ولی باتریش حال گیری شدا سونی اریسکون زده Battery (1500mAh که قضیه چیه؟
ولی باتریش حال گیری شدا سونی اریسکون زده Battery (1500mAh که قضیه چیه؟
عجب گوشی خوفیه این ایکسپریا 12 یا همون آرک! البته به نظر من زیبا تر از ایکس 10 نیست. ایکس 10 مشکی از این زیبا تره به نظر من. ولی سخت افزاری این قویتره مولتی تاچ و هم داره. باطریش فکر کنم خیلی غول باشه!!
کاش سونی با این گوشی ، ایکس 10 و فراموش نکنه و همچنان برای ایکس 10 هم اپدیت بده. البته ایکس 10 هم امسال مولتی تاچ و تجربه می کنه.
دوست دارم سونی اریکسون!
White Paper این گوشی هم اومد تو سایت سونی اریکسوننقل قول:
مشخصات باتریش رو هم زده
میشه گفت خوبه
Talk time (GSM) 6 hours 55 min*
Standby time (GSM) 430 hours*
Talk time (UMTS) 7 hours*
Standby time (UMTS) 400 hours*
Music listening time 31 hours
Video playback time 7 hours 25 min
Battery 1500 mAh
مشخصات CPU هم زده
1 GHz Qualcomm MSM8255
صفحه نمایش
Scratch-resistant Yes - Shatter proof sheet on mineral glass
White Paper رو میتونید از اینجا دانلود کنید
کد:http://developer.sonyericsson.com/cws/download/1/908/379/1294142899/arc_WP_1.pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پوز زنی بسبک سونی اریکسون :دی
کنتراستو :
اینم عکس یکی خبرنگار واحد کچلستانه که در رفته :دی
بهراد بعضی از عکسایی که میزاری دیده نمیشن.
بهراد گزاشته بودم اين عسكا رو :31: نميخونيد با دقت نتيجهش همين ميشه :31:شرمندگي :31:
مشخصاتش شاخي نيست ... به درد 2011 نميخوره! تا ببينيم تو MWC چي معرفي ميكنهنقل قول:
The Sony Ericsson Xperia™ arc will be powered by a 1 GHz Qualcomm MSM8255 processor, and the Adreno 205 GPU will give a great graphical performance.
نقل قول:
منم تو همون پیجی که تو GSMArena بودم رفتم که نوشته بود 1500 ولی نمی دونم بچه ها این رقم 1930 رو از کجا اوردن
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/xperiaarcpressreleasefinal-20110106
:دی این تیکه از صحبت هامون مربوط به گوشی جدید موتو بود .:دینقل قول:
ولی نمی دونم بچه ها این رقم 1930 رو از کجا اوردن
باتری آرک همون 1500 هست .
بهراد آرک و با این کتلت ها مقایسه میکنی ؟؟؟ برو اون ویدئو engadget رو ببین مقایسه میکنه با آیفون رتینا و چند تا گوشی دیگه جلوش دمده به نظر میان ! این گوشی اصلا کلاسش جدای کلاس گوشیهای بازار هست و به قول معروف Next Generation هست !نقل قول:
پوز زنی بسبک سونی اریکسون
یا به قول گزارشگر beautiful pice of hardware !
هرچند مطمئن هستم که طرحش رو بعضی ها کپی خواهند کرد ولی هیچی اوریجینال نمیشه !
بعد از مدتها اولین گوشی سونی اریکسون هست که منو هوایی کرده بخرمش !
Viva Sonyericsson !
نقل قول:
یا به قول گزارشگر beautiful pice of hardware
beautiful piece of hardware
ملا لغتی شدی ؟ خودم درستش کردم نمیدونم چرا سیو نشد . سرعت نتم اومده پایین :دی
مصطفی چرا چیزی نمیگه ؟ یه چی بگو دادا :دی
صفحات اولیه تاپیک و نگاه میکردم ماله 2 سال و اندی پیش بوده داشتیم درباره پی اس فون پست میدادیم یادش بخیر ! انگار همین دیروز بود ! :دی
نه من اين اخلاق زشتو ندارم :31:نقل قول:
ملا لغتی شدی ؟ خودم درستش کردم نمیدونم چرا سیو نشد . سرعت نتم اومده پایین
يه نفر با يوزم اين كارو كرده ... من اون پستو ندادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ديگه چيشو ميخوان معرفي كنن؟ همه ديدنش ديگه! مشخصاتش هم كه معلومه
شعر بخونم خوبه؟نقل قول:
یه چی بگو دادا
سلام ای عشق من که یاد تو چه پا برجاست
سلام بر روی ماه تو عزیزدل سلام از ماست
:دی:دی:دی
همه چیش معلومه؟نقل قول:
مشخصاتش هم كه معلومه
نه به دفعه قبل و زمان ساتیو که همچین تیریپ حفاظت اطلاعاتی کار کردن قبل معرفی هیچکی هیچی دقیق نمیدونست نه به این دفعه که....
:دی...
ولی توی این عکسا خوشکلتر شده ها.
طرحش به نظره من از پی اس پی سونی قشنگتره .
تیتان مشخصاتش که معلوم نیست چیه بگو ببینم ؟ :دی
خود سونی اریکسون هم نمیدونه :دی
من حدس میزنم دوربینش 5 باشه ولی توی cpu و ram ش شک دارم . ممکنه تغییر کنه که بتونه بازیها رو روون اجرا کنه .
با تشکر از مصطفی شاه دولو به خاطر شعر زیبا و به جاشون ! :دی
به نظره من ps phone یک گوشی های اند نیستش یعنی سونی برای شروع اینو زده که قیمتش هم زیاد بالا نره ببینه بازاره این گوشی چه طوره ! تو بازی ها اگه 60 فریم هم بگیره کافیه چون پلی استیشن ها هم با همین 60 فریم کار میکنند . اینجا دو سه تا ویدئو گزاشته که بازی آسفالت و اینا رو روش اجرا کرده ولی بازی معمولی هست و کلید های بازی توش کار نمیکنه . باید منتظر بازی های اپتیمایز :دی شده برای این گوشی باشیم .
مشخصات :
battery capacity of 1,500mAh
the 854 x 480 resolution on a 4-inch LCD
a 5 megapixel autofocus camera with LED flash sans 720p video recording
(512MB RAM, 512MB ROM, a microSD slot, SIM slot
micro-USB, and a second mic on the back for active noise cancellation
کد:http://www.engadget.com/2011/01/07/sonys-playstation-phone-gets-in-depth-preview-in-china-playsta/
حمید جون اخه موتو مگه آدمه در موردش بحث می کنید:دی
فعلا موتو باید بره جواب اون بنده خدای که گوشش رو از دست داده بده میدونید که کدوم رو می گم دروید2 :5:
چی شده مگه ؟ گوشیهاش میترکه ؟
موتو چون برند سر به زیریه و بی صدا کارشو میکنه من دوستش دارم :دی
مثل اینکه فکر خرید این گوشی رو بایذ از سر بیرون کنیم . همین الان قبض گاز به دستم رسید 220 هزار تومن چشمام از حدقه در اومد افتاد رو میز ! :دی
اره ترکیده مگه خبر نداری یه بنده خدای داشته باگوشی دروید2 مکالمه (کتابی شد:دی) می کرده یه دفعه ای گوشی می ترکه طرف هم میره از موتو شکایت می کنه و... موتو هم زیر بار نمیره :13:نقل قول:
من که می خوام پول یارانه هامو جمع کنم برم بخرم :دی فکر کنم یه 10 سالی طول بکشه :39:
خودمونیما این آرک هم مشخصاتش هیچی برای گفتن نداره ها.کاملا مناسب برای سال قبله:دی..
البته سرعت خوبی داره.
من دیگه با سونی اریکسون لج افتادم:دی..
چرا حامد ؟ به قول gsmarena این گوشی فول آو سورپرایز هست !
مقایسه رو داشته باش ال سی دی :
The Arc's Reality display compared to iPhone Retina and Samsung Galaxy S Super AMOLED
Looking head-on at the Arc's display the colors seems natural and the contrast is excellent. When you look from the side, the viewing angles are nice too, but the contrast and the colors can't keep up.
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_arc_handson_pictures_and_video-news-2204.php
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
البته من با نظر جی اس ام آرنا موافق نیستم در عکس از بقل و زاویه دید کاملا مشخصه که رنگ و کنتراست آرک از اونها بهتر هست . فقط یه چیزی که تو ال سی دیش دیدم اینه که یه مقدار مشکل رنگ قرمز داره یعنی یه ذره صورتش نشون میده البته خیلی محسوس نیست .
اینم از Super AMOLED که سامی اینقدر بهش مینازید . ها ها ! بعدی ! :دی
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
من که اون پول رو گزاشتم تا خونه بخرم :دینقل قول:
من که می خوام پول یارانه هامو جمع کنم برم بخرم فکر کنم یه 10 سالی طول بکشه
حميد اينو چرا نميگي كله كچل :31:نقل قول:
Unlike its X10 predecessor, the Arc is fast and responsive all the time, without any interface glitches, loadings or noticeable lag whatsoever. And this is just a pre-release unit with the software being far from final. We expect the retail Arc to be an excellent performer.
چند تا لایو از آرک :
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
بابا ما که هی داد میزنیم این گوشی تکنولوژی خالص سونی با طراحی بی نظیر سونی اریکسون هست ! کسی گوش نمیکنه ! چی میخواهید دیگه ؟ :دینقل قول:
حميد اينو چرا نميگي كله كچل
كدون عكسو ميگي؟نقل قول:
البته من با نظر جی اس ام آرنا موافق نیستم در عکس از بقل و زاویه دید کاملا مشخصه که رنگ و کنتراست آرک از اونها بهتر هست . فقط یه چیزی که تو ال سی دیش دیدم اینه که یه مقدار مشکل رنگ قرمز داره یعنی یه ذره صورتش نشون میده البته خیلی محسوس نیست .
تو نميخواد در مورد رنگا نظر بدي(قرمزو صورتي ميكنه! الكي :31:)
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------
اين بهش نميومد اينقدر صفخه نمايشش خوب باشه كه!!
يعني از آيفون كه بهتره!
تا نذاريشون كنار هم معلوم نميشه!
اين سوپر امو ال ئي دي هم كه باس بره سوپري كشك بستونه :31:
حالا داد نزن! آروم هم بگي مي فهميم:31:نقل قول:
بابا ما که هی داد میزنیم این گوشی تکنولوژی خالص سونی با طراحی بی نظیر سونی اریکسون هست ! کسی گوش نمیکنه ! چی میخواهید دیگه ؟
اين گوشي رو سوني بايد درست پارسال همين وقت معرفي ميكرد ... اونوقت ميفهميدي چي ميشد
دوستانی که از وسط برنامه رسیدن دارن دنبال میکنن پست اول تاپیک میتونه مرجع خوبی براشون باشه :دی
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
این عکس رو میگم بهتر معلوم هست :
البته این ایراد رو خیلی از گوشی های اس ای دارن از جمله گوشی خودم w508 . به اون چارخونه های پایین نگاه کنی بهتر مشخص میشه . البته فعلا در حد حدسه ! خیلی کمه !کد:http://st.gsmarena.com/vv/newsimg/11/01/arc-hands-on/gsmarena_001.jpg
نه! صورتي قرمز رو نميگم(چون داري چرت ميگي:31: كور رنگي داري :31:)نقل قول:
این عکس رو میگم بهتر معلوم هست :
اوني كه ميگي با جي اسم آرنا موافق نيستي رو بگو
:دی اینجاش رو میگم دیگه :
When you look from the side, the viewing angles are nice too, but the contrast and the colors can't keep up.
بابا اون كدوم عكسو ميگه؟نقل قول:
اینجاش رو میگم دیگه :
اينش كه معلوم بود
چی میگی ؟ شفاف حرف بزن . طرف مایی یا سامسونگ آرنا ؟ :دی
جی اس ام آرنا کدوم عکس رو میگه ؟ من نمیدونم باید از خودش بپرسی :دی
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
ولی تابلوه ها . gsmarena چون super amoled ش رو ناکار کردن زیاد خوشحال نیست . کلا جهت گیری به سمت سامسونگ داره .
خوب چون من هر عكسي رو مي بينم آرك از همه بهتره جز يه عكس :نقل قول:
جی اس ام آرنا کدوم عکس رو میگه ؟ من نمیدونم باید از خودش بپرسی
حالا ميخوام ببنم تو كدوم عكسو ميگي :31:
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
دوباره اين عكسو كه مي بيني سوني تركونده! يه كله بالاتره!
هر دوتاشم از بغله!
جالبه جي اس م اينو نميگه!!!!!!!!
---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:56 PM ----------
لامصب لايو و ددش هم خوشكله :31:
ها این کدوم عکسه ؟ این برای من لود نشد :دی خیلی عجیب هست با بقیه عکسهاش فرق داره . منم جز این بقیه رو دیدم همش آرک بهتر بود شاید اینجا برایتنسش دیم شده ؟
عكاس دير جنبيده گوشي داشته ميرفته بره استند باي :31:نقل قول:
ها این کدوم عکسه ؟ این برای من لود نشد خیلی عجیب هست با بقیه عکسهاش فرق داره . منم جز این بقیه رو دیدم همش آرک بهتر بود شاید اینجا برایتنسش دیم شده ؟
ار تو سایت خود سونی اریکسون:
Enhanced contrast. Richer colours. Less image noise. The Reality display with Mobile BRAVIA® Engine makes the super-wide, 4.2", LED back-lit screen sharp and crisp. And through reduced light reflection, the picture stays clear when you're outdoors, too.
یه چیز دیگه هم هست :دی
اگه واقعا سه ماه دیگه بیاد خیلی خوبه ...
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
جنس بدنه ش هم از پلاستیک براق و جلاداره که هم وزن کمی داره و هم مقاومه ...
این ویدئو رو هم ببینید بد نیست . از اینترفیس گوشی هست :
دارم با سرعت افتضاح میبینم الان :دیکد:http://www.youtube.com/watch?v=jCdiHX1FJys&feature=player_embedded
فيلم رو ديدم
هويده بود:31:
پسر اين كه آمادس بكنن تو قوطي بدن دست ملت ماتلن :31:
خيلي روون بود پير بابا
اين ويديو رو نگاه كنيدکد:http://www.youtube.com/watch?v=3p8nRoGz918&feature=player_embedded
اول يه گوشي نقره اي نشون ميده كه آندو 2.4 هست بعديش هم 2.3 هست
اين 2.4 چيه؟
این 2.4 مثل اینکه گوگل یه چیزهایی میخواسته به 2.3 اضافه کنه که وقت نشده و 2.4 رو داده . فرق مهمی ندارن مثل اینکه یه سری انیمیشن ها اضافه شده .