خوبه !
شما استرس کنکور دارین ما استرس داریم این ترمو مشروط نشیم!
جاتون خالی همشو ناپلئونی پاس کردم!
خوبه !
شما استرس کنکور دارین ما استرس داریم این ترمو مشروط نشیم!
جاتون خالی همشو ناپلئونی پاس کردم!
سلام.....
شما اثر انگشت و امضا روي كارت ميزنيد يا نه؟؟؟
وقتی تو سایت سنجش گفته بزنید خوب حتما باید بزنیم دیگه من که زدمنقل قول:
سلامنقل قول:
چرا من قبلا بودم!! :دی
آرزوی موفقیت دارم براتون توی کنکور. :12:
:)
نقل قول:
سلام
چرا من قبلا بودم!! :دی
آرزوی موفقیت دارم براتون توی کنکور. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به روی ماهت !!!!!!!: دی
چه خبرا؟!!: دی :دی
.......................................
مرسی از همدردیت!!!!!!!!!!!!
ایشالا جبران کنیم!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دقت کنید ، سایت دانشگاه آزاد azmoon.net تروجان و ویروس داره. بدون ویروس کش و فایروال واردش نشید.
من اصلا نمی تونم درس بخونم !
همه کتابامو ریختم کف اتاق ولی نمی تونم تمرکز کنم : (
الان سرشار از انرژی منفی هستم!
مسخره س نه؟!!!!!!!!!!!!
هیچ جوره باز نمیشه!!!!!!!!!!:13:نقل قول:
کسی روزنامه خریده؟!!!!!!!!!
نقل قول:
من اصلا نمی تونم درس بخونم !
همه کتابامو ریختم کف اتاق ولی نمی تونم تمرکز کنم : (
الان سرشار از انرژی منفی هستم!
مسخره س نه؟!!!!!!!!!!!!
اصلاً مسخره نیست!!!!!!!!! چون من یه هفتس این احساسو دارم!!!!!!
سایت azmoon.net رو اگر در گوگل سرچ کنید میزنه
This site may harm your computer
سلام به همه دوستان
روز موعود فرا رسيد!! بريم ببينيم چي ميشه ..... ببينيم دست روزگار برامون چه سرنوشتي رو رقم خواهد زد....
به به .... چي گفتم!!!!
براي همتون آرزوي موفقيت دارم ..... انشاا... همه به اونچه كه ميخوايم برسيم ....
به اميد موفقيت.....
باورم نيست ز بد عهدي ايام هنوز قصه ي غصه كه در دولت يار آخر شد......!!!!
بالاخره یک ساله نکبت بار داره تموم میشه . :31: فردا بعد کنکور چه حالی بکنیم :27:
فقط نمیدونم چرا یه حس بد از 2روز پیش رفته تو وجودم بیرون هم نمیاد ! فاز منفی میده همین طور :19:
سلام
ببخشید من داداشم کنکوریه ولی هیچی نخونده. رشتش تجربیه
به نظر شما تو این 1روز باقی مونده چی بخونه رتبش بره بالا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه تازه یادش افتاده از دیگران کمک بگیره چی بخونه....
سلام دوستان
امیدوارم همتون موفق باشین. یه سوال داشتم چطور میشه لیست حوزه های امتحانی و آدرسشون رو دید؟
ممنون
مگه تو کارتت ادرس نزدهنقل قول:
من که خیلی راحتم
بخصوص با صحبت وزیر علوم که مبنی بر این که همه اشخاصی که مایل به ورود به دانشگاه های غیر انتفاعی و پیام نور هستند قبولند
اخیش
ریلکس ریلکس هستم
سلام من هم کنکوریم ولی لون صحبت وزیر علوم را که میگه دانشگاه غیز انتفاعی و پیام نور یه جوری شدن را نفهمیدم میشه بگید که چی بود چون سر صحبت اون فیوز پرید
هیچی گفتن هرکسی که به حد نصاب قبولی برسه میره دانشگاهنقل قول:
البته فکر کنما :دی
دوستان عزيز كه مايل به اسفاده از قرص خواب براي خوابيدن هستند نيتونن از تجربه من استفاده كنند :
دو عدد قرص Alprazolam 0.5 mg به همراه يك ليوان شير داغ . حدود 9 سلعت خواب شيرين و آرام رو براي شما ارمغان مياره ;;)
راستي بچه هاي رياضي انشالا همگي براي مهدسي ميخواين قبول بشين ديگه ؟
من خودم داوطلب نیستم ماله دوستمو می خوام.(آخه سال پیش زده بود.)نقل قول:
ممنون
بچه ها حتما یادتون باشه که اگه سوالی رو بلد نبودید گیر ندید بهش
ازش رد بشید.این مخصوصا برای کسانی که سال اولشونو خیلی مهمه
ریسک نکنید که بخواید سوالی که بلد نیستید رو بزنید
راستی اگه دفترچتون کد داره(زمان ما اینجوری بود و کدش هم حروف انگلیسی بود) اول از همه اونو وارد کنید
2-3 بار هم نگاه کنید که درست وارد کرده باشید
من به خودم میگفتم: کنکور! هیچی نیستی .اومدم که دهنتو آسفالت کنم و برم
خیلی جدی اینو میگفتم.انگار میخواستم برم جنگ.خداییش توی تقویت روحیم خیلی کمک کرد
هرکی یه مدلی داره دیگه.منم اینطوری روحیه میدادم
فقط کل حرفم اینه: کنکور رو یه غول بی شاخو دم برای خودتون درست نکنید.هیچی نیست
من الان داشتم صفحه های قبلو میخوندم جریان امضا .و انگشت زدن رو کارت چیه دیگه آیا چیزه دیگه هست که باید بدونم و نمیدونم ترو خدا بگید
نقل قول:
این 9 ساعت خواب کنکور هم شامل میشه ؟؟؟ یا بدون کنکور حساب کردی :27:
چند تا سوال
دریوزگی:
سفت جان":
تقیه:
توحید افعالی:
فرمول سرعت متوسط کند شونده:
لاندا مساوی با:
دولاب:
مواردی را که نظریه دالتون توجیه نمیکرد:
اینا دست گرمیه
پست 4622 را جواب بدین بدجور گیرم
توجه توجه توجه
براتون فایل های دانشگاه آزاد رو آپ کردم چون سایتش داغونه
مقدمه :
برای تهران :کد:http://www.box.net/shared/mqsnmf826x
برای شهرستان :کد:http://www.box.net/shared/ya47l3776c
* برای شهرستانی ها آددرس اینترنتی گذاشتنکد:http://www.box.net/shared/9xacpl1o1n
نامردا سایش هم باز نمیشه
که بنده وردش کردم
با ورد 97-2003 زدم که کسی مشکل نداشته باشه
این مطلب حق کپی رایت داره : دی و مطلق به nafas می باشد : دی
با ذکر نام قابل کپی رایته : دی
برای شما دوستان گلم
مشکلی بود خبر بدین
یا حق
سلام
من از الان کتابامو پرت کردم...دیگه نمیخونم
منظور از حد نصاب قبولی چیه؟؟؟نقل قول:
بچه ها کسی لینک خبرش رو داره؟؟ببینیم دقیق چی گفته
آقا یکی بگه جریان انگشت زدن و امضا چیه؟؟؟؟؟
رو کارت یه جایی هست قسمت امضا که تو باید اونجا رو انگشت بزنی و امضا کنینقل قول:
آقا یکی بگه جریان انگشت زدن و امضا چیه؟؟؟؟؟
شما صبحانه چی میخورید؟
تو کارت ورود به جلسه زیر قسمت"شروع فرایند آزمون" نوشته محل امضاء و اثر انگشت یعنی باید یک عدد امضاء و یک اثر انگشت تو اون قسمت حک بشه:10:نقل قول:
میدونم اینجا جاش نیست ولی اکثر کنکوریا اینجا هستن:نقل قول:
به نقل از دکتر ALIAK28 :
- حتما صبح روز كنكور صبحانه رو ميل كنيد وگرنه دچار كاهش بازدهي مي شيد و البته ممكنه اين رو متوجه نشيد.
2- ثابت شده كه مواد قندي (پلي ساكاريدي) به دلايل مختلف _ كه جاي توضيحش اين جا نيست_ باعث كاهش استرس ميشن...رژيم هاي غذايي رو بگذاريد براي بعد از كنكور( البته به جز دوستاني كه بيماري خاص دارند).
برنج+ كلوچه+ ماكاروني+ موز + خرما و امثال آن ها
3- در روز هاي باقيمانده از شربت عسل+زعفران استفاده بفرماييد.
4- غذاي اصلي سلول هاي مغزي گلوكز+ اكسيژن هست. از تنفس هواي آلوده يا تردد در مناطق آلوده به شدت پرهيز كنيد. اگر زياد پشت ميز مي نشينيد هر چند دقيقه يك بار يك نفس عميق بكشيد تا اكسيژن رساني به سلول هاي مغزي كامل شود.
5- مدت زيادي رو تو محيط سربسته نگذرانيد. اجازه بديد هواي اتاق يا محلي كه مشغول مطالعه( در واقع مرور ) هستيد عوض بشه .
6- صبحانه روز كنكور بسيار مهم است، اما مهمتر از آن صبحانه روزهاي قبل از كنكور است. صبحانه بايد كامل و غير سنگين باشد. از مصرف خامه زياد، كره زياد بپرهيزيد. خصوصا صبح كنكور، زيرا افزايش زياد چربي ها در خون مي تواند حالت رخوت و كاهش بازدهي ايجاد كند.
7- علت اين كه پنير به ايجاد خنگي متهم شده وجود نوعي ماده شيميايي در آن است_ كه البته در پنير مانده بيشتر است تا پنير هاي كنوني كه تازه مصرف مي شوند_ . اين ماده شيميايي باعث افزايش دفع فسفر از ادرار مي شود. براي جبران فسفر كاهش يافته بهتر است از منابع سالم غذايي فسفر مثل گردو و يا كمي بادام به همراه پنير استفاده شود.
8- مصرف ميوه و سبزي تازه را در اين چند روز باقيمانده فراموش نكنيد. ويتامين ها و برخي مواد ديگر شيميايي موجود در ميوه و سبزي تازه ، باعث تسهيل گردش خون مغز مي شوند و اين كار به افزايش بازده سلول هاي مغزي كمك مي كند.
9- مصرف ماهي را فراموش نكنيد. حتي اگر مشكل خاصي نداريد،توصيه مي شود هر روز از ماهي استفاده كنيد. در اين مورد مصرف ماهي هاي غير كنسروي ( به خصوص ماهي هاي سردابي مثل قزل آلا) بيشتر توصيه مي شود.
10- مصرف آب فراوان را در چند روز باقيمانده تا كنكور فراموش نكنيد. اين كار باعث تسهيل گردش خون و افزايش دفع مواد سمي از بدن مي شود. لازم هست يادآوري كنم كه بيشترين سلول هايي از بدن كه نسبت به تجمع مواد دفعي حساس هستند ، سلول هاي مغزي هستند.
11- به هيچ وجه از روغن جامد در غذاهاي خود استفاده نكنيد. يا غذاهايي را كه با روغن جامد آماده شده مصرف نفرماييد. از اين غذاها مي توان به غذاهاي رستوراني و فست فود ها اشاره كرد. چربي موجود در آن ها اكثر اشباع شده است و علاوه بر حالت خواب آلودگي مي تواند در بازده مغزي هم اثر بگذارد.
12- سرجلسه كنكور _ اگر مشكل معده نداريد_ چند شكلات كاكائوي استاندارد به همراه داشته باشيد تا هم قند خون تان كاهش نيابد و هم سلول هاي مغزي سرحال بمانند.
تذكر: دوستاني كه استرس زياد دارند يا ناراحتي معده و يا هر مشكل ديگري كه ممكن است مصرف كاكائو آن را افزايش دهد مي توانند از شكلات هاي شيري به جاي كاكائويي استفاده كنند.
با توجه به موارد فوق در يك فرد سالم و عادي بسته غذايي زير جهت صبحانه روز كنكور پيشنهاد مي شود:
يك عدد تخم مرغ + يك ليوان آب ميوه تازه + نان سنگك يا بربري + كمي كره+ كمي عسل يا دو سه عدد خرما
[b]توضيح: [/
B]
اين صبحانه تقربيا كامل است و مهم تر از آن اين كه خيلي سنگين هم نيست.
1- سپيده تخم مرغ با داشتن تقريبا تمام اسيد هاي آمينه مورد نياز از بهترين منابع غذايي پروتئين محسوب مي شود.
2- نان سنگك ( و تافتون و بربري) به دليل داشتن سبوس ، ميزان بالايي ويتامين هاي گروه ب را دارند ( البته ب 12 را ندارند كه توسط تخم مرغ جبران مي شود)
3- چربي كم موجود در تخم مرغ و كمي كره ، باعث مي شود كه ديرتر احساس گرسنگي كنيد.
4- آب ميوه تازه، علاوه بر ويتامين هاي مورد نياز، باعث شادابي و افزايش بازدهي فرد مي شود.
اگر سوال خاصي بود همين جا مطرح بفرماييد.
به اميد موفقيت تمام دانش آموزان كوشا
منبع:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322899
دوستان خوبم ، برای گرفتن کارت ورود به جلسه آزمون دانشگاه آزاد ، واحد دانشگاهی انتخاب اول (یا همون جایی که زدین میخواین کنکور بدین) رو بعلاوه جنسیت و فامیلتون بگین تا زمان و مکان گرفتن کارتتون رو بهتون بگم.دوستان تهرانی باید شماره شناسنامه+حرف اول فامیل رو بگن.
لطفا خودتون به سایت azmoon.net نرید . چون ویروس و تروجان خطرناک داره.
چقد چیزی!!!!نقل قول:
با توجه به موارد فوق در يك فرد سالم و عادي بسته غذايي زير جهت صبحانه روز كنكور پيشنهاد مي شود:
يك عدد تخم مرغ + يك ليوان آب ميوه تازه + نان سنگك يا بربري + كمي كره+ كمي عسل يا دو سه عدد خرما
اینا رو بخوریم خوابمون میگیره که!!!!
من یه سالی میشه این کار کردم:31:نقل قول:
دکتر کدومش خواب آوره ؟ :19:تا یادم نرفته یه سری به لینک اصلیش بزنید چون یه چیزای اضافی هم گفتهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=322899
من تخم مرغ میخورم دوست دارم بخوابم !
این خواب آوره !
من نهایت عسل بخورم شایدم نان و پنیر و گردو.....چایی هم نمیخورم...خاصیت اینا رو میبره ...
تخم مرغ خواب آوره:18:نقل قول:
چایی نخور آبمیوه بخور ، آبمیوه پرتغال سن ایچ 100% طبیعی به هیچ وجه شادلی نخور چون تو حوزه بیخود میخندی بچه ها عصبی میشن:31: :دی