می بخشید جناب استاد رایان عزیز:40:، چرا DENON 1311xp رو بهشون پیشنهاد نمی دید؟نقل قول:
شما هم قبلا فرمودید که دنون صداش بهتره.
من از هر کی سوال می کنم میگه اول دنون 1311 بعد پایونییر RS77
آیا عیبی تو DENON 1311xp می بینید؟
با تشکر:11:
Printable View
می بخشید جناب استاد رایان عزیز:40:، چرا DENON 1311xp رو بهشون پیشنهاد نمی دید؟نقل قول:
شما هم قبلا فرمودید که دنون صداش بهتره.
من از هر کی سوال می کنم میگه اول دنون 1311 بعد پایونییر RS77
آیا عیبی تو DENON 1311xp می بینید؟
با تشکر:11:
خیلی ممنون از راهنمایی های خوبتون.
یه سوال دیگه، اسپیکر های کوچیکش دارای پایه هم هستند که بشه به صورت ایستاده استفاده کرد یا نه؟
فکر کنم هزینه هم یه خورده بالا شد! نه؟
نمی دونم منظورتون با منه یا استاد رایان.نقل قول:
اگه منظورتون بنده است Denon 1311xp ، می تونید پایه جدا برای اسپیکر ها بگیرین. فکر کنم قابلیت نصب رو دیوار هم داشته باشه. اینطور کمتر فضای خونه رو اشغال می کنه.
پایونیر Rs77 شاید خوشگل تر باشه نسبت به دنون 1311 ، اما به نظر من دور تلویزیون رو نباید زیاد شلوغ کرد. چون تمرکز روی تصویر Tv رو کم می کنه. در ضمن تو آپارتمان و خونه های کوچیک، بهتره فضا کمتر اشغال بشه.
دنون تو خونه این شکلیه. می شه تو میز تلویزیون جاش کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از راهنمایی تون ممنون، ولی من می خواستم از بین sony وpioneer یکی رو انتخاب کنم که به pioneer رسیدیم.
سوال من اینه که آیا بلندگو های کوچیکش بی سیم هستند؟ آیا می شه رو پایه به صورت ایستاده نصب کرد؟ پایه همراهش هست؟
شما چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید؟(در حد 700/000 تومن)نقل قول:
سلام دوستان .
طبق ماموریتی که به من ابلاغ شده ! برای منزل والدین میخوام یک تلویزیون و یک ست سینمای خانگی بگیرم !
تلویزیون رو که انتخاب کردم اما برای سینمای خانگی نکته مهم اینه که میخوام هر 4 تا اسپیکر هاش پایه داشته باشه. و عکس و فیلم رو هم از روی فلش و DVD پخش بکنه . بعد از کیفیت و شفافیت صدا و داشتن 4 پایه بلند گو و داشتن حداقل یک ورودی اپتیکال یا کواکسیال ،برام کیفیت ساخت و زیبایی ظاهر مهم هستش . خودم بعد از جستجو این 3 مدل رو پیدا کردم ( حدود 500 میخوام باشه قیمتش) نظر خودم اول روی فیلیپس هستش بعد پایونیر و در آخر پاناسونیک . البته 5 شنبه هم یک سر میرم جمهوری و صداهاشون رو تست میکنم . میخواستم ببینم دوستان تجربه ای از این 3 مدل دارند و کدوم رو به چه دلیلی پیشنهاد میکنند . از رایان جان هم میخوام اگه اطلاعاتی داره راهنمایی کنه . با تشکر از همه دوستان خوبم.
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=13961
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=29118
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=36069
سلام و درود بر دوستان
من بالاخره سیستم جمع کردم.
پلیر Pioneer BDP-LX54
آمپلی فایر Pioneer SC-LX83
و بلندگوهای KEFF سری Q
بلندگوهای اصلی Q700
ساب Q400
سنتر Q200
سوراند Q100
بلندگوهای اصلی در طرفین تلویزیون، سنتر زیر تلویزیون، ساب هم زیر تلویزیون سمت چپ و سوراندها هم طرفین کاناپهای که روبروی تلویزیون هستش، قرار دادارند. فاصله کاناپه تا تلویزیون ۳.۵ متر و با سیستم اتوماتیک Full Auto MCACC خود پایونیر بلندگوها رو تنظیم کردم.
کیفیت صدا خوب ولی حجم و قدرت صدا خیلی کمتر از انتظار هستش و ولوم آمپ رو از ۸۰ باید معمولا روی منفی ۲۵ دی بی بزارم تا صدایی از سیستم دربیاد.
یعنی از سینمای خانگی پاناسونیک که قبلآ داشتم حجم و قدرت صدای کمتری دریافت میکنم.
از دوستان و اساتید محترم تقاضای راهنمایی دارم.
نقل قول:
کسی راجع به این پست نطری نداشت مخصوصا اساتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان فرق dz910 و dz940 در چی هستش؟برند سونی
و اینکه اسپیکر های wireless چطوری شارژ میشن؟تا چقدر شارژ نگه میدارن؟
به صرفه هست خریدشون؟
من 940 رو 380 و 910 رو 450 از بانه قیمت دارم
ممنون میشم جواب بدید
بچه ها من امروز رفتم جمهوری تا سینمای خانگی ببینم .
1 - اول از همه بگم که رفتم و این ضبط ال جی را دیدم که تقریبا میشه گفت یه هیولا بود . اینم لینک سایت گلدیرانش :
[HTML]
http://goldiran.ir/pd-521.htm
[/HTML]
راستش صدای وحشتناک زیادی داشت که حتی فروشنده نتونست تا آخر زیاد کنه . قیمتش 430 بود و فروشنده گفت صدا 5.1 کاناله هست ولی من باور نکردم . کسی میدونه واقعا صدای این ضبط 5.1 هست یا 2.1 ؟
2 - بعد رفتم نمایندگی سامسونگ و سینمای خانگی مدل D455K را دیدم که 850 وات بود و میگفت 420 تومان . راستش اونم صداش را تا اخر زیاد کرد و حقیقتا از بلندی صداش خوشم اومد .
الان مسئله اینجاست که من واقعا گیج شدم و نمیدونم کدوم یکی از این سیستم ها را بگیرم . کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم بهتره ؟
من به این علت پیشنهاد ندادم چون ایشان بلندگوی ایستاده می خواستند.نقل قول:
منظورتون کدوم مدل هست؟پایونیر؟نقل قول:
اگر منظورتون پایونیر هست تو هیچکدوم از محصولاتش بلندگوی بیسیم نداره.پایه هم همراهش نیست ولی می تونید پایه براش تهیه کنید.
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:29 AM ----------
تو این قیمت نمی دونم چی پیشنهاد بدم.نمی دونم هنوز از onkyo مدلی تو بازار هست پیشنهاد بدم یا نه.نقل قول:
ولی اگر بین 800 تا 850 بتونید هزینه کنید مدل 1311xp دنون هست.
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
هر سه مدل خوبه و مناسب کار شما.بهترین کار همینه که خودتون برید و از نزدیک ببینید و تست کنید.نقل قول:
مبارک باشه.چقدر تموم شد؟از کی گرفتی؟نقل قول:
:22: .............نقل قول:
910 مدل سال 2010 هست و 940 مدل سال 2011.به گفته خود شرکت سونی جنس بلندگوها و نحوه تولید صدا و یکسری موارد در مورد صدا که اصلا مهم نیست بهینه شده.یکسری امکانات خیلی کوچیک هم اصافه شده مثل قابلیت resum تا 10 دیسک و ....نقل قول:
کلا به نظرم پیشرفت فابل ملاحظه ای به غیر از طراحیش نداشته ولی صداش رو نشنیدم که نظر بدم.
مدل SZ1000W سونی هم به نظر میاد چیز جالبی باشه.قیمت کن ببین اونجا چند گیرت میاد.
اسپیکر وایرلس هم شارژ نمیشه بلکه به کیت مخصوص وایرلس وصل میشه و کیت وایرلس به برق وصل میشه.
بله میشه از این ضبط برای موزیک صدای 5.1 گرفت.نقل قول:
من صدای این مدل ضبط رو نشنیدم ولی صدای سینمای سامسونگ رو شنیدم.چنگی به دل نمی زنه.
مستر رایان
پیشنهاد خودتون چیه تا مرز 600
دیزپلی هم
sony ex720 46 inche
شما که از بانه می خواید خرید کنید همین مدل SZ1000W که گقتم رو قیمت بگیر ببین چند بهت قیمت میدن.اگر قیمتش خوب باشه به نظرم می تونه گزینه خوبی برات باشه.نقل قول:
نزدیک 1 تومن فکر کنمنقل قول:
فکر کنم اشتباه می کنید.این مدل اینجا با گارانتی حدود 800 تومن هست و جزو مدل های 2011 هم محسوب میشه.نقل قول:
'گارانتی دنون 1311xp شرکتی است؟ اگه آره چه شرکتیه؟
تقریباً شش و دویست، از فروشگاه ارمغان پاساژ شرکانقل قول:
تقریباً ۳۰۰-۴۰۰ تومن ارزانتر از راستین
در خصوص موردی که مطرح کردم راهکاری، پیشنهادی، راهنمایی نداشتین؟؟؟؟
سلامنقل قول:
چی گوش کردی با این درجه ؟
من تو یکی از پستهای قبلیم هم گفتم اصولا نباید زیاد از این سیستمها انتظاز بلندی صدا داشت
این سیستمها ساخته شدن برای تفکیک صدا
دوم اینکه بلندی صدا در این سیستمها رابطه مستقیم داره با کیفیت و فرمت صدا مثلا اگه با درجه -20 با فرمت mp3 به این حد صدا رسیدید با فرمت dts همون بلندی رو تو درجه -30 تا -40 خواهید داشت
یک نکته دیگه اینکه وقتی یک mp3 گوش می کنید و امپ داره مجازی سازی میکنه ( به غیر از حالت all chanal sterio ) چون در کانالهای 2 تا 7 چیز خاصی نمیبینه تا مجازی سازی کنه عملا صدا بسیار ضعیف پخش میشه در این حالت اگه بلندی صدا می خوای باید بزاری روی استریو ( با تشکر از رایان عزیز بابت تذکر این نکته )
ممنون بابت جواب .نقل قول:
این صدای 5.1 برای این ضبط دقیقا مثل سینمای خانگی هست ؟
و یه سوال دیگه :
میشه یه کم بیشتر راهنماییم کنید ، من واقعا بین خرید این ضبط و سینمای خانگی موندم . از یه طرف ابهت ضبطه خیلی جالبه و از طرف دیگه میترسم مثل سینمای خانگی کارائی نداشته باشه .
جناب رایان من الان با فروشگاه اکوستیک تماس گرفتم گفتم تا حدود قیمت سه میلیون تومان میخوام سیستم ببندم 5.1 گفتم میخوام امپم مارانتز 6005 یا دنون 3312 میخوام باند چی پیشنهاد میکنید. ایشون گفتند باند فوکال که 5.1 به بودجه شما نمیخوره اما ما تازگی باند مارانتز وارد کردیم که ست 5.1 حدود یک میلیون صد در میاد و گفت نسبت به جامو 606 بهتر با امپت ست میشه و چون گفتم بیشتر میخوام ر س ی و ر hd بهش وصل کنم گفت برای دیدن فیلم خوبه حالا نظر شما چیه؟ ایا در مورد باند مارانتز شنیدید؟ تو سایت مارانتز که اصلا باندی نیست
دوستانی که باندهای جامو 606 یا 426 دارن همراه با ساب ایا از تفکیک صدا و حجم صداش راضی هستند چون در پستهای قبل بعضی از دوستان این باندهارو خریداری کردن. راستش چون باند گارانتی نداره وامکان سوختنش زیاده نمیخوام زیاد بابتش هزینه کنم مثلا تو مایه های فوکال بردارم اگه از همین جامو هم دوستان راضی هستند بگید تا جامو یا همین مارانتز بردارم ممنون میشم سریعتر پاسخ دهید
بچه ها من تقریبا از خرید ضبط منصرف شدم و میخام سینمای خانگی بگیرم .
فقط میشه راهنمایی کنید از این دو مدل گدوم بهتره و کدوم full HD هست ؟
1 - SAMSUNG HT - D455K
2 - LG LH-870HTS
سامسونگه بهتره ،نقل قول:
دوستان میشه بگین این دو مدل سینما خانگی به غیر از اینکه ای970 4 تا اسپیکر ایستاده داره و ای 880 2 تا دیگه چه تفاوتی داره؟ (بیشتر کارایی منظورمه که مثلا قدرت هرتزش پائین تره یا ...؟) چون ای970 1300 هست و ای880 950 حدودا
عجب مسخرست این فروم یه لینک نمیشه کپی کرد،
مدل E970 sony و E880 sony
فکر کنم گارانتی شرکت جم هستنقل قول:
صدای بلندگوی مارانتز رو شنیدم.این شرکت اصلا بلندگوساز نیست.من موندم این یکی دوتا مدل رو هم برای چی تولید کرده.اصلا صدای جالبی نداره.نقل قول:
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
به نظر من LG رو بگیر.نقل قول:
هر دو قابلیت upscal به 1080P رو دارند
فرق مهمی با هم ندارند.E970 هم جدیدا گرون شده.قبلا ارزونتر بود.نقل قول:
سلام اقای رایان.من led sony nx 720 دارم. و بلوری سونی 3 بعدی دارم.میخواستم سینمای خانگی بگیرم تا رنج 400 چی پیشنهاد میکنین. ممنون از دنیای اطلاعات مفیدتون.
ممنون بابت راهنماییتون .نقل قول:
ولی میشه بگید به جز قدرت صدا که ال جی 1100 وات هست و سامسونگ 850 وات دیگه چه فرقایی دارند و کدوم نسبت به بقیه مزیت هاش بیشتره ؟
مزیت خاصی ندارند.تو یک سطح هستند.من صدای ال جی رو بیشتر می پسندم.نقل قول:
mr_ rayan.من led sony nx 720 دارم. و بلوری سونی 3 بعدی دارم.میخواستم سینمای خانگی بگیرم تا رنج 400 چی پیشنهاد میکنین. ممنون از دنیای اطلاعات مفیدتون.
می تونید 202 پایونیر یا 3540 فیلیپس یگیرید.نقل قول:
پیشنهاد من اینه که شما با توجه به اینکه یه پنل خوب و یه پلیر سه بعدی دارید برای سینما بیشتر از این هزینه کنید.حیفه که یه سینمای ضعیف بگیرید.
خوب پیشنهاد شما چیه واسه من بدون در نظر گرفتن هزینه؟ ایا شما هم با سونی مشکل دارید البته در زمینه صوتی؟ ممنون از توجه شما.
دوستان من میخوام زیاد هزینه نکنم و برا همین در نظر دارم یک تلویزیون EX520 بگیرم با سینما خانگیDZ640 . فقط میخواستم ببینم این 640 چطوریاس؟ چون دو تا باند استند داره فقط. این دو تا استند برای جلو هست یا پشت؟
مرسی
قیمت ها هم دیشب از نمایندگی گرفتم:
DZ640 قیمت 415 تومان
DZ840 قیمت 545 تومان
DZ940 قیمت 655 تومان
DZ1000 قیمت 720 تومان
ممنون آقای رایان .نقل قول:
ما شما رو نداشتیم واقعا باید چی کار میکردیم .
من یه مدل سونی هم دیدم که قیمتش خوبه ( حدوده 530 ) مدل DZ840K . نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
کلا از بین اون دو مدل سامسونگ و ال جی که قبلا گفتم و این مدل سونی کدوم را پیشنهاد میدین ؟ و اینکه کدوم یکی از اینها میتونه ویدئو MKV هم ساپورت کنه ؟
سلام به جناب استاد رایان عزیز:40: و تشکر از زحماتی که برای کاربرای سایت میکشن.
می خواستم ببینم با مبلغ حدود یک میلیون یا نهایت یک میلیون و دویست میشه سیستمی تو این مایه ها جمع کرد؟
یعنی آمپلی فایر و اسپیکرها رو جدا جدا بخرم و شکل و شمایلش یه چیزی تو مایه های عکس زیر بشه. بطوری که کیفیت صداش بهتر از Denon 1311xp و پایونیر RS77 باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم که سیستم بالایی اسپیکرهاش Monitor Audio هست و قیمتش از بودجه من بالاتره.
راستش تو چند تا سایت از جمله چاره گشتم ولی چیزی که با بودجم جور باشه نبود.
حالا اگه سیستم 5.1 نبود هم موردی نیست چون من خونم طوری نیست که چیدمان 5.1 رو انجام بدم و همه باندها کنار تلویزیون قرار خواهند گرفت.3.1 یا 2.1 هم اگه کیفیتش خوب باشه و بشه بعدا اسپیکر بهش اضافه کرد رو اگه معرفی کنید ممنون میشم.:11: