا تمدید کنید !!!!! این دیگه چه مدلشه ؟؟؟؟؟!!!! تا دیروز تو قسمت حجم ترافیک رایگانم یه عدد 8 رقمی زده بود ولی یهو امروز 0 شده !!! . والا من از هرکی پرسیدم گفت که فقط همون ماهی 82000 رو میدی دیگه چیزی نمیخواد !! ولی الان یه مدل دیگه شده !!!!!
کسی میدونه قضیه چیه ؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
اینها همه اثرات اومدن اینترنت چمدونیه مگر نه این دزدها دلشون بحال ما نسوخته .
دیروز یه مصاحبه از طراح اینترنت چمدونی خوندم تقریبا همه چیزایی که ما فکر میکنیم دربارش کشکه به طور خلاصهنقل قول:
اسم اینترنت چمدانی یا اینترنت سایه رو روزنامه وال استریت جورنال (اگه اشتباه نکنم)روی این پروژه گزاشته ولی در واقع این فقط یه نرم افزار هست که قابلیت شبکه با امنیت بیشتر رو فراهم میکنه به گفته مدیر این پروژه این طرح یک شبکه اینترانت هست که میشه تعداد زیادی از افراد با هم شبکه کنن یا فقط دو نفر اگه یکی از این افراد بتونه اینترنت رو غیر از روشهای معمول (اینترنت دولتی) شیر کنه بقیه هم میتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن ولی بحث اصلی همون اینترنت غیر دولتی هست که در ایران فقط از طریق ماهواره امکان پذیر هست ولی اونم دو سوته پیدات میکنن
من از صبح تا شب در محل کارم از اینترنت استفاده می کنم و شبها و تعطیلات هم در خونه.
چون در محل کار قاچاقی از اینترنت استفاده میکنم نمیتونم ADSL بگیرم و الان از EDGE و گوشی استفاده میکنم.
به سرم زده اگه ایرانسل تو عید فطر تخفیف گذاشت وایمکس بگیرم
سرعت 512 و مودم USB مدنظرم هست که بتونم راحت جابجاش کنم
برای دریافت سرعت 512 باید چه مدارکی داد؟میتونم جواز کسب محل کارم رو ردیف کنم به غیر اون چیز دیگه ای هم میخواد؟
طرح بهتری هم هست که به صرفه تر باشه؟
اگه از GPRS استفاده میکنی که خدا صبرت بده. ایرانسل هم تو عید فطر قطعا تخفیف میده. اگر لپ تاپ داری مودم یو اس بی بهترین گزینه هست.نقل قول:
برای سرعت بالا تر از 128 باید معرفی نامه شرکتی بدی که توضیح کاملش تو همین تاپیک هست یه کم بگردی پیدا میکنی
تو طرح های ایرانسل هم 512 پایه فکرکنم از همه بهتره چون 1مگ و 2 مگ فقط نامحدود هستند و قیمتشون بالاست
چه بلایی دارن سر اینترنت میارن؟؟؟
پینگ من چند روز پیش زیر 300 بود :|
من اشتراک نامحدود یک مگابیت ایرانسل دارم دیشب حدودای ساعت یک بهم پیغام داد که اعتبارت تموم شده:31:
و تا امروز ظهر همین داستان برقرار بود چندین بار هم تماس گرفتم بعد از کلی پشت خط موندن اپراتور گفت که مشکل شبکه است و برای خیلی ها پیش اومده و خلاصه فرم پیگیری برام پر کرد . مشکل در صفر شدن باقیمانده ترافیک بود که اول هرماه پیش میاد و تا ساعت 6و 7 صبح روز اول ماه درستش میکنن اما چیز عجیب اینه که نمیدونم چرا و به چه بهانه ای دیشب نمیخواستن مشکلو حل کنن و قضیه تا ظهر طول کشید؟؟؟؟؟ :41:
سرعت 1 مگابیت ولی سرعت دانلود 17 کیلوبایت
512 ایرانسل:
چه مرگش شد یه دفعه
باز لنگر کدوم کشتی خورده کابل نت ما؟
:27: :27: :27:
این هم 512 منه.
خودشون دارن با دست خودشون خون ملت رو به جوش میارن
سلام
دوستان واسه عید فطر تخفیف مودمهاش چقدره؟
شنیدم 2هفته پیش نصف قیمت بود.
کلا ارز.ش داره؟چون من میتوم adsl بگیرم ولی خب مشکل اصلی اینکه 15 روز طول میکشه وصل کنن ولی وایمکس 72 ساعته.
دقیقا دوست عزیز مال من هم همینطور شد ساعت 3 شب !!!!! ولی ساعت 12 ظهر که نگاه کردم ترافیک رایگان برگشته بود . اما سرعت نابوده !!!نقل قول:
من هم مثل شما 1 مگ دارم . شما میدونی این ترافیک رایگان برای 1 مگ در 1 ماه چقدر هستش ؟ و اینکه این ترافیک رایگان هر ماه تمدید میشه دیگه ؟
درود
طبق تماسی که با دو نفر از افراد آشنام در مخابرات داشتم اطمینان دادن که مشکل دیتا اینترنت ایران از ترکیه و امارات نیست و دیتا کامل به سازمان میرسه.
ظاهرا برخی از کارشناسان غیر دولتی مشغول آزمایش سامانه جدید ف ی ل تر ی نگ هستند که فضا را برای اینترنت ملی بسنجند.
این دوستای من اطلاعات بیشتری نداشتن چون میگفتن خیلی محدود کسایی مشغول اینکار هستن و ما اجازه رسیدگی یا دیدن گزارش را نداریم ولی چیزی که مسلم بود و دقیق گفت این بود که دیتا کامل میاد توی ایران.شرکت های isp مشکلی ندارند مخابرات دلیل هم به isp ها نگفته هنوز.
مطمئنا به اینترنت ملی مربوطه
سلام به دوستان عزیز منم وایمکس 512 ایرانسل دارم از دیشب حدود ساعت 3 تا الان سرعت فوق العاده پایین اومده و تا الان که حدود ساعت 6.28 دققه بعد از ظهر هستش سرعت فقط مقداری تغییر کرده من قبل از این یعنی تا دیشب ساعت 12 شب سرعت دانلودم روی 66 کیلوبایت بود ولی از ساعت 3 سرعتم روی 30 اومده دوستان من یه چیزی شنیدم به نظر شما حقیقت داره یا نه
(رعد و برق بر روی کابل های وایمکس تاثیر داره و میتونه رو روند اون تاثیر بذاره )
اینم تست سرعت من :
عزیزانی که وایمکس ایرانسل دارین لطفا یه تست سرعت حتما بذارین کسی با 700 تماس گرفته مشکل رو بپرسین چیه ؟
وایمکس ایرانسل 512 ساعت 6:37 بعد از ظهر :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرویس 1 مگ نامحدود
مگه شما 1 مگ نیستید؟ نامحدوده دیگه نگران اون ترافیک نباشید اونقدری هست که اگر 20 ساعت در روز هم دانلود کنید تموم نشه. بله هر ماه تمدید میشهنقل قول:
نقل قول:
تست دوم سرعت وایمکس 512 ساعت 8:59 شب
دوستان عزیز هر کی میدونه بگه واسه چی سرعت امروز افت کرده و کی درست میشه تا فردا درست میشه لطفا یکی از دوستان جواب بده :19:
والا من هم امیدوارم همینی که شما میگی باشه . ولی حالا از شانس من اینا سیستمشون درست کار میکنه !!! دقیقا حساب کردم ... عددش 63942639 بود بعد یه 20 مگ دانلود کردم برای تست دیدم شده : 63940639 یعنی 2000 تا معادل 20 مگ ! یعنی کلا 63 گیگ ترافیک دارم !!! اگر بخوام بقول شما روزی 20 ساعت دانلود کنم که 4-5 روزه تمام شده ! حالا من نمیدونم چجوری حساب میشه خیلی از دوستان میگن در 1 ماه نزدیک 200 گیگ هم دانلود داشتن ولی مشکلی نداشتند !نقل قول:
اینم تست سرعت 1 مگابایت نامحدود من
سرعت خیلی خیلی برای شما ها پایینه
بازم سلام شکر خدا سرعت درست شد اینم تست سرعت من در ساعت 9:40 شب دست همه ی ایرانسلی ها درد نکنه که این مشکلو سریع حل کردن
وایمکس 512 ساعت 9:40 شب تست سوم
نقل قول:
یه مطلب در پست بالا یادم رفت اینم رقص برره ای تقدیم به عزیزان عضو این انجمن و شرکت محترم ایرانسل
سرویس 512 ایرانسل - همین لحظه :
ظاهرا وضعیت درست شد
البته سرعت آپلود رو چرت و پرت مینویسه داشتم یه چیزی آپلود میکردم 49 کیلوبایت آپلود میکرد که میشه 392 کیلوبیت