دارم به ترتیب عکس میگیرم
Printable View
دارم به ترتیب عکس میگیرم
اقا بازم نشد که نشد اینم لینک عکس ها احتمال داره که با این بازی مشکل داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی ؟ من آخر سر نفهمیدم شما درایورو نمی تونی نصب کنی یا بازی رو نمی تونی اجرا کنی ؟
میگی switchable graphic هست اما ....
حالا وایسا ببینم عکسارو ...
یعنی واقعا خسته نباشی با این جرکت ...
دوست گلم تو که دراور رو درست نصب کردی و می تونی گرافیک رو سوییچ کنی پس مشکل چیه من که واقعا موندم ...
این کدوم بازیه ...؟
مشکل چیه ؟
ضمنا یادت نره بایوس رو آپدیت کنی ...
از همون قسمت دانلو درایورها فایلشو دان کن ...
این عکس آخر که گذاشتی واسه max payne واسه منم قبلا این طوری شده بود گرافیک سوییچ نمی شد ...
اول بایوس رو سریع آچدیت کن ...
حواست باشه درست آپدیت کنی اشتباه نشه ...
بازی مکس پین 3نقل قول:
الان مشکل من اینه که بیشتر 512 مگابایت نمیتونم گرافیکم رو بالا ببرم میگه به علت کمبود رم گرافیک مقدار کیفیت رو پایین ببرید
خوب عزیز من پس چرا میگفتی درایور ...
به خاطر گرافیک و رم هست چون گرافیکت مخصوص گیم وخیلی قوی نیست اما ضعیف هم نیست ...
مثلا اگه 6770M بود بیشتر می تونستی کنی جزئیات رو ...
چطوری باید اپدیت کنم؟نقل قول:
تو تنظیمات v-sync رو خاموش کن ...
همچنین shadow رو بیار پایین به همراه anisotropic ...
مکس گرافیک بالایی داره اما مثل bf3 سنگین نیست ..
دوست عزیز در داخل بازی به مقدار رم اشاره میکنه نه سرعت فریم و......نقل قول:
این گرافیک دارای رم2 گیگ هست چرا بیشتر از 512 نمیشه؟من فکر کردم که گرافیک رو سوییچ نمیکنه؟
این ورژن f.01 هست اگه همین بود آپدیت نکن اگه نبود آپدیت کن ...
خودش میزنه ...
سریع آپدیت کن خبر بده ...
الان من با این اوضاع بدون مشکل دارم بازی میکنم فقط نمیتونم dx 11 یا حتی بیشتر از 9 بکنم و گرافیک رو بیشتر از 512 بکنمنقل قول:
ببین اون 512 اصلا رم رو نمیگه که ...
اون 512 عدد مربوط به افزایش جزئیات هست نه مقدار رم سیستم و گرافیک ...
مثلا الان شما که گرافیک 2 گیگ داری باید جزئیات هم تا دو گیگ بره .. ؟
تنظیماتش دقیقا مثل gta هست سیستم رو چک می کنه اگه زیاد قوی نباشه نمی تونی تنظیمات رو از یه حدی بیشتر کنی ...
نه مثل اینکه همین اپدیت روش هست احتیاجی به اپدیت نداره
سلام
برای اینکه تو بازی ها بهتر نتیجه بگیری،
پیشنهاد میکنم از بایوس گرافیک رو روو حالت Fixed قرار بدی.
تا هر وقت خواستی بازی کنی سویچ کنی رو AMD
و بعد بازی بزاریش رو اینتل.
من خودم رو اسکایریم تست کردم بهتر شد!
خب max payne 3 تنها بازی ای هستت که دیدم با تنظیمات میزان رم رو بررسی می کنه.مال من هم بیشتر از یک گیگ نمی ذاشت.ولی خب رم گرافیک شما 2 گیگ هست.شاید مشکل از بازی هست که احساس می کنه گرافیک نمی کشه و نمی ذاره بالا ببری.البته منطقا باید تا 2 گیگ بذاره.ولی خب مسلما اگه تنظبمات رو جوری بذاری که 2 گیگ پر بشه فریم زیر 10 میاد!!به نظرم مال خود بازیه.ولی اینکه می گید نمی تونید از directx 9 بالاتر بیارید رو نفهمیدم.تو همه بازیها اینطوره؟چون گرافیک شما dx11 رو هم ساپورت می کنه.ولی اینتل نمی کنه.در ضمن شما تنظیمات کنترل پنل amd تون رو High performance هست دیگه؟!چون اگه رو powersaver باشه از اینتل استفاده می کنهواینو که می دونید!
پیشنهاد من به شما برای mp3 اینه که با توجه به گرافیکتون انتی الایزینگ (multysampling (MSAA رو کلا off کنید و fxaa رو فعال کنید.(نکنید هم مهم نیست خیلی)اگه باز نشد texture quality رو هم نرمال کنید.چون مخصوصل msaa خیلی رم گرافیک رو می گیره و بعد از اون TQ.باید جواب بده.در ضمن اگه رو های پرفورمنس باشه سیستم باید کلیک راست که می کنید بالای switchable graphic گزینه graphic propertis باشه که مربوط به پنل AMD هست
سلام دوست عزیز الان من انتی انالیز رو 16 گزاشتم همه چی رو به راه هست اصلا به هیچ عنوان من مشکلی ندارم بازی بسیار روان اجرا میشه ولی اگر میزان رم رو بیشتر از 512 بکنم ارور میده و dx11نمیشه متاسفانه روی سیستم دیگم موقع بازی صفحه ابی میاد و مجبورم با لپ تاب بازی کنم که اصلا حال نمیده و بعضی از دوستان میگن که مشکل از کرک هستنقل قول:
12.8 مشکلی نداره.نقل قول:
شما برای به روزترین امکانات و کمترین باگ ها، ابتدا بایستی این رو نصب کنید؛ آخرین ورژن درایورهای گرافیکی اینتل که یه ورژن از چیزی که روی سایت hp هست بالاتره و یکی دو تا از باگ های اعصاب خورد کنش برطرف شدن:
ویندوز رو ریستارت کنید
سپس اون فایل 485 مگابایتی روی سایت hp با نام AMD Video Driver and Control Panel رو دانلود و نصب کنید:
ویندوز رو ریستارت کنید
حالا برای استفاده از آخرین تغییرات AMD در catalyst mobility، نسخه 12.8 رو دانلود و نصب کنید (همچنین در صورتی که نیاز دارید میتونید hydravision و xcodecs رو هم نصب کنید):
hydravision, xcodecs :
ویندوز رو ریبوت کنید
مشکل درایور نداره دوست عزیز و نصب شده ...
12.8 کلی مشکل داره من تو 20 فروم خوندم صفحه آبی و مشکلات دیگه ای برای سیستم بوجود آورده ...
شما رو probook نصب کردی چون فکر کنم probook داری ...
شما امکان نداره بتونی رو 16x بذاری و 512mg رم پر نشه!دوست عزیز من خودم این بازی رو دارم.با texture quality=high و بقیه رو very high شما نمی تونید msxx رو از 4x بیشتر کنید!چون بالای 1GB می شه.اگه رو 16 بردید پس از نظر رم مشکلی ندارید.مگه واقعا بازیتون مشکل داشته باشه.در این جملتون رو نفهمیدم که "اگه رم رو از 512 بشتر بکنم!"میزان رم خودش اتومات بالا می ره وقتی تنظیمات رو بالا می برید.دست شماست مگه؟؟نقل قول:
در مورد catalyst 12.8 من خودم یکی دو هفته پیش کلی اسکول شدم و اخر دانلود کردم که ئسط install بلو اسکرین می داد و اخر هم نصب نشد.بعدش فهمیدم گویا 12.8 اصلا برای سری mobility نیست که بی خیال شدم.مشکل amd اینه که خیلی خوب مشخص نمی کنه درایورهاش رو.فکر کنم برای موبایل همون 12.1 خوب باشه.12.4 هم فکر کنم باشه.من از داخل یه بازی نصب کردم.ولی تو کنترل پنل همون 12.1 نشون می ده ور÷ن رو
نه امین جان فرقی نداره و هم برای Desktop هست و هم Mobility ...
نسخه مک هم مشکل داشت ...
رو Pc هم ریختم BLue Screen داد ...
بعد از نزدیک 40 روز هم هنوز درایور جدید نداده کلا 2 ماهه افتضاح شده درایوراش ...
با تمام عالی بودن گرافیک های AMD ولی درایورهاش بسیار مزخرفه ...
واقعا نصب کردنش عذاب آوره ...
مثلا یه درایور می گیری گرافیک رو می شناسه یکی دیگه نمی شناسه ....
نقل قول:ببین من خودم تو سایت amd یه قسمتش که توضیح داده بود در مورد 12.8 خوندم که این درایور با کدوم gpu ها سازگار نیست.یکی از اون موارد نوشته بود همه gpu هایی که قابلیت سویچ دارند.به هر حال چیزی که مهمه این درایور برای 6770,7690xt,... نیست.چون همه قابلیت سویچ دارند.در مورد نسخه دسکتاپش نمی دونم.بعضیها راضی بودند.بعضیها هم مشکل داشتند انگار. اون بحثش جداست.نقل قول:
در ضمن تو خود سایت AMD وقتی تو قسمت موبیلیتی gpu های سری 6700m اخرین درایور همین 12.8 هست.ولی وقتی اون فایل 1 مگی verification رو دانلود می کنی و سیستم رو چک می کنه ارور uncompatible می ده که یعنی این درایور برای این سخت افزار نیست.من فکر می کردم الکی ارور می ده و خودم به قول معروف دستی دانلود کردم.ولی خب دیدم واقعا مشکل داره.موقع دانلود معمولا اسم فایل نسخه موبایل توش mobility هم هست که مشخص بشه برای لپتاپه.چون نسخه لپتاپ با دسکتاپ جداست.حالا ممکنه بعضیها هم به هم بخورند.ولی در کل جداست و ممکنه مشکل پیش بیاد
راستی داخل پرانتز کلا amd خیلی خوب درایورهاش رو بهینه می کنه.مخصوصا تو سری های high-end.به طوری که مثلا 7950 GHZ رو با یه درایور چنان پرفورمنس رو بالا برد که خود nvidia هاج و واج مونده بود!ولی کلا سایتش زیاد مال نیست به نظرم.ادم گیج می شه و باید کلی ور بری تا بفهمی قضیه چیه.جدیدا هم انگار خوب درایور نمی ده یا مشکل داره
این لینک توضیحات catalyst 12.8 هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک دانلود نسخه موبایل و دسکتاپ: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا این درایور داستان عجیبی داره ...
این تاپیک رو 40 روز پیش خوندم همون موقع که اومده بود .
تو همون صفحه دانلود تو اسپویلر زده support 6700 series اما مثلا تو سایت خودش گفته گرافیک دارای قابلیت سوییچ سازگار نیستن ...
در صورتی که تو همون سری هایی که گفته سازگار نیستن اصلا 6700 رو نزده ...
همون بالاش هم گفته پیشنهاد میشه برگردید به همون درایوری که تو سایت سازنده لپ تاپ تون هست ...
نه امین این درایور واسه همه سری ها و ویندوز هست به جزء مک و فرقی نداره مهم اینه که شدیدا مشکل داره و فکر کنم دارن روش کار می کنن چون تقریبا 40 روز شده درایور جدید نداره ...
این که باگ داره و نمی تونه چیپ ها درست تشخیص بده مشخصه وگرنه دلیل نداره AMD بیاد تو سایتش بگه ما اینارو ساپورت می کنیم اون یکی هارو ساپورت نمی کنیم ..
من همون موقع که 6000 داشتم همچین مشکلی ندیده بودم ..
xcode و hydra - vision راحت نصب میشه فقط این مشکل داره ...
فقط یه نکته تو اون لینکی که گذاشتم لیستش درسته.خودش گفته برای کدوم سریه و سری6700 اصلا جزو سازگارها (compatibles) نیست اگه دقت کنی.یعنی اصلا برای سری 6700 نیست.چون تو لیست سازگارها نیست.از این حیث درست نوشته تو سایت.احتمالا به خاطر همین هم اتوماتیک دانلود نمی کنه و ارور می ده.ولی حرف شما درسته که مشکل داره و ... .بالاخره باید درست کنند یا یه نسخه جدا بدند واسه switchable ها
سلام بله نمیشه من اشتباه کردم گزینه پایینیش رو اشتباهی گرفتم و اصلاmsxx روی dx9 اجرا نمیشه به خدا موندم اعصابم رو بهم ریخنه بیشتر ار dx9 نمیشه و این بازی روی سیستم اصلی ام که با اون بازی میکنم هم صفحه ابی میاد نمیتونم با اون بازی کنم مجبورم که با این probook 4540s بازی کنمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:حالا با این بحث هایی که شد نصب کنم این نرم افزار رو ati 7650 یا نه ؟ میدونم که اپدیت کمی در سرعت بازی ها کمک میکنه ولی این نرم افزار الان برای گیم ضروری هست یا نه؟ممنونم از لطف دوستاننقل قول:
نه امین جان اون لیستی که گذاشته اگه دقت کنی زده The following notebooks are not compatible with this release یعنی گرافیک های بالا سازگار نیستن نگفته سازگار هستن دقت کن not campatible یعنی 6700 توشون نیست پس باید سازگار باشه ......
به عبارت ساده تر اومده یه لیست سیاه درست کرده گفته این مدل ها ساپورت نشده خوب وقتی 6700 توش نیست یعنی که ساپورت میشه دیگه پس چرا مشکل داره ؟ AMD نگفته ...
نه دیگه.یه بار دیگه با دقت نگاه کن.اول یه لیست داره نوشته:AMD Desktop Product Family Compatibility که مربوط به دسکتاپه.بعد لیست AMD Mobility Product Families که مربوط به لپتاپه و همونطور که می بینید 67xxوکلا سری 7000m توش نیست.چون سویچ می شند.بعد نوشته The following notebooks are not compatible with this release:;i: که یعنی لپتاپهایی که سازگار نیستند و اونجا نوشته نوشته اونهایی که switchable هستند و...نقل قول:
من گفتم تو لیست سازگارها 67xxm نیست.خب نیست دیگه.شما بگرد ببین پیدا می کنی!
درایور اپدیت باشه بهتره.ولی شما با همون درایور لپتاپ مشکلت رو حل کن بعد اگه درست شد اپدیت کن.با بازیهای دیگه چه جوریه؟چیزی تست کردی؟من فکر می کنم اصلا با amd بازی نمی کنی شما.چون directx 11 رو هم ساپورت نمی کنه.نمی دونم کجای کار می لنگه.شما صد در صد مطمئنی سیستم سویچ نشده رو اینتل و روی amd هست؟یعنی تو دیوایس منیجر 7650 نشون می ده؟تو کنترل پنل amd می تونی بری با کیلک راست؟نقل قول:
اگه همه اینها درسته شما برو تو کنترل پنل AMD(منظورم همون catalyst control center هست).یه قسمت داره Presets.اونجا add presets رو بزن و ادرس محل نصب بازی رو بده بهش و فایل exe بازی رو اونجا add کن و بازی رو از اونجا ران کن ببین درست می شه یا نه
مساله اینجاس که تو بخش Mobility اکثرشون قابل سویچ هستن و ساپورت هم میشه مثل 6900M یا 6800M ....
بعد پایین زده هر نوت بوکی بعد از این درایور ریلیز بش و گرافیک های قابل سوییچ مثل سری 6700 ساپورت نمیشه ...
چیزی که مشخصه با همه گرافیک های قابل سوییچ مشکل نداره مثل 6900M و ...
سلام دوستان
من یه 6190 دارم میخوام ویندوز اصلیشو عوض کنم چطوری باید گرافیکشو نصب کنم
مثل اینکه خیلی دنگ و فنگ داره
نه خیلی هم آسونه اونی که من گفتم چیز دیگه ای بود ...
پکیج گرافیک AMD رو از سایت اچ پی بگیر یا این که تو از تو فولدر SWsetup ( قبلا باید جایی کپی کرده باشی ) درایور رو نصب کن ...
این درایوذ جدیدترین نیست فقط نصبش می کنی که گرافیک رو بشناسه ...
برای آپدیت به آخرین ورژن هم میری تو سایت guru3d و آخرین نسخه رو می گیری البته به جزء ورژن 12.8 باید وایسی تا 12.9 بیاد چون 12.8 موشکول داره ...
اینتل رو هم که میدونی باید اول از همه نصب کنی قبل AMD ..
اگه بلد نیستی بگو باز توضیح بدم ...
سلام دوستان
میخواستم بدونم انجام بازی های سنگین مثل need for speed the run که راحت و روان اجرا میشه برای HP 4530s خطر ناک نیست؟ چون سیستم خیلی داغ میکنه!!!
کلا لپتاپ تو بازیهای سنگین داغ می کنه. لپتاپ واسه گیم نیست.نباید خیلی بهش فشار بیاد.ولی اسباب بازی هم نیست دو روزه خراب شه.با روزی دو سه ساعت بازی چیزی نمی شه.من خودم شاید روزی 3-4 یا بعضی وقتها ببشتر بازی می کنم.تا حالا که چیزی نشده.خیلی حساس نباشیه کول پد خوب بگیر.ولی اگه صبح تا شب بدون وقفه بخوای بازی کنی مثل pc ممکنه بهش فشار بیاد
سلام
چجوریش میشه ویندوز اصل لپ تاپ رو به حالت اولیه(کارخونه) برگردوند؟؟
با HP Recovery Manager که رو System Recovey میزنم، دستگاه ریست میشه و ریکاوری بوت میشه!
ولی اونجا System Recovery غیر فعاله!!!
مرسی
ویرایش: حل شد با دیسکاش!:46:
چند تا سوال دیگه:
تو ریکاوری منیجر 3 تا گزینه واسه بازگردونی به حالت اولیه داره:
Factory Reset
System Recovery
Minimized Image Recovery
میشه توضیح بدین هرکدوم چیکار میکنن و کدوم بهتره؟؟
مرسی
دوستانی که گرافیک AMD دارن نسخه 12.x اومده که احتمالا به عنوان 12.9 ریلیز خواهد شد ...
12.8 که وحشتناک مشکل داشت این قطعا مشکلات قبلی رو نداره البته رسمی نیست و همچنان دارن روش کار می کنن .
اینم ورژن بتای AMD catalyst 12.9 برای وین های 64 + لینوکس :
سلام دوستان
یه سوالی دارم !
میگن کیفیت ساخت مادربورد یا قسمت دیگه ایی از این لپ تاپ ها پایینه و زود اسیب میبینه !!درسته !؟
من لپ ناپ رو برای بازی های سنگین مخوام !! HP این مدل لپ تاپی داره ؟!(قیمت حدود 1.8 )
ممنون
سلام.
به هیچ عنوان این طوری نیست ...
فکر کنم رفتین پیش یه فروشنده بی سواد که این حرف رو زده .درسته ؟
ببینید من تا عید خودم مدل 6050 داشتم با گرافیک قوی 6770M و پردازنده i5 ...
این مدل یکی از مدل های سری 6000 بود که من تقریبا فروردین 90 خریدم .
من پایین ترین کانفیگ اینتلی رو گرفتم چون برام کافی بود مساله مالی هم نداشتم که نتونم i7 بخرم ...
شاید باور نکنی سنگین ترین بازی ها رو باهاش روی High اجرا کزدم بدون کوچکترین مشکلی چون گرافیک خیلی قوی داشت ...
شما هر چقدر هم بازی کنی فکر نکنم مثل من بتونی 5 ساعت پشت سیستم بتلفیلد 3 رو لایو بزنی ...
من واقعا این لپ تاپ رو همه چیشو آوردم جلو چشش ولی دریغ از یه مشکل کوچیک ...
پس بهتون میگم با اطمینان خرید کنین ...
مادربورد هم ساخت خود اچ پی هست و بسیار با کیفیت ...
به نظرم مدل 6c45 خیلی عالیه البته باز بستگی به بودجه داره .