:41::41::46:?:2::18:نقل قول:
Printable View
:41::41::46:?:2::18:نقل قول:
اسپلیتر قبل از مودم و قبل از تلفن هایی که به خط وصله هست؟!
سر خط تست کن!با اسپلیتر و بدون اسپلیتر!
اسپیلیتر رو تلفن زدیمنقل قول:
و مودم این اتاق هستش
و اسپیلیتر نداره مودم
خوب می تونی یه اسپیلیتر برای مودمت بخری. توی بازار زیاده از همین 2500 یا 3500 تومانی بخر کارشونم خیلی خوبه.نقل قول:
برای چی برای مودم بخرم؟نقل قول:
وقتی تلفن بهش وصل نیست اسپیلیتر بخرم>؟
درست میشه؟
نه اینجا 5 تومنه :27:
نقل قول:شما تلفن اسپلیتر تلفن را پشت مودم قرار بده و تلفن را از خط جدا کن ببسن باز هم چراغ لینک چشمک زن میشه اگه شد یه دونه اسپلیتر دیگه بخر برای مودم!نقل قول:
سلام دوستم adsl گرفته رفتم درست کنم وصل نشد با usb وصل میشه
من تمامی کارها رو کردم چراغ های adsl روشن شد ولی به اینترنت که می زنم بره نمی ره مثل همون موقع ها میشه که مثلا هوا خرابه و connected رو نمیاره ...
مشکل از چیه ؟
tp-link model 8811
خواهشا فوری لازمه ...
با دروود
دوستان من مودم ASUS AM 602 رو گرفتم،اما برای وصل شدن،در صورتی که اپیلینتر رو پیش از مودم وصل کنم،نه به گونه Dial up و نه PPPoe می توانم وصل شوم،اما پس از آنکه اسپیلینتر رو برداشتم،مشکل حل شد!!
اسپلینتر رو بر روی یک دستگاه تلفن دیگری که داشتیم آزمودم،اما هیچ مشکلی نداشت(همزمان با اینترنت می توانستیم از تلفن هم بهره ببریم)
مشکل از چیست؟
همچنین یک پرسش دیگر،شرکت،سامانش ها(تنظمیات)مودم را بر روی bridge سامان(تنظیم)شده است،اما من می خواهم سخت افزاری ،خود مودم کانکت شود،اگر بخواهم از نو سامانش کنم،پیام خطایی می دهد که VPI/VCI در حال استفاده است!!!
چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟
سپاس
مشکلت حل شد؟!نقل قول:
همه مودم ها نیاز به اسپلیتر ندارن فقط بعضی از مودم ها نیاز به اسپلیتر دارن!نقل قول:
[QUOTE=ahriman323;4292644]مشکلت حل شد؟!
نه ...
دقیقا همین کار رو کردیم ولی وصل نمیشه مشکل از کجاس ؟نقل قول:
*طریقه نصب مودم TP-Link ADSL2+ Router
مدل های ( 4 Ethernet Port+ 1 USB Port) TD-8840 وTD-8841
واکثر مدلهای دیگر هم طریق نصبشان به همین صورت است .
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8841 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
در ضمن آی پی مودم شمامی باشد.در صورت بروز مشکل گزینه Ping را انتخاب کرده و استفاده کنید .کد:http://192.168.1.1
خوب حالا 602 نیاز داره یا نداره؟اگه نه پس چرا روش هست؟
سلام
2 هفته ميشه ADSL ام به طور متوسط هر 30 دقيقه يك بار به مدت 5 دقيقه قطع ميشه و دوباره وصل ميشه.
براي اينكه مطمئن بشم مشكل از درون ساختمان هست يا نه، بايد مودم رو ببرم سر خط چك كنم.
حالا يكي از اساتيد به من بگه چه جوري دل و روده سيم سر خطمون رو در بيارم و به مودم وصلش كنم؟!
ممکنه خط تلفنت نویزش زیاد باشه. اسپیلیتر روی مودمم احتاج می شه. معمولا سیم تلفن پیش کنتور برقه ولی مواظب باش بعدا نگن من راهنماییت کردما:31:نقل قول:
بله دوست عزیز احتاجه.اگه بزنی بهتره.البته اول به فکر تلفنت باش.نقل قول:
آقا چک کن ببین دو شاخت ضد برق نباشه
مال من که مشکلش این بود
:27:
نقل قول:
کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه می شه روش های جلوگیری از اینکه هیچکس نتونه به وایرلس من وصل بشه رو هم بگید؟؟!!!!!
[QUOTE=arash66_2m;4292711]دقیقا همین کار رو کردم ولی من تو کامپیوترم می تونم وصل بشم ولی رفیقم نمیتونه به adsl وصل بشه چراغ هم روشنه چراغ adsl ...نقل قول:
اینطوری که من دیدم اگه مودم رو نصب کنیم تمومه ؟ پس چرا این وصل نمیشه مشکل از کجاس ؟:41:
هر دومون صبانتی هستیم ... + اون با usb وصل میشه
ربطی به سر در و سیم کشی و اینا ندارهنقل قول:
با اون کلاهبردارایی که سرویس میدن صحبت کن.
خوب اگه اسپلیتر زیاد داری پشت مودمت بگذار!نقل قول:
اگه میبنی نبودن اسپلیر پشت مودم مشکلی پیش نمیاد لازم نداره دیگه...
احتمالا سیستمت مودمت را نشناخته!نقل قول:
وقتی درایورو usb را نصب کنی توی Network conection یه Loca Area Conection میاد که نوشته USB Remote NDIS Device میاد!
چرا با lan وصل نمیشین راحت تره که!
معمولا سیم تلفن که از کافو مخابرات توی خونه میاد را وصل میکنن به یک پریز روی کار و شما از اون پریز یک انشعاب می بری برای داخل منزل....نقل قول:
احتمالا سیستمت مودمت را نشناخته!
وقتی درایورو usb را نصب کنی توی Network conection یه Loca Area Conection میاد که نوشته USB Remote NDIS Device میاد!
چرا با lan وصل نمیشین راحت تره که!
مودم رو شناخته چون تو Device Manager قشنگ نوشته Tp-Link Model 881 ... رو کامل ...
alan اصلا براش نمیشه ...
حالا نصبLan چطوره ؟ سیم ها رو به کجا ها وصل می کنم بگین یگم ببینم می تونه یا نه ...
حالا جواب بالایی رو هم بدین خوب میشد ...
lan نصب نداره!نقل قول:
باید درایور lan سیستمت نصب شده باشه!
یک سیم که بیشتر نیست که یکسرش وصل میشه پشت مودم قسمت ethernet/lan اون سر دیگش هم پشت کیس به کارت شبکه!
lan سیستم نصب باشه کجاس ؟ :31: منظورت مودمه ؟نقل قول:
پس اونوقت دیگه لازم نیست اون فایلی که دیروز دادم بهت فیلم منظورمه رو انجام بدیم ؟ pppoe اینا رو میگم ممنون میشم یه کم بیشتر بازش کنید thx:40::11:
احسان جان اولا شما اصلا به دل و رودش کار نگیر که یهو دیدی خطاتون قاطی شد( از ما گفتن )نقل قول:
اول باکس تلفن رو که معمولا کنار کنتورهای برق هست رو پیدا کن. تونستی از دل و رودش یه عکس واسم بفرست که بهتر بتونم راهنمائیت کنم. به هرحال:
1- یه کابل تلفن 2 یا 5 متری بخری و یک سرش رو نفله ( قطع) کن و از چهار سیمی که داره ، دوتای وسطش رو به اندازه 4 سانت لخت کن . ( من خودم وصلشون کردم به دوتا گیره سوسماری)
2- سر سالم سیم که هنوز سوکت روشه رو بزن به یه تلفن که بی برق کار میکنه . مثل این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- با موبایل ، خونتون رو بگیر و بذار زنگ بزنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- حالا باید سیم ها رو یکی یکی تست کنی و ببینی با با کدوم زنگ میخوره. ( به حرفای همسایه ها گوش ندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!)
سیمای برق رو با تلفن اشتباهی نگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!
درایور lan توی cd مادربورد یا کارت صدا هست که احتمالا نصب کردی!نقل قول:
مودم اگه کانفیگ شده باشه دیگه لازم نیست!
دروودنقل قول:
خوب اگه اسپلیتر زیاد داری پشت مودمت بگذار!
اگه میبنی نبودن اسپلیر پشت مودم مشکلی پیش نمیاد لازم نداره دیگه...
خوب پیشتر هم گفتم،در پشت مودم که می زارم با پیام خطایی که میگه the remote computer didnt response روبرو می شوم،چه دالیل آپ،و چه ای دی اس ال!
لن چه onboard چه جدا باشه نیاز به نصب یا سیدی نداره.تو اگه کارت شبکه رو وصل کنی به pci مادربوردت خوده سیستم شناسایی می کنه اگه روی خود مادربوردم پورت لن بود که نصبه.نقل قول:
فکر کنم یعنی به تلفن اتصال نداره.مطمئنی اسپیلیترت سالمه؟؟؟ یا اون سیمی رو که به مودمت وصل می کنی رو آزمایش کن ببین درسته؟؟؟!!!! در ضمن مواظب باش دوشاخه ضد برقم نباشه...:20:نقل قول:
دروود
از اینکه اسپلینتر سالم باشد،نخست نو نو هست!و من بر روی دلفن دیگری هم امتحان کردم،همزمان با ای دی اس ال،مشکلی نداشت!
سیم ها هم همه سالم هستند،اما دوشاخه ضد برق نباشد یعنی چه؟
نقل قول:
علي آقا خيلي آقايي.
سرآغاز صحبتت من رو به پيدا كردن جواب داره نزديك ميكنه.
عكس رو تا چند ساعت ديگه ميگيرم و آپلود ميكنم.
خود پشتيباني شاتل امروز صبح زنگ زد (قرار بر اين بود كه بهم زنگ بزنه) و گفت با توجه به Log شما و اينكه مودم رو جاهاي مختلف خونه بردي تست كردي و فايده اي نداشته، احتمالاً با آپديت فريم وير مودم مشكل حل بشه و قرار شد فردا مجدداً بهم زنگ بزنه.
با آپديت فريم وير باز هم مشكل حل نشده و همون قطعي ها هنوز وجود داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر وصل كردن مودم به سر خط فكر ميكنم ميتونه گره گشا باشه
دوستان سلام آیا در مورد نحوه پیکربندی مودم برای adsl مخابرات بندرعباس اطلاعاتی دارید در ضمن مودم منD-LINK DSL-2540T است
منظورت همون config
???
نقل قول:
دوشاخه ضد برق به همون تبدیل های سوکت به دوشاخ می گن که البته داخلشون یه کیت هست که دیگه نمی ذاره مودم کار کنه.این دوشاخه ها واسه اینه که اگه زدی به برق تلفنو نسوزه. اگه هست بردارش...:20:
عزیزم پیکربندی مودم به منطقه ربط نداره. همه مودم ها به یک شکل config می شن.به همون نمایندگی که ازش adsl میگیری بگو واست کانفیگ کنن که البته به نسبت 5تا 20تومان می گیرن.نقل قول:
دروود
نمی دانم مشکل از کجا بود اما یک بار دیگر آزمودم و این بار مشکلی نبود!!!
به هر روی سپاس از همه دوستانی که در این زمینه به من کمک کردند
اولا این عکسی که آقا احسان از باکس تلفنشون ارسال کردن:
شما دوتا کابل مشکی ورودی داری که مال مخابراته و به سمت راست ترمینال ها وصل شده.
کابل های سفید رنگ در سمت چپ ترمینال ها هم هر کدوم مربوط به یه واحد ( خونه ) هستش. اینجور که من میبینم همشون هم برچسب دارن و معلومه کدوم مال خونه شماست .
اگه برچسبها خوانا نبودن ، به همون روش قبلی که گفتم سیم ها رو چک کنید. فقط میمونه این که ترتیب سیم ها چطوریه. من یه قسمت رو نشون میدم :
همونطو رکه میبینی در هر ردیف افقی ، تیغه های وسط دو به دو بهم وصل هستن و تیغه های کناری هم دو به دو به هم. پس شما واسه تست گرفتن ، سر دوسر سیم هایی که تو پست قبلی بهت گفتم رو به ترتیب زیر روی پیچ های ترمینال نگه دار تا بالاخره سر یکی شون تلفن شروع به زنگ خوردن کنه.
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!1
اگه یه نفر یه لطف بزرگ به من بکنه طریقه اینکه کسی نتونه از وایرلس مودم asus am604g استفاده نکنه بجز خودم رو بگه واقعا ممنون می شم... اگه راهی هم هست که وایرلسش کار نکنه تا مدتی هم بگه... زبون من که مو درآورد انقدر این پستو دادم... هر کی توضیح داد خواهشا کامل باشه...
اولاً ، هنوز به ما نگفتی این آیدیت سر کاریه یا رمزیه؟ هرچی چپه راستش میکنم معنی نداره.نقل قول:
در ثانی شما آخر خودت میخوای با LAN کار کنی یا وایرلس؟
من خودم 604 ندارم . ولی دفترچه (Manual) مودمت رو از سایت asus دانلود کردم . خیلی تر و تمیز توضیح داده. شما هردو کار رو میتونی انجام بدی.
اگه میخوای کلا wireless رو مرخص کنی( طبق صفحه 17 دفترچه مودمت) : تو تنظیمات مودم ( 192.168.1.1) برو به قسمت wireless و بعد Basic و تیک زیر رو بردار:
ولی اگه میخوای دسترسی افراد رو به شبکه محدود (قطع ) کنی : باید روی شبکه پسورد بذاری که اون رو هم تو دفترچه تو صفحه 18 تحت عنوان "How to setup wireless security" توضیح داده.
اگه نمی خوای با لپ تاپ یا موبال به مودم وصل شی پیشنهاد میکنم کلا وایرلس رو غیرفعال کنی و از LAN استفاده کنی و هر زمان خواستی 2باره روشنش کن.
یا حق . . .
نقل قول:
من يه قسمت باقيمانده رو تكميل صحبت علي آقا بگم.
وقتي شما پسورد روي وايرلس ست ميكني، كسي نميتونه از اينترنت شما استفاده كنه
هك هم نميتونه بكنه.
فقط و فقط اگر كامپيوتر شما هك شده باشه و طرف (دزد نامرد) بتونه بياد روي كامپيوتر شما، اونوقت ميتونه پسورد شما رو هم در بياره.
دوستان این
سرویس دیتا جریانش چیه قیمتش که ارزونتره سرعتش چطوره
کمی اطلاعات بهم بدبد