-اگر گيمر هستين پلاسما گزينه بهتريهنقل قول:
usb سامي همه فرمت ها رو اجرا ميكنه حتي mkv با رزولوشن هاي 1080p و هارد اكسترنال رو هم دتكت ميكنه
-بستگي به فضاتون داره اگر ميبيني سورس ها هم معولي هستند و sd سري 4 گزينه بهتريه
-اگر گيمر هستين پلاسما گزينه بهتريهنقل قول:
usb سامي همه فرمت ها رو اجرا ميكنه حتي mkv با رزولوشن هاي 1080p و هارد اكسترنال رو هم دتكت ميكنه
-بستگي به فضاتون داره اگر ميبيني سورس ها هم معولي هستند و sd سري 4 گزينه بهتريه
به هر صورت دارين يك Hdtv سه بعدي ميخرين و شاخصه هاي مربوط به 3d براش مهم هست البته uniformity پايين و crosstalk بيشتري داره c8000نقل قول:
با اين حال بازتوليد رنگ ها و پردازش تصوير sd/hd در c8000 عالي هست
-در مورد قيمت هم اگر بخوايم با گارانتي حساب كنيد كه اصلا نميشه مقايسه كرد سوني ها خيلي overprice هستند
-به نظر من اگر scaling مهم هست براتون و پردازش تصوير C8000 گزينه بهتري هست (با وجود Crosstalk , uniformity پايين تر )
با توجه به اينكه قيمت مناسبي هم داره (در بازار بانه)
با سلام خدمت دوستان
در مورد تلویزیون شارپ مدلی که فول ال ای دی هست که فکر کنم مدل 700m باشه به نظر شما چطور مدلی هستش دوستانی که این تلویزیون رو دارن کیفیتش چطوره؟خوبه؟نسبت به سایر ال ای دی ها چطور هستش؟یو اس بیش فرمت ها رو به خوبی پخش میکنه ؟
با تشکر
-فكر ميكنم توي تاپيك زير قبلا بحث شده :نقل قول:
با اين حال رويو زير روهم بخونيد :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=374184&page=17
در مورد Usb هم توقع ان چناني نبايد داشته باشينکد:http://reviews.cnet.co.uk/tvs/sharp-aquos-le700-lc46le700e-review-49303918/
سلام دوست عزیزنقل قول:
همونطور که استاد گرامی آقا ابی گفتند واقعیت اینه که کیفیت های آنچنانی که شاید مدنظر شما باشه بیشتر به سورس مورد استفاده شما بستگی داره تا خود تلویزیون حالا در مورد این مدلهای مورد مقایسه شما از سونی و سامسونگ اونقدر قابلیتها به هم نزدیکه که شاید اصلا مهم نباشه.
بحث خرابی دستگاه به نظر من خیلی مهمتره که بنا بر شنیده های من آمار خرابی دستگاههای سه بعدی با توجه به قیمتهای نجومی اونها واقعا نگران کننده است. من شخصا به یک تعمیرگاه مراجعه کردم و از تعداد تعمیری های سری 8000 واقعا شگفت زده شدم البته در مورد سونی نمی دونم چون تعمیرگاه بیشتر روی محصولات سامسونگ تخصص داشت ولی چند تایی هم سونی وجود داشت ولی خوب این موضوع نیاز به بررسی دقیق تری داره و به میزان فروش محصولات هم خیلی وابسته است و باید دید درصد خرابی به نسبت فروش چقدره؟
از این موضوع که بگذریم من سونی رو به خاطر داشتن گیرنده دیجیتال و WiFi همینطود طرح خاص بدنه اون ترجیح می دم هرچند سامیونگ هم برتری های خاص خودش رو در زمینه پردازش تصاویر و داشتن یواس بی کارامدتر و .... داره, در ضمن باز هم تاکید می کنم سعی کنید دستگاه گارانتی دار بخرید و یا به نوعی از فروشنده ضمانت هر چند محدود در خصوص خرابی دستگاه بخواهید
nدوستان این بهتره
32C6960 یا ex710 sony
عزيز پست زير رو مطالعه كنيد:نقل قول:
ex700 با ex710 تفاوت خاصي نداره تنها ديزاين تغيير داشتهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5995920&postcount=4605
سلام
من هر چی بیشتر می خونم بیشتر گیج می شم :))
من برای خونه یه تلویزیون می خوام 40 یا 42 اینچ (بیشتر نشه 32 هم نشه!)
خیلی هم گیر رزولوشن نیستم اما می خوام تصویرش خوب باشه
اما چیزی که برام مهمه اینکه من فیلم دانلود می کنم که اکثرا هم فرمت avi هستش. می خوام بتونم هارد و به تی وی وصل کنم و اینها رو خوب ببینم
ال سی دی و پلاسما بودنش هم برام فرقینداره فقط مشکل اصلی اینکه بیشتر از 1200 بودجه ای ندارم. اگه بشه با این بودجه سینما هم خرید که بهتر ولی اگه نشه خیلی اصراری به سینما ی خانگی هم ندارم
تا اینجا که من خوندم سامسونگ c650 خیلی تعریف شده بود اما از طرفی حرفها در مورد برند سامسونگ خیلی دو پهلوه. خلاصه که نمی دونم
اگه لطف کنید یه راهنمایی کنید که در حال حاضر کدوم مدل ها با این بودجه بهتره خیلی ممنون می شم
LED سامسونگ سري 6 به بالا عاليه
اما حتما بايد سيستم DivX داشته باشه
قشنگترين تلويزيون ها هم كه ديدم فيليپس با قاب طلاي دور اون بوده حدود 200 تومن گرونتر از مدلهاي مشابه سامسونگه
-باز هم به نظر من با توجه به بودجتون و امكانات مورد نياز شما موارد زير به ترتيب ميتونه بهترين گزينه هاي ممكن باشه :نقل قول:
samsung c650
-lg ld650
sony ex500
-دو مدل ال جي وسامي usb و هارد اكسترنال رو براحتي دتكت ميكند و انواع فرمت ها حتي كانتينر mkv رو با رزولوشن هاي 1080p اجرا ميكنند با زير نويس فارسي
مرسی از پلاسماهای پاناسونیک چی؟ که مثلا با سینما بگیرم؟نقل قول:
-سري هاي u و x هستند كه همين حدود رنج قيمتشون هستنقل قول:
جناب ALUCARD و سایر متخصصین لطفا راهنمایی کنیددر مورد پلاسمای سری S مدلPanasonic 42 V20 :
1-آیا در این مدل قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون (PVR)بر روی USB یاSD CARD دارد؟
2-آیا در این مدل قابلیت اتصال و نمایش INTERNET TVو شبکه های آن مثل بعضی از مدل های سامسونگ و ال جی دارد؟
3-آیا در این مدل با استفاده از veira cast with SKYPEمی توان باSKYPE چت کرد؟
4-آیا در این مدل هنگام اتصال به اینترنت سایت هایی مانند YOUTUBE,PICASA باز می کند؟
5- در این مدل دقیقا چه فرمت های تصویری رو برای پخش از روی فلش یو اس بی یا هارد اکسترنال پشتیبانی می کند؟
تمام این ویژگی ها در سایت پاناسوتیک مربوط به سنگاپور و هم کاتالوگ های نمایندگی های فروش رسمی ذکر شده ولی آیا دوستان
توانسته اند خودشان شخصا ار این ویژگی ها استفاده کنند؟ ممنون.
لینک سایت panasonic مربوط به Singapore:
کد:http://www.panasonic.com.sg/wps/portal/home/products/digitalav/tv/vieraplasmatv/vseries/vierathp42v20s
جناب t-tanhayam لطفا راهنمایی کنیددر مورد پلاسمای Panasonic سری S مدلV20 42":
1-آیا در این مدل قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون (PVR)بر روی USB یاSD CARD دارد؟
2-آیا در این مدل قابلیت اتصال و نمایش INTERNET TVو شبکه های آن مثل بعضی از مدل های سامسونگ و ال جی دارد؟
3-آیا در این مدل با استفاده از veira cast with SKYPEمی توان باSKYPE چت کرد؟
4-آیا در این مدل هنگام اتصال به اینترنت سایت هایی مانند YOUTUBE,PICASA باز می کند؟
5- در این مدل دقیقا چه فرمت های تصویری رو برای پخش از روی فلش یو اس بی یا هارد اکسترنال پشتیبانی می کند؟
تمام این ویژگی ها در سایت پاناسوتیک مربوط به سنگاپور و هم کاتالوگ های نمایندگی های فروش رسمی ذکر شده ولی آیا دوستان
توانسته اند خودشان شخصا ار این ویژگی ها استفاده کنند؟ ممنون.
لینک سایت panasonic مربوط به Singapore:
کد:
کد:http://www.panasonic.com.sg/wps/portal/home/products/digitalav/tv/vieraplasmatv/vseries/vierathp42v20s
بودجه نهایت 900
نوع : LCD
سایز : 37-40
مدل های مد نظر :
LG 660
Samsung c585
فیلیپس ؟ چه مدلی پیشنهاد میدین که برتر از این مدلها باشه
( بین الجی و سامسونگ کدوم ؟ )
◄ کارهایی که می خوام انجام بشه :
1. دیدن فیلم با وصل کردن USB فلش به TV
پشتیبانی از Divx , MKV ..
2. 2. آیا امکاناتی دراین Tv ها موجود هست که کامپیوتر رو به PC بدون کابل وصل کنم ؟
کامپیوتر کارت خاصی نیاز داره ؟
3. فول اچ دی باشه
4. کدوم مدل به اینترنت می تونه دسترسی داشته باشه و این قابلیت ارزش پول خرج کردن داره ؟
و چه امکاناتی در Tv تعبیه شده برای اینترنت و یا باید به واسطه کامپیوتر انجام بشه ؟
5. چطور میتونم برنامه های موجود رو از ست و شبکه داخلی ظبط کنم ( ارزون ترین راه حل ) ؟
................
اگه پاسخ ها رو سریع تر لطف کنین ما رفتیم بخریم !!
شرمنده بخاطر سوالات زیاد ، یه مدت پی Tv هستم فقط کلافگی برام مونده .
از راهنمایی شما سپاس گذارم :40:
-متاسفانه قبليت ركورد pvr در ريجن هاي اسيايي وجود نداره (ممكن در ريجن هاي شرق اسيا موجود باشه )ومربوط به ريجن هاي عمدتا اروپايي ميشهنقل قول:
-البته اين قابليت فقط در ----t , ----s فعال هست (در ريجن سنگاپوري ----t وجود داره )
-در مورد قابليت هاي تحت شبكه مثل مواردي كه نام بردين توي تاپيك v20 صحبت هايي بوده من دقيقا خاطرم نيست
-به هر صورت اگر بتونيد وصل بشين و ف.ي.ل.ت.ر ها رو رد كنيد حتما از قابليت هاي ذكر شده ميتونيد استفاده كنيد
-در مورد فرمت ها هم دقيقا همونيه كه اعلام شده :
-در مورد مدل هاي R كه در ايران هم عرضه ميشه اگر فرمودند ----T داره اينطور نيستکد:AVCHD*/DivXHD/SD-VIDEO*/JPEG/MP3/AAC
با سلام شما میتونید مدلهای:نقل قول:
sony hx 800 با قیمت 2500
sony nx700 با قیمت 2400
panasonic 50vt20p بدون 3d player با قیمت 2500 تهیه کنید
-من فكر ميكنم 37c650 گزينه بهتري باشه تا c585نقل قول:
-پنل 100 هرتز -تيونر ديجيتال داره علاوه بر usb در c585
-همه مدل هاي گفته شده شما اين قابليت رو داره براي اجراي فيلم ها
-c650 اين قابليت رو داره
-امكانات خاصي نيست يك سري app و ويجت اخبار اب وهواو...
-براي ركورد هم نياز به يك مثلا دستگاهي كه قابليت pvr داشته باشه دارين
-
جناب T_TANHAYAMضمن تشکر از پاسخ شما ولی منظور من این مدلهP42 v20 S:نقل قول:
که مخصوص ریجن سنگاپوره نه ایران.در مورد سایت هایی مانندYOUTUBE,PICASA که ف.ی.ل.ت.ر هستند یکی از اعضا کهPanasonic 50VT20 S دارد گفته که بدون مشکلی باز می کند.
از قابلیت های شبکه این کسی ذکر نکرده که از ایران می توان از سرویس dlna with skypeبرای چت اینترنتی استفاده کرد یا نه؟ چون استفاده از این سرویس جت SKYPEباTV خیلی برایم مهم است.البنه در سایت skype گفته:
کد:http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-tv/
در ابتدا از توجه و راهنمایی تون ممنونم ،دوست گرامینقل قول:
این 37c650
تو بازار هست ؟ من خوودم چیزی تو نت پیدا نکردم تا مشخصاتش و بخونم .
قیمتش چنده ؟
من نهایت 900 میتونم هزینه کنم
کیفیت تصویرش چطوره از 660 ال جی بهتر هست ؟
.............
وصل شدن به PC چطور میشه ؟؟؟؟
خيلي كمياب شده سري 6 توي بازارنقل قول:
-همن حدود هست 980 اخرين قيمت بود
-كنتراست وبلك لول بهتري داره از نظر من (البته تفاوت ها خيلي كم هست تا حدي كه ميشه گفت سليقه اي انتخاب كنيد)
سلام به همه دوستان
امروز رفتم جمهوری برای تحقیق درباره تلوزیون سامسونگ
به یه مدل رسیدم که میگفتم مدل خوبیه
Samsung LCD 46C695
اولا میخواستم بدونم که این مدل 46 اینچ سامسونگ واقعا اونطور که تعریف میکنن هست و اگه مدل بهتری هست لطفا معرفی کنید
لازم به ذکره که مبلغی که برای تلوزیون میخوام هزینه کنم در حدود 1800 و همین حول و حوش هست.
راستی بعضی از مغازه دارای جمهوری از این مدل بد میگفتن و میگفتن که این مدل اصلا مشکل داره و جمع شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه من طی این چند روز آینده میخوام برم تلوزیون بخرم لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
-در مورد مدل از نظر من يكي از بهترين مدل هاي ال سي دي بازار هست كه هميشه به دوستان توصيه ميشهنقل قول:
كيفيت تصوير قابل قبول امكانات عالي كنتراست وبلك لول و اپسكيلينگ عالي
-در مورد حرف مغازه دار ها هم زياد جدي نگيريد( بخاطر كمياب شدن اين مدل حرف هايي ميزنند )
اکثر شرکتها سیاستشون جمع شدن ال سی دی هاست چون دیگه سود سابق رو براشون ندارهنقل قول:
ضمنا دوست عزیز هیچ وقت در مورد کیفیت و مسایل فنی با یک مغازه دار صحبت نکنید
چون برای اونها بهترین مدل مدلی هست که بیشترین سود رو داشته باشه:31:
ضمنا بچه ها خداییش اگه ابی نبود ما باید چی کار میکردیم
خسته نباشی داش ابی
با تشکر از راهنمائی توننقل قول:
من هم میدونستم که نمیشه رو حرف مغازه دارها حسابی باز کرد
فقط میخواستم یک مشاوره ای از شما اساتید گرفته باشم
با تشکر
این سوال و اگه پاسخ بدین ممنون شما میشم .نقل قول:
وصل شدن به PC
به صورت وایرلس مد نظرم هست نه با کابل
TV تا کامپیوتر هم در حدود 10 متر فاصله دارن .
آیا قابلیتی برای این مهم در TV تعبیه و در نظر گرفته شده ؟
کدوم ازاین مدل ها دارن : C650 - C585
به نظر شما بهتر نیست افزایش بودجه بدم بجای 37 یه 42 بردارم ؟
این افزایش اینچ محسوس هست ؟
-براي اتصال واي فاي در همه hdtv از دانگل هاي مجزا كه به usb ميخوره و مخصوص همون برند هست استفاده ميشه در صورتيكه pc شما هم اين قابليت رو داشته باشهنقل قول:
-در مورد مدل هاي مورد نظر هم به همين صورت
-درمورد اندازه در سامي 40 داريم (كه البته از نظر من ميارزه )
سایتمون چند وقته خیلی خلوته.
فکر کنم بازارم همینطور کساد باشه. نه؟
فاضل خان سلام براتون پیام گذاشتم منتظر جوابتونم فورینقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید
اين پروسه خريد تلويزيون هم واسه من شده داستان،تا حالاهم چند دفعه مزاحم اساتيد شدم و حدود 20صفحه از این تاپیک رو خوندم اما به نتیجه قطعی نرسیدم. خواسته های من از یک TV شامل این گزینه هاست:
1- 42 اینچ با توجه به مساحت محل نصب
2- کیفیت تصویر بی نظیر با زاویه دید زیاد
3- اثر کم بازتاب نور خورشید(چون جایی نصبش میکنیم نور خورشید زیاد داره و دقیقا از پشت بهش میتابه)
4- داشتن USB و ساپورت اکثر فرمتهای تصویری
5- حداکثر بودجه 1میلیون و 200 تا 500
با توجه به راهنمايي دوستان من مدل هاي LG ld650 و سامسونگ c650 رو انتخاب كردم،اما اين دو مدل تو شهر ما گيرنميادو ميگن شركت ديگه توليد نمي كنه!!
حالا نظر شما چيه؟
الآن نمايندگي سامسونگ ميگه 40c685 داره، نظرتون چيه؟
مدلهاي ديگه اي هستش كه پاسخگوي نيازهاي من باشه و از ديدن تصاويرش لذت ببرم؟
منتظر لطفتون هستم
-معمولا بعد عيد همينطوره بازار ها از هياهوي عيد و خريد مياد بيروننقل قول:
---------- Post added at 01:32 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
-در مورد زاويه ديد پلاسماها گزينه بهتري هستند اگر خيلي مهمه براتوننقل قول:
-به نظر من با توجه نيازها هزينه و موارد مورد نيازتون در صورت نبودن دو مدل ذكر شده C685 ميتونه گزينه مناسبي باشه
تفاوت خاصي با c695 نداره تنها در ديزاين والبته فكر ميكنم ultra clear panel نيست كه براي محيط كاري شما مناسب تر هست و رفلكشن كمتري داره
ممنون از لطفت، حالا يه سوال ديگه بين LG Ld650 و C685 كدوم بهتره؟دوستم ميگه شايد بتونم جايي ال جي رو برات بيارم!نقل قول:
و در ضمن سري 5 سامسونگ چطوره؟يعني همون c585؟ضعيفتر از بقيه هستش. ممنون از راهنمائيت
با سلام خدمت همه دوستان .کدامیک از مدل های plasma یا led یا lcd قابلیت ----t و PVR (ضبط برنامه بر روی هارد یا فلش دیسک)دارد؟چه مدل های رسمی چه مدل های غیر رسمی موجود در بانه یا بندر.
-خوب مشخصات روي كاغذ lg ld650 گزينه بهتري هست رفرش ريت بهتري داره وزمان پاسخ دهي هم همينطورنقل قول:
-من سليقه شخصيم بيشتر روي سري هاي 6 هست شما خودتون سليقتون رو در نظر بگيرين تفاوت ها زياد نيست
-در مورد سري 5 هم ميشه گفت خوش قيمت هستند منتها ديجيتال 100 هرتز نيستند واين يك نكته منفي هست
بهتر سراغ سري هاي 6 برين
دوستان قصد خريد tvدر يكي از سايزهاي 37 يا 40 يا 42 رو دارم خودم نظرم رو v20 پاناسونيك بود منتها پولم نميرسه پولم ماكزيمم تا يك ميليونو 100 هزار تومانه جايي كه ميذارم اصلا پنجره هم نداره براي فيلم و شايد بازي فوتبال ميخوام Progressive Scan هم باشه 120 hz
مدل 40C685 سامسونگ به بودجه شما میخوره. قیمتش 1.100.000نقل قول:
مدل خیلی خوبیه. کنتراست خوب ، 120HZ ، پخش انواع فرمتها ، دیزاین خوب
شرمنده دوستان
این 650 که گیر نمیآد !!
مدل بالاتر هست 685 40 اینچ .
..........................................
من اگه بودجه رو به 1200 افزایش بدم فکر میکنید بتونم یه 37 اینچ یا 40 اینچ پیدا کنم ؟
یه چیزی که تو بازار ه موجود باشه
ممنون
-شما با همون بودجه 1200 ميتونيد مدل هاي گفته شده رو تهيه كنيد 40و42نقل قول:
c685 هم گزينه خيلي خوبيه
آخ آخ می بخشید ، فراموش کردم .نقل قول:
با 1200 LED بگیرم . شرمنده یادم رفت LED ش و بنویسم شما حالا ببینید تو این یکی دو روزه چی دارم میکشم !
LED
بودجه 1200
37 کمتر نشه ابالتر باشه بهتر
-خواهش ميكنم شايد با تخفيفات و هديه ها بتونيد سراغ مدل هاي زير برين :نقل قول:
lg ld4500
samsung c4000/c5000
منتها توصيه ميكنم توي اين رنج قيمتي سراغ ال اي دي ها نريد مشكلات عديده اي رو دارند كه قبلا به حد كافي صحبت شده