مبارکتون باشه:46:نقل قول:
اون سوالات را کسی که میاد نصب کنه باید پاسخ بده
سوالات را یکی یکی میخونه برای شما توضیح میده و بعد خودش جواب میده(برای من که اینطور بود)
و بعد که همه ی سوالات را جواب داد و تایید کرد از همون موقع سرویس شما شروع میشه.
Printable View
مبارکتون باشه:46:نقل قول:
اون سوالات را کسی که میاد نصب کنه باید پاسخ بده
سوالات را یکی یکی میخونه برای شما توضیح میده و بعد خودش جواب میده(برای من که اینطور بود)
و بعد که همه ی سوالات را جواب داد و تایید کرد از همون موقع سرویس شما شروع میشه.
سلام به بروبچز شاتلی ...
اولا حالتون چطوره :31: دلم حسابی براتون تنگ شده بود !!! :31:
یه سواله کوچولو:
من اگه دوره ام تموم شه و برای یک ماه بعدی نخوام شارژ کنم ، چه اتفاقی میوفته ؟؟؟!!!!
سلام دوست عزیز :10: کجا بودی!نقل قول:
اتفاق خاصی رخ نمیده!:31:فقد بعد از فکر کنم 15 روز خط شما قطع رانژه میشه!
میتونی یک کاری کنی که قطع رانژه نشه بجای اینکه که یک ماه سرویس بگیری یک ماه را فکر کنم باید نصف هزینه سرویس را بدی تا قطع رانژه نشی!
میتونی هم بگذاری قطع رانژه بشه بعد با کارت تخفیف ثبت نام کنی ولی دیگه الافی داره و اگه پورت خالی باشه!
بهتره با شاتل صحبت کنی ببینه چی میگه! چون که اینجا ایرانه هر کجا یک سازی میزنه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته که همکارم ولی برای همکارها فقط کار میکنه نه غیر همکار :31:
من 320 دارم ART4
دوستان یک سوال:
adsl2 شاتل 64 کیلوبایت، سرعت دانلودش چقدر هست؟
دوست عزيز معمولاً بين 8 تا 10 KB/s هستش.نقل قول:
سلام.
ما تاریخ 19 اسفند ثبت نام کردیم واسه art 1 اما چون آدرس و تلفن و ... تو فاکتور اشتباه شده بود روز بعد رفتیم واسع تصحیخ...بعد هم هی زنگ میزدم پی گیر میشدم...شنبه زنگ زدم گفتند امروز فرستادیم مخابرات ... دیروز دوشنبه گفتند اگه جواب امروز بیاد فردا میایم واسه نصب...خلاصه همه چی به خوبی پیشرفت تا اینکه امروز زنگ زدم گفتند خططتون PCM هست.یک ساعت دیگه زنگ بزنید با آقای .... صحبت کنید.تو مرکز انقلاب مشهد هستم.
من که نمیدونم pcm چیه یه سرچ زدم دیدم هر چی هست adsl نمیگیره...:19:
نمیدونم یا اینو از pcm در بیارن و عوض کنن : دی یا خط دیگه ی خونمون رو بگم اونو چک کنن شاید اون نباشه...:31:
خلاصه اگه خودکشی کردم : دی نیومدم حلالم کنید.:31:
من امروز با پشتيباني شاتل تماس گرفتم. گفتم سرعتم كمه، 2 تا Ip داد توي dns server وارد كنم.
حالا سوالم اينه كه اصلا اين ip ها ربطي به سرعت داره يا نه.
سرعت رو كم ميكنه يا زياد ميكنه؟
در كل اساتيد اگه كامل توضيح بدن كه كار اين ip هايي كه براي دي ان اس به من دادند چيه؟
- ميشه اين ip رو تغيير داد طوري كه سرعت تغيير كنه؟ (مثلا يه ip از يه جايي گير بياري)
منم دیگه از این شاتل دارم عصبانی میشم ... 3 روز پیش به من گفتند که با جواز کسب مغازه میشه Art 2 بگیری الان زنگ زدم میگن نمیشه ... چه مسخره بازیه آخه ... بچه ها شما از چه طرقی گرفتین ؟؟ دانشگاه هر کاری کردم نامم رو امضا نکرد ... :47::32:
وای مصیبت شروع شد :21::21: بازم pcm .نقل قول:
این مخابرات خراب شده هنوزهم در حال واگذاری خطوط pcm هستش...
من 20 اسفند اينترنت Art 1 سفارش دادم و قرار داد رو هم بستم و پولش رو دادم . الان زنگ زده اند و ميگن:
شركت مخابرات ديگه قبل از عيد از ما مدارك رو نمي گيره و ميره براي بعد از عيد. براي اون موقع هم شما بايد قبض بهمن و اسفند رو براي ما فكس كنيد . ولي اين قبض حدودا پانزدهم فروردين به دست شما مي رسه !
و وقتي قبض رو فكس كنيم تازه شروع مي كنند به درخواست دادن و انجام بقيه مراحل.
امروز رفتم از مخابرات (كه خوشبخانه سر كوچمونه !) پرسيدم . گفت اگه تا قبل از 15 فروردين شاتل درخواست رو بفرسته ، همون قبض آذر و دي رو قبول مي كنند.
حالا چي كار كنم ؟
خوب من هم 20 اسفند سفارش دادم . پس چرا مال من اينجوري شده !!نقل قول:
ما تاریخ 19 اسفند ثبت نام کردیم واسه art 1 .... دیروز دوشنبه گفتند اگه جواب امروز بیاد فردا میایم واسه نصب....
دلمون خوشه 512 داریم
ببینم یه سوال دارم ازت:نقل قول:
قبل از اینکه 512 بگیری شما چه سرویسی داشتی؟
و اینکه مطمئنی الان واقعا پهنات شده 512؟؟؟؟(من فکر میکنم هنوز 128ه)
من قبلش خطم از رانژه در اومده بوده !!! (حدود 3 4 ماهی ADSL نداشتم)
قبلش هم از یه شرکت دیگه 512 و آخرا هم 1 مگ داشتم
بعد از 3 4 ماه اومدم و شاتل گرفتم !! تنظیمات مودمم هم 576 برای ریسیو و 288 رو برای سنت نشون میده
ولی مشکل از خود شاتل هست که به سنبت یوزراش پهنای باند کمی رو به سمنان داده !! من اینجوری فک میکنم
البته تا اونجایی که من فهمیدم توی ساعات اداری سرعت افتضاحه !! ولی از ساعت 3 و 4 به بعد سرعت خوب میشه تا قبل از ساعت 1 شب !! دوباره ساعت 1 به بعد قات میزنه ! دقیقآ هم فک کنم بخاطر ادارات هست !! چون روزای تعطیل هم توی این ساعات پینگ خوبه و هم سرعت !!
الان با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم !! گفت مشکل شبانه بخاطر اینکه که اوج ترافیک هست !! منم گفتم دوستان از شهرای دیگه شبا میترکونن !! اونم گفت همینه که هست :دی
گفت چون سریستون share هست اینطور میشه !! بهش گفتم مگه نباید dedicate بدین !؟؟؟ گفت نه ! ما از اول گفتیم و تو قرارداد هم نوشتیم که سرویس share هست
حالا من میخوام برم یه 128 dedicate بگیرم !! کسی از قیمتاش خبر داره ؟؟؟
اینم تست الان :
امروز صبح خطم وصل شد:31:
هرچی توی این سایت speedtest می رم سایت باز می شه ولی این تصویری که به شما ها نشون می ده به من نمیده ؟ چی کار کنم ؟توی قسمت my summery باید برم دیگه ؟
وقتی 2 یا 3 تا فایل در حال دانلود هستند سرعت لود شدن صفحات خیلی میاد پایین . عادی هست؟
از شانس من وقتی برای نصب مدودم اومدن چراغ lan مودم روشن نمی شد . نصاب روی وایرلس مودم مارا تنظیم کرد و رفت . الان مشکل lan خل شده . می خواستم ببینم برای تنظیمات lan چی کار باید بکنم ؟
نصاب گفت برای پرداخت online فقط از چهار بانکی که در کادر کوچک هست می شه پرداخت کرد . ولی دوستان به من گفتن از تمام بانکهایی که عضو شتاب هست می شه پرداخت کرد . حالا کدوم درسته ؟
باید یک از سرور ها را انتخاب کنی!نقل قول:
خوب مشخصه چون داره دانلود میکنه و از پهنای باندت استفاده میکنه!
کدام تنظیمات؟! مگه شما الان از طریق lan وصل نیستید؟!
توی قسمت پرداخت انلاین نوشته:
شما می توانيد با انتخاب يکی از بانک های ليست شده در اين صفحه علاوه بر کارت های بانکی همين بانک ها، با کارت های بانکی عضو شتاب (مانند کشاورزی، صادرات، پاسارگاد، اقتصاد نوين، ...) مبلغ صورت حساب را پرداخت نماييد.
من امروز با پشتيباني شاتل تماس گرفتم. گفتم سرعتم كمه، 2 تا Ip داد توي dns server وارد كنم.
حالا سوالم اينه كه اصلا اين ip ها ربطي به سرعت داره يا نه.
سرعت رو كم ميكنه يا زياد ميكنه؟
در كل اساتيد اگه كامل توضيح بدن كه كار اين ip هايي كه براي دي ان اس به من دادند چيه؟
- ميشه اين ip رو تغيير داد طوري كه سرعت تغيير كنه؟ (مثلا يه ip از يه جايي گير بياري)
بابا من 5 فروردینه 20 اسفند اس ام اسش اومدنقل قول:
15 اسفند هم فاکتورش صادر شد .:27:
کلا اسپید تست حالش همچین میزون نمیزنهنقل قول:
ا ک س ت ا ز ی میمَسرفه!!!
شما برید تو اسپید تست وایسین تا صفحه لود بشه. یه سرور انتخاب کنید و منتظر دان و آپلودش باشین. بعد خودش این صفحه های مثل ما را میاره و لینکش هم زیرشهنقل قول:
همونطورکه ( همون ترکه ) اهریمن جان گفتن بدیهیه. البته تو idm میشه سرعت دانلود را محدود کرد.
تا جایی که من میدونم lan تنظیمات نداره
گُتره ای میکنی تو کارت شبکه و ok
از همه بانکا میشه ( شتاب البته )
حالا یه سوال:
برا من اس ام اس اومد که مهلت پرداختتون 5/1/88 هست. سپاسگزاریم اگر قبل از تعطیلات پرداخت نمایید.
حالا دلیل خاصی داره؟! من که میخام اینترنتی پرداخت کنم. پس چرا قبل از تعطیلات
اگه دلیل نداره بذارم همینطور سپاسگزار باشن :19::5::5:
این شاتل 4شنبه سوریمونم خراب کرد :31::31::41::41:
من از پشتیبانی سوال کردم گفت در بعضی اوقات میتونه روی سرعت باز کردن صفحات و سرعت دانلود تاثیر گذار باشه!نقل قول:
البته غیر از این مورد هم برای دیدن پیغام های اتمام شارژ و .... که صفحه ارسال شده از شاتل هست کاربرد داره!
البته ای ip dns های :
85.15.1.10
85.15.1.12
برای تهران و کرج هست و برای شهرستانها بهتره تلفیقی از ip شاتل و مخابرات باشه یعنی :
85.15.1.10
217.218.155.105
من قبلا ip dns های تهران و کرج را میگذاشتم ولی الان تلفیقی گذاشتم بنظرم سرعت مرورگر بهتر شده!
ما مودم رو به 2 کامپیوتر وصل کردیم.:21:نقل قول:
یکیش با usb هست و اون یکی از طریق lan یعنی با کابل شبکه وصل شده. اونی که با lan هست هیچ تنظیمی نیاز نداره، فقط باید کابل شبکه رو به کامپیوتر وصل کرد.
ببین مرامو : موقع 4شنبه سوری من دارم به مردم کمک میکنم.:31:
آقا كسي جواب من رو نميده ! ؟
نقل قول:
من 20 اسفند اينترنت art 1 سفارش دادم و قرار داد رو هم بستم و پولش رو دادم . الان زنگ زده اند و ميگن:
شركت مخابرات ديگه قبل از عيد از ما مدارك رو نمي گيره و ميره براي بعد از عيد. براي اون موقع هم شما بايد قبض بهمن و اسفند رو براي ما فكس كنيد . ولي اين قبض حدودا پانزدهم فروردين به دست شما مي رسه !
و وقتي قبض رو فكس كنيم تازه شروع مي كنند به درخواست دادن و انجام بقيه مراحل.
امروز رفتم از مخابرات (كه خوشبخانه سر كوچمونه !) پرسيدم . گفت اگه تا قبل از 15 فروردين شاتل درخواست رو بفرسته ، همون قبض آذر و دي رو قبول مي كنند.
حالا چي كار كنم ؟
نقل قول:
ما تاریخ 19 اسفند ثبت نام کردیم واسه art 1 .... دیروز دوشنبه گفتند اگه جواب امروز بیاد فردا میایم واسه نصب....
خوب من هم 20 اسفند سفارش دادم . پس چرا مال من اينجوري شده !!
خداوکیلی مرامت من و کشت:27:نقل قول:
یعنی احتیاج به ساخت کانکشن هم نداره:8:
نه دیگه تو نا محدودی ... برو حالشو ببر ... :8:نقل قول:
برو اینی که مخابرات بهت گفته رو به شاتل بگو ... بگو مخابرات سوال کردم مشکلی نبوده ... البته الان یه کم دیره ... همه دارن میرن گردش و سفر و تعطیلی ... :13:نقل قول:
شما پیام خصوصی ت رو چک میکنی ؟؟ ...
بچه ها !! سکی از قیمت 128 dedicate خبر داره ؟؟
zexin جان با lan هم که وصل کنه یه سری تنظیمات داره یعنی باید ip و dns را تنظیم کنه!!نقل قول:
نقل قول:چرا دوست عزیز باید کانکشن بسازینقل قول:
حتی اگه بخای هر بار که کامپیوتر روشن میشه اتوماتیک کانکت بشه باید اول 1 کانکشن بسازی
نه با LAN نيازي نيست فقط درايور كارت شبكه (مادربوردهاي جديد كه كارت شبكه روشون هست ميشه همون سي دي مادربورد) رو نصب كني خودش كانكشن ميسازه خودكار و حتي نيازي به Enabale كردن هم نيست! browser رو باز كني خودش وصله! :46:نقل قول:
این عکس را ببینیدنقل قول:
بله کانکشن شماره 2 را همون موقع که کابل lan را وصل میکنیم خودش میسازه .ولی تو همین کانکشن2 باید ip و dns را وارد کنیم(البته میشه هم بگذاریم رو حالت اتوماتیک تا خودش ip و dns را تنظیم کنه)
بعد هم کانکشن شماره 1 را بسازیم اگه میخوایم به صورت pppoe کانکت بشیم.
من كه دليلي براي وارد كردن ip و dns نميبينم. اگر شما مودم رو بذاري pppoe همه چي حل ميشه ديگه نيازي به اين كار ها هم نيست.نقل قول:
نقل قول:
نه Vroom جان ... اگه یوزر و پس تو خود مودم ست بشه (که این همون حالت PPPOE است) دیگه نیازی به ساخت کانکشن 1 نیست .... ولی برای این که مودم و کارت شبکه همو بشناسند لازمه که کاری که تو عکس زیر کردم انجام بشه ... البته این ویستا ست ولی XP هم همینه ....
نه بابا هیچ کاری لازم نیست بکنی برای lan
گفتم مال ما اینطوریه دیگه. خودش به صورت خودکار ip میگیره از مودم. فقط کابلو وصل کنو و والاسلام.
نقل قول:نقل قول:پس به هر حال وقتی میخواهیم با lan کانکت بشیم باید 1 سری تنظیمات را انجام بدیم!!نقل قول:
یا حالا همون جوری که من کانکت میشم(تو عکس هم هست)
یا همون جوری که اشکان جان میگه از طریق تنظیمان مودم , یوزر و پسورد را بدی و ....
اگه قرار باشه که فقط کابل lan را وصل کنیم و بریم تو براوزر و تمام که دیگه نصب کردن نداشت از شرکت هم میگفتن اقا کابل lan را وصل کن خودش نصب میشه دیگه 15000 تومن هم پول نصب نداشت:46:
در هر صورت طی این چندتا پست اخیر من که چیزهای جالبی یاد گرفتم و از همه بروبچ ممنون:10:
عزيز خوب مودم يك بار براي هميشه تنظيم ميشه و اين كار رو هم شركت ميكنه ديگه اولين با كه بايد مودم رو تنظيم كرد يوز و پس بهش داد :31:نقل قول:
نه الزامانقل قول:
من همین الان هم بدون اینکه user و pass تو تنظیمات مودم وارد کرده باشم کانکت میشم
البته نه اینکه خودم این کار را کرده باشما روزی که از شاتل اومدن حال کردن اینجور نصب کنن:31:
بالاخره يه جايي شما يوز و پس وارد كردي غير ممكنه حالا تو مودم نه تو ويندوز. (ولي بعيد ميدونم توي مودم يوز و پس نزنيم كار كنه) يه عكس از تنظيمات مودمت ميذاري؟نقل قول:
خب توی همون عکسی که گذاشتم (صفحه قبل)مشخصه اون کانکشن شماره 1 را ساخته و user و pass را واردش کردهنقل قول:
عکس هم به روی چشم فقط از کدوم قسمت تنظیمات؟
این عکسا را میزارم اگه از قسمت های دیگه هم لازم بود بگید
مودمم billion5210 هستش
تنظیمات در حالت عادی برای من روی bridge هست.
ولی اگه بزارمش روی pppoe/pppoa یوزر و پس و ..... میخواد.
سلام.
:19:
چی بگم؟:19:
امروز حدود ساعت 11 مخابرات اومد واسه قضیه pcm ...گفت تا 2 یا 3 ساعت استفاده نکنید چون pcm رو برداشتیم خطتون با یکی دیگه یکی هستش و اینا بعد دو سه ساعت استفاده کنید.
من حدود 5 دقیقه کانکت شدم...:31:
اول ذوق کردم سرعتم همیشه بهترین حالت 32 بود رسیده بود به 46 ...:18:
خلاصه کیف کردم : دی
بعد اومدم بیرون
بعد 3 ساعت هر کار کردم خط قطعه...بوق نمیزنه...اینترنتم وصل نمیشه...
زنگیدم گفتند 3:30 درست میشه.درست نشد.زنگ زدم یکی خواب آلود : دی گوشیو برداشت گفت شمارتون؟
منم گفتم.گفت پیگیری میکنم (آره جون خودت : دی ) .خداحافظ.و سریع گوشیو قطع کرد : دی
هنوزم وصل نشده...:13:
تازه ما دو تا خط داریم یکی واسه تلفن...یکی اینترنت...
اون خط تلفن هم یه بوق ناجوری میزنه...از صبح این طوری شده...معلوم نیست چه کردند!الانم با خط مخصوص تلفن کانکت شدم که همونم گاهی مشکل پیدا میکنه...
به شاتل گفتم...گفتن مخابرات که اعلام کنه ما فردا میایم نصب میکنیم (فردا که تعطیله : دی )
:2:
درود ...
یه قانون مسخرۀ جدید از شاتل امروز به گوشم رسید ....
همین امروز به یکی کارت طلایی دادم بعد رفته شاتل ازش کارت رو قبول نکردند ... چرا ؟؟ چون اون بنده خدا خودش قبلاً شاتلی بوده !!!!
پس دوستان هرکی شاتلی باشه و قرار داد رو فسخ کنه و دوباره بخواد بعداً شاتلی بشه ازش کارت طلایی نمیگیرند ... فقط کارت رو از آدم های جدید قبول می کنند ... مسخره ها ... :2:
خب ديگه يك بار براي هميشه بذار pppoe خودت رو خلاص كن :31:نقل قول: