آها ممنون . منم مشهدم میخوام از شاتل بگیرم 128 eco البته یک ماهه چون 3گیگه . هرماه شارژ کنم یه ماه یه ماه بهتره تا 3ماه 5گیگ. البته اینترنتی میخوام ثبت نام کنم
Printable View
آها ممنون . منم مشهدم میخوام از شاتل بگیرم 128 eco البته یک ماهه چون 3گیگه . هرماه شارژ کنم یه ماه یه ماه بهتره تا 3ماه 5گیگ. البته اینترنتی میخوام ثبت نام کنم
راستی من الان فرم رو پر کنم مراحل بعدیش چه جوریه ؟ کی پول و میگیرن ؟ مدرک دیگه نمیخواد پر کنم ؟ چه جوریاس ؟
نقل قول:خوب این سرویسی که میخواین بگیرین هیچی نمیخواد. نه قبضی نه چیزی. فقط اسم دارنه تلفن و شماره تلفن و شماره شناسنامش که اونم ندادی، ندادی.: دینقل قول:
اینترنتی من ثبت نام کردم ولی هرچی صبر کردم خبری نشد. خودم رفتم شرکتش ثبت نام کردم 10 دقیقه هم طول نکشید.یک برگه میدن پر کنی و یک برگه دیگه هم میدن که توش قوانین رو نوشته اونم باید بخونی و امضا کنی. بعد میگن مودم میخوای یا نه که شما بگو مودم دارم. چون مودم خودشون خیلی گرونه. بعد یک هفته فرصت داری مودم رو بخری و بیاری نصبش کنی. تا بهت زنگ بزنن و بگن که میخوایم بیایم برا نصب.
دفتر شرکتشم سعدی 20. پاساژ مهتاب که بلدی؟ همون کوچه کناریش یکم میری داخل سمت راست یک ساختمونه زنگ در رو میزنی و یکی همینجوری فرطی در رو باز میکنه بعد وارد یک جایی میشی که یک متر در یک متره: دی و بعد سوار اسانسور میشی فک کنم طبقه دوم بود. میری بالا و میری تو شرکتش. میری سمت چپ آخرین در سمت راست میری داخل و میگی فرم درخواست میخوام.:10::10:مثل من نری سمت راست دفتر پشتیبانی؟ بهت میخندن. میگن مگه تابلو ها رو نگاه نمیکنی بالای در زدن چشماتو باز کن:دی
ممنون . اما پولشو کی باید بدی ؟ چون میخوام الان ثبت نام کنم ولی تا اول ماه یعنی همون 5- 6 روز دیگه پولم جور میشه
نحوه ارسال فاکتور رو چی بزنم ؟
آدرس قرارداد چیه ؟
سلام دوستان
من میخوام اشتراک adsl بگیرم
1- منطقه مخابراتی پیام نور (پونک) کدوم شرکت خوبه؟ (شاتل رو زنگ زدم گفت که پورتاشون پره)
اینو بگم فکر کنم بد نباشه، من زیاد اهل دانلود نیستم، بیشتر برای وبگردی میخوام
شرکتی میخوام که پشتیبانی خوب و سرعت ثابت و قطعی کم داشته باشه
2- مودم Asus AM602 میخوام بگیرم، نظرتون چیه راجع بهش؟ با ویستا هم سازگاره؟ یعنی درایورش ویستا رو هم ساپورت میکنه؟
3- یه سری سوال بی ربط هم دارم، چطوری میشه با کامپیوتر خانگی یا لپ تاپ با مودم وایرلس کانکت شد؟ روندش چطوریه؟ مثلا لپ تاپی که Wifi نداره میتونه کانکت شه؟ اگه نه، راهی براش وجود نداره؟
یه سوال دیگه هم الان یادم اومد
میشه مثلا به پورت USB مودم وایرد یه USB Hub وصل کرد و مثلا بجای یه PC، دو یا چند تا PC از مودم بهره ببرند؟
نقل قول:
سلام
من از منطقه شهران هستم. تقریبا همسایه ایم :31:
من به شرکت شهرادنت سفارش دادم که فقط برای منطقه 4 مخابراتی کار می کنه ( اون هایی که اول شماره تلفنشون از 4400 تا 4499 هست). وایسا 4 شنبه وصل می شه ببینم چجوریه. اگر خوب بود تو هم از همین بگیر. وگر نه برو یه شرکت دیگه
تنها دو مزیتی که این شرکت داره اینه که فقط برای منطقه 4 مخابراتی هست و این که سرویس های حجمی با سرعت 512 رو به خونه هم میده (شرکت های دیگه تا 128 می دن). همین! :46:
شما میتونی سفارش بدی ولی تا پولی بهوشن ندی هیچ کاری نمیکنن.نقل قول:
میخوای اینترنتی سفارش بدی؟نقل قول:
ولی فک نکنم جوابتو بدن.
نحوه ارسال سفارش رو با هر کدوم که راحتتری بزن.ولی من که ثبت نام کردم تو برگش هیچی نزدم. تو خود سایت برات میاد همیشه
آدرس قرار داد هم جایی که میخوای قرارداد رو برات بفرستن رو بزن
ولی برای سرویس 128 که هیچ مدرکی نمیخواد ازت بگیرن فک نکنم جوابتو بدن. یعنی پیک موتوری فقط یک کاغذ بیاره که شما اسم و فامیلتو بنویسی و شماره تلفن و امضا کنی؟ خوب خودت برو که هزینه پیک نیفته برات دیگه.
بیا برو نمایندگیش سه سوته کارتو راه میندازن.:10:
آخه راهم دوره . شریعتی کجا سعدی کجا . 5شنبه هم کنکور دارم. مگر بعد کنکور برم. چون میخواستم یکم از مراحلش زودتر بگزره اینترنتی ثبت نام کردم که اینم میگی فایده نداره... ممنون
راستی تو سعدی کجا مودم asus 602 میفروشن که اگه رفتم مودمم بگیرم . در حد 40 هزار پول دارم واس مودم
دوستان پيشنهاد من اينه كه تا جايي كه ممكنه با شركتها تماس بگيريد و درخواست بديد . با فرم پر كردن اينترنتي ره به جايي نميبريد .
در مورد اون دوستي كه اينترنت ميخواد بگيره بايد بگم به آسياتك داتك و لايزر هم زنگ بزنيد . اين 3 تا هم شركتهاي خوبي هستن و قيمتهاي خوبي دارن . مودم ايسوسي هم كه گفتيد من دارم . عاليه .
خوب نمایندگی های دیگه ای هم داره. ولی من همین یکیشو بلدم.نقل قول:
حالا شایدم فایده داشته باشه شما ثبت نام اینترنتی بکن شاید زنگ زدن.
مودم فک نکنم سعدی داشته باشه حالا شما بگرد شاید پیدا شد.
بیشتر اونایی که لوازم کامپیوتری میفروشن دارن.
من بیخیال شاتل ECO512 شدم... دردسرش زیاده و سرعتشم کمه... همین الان که صبانت 128 دارم سرعت آپلودم همیشه 512 هه ولی شاتل سرویس ECO512 هش سرعت آپلودش 256 ه... به جای اینکه برم شاتل ECO512/256 سه ماهه 41900 تومن، میرم صبانت 1024 سه ماهه 54315 تومن میخرم... تازه سرویس 1024 صبانت یه گیگم بیشتره...
نظر شما چیه؟؟؟ به نظرتون صبانت 1024 با 6 گیگ حجم سه ماهه بهتره یا شاتل 512 با 5 گیگ حجم سه ماهه...؟؟؟
اینم در نظر داشته باشید که الان صبانت 128/512 دارم... تازه اگه بخوام از این شرکت بیام بیرون یه هفته باید منتظر بمونم که صبانت بساطشو از روی خطم جمع کنه بعد یه ماه منتظر بمونم شاتل وصل کنه و تازه شاتل واسه سرویس 512 هش نامه های خفن میخواد...
برو بابا گور بابای 13000 تومن... همین صبانت میمونم ایندفعه به عنوان 1024 شارژش میکنم با یارو صحبت کردم گفت این افت سرعت توی 1024 دیگه نیست (سؤال نداره... معلومه اون سرعت اول دانلود توی 128 برای تبلیغ 1024 هه...)...
اصلا سرعت اون سرویس شاتلم کمه... یعنی چی سرعت آپلود 256... اصلا سرعت کمتر از 512 باشه اعصابمو خورد میکنه اصلا ارزششو تداره... اصلا افت داره سرعت کمتر از 512... صبانتم مشکلی نداره کیفیتشم خوبه تنها مشکلش همونه که سرعت 128 ش رو از 1024 و 512 گذشته کاهش داده به 150 و قیمتاشو جدا کرده که اینم با رفتن به سرویس 1024 حله...
عشق است و صفا........... :8:
اینم یه عکس از سرویس 128 صبانت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سرعت دانلودش فقط 30 ثانیه اول انقدره بعد از دانلود حدود 4 مگ سرعتش برمیگرده به 150Kbps که این اعصاب خورد کنه که با رفتن به سرویس 1024 دیگه این مشکلو نخواهم داشت... ولی سرعت آپلود سرویس 128 عالیه و از 512 و 400 یه ذره کمتر نمیشه (SpeedTest اشتباه میگه و به خاطر کم بودن حجم فایلش، در محاسبه سرعت واقعی آپلود دچار اشتباه میشه)... :8:
در حال حاضر وضعیت مودم سرویس دهنده های تهران چطوره؟ امانی میدن یا فروش؟
فقط فروشی هست. که اون هم ارزش خریدن نداره... چون بیشتر از قیمت واقعی می فروشنش... :13:نقل قول:
ببین فقط دقت کن. این روزها همه از صبانت می نالن...! مراقب باش گول چرب زبونی هاشون رو نخوری. چون داری سه ماهه هم می گیری. بلاخره 50 تومن هم پولی هست برا خودش! :13:نقل قول:
راسته که میگن صبانت شبها دانلودش نامحدوده؟
آری صحیح است:dنقل قول:
مثلا از ساعت چند تا چند و اینکه تو کل کشور همینطوره؟؟؟
آقا این شهراد نت قیمتاش خیلی خوبه.
128 نامحدودش 20 تومنه یعنی همینقدر که من الان برای 64 شاتل دارم میدم.یا 512 با 5 گیگ محدودیت 18000 تومنه.
اگه کیفیتش خوب باشه واقعا می ارزه.کسی امتحان کرده؟قطعی نداره؟پینگش چنده؟
نقل قول:اونی که ناله میکرد خود من بودم... هنوزم ناراضیم... من الان حدود یه ساله کاربر صبانتم و خداوکیلی سرویسش خوبه ولی مشکل اینه که ما برای چی اومدیم صبانت...؟؟؟ چون صبانت تا 4 ماه پیش که لیست تعرفه هاش رو تغییر داد سرویساش اسمی بود... هنوزم هست... ولی تا 4 ماه پیش سرعت دانلود و آپلود همه سرویس هاش (چه روزانه و چه شبانه و چه 128 و چه 512) همه 512 بودن... چند هفته آخرشم سرعت دانلود همه سرویسا شد 1024 و سرعت آپلودم همون 512 موند... ولی از 4 ماه پیش که لیست تعرفه ها رو تغییر داد و سرویساش رو جدا کرد، سرعت سرویس 128 هنوزم 1024 هه ولی فقط 2 دقیقه اول دانلود و بعدش به 150 کاهش پیدا میکنه... البته اکانت شبانه (ساعت 3:00 تا 7:45 بامداد) سرعتش در تمام مدت 1024 ه (یادش بخیر ایام عید صبانت چه حالی بهمون داد... سرویس شبانه دیسکانکت نمیشد و هر 24 ساعت دیسکانکت میشد... چقدر دانلود کردیم...)... البته سرعت آپلود یه ذره از 512 و کم کمش 450 کیلوبیت بر ثانیه پایین تر نمیاد... کیفیتشم خوبه و کلا در یه سال گذشته تعداد قطعی هاش 5-6 بار بیشتر نبوده...نقل قول:
ولی الان به این نتیجه رسیدم که به جای اینکه اینهمه بیگاری بکشم تا برم توی شاتل، خوب چه کاریه، میام همین سرویس 1024 صبانت رو میگیرم خیلی راحت میدنش و اصلا دردسر خاصی نداره... دیگه هم به خاطر اون قضییه ای که توی سرویس 128 برقراره اعصابم خورد نخواهد شد...
بازم اگه کسی نظری داره گوش میدم...
:8:
فک کنم 2 تا 7 , بله!نقل قول:
کسی سوال ما رو جواب نمیده؟
میگن صبانت از ساعت 3 تا 7 صبح سرویسش (دانلود) رایگانه اما باید یه اکانت دیگه بهش بدی, اینو چجوری بکنم؟
اولا اگه کانکشنتون توی مودمتونه و مودمتون اتوماتیک کانکت میشه به تنظیمات مودمتون برید (معمولا 192.168.2.1 یا 192.168.1.1 هستش) و بعد از وارد کردن یوزرنیم و پسورد و ورود بهش دنبال ATM/PVC بگرد و توی ATM فعال، برو و جلوی Connection Type از منو یا هر چیزی که هست Bridge 1394 رو بزن و ذخیره کن بیا بیرون...نقل قول:
بعدش توی ویندوزت عین ساخت کانکشن دایال آپ برو یه کانکشن بساز فقط توی مرحله ای که مینویسه Internet Connection و میپرسه How do you want to connect to the internet دومی که توش PPPOE داره رو تیک بزن و Next و اینا...
برای یوزرنیم پسورد اکانت روزانه ت که یوزر و پسوردی که صبانت داده رو بنویس...
برای اکانت شبانه هم یه کانکشن دیگه بساز و یوزر و پسوردش رو بنویس:
یوزرنیم: guest
پسورد: ngsnet
و کانکت رو بزن و تمومه... البته اکانت شبانه فقط در بین ساعات 3:00 تا 6:45 بامداد کانکت میشه و هر 1 ساعتم دیسکانکت میشه که با یه ذره جستجو توی همین بخش انجمن میتونی روش اینکه بعد از 6:45 کانکت بمونی تا 7:45 رو ببینی چجوریه... مثلا میتونی تنظیم کنی کامپیوترت 6:40 دیسکانکت بشه و دوباره کانکت بشه تا 7:40 کانکت خواهی موند چون اصل اکانت شبانه 3 تا 6:45 ه ولی با این روش میشه تا 7:45 هم کانکت موند...
روی کانکشنتم راست کلیک کن و Properties رو بزن در تب Options جلوی Redial attempts هم تا جایی که جا داره بنویس 999999999 و در فیلد بعدی هم که Time between redial attempts هستش از منوی کشویی 1second رو انتخاب کن و OK رو بزن... دیگه همه چی حله و فقط باید کامپیوترتو تنظیم کنی که شبا ساعت 3 کانکت بشه و دانلود رو شروع کنه...
سرعت اکانت شبانه صبانت هم برای دانلود 1024Kbps یعنی حدود 90KBps - 120KBps و سرعت آپلودش 512Kbps یعنی حدود 45KBps - 60KBps هستش...
من دیگه اعصابم داره خرد میشه !
به اون شرکتی که تو سایتش زده بود از 6650 پشتیانی می کنه زنگ زدم گفت نه پشتیبانی نمی کنیم !!!!
به ندا هم زنگ زدم گفتن پورت خالی نداریم
مسخره بازی شده به دفعه بگید اینترنتو تعطیل کنن خلاص دیگه !
کسی شرکتی نمی شناسه 6650 بده در جا ؟ هر شرکتی می خواد باشه !
یه زنگ بزن به گیتی نت ببین میکنن: 77198283نقل قول:
کد:www.gitinet.ir
در واقع این روزا چرا نارضایتی ملت از صبانت زیاد شده؟؟نقل قول:
دوستانی که صبانت دارن از جمله جناب cleev -که البته تا حد زیادی نظر خودش رو قبلا گفت- میشه بیشتر راجع به فلسفه این نارضایتی توضیح بدن. 2 تا سوال موردی هم دارم، یکی اینکه پشتیبانی خوبی داره یا نه؟ و دو اینکه علت این قطعی های یک ساعت به یک ساعت شبانه از نظر شما چیه؟ اون دلیلی که توی سایتشون نوشته به نظر خیلی منطقی و قابل قبول نیست.
من خودم حدود 8 ماه تو لیست انتظار شاتل هستم، اما الان دیگه نیاز مبرم به اینترنت دارم و دیگه زمان برای انتظار ندارم، بر پایه تحقیقاتی که کردم به لحاظ مقرون به صرفه بودن بین گیتی نت و صبانت و یه شرکت دیگه که فقط ازش شماره دارم موندم و سایرین به نوعی با خواسته و توان مالی من انطباق نداشته اند. از دوستان مطلع میخوام اگه شناختی راجع به گیتی نت و صبانت دارن در اختیار من و چه بسا دوستانی نظیر من در برهه کنونی قرار بدن.
یه نکته جالب و عجیبه دیگه، توی منطقه مخابراتی ما یعنی پیام نور (پونک)، بجز صبا سایر شرکتها میگن که یا شبانه رایگان دارن ندارن یا اینکه شبانه نیم بها دارند، یعنی هرچی دانلود کنی، نصف حساب میشه. در این مورد کسی چیزی میدونه که چرا اینجا اینطوریه؟
شماره تماسش چنده؟ قیمت و حجم و سرعتش چطوریه؟نقل قول:
یه کم توضیح میدی لطفا
دوستان -از جمله جناب Cleev- میشه لطف کنید در مورد صبانت و گیتی نت اگه اطلاعاتی دارید به اشتراک بگذارید
در مورد میزان قطعی و سرعت و مخصوصا پشتیبانی اونها
پیشاپیش مرسی
نه اینم تو سایتش زده که پشتیانی نمی کنه !!!! دیوانه شدم سر این adsl :19:نقل قول:
من در مورد گیتی نت اطلاعی ندارم ولی در مورد صبانت تا بخوای اطلاعات دارم... سرویس 128 صبانت در 30 ثانیه اول شروع دانلود، سرعتش 1Mbps یعنی حدود 120KBps هستش که بعد از اون 30 ثانیه (حدود 3 مگ دانلود) سرعتتون به 130Kbps - 150Kbps یعنی حدود 15KBps - 18KBps کاهش پیدا میکنه... ولی در سرویس های با سرعت های دیگه (اعم از 512 و 1024) دیگه چنین مشکلی وجود نداره و همچنین برای اون سرعت ها به نامه (به دلیل اون قانون مسخره دولتی) هم نیازمندید... سرعت آپلود سرویس 128 هم به طور مداوم حدود 400Kbps - 512Kbps یعنی حدود 45KBps - 60KBps هستش...نقل قول:
صبانت شب ها بدون محدودیته... از ساعت 3:00 تا 7:45 بامداد با استفاده از اکانت شبانه که بین همه سرویس ها مشترکه میتونید با سرعت مداوم حدود 1Mbps دانلود کنید... و سرعت آپلودشم عین همون اکانت روزانه س... ولی در اکانت شبانه به دلیل ترافیک بسیار زیاد شبکه، Ping بسیار بالا میره و به حدود 2000ms میرسه که با چنین پینگی با اینکه سرعت دانلودتون زیاده ولی سرعت اومدن سایتا به یک دهم حالت عادی میرسه... (فقط در ساعات 3:00 تا حدود 6:30 بامداد چنین اتفاقی میفته)... البته شرکتای دیگه از جمله شاتل و دوستان (یوگی و دوستان) هم شبانه نامحدودن ولی صبانت سرعتش از همه بیشتره...
پس بهتره مثل ما کامپیوتر رو کوک کنی تا خودش شروع کنه به دانلود و روزها وبگردی کنی...
پینگ سرویسای صبانت حدود 230 تا 300 ه و خوبه و پشتیبانیشم میشه بهش نمره 8 از 10 داد که همیشه (روزهای تعطیل و نصفه شب) یارو اونجا جواب میده... البته اکثر شرکتا همینطوری هستن... البته یه مواقعی پیش میاد (مثل یک ماه گذشته) که اختلالات دولتی به دلایل سیاسی توی شبکه اینترنت کشور به وجود اومد که در اون مواقع هیچ شرکتی چه صبانت و چه شاتل هر چی زنگ بزنی یه مگس پیدا نمیشه جوابتو بده...
در کل شکت خوبیه... ولی شاتل هم خوبه و من بهت توصیه میکنم شاتل بگیری بهتره... کیفیت شاتل از صبانت بیشتره البته نه اینکه صبانت کیفیتش داغونه بلکه کیفیت شاتل بهتره...
بازم با بچه ها مشورت کن یه شرکت خوب رو انتخاب کن...
والا من که صبانت ندارم ولی فکر میکنمنقل قول:
از ساعت 3 تا 7 باشه
بهتره بری توی سایتش(اون بالای صفحه تو قسمت نظر سنجی هست ادرسش) اونجا بری اطلاعات کاملتری پیدا میکنی
بله تو کل کشور رایگانه
دوستان بین این 3 تا کدوم بهتره ؟
کد:http://hayahoo.ir/portal/index.php?id=1
کد:http://www.------------/Services-Internet-ADSL.aspx
من خودم نظرم روی سرویس L2-3 اولی هستشکد:http://www.512.ir/servis.html
کسی میشناسه این شرکتو ؟
امیدوارم حداقل یکی از این سه تا واقعا به خط ما پورت بدن !
این سرویسای هیا هو چرا انقدر ارزونه 512 نامحدود 50000 تومان
بعد یه چیزه با حال تر اینکه 512 محدود 15گیگ 54000 تومان
هر جور فکر میکنم جور در نمیاد عجیب ان غریبا!!!!!!!!!!!!!!!
تازه یه چیز جالب تر هم الان دیدم که سرویس آخرو اگه نگاه کنید زده 512 MB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظر من که عجیبه برو یخورده تحقیق کن در بارش فکر کنم باید شرکت ریسیلر باشه!
خب من شاید اینو بگیرم سرویس A6کد:http://www.had-icom.com/Services-Internet-ADSL.aspx
نظرتون چیه ؟
باید فردا زنگ بزنم ببینم چطوریه خدا کنه جور شه
بچه ها من همین الان مودم اینا رو وصل کردم
از داتک 256 گرفتم ولی تا به حال که چیزی جز اذیت و خرج نزاشته
مجبور شدم 39 تومن هم مودم خودشون رو بگیرم
الان هم 5 دقیقه میگیره بقیش رو دیگه نمیگیره
نمیدونم چه مرگشه
نظرتون چیه؟
دوست عزیز وقتی بری تو تاپیک داتک میری خودشون به داتک میگن دزد تک !نقل قول:
بعدم وقتی میگی از داتک راضی نیستن تعصبی برخورد می کنن و ناراحت میشن!
ولی یکی از دوستام میگه سرویس شیر (Share) همینه دیگه!
فکر کنم شماها بخاطر این که با بیشتر سرویس ها کار کردین آب دیده شدین...! :31:
دیگه دستتون اومده چی خوبه و چی بده! دست ما کوچولوها رو هم بگیرین. خیلی نیازمند راهنمایی تون هستیم.:10::27:
یکی از دوستام می خواد از " صبا ای دی اس ال" سرویس بگیره. این شرکت زیرمجموعه آسیاتک هست و برای خونه سرعت به ظاهر 128 ولی در اصل 512 می ده. به گونه عجیبی هم اسرار داره مودم خودشون (پلنت) رو بگیره!!! :13: کسی از کیفیت و کارایی این شرکت می دونه؟!
خبری نشد؟؟نقل قول:
آقا به شاتل يه سر بزن خوبه . تماس بگير بپرس ازشون . لايزر هم خوبه . آسياتك رو هم كه تا حالا همه ( يعني بالاي 90%) تعريف كردن .
يه چيز ديگه تو ليست بالا كه براي نظر سنجي هست سعي كنيد اونهايي كه كمتر راي دادن رو بريد سراغشون چون تا يه حدودي مشتري كمتري دارن و در اين مملكت وقتي مشتريت بيشتر بشه اتوماتيك بخور بخورت هم بيشتر ميشه ديگه . :21: ( متاسفانه اينجا تو همه چيز اين اتفاق ميفته درست برعكس خارج از ايران !!!!!! ( ايراني دوستت دارم !! )
البته باز دوستان نگن حرف سياسي زدي ؟؟!! مزاح كردم كمي هم بخنديم ( آخه خيلي وقته خنده تو صورت كسي نميبينيم !!! )