1.خیر.نقل قول:
2.با tiny umbrella که احتیاج به کوفت پی ان داری واسه دانلود:31:
Printable View
1.خیر.نقل قول:
2.با tiny umbrella که احتیاج به کوفت پی ان داری واسه دانلود:31:
کوفت پی ان و همه چیز موجوده :دینقل قول:
2.با tiny umbrella که احتیاج به کوفت پی ان داری واسه دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا باید گیر بیارمش ؟
سوال اولتونو متنوجه نشدمنقل قول:
برای shsh میتونید از cydia برنامه ISHSHit بریزید بعد براتون میفرسته به میلتون
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
تینی خودش سیو میکنه توی کامپیوترنقل قول:
یه سرچی بکن....تینی هم طرز کارش اینطوریه که شما باید برای اجراش جاوا رانایم رو نصب داشته باشی بعدش اجرا میکنی و save shsh میزنی وقتی تولبار پر شد همه shsh هارو که میتونه بگیره واست میگیره و بعد از 5 روز اون بالای سیدیا میاد....یا حق....نقل قول:
سلام میخواستم بدونم کسی آپدیت کرده به 4.3 ؟
و مزیت هاشو نسبت 4.2.1 میخواستم بدونم.
والا من تویتر ها رو که میخوندم و همچنین engaget و چند تا سایت دیگه توی یروزر سریعتر عمل کرده....نقل قول:
و قابلیت home sharing اضافه شده که مثلا توی آیتونز یه ویدیو پلی میکنی و تو آیپاد میبینیش.
ممکنه یکی از دوستان هم کمکی به من بکنه ؟
+نقل قول:
با نرم افزار Connectify کانکشن hot spot رو ایجاد میکنم کانکت هم میشم بهش ولی اصلا هیچ دسترسی به اینترنت روی آی پاد وجود نداره . کلا خیلی اذیت میکنه یه بار وصل میشه یه بار نمیشه یه بار اولش وصل میشه بعد یهو قطع میشه ...
یه کتاب فارسی با فرمت epub گرفتم و ریختم توی iBooks . ولی وقتی میخواد بازش کنه یا صفحاتش رو عوض کنه یا بچرخه و افقی نشونش بده خـــیلی خیلی کند عمل میکنه و واقعا نا امید کننده ست . مشکل از کتابه یا از آی پاد من ؟
با PDF از این مشکلا ندارم و خوب باز میکنه ولی این رو اصلا ...
خيلي ممنون ،پس نتيجه ميگيريم ارزش نداره .نقل قول:
و يه سؤال ديگه اين بلوتوث قرار نيست كار بكنه. براي من خيلي عذاب اوره كه بلوتوث نداشته باشم اگه قرار نيست بياد بگين كه من تو فكر يه گوشي بلوتوث دار باشم.
پيشاپيش تشكر ميكنم.
سلام استادان گرامی iPod
میخام یه iPod 4G 8GB بگیرم، لطفا براهنماییدم
1- از کجا بهتره؟
2- لوازم جانبی لازم برای اول کار؟
3- نکات مهم اضافی؟
4-راستی، برنامه های cr@ck شده iOS راحت پیدا میشن؟
سپاس
سوال اول رو که توی پروفایلت هم نوشتم چیزی نمیدونم چون کار نکردم باش.نقل قول:
والا منم یه پک 45 تایی کتاب با همین فرمت دانلود کردم و همینجوریه باید صبر کنی تا صفهات رو لود کنه اما کتاب خارجی رو امتحان نکردم شاید از تبدیلش بوده...
ببین توی 4.1 انگاری کار میکرده...اپل هم عین برق داره فریم ور میده بیرون اگه منم برنامه نویس بودم هیچ وقتی واسه نوشتن این برنامه صرف نمیکردم.نقل قول:
سلامنقل قول:
1.تهران.
2.کیس و پروتکت ضد اثر انگشت برای جلو.
3.نکته ها دیگشو باید وقتی گرفتی بگم.
4.بله چیزی که زیاده برنامه کرک شدست
نقل قول:
آقا ممنون
شارژر (برای اتصال به پریز) و از اینجور چیزا تو پکش هست؟
case چی پیشنهاد میکنید؟
protector چطور؟ نوع گرونش مزیت خاصی داره؟
خیر شارژر نداره و باید جداگانه تهیه کنید.نقل قول:
کیس و شیلد هر دو کپدیس
من زاگ داشتم مفت هم نمی ارزید
می خواستم بدونم ایپاد را از کجا بگیرم که مطمئن باشه؟
پایتخت میتونی گیر بیارینقل قول:
من 8GB 4g خریدم و iOS ورژنش 4.1 هست.
فعلا update نکردم و همین 4.1 رو jailbreak کردم با Limera1n و cydia نصب شده
- حالا چجوری باید برنامه های کرک شده پیدا کنم؟
- جریان این appsync و installous که فایلهای deb هستند چیه و چجوری باید نصبشون کرد؟
- بدون کارت اعتباری چجوری میشه اکانت ساخت و از appstore برنامه دانلود کرد؟
شما در سیدیا سورس cydia.hackulo.us رو اضافه کن و از اونجا برنامه appsync 4 رو دانلود کن . بعد از اون میتونی برنامه های رایگان رو دانلود کنی !نقل قول:
برنامه ها رو هم از سایت apptrackr.org بگیر
اکانت ساختن رو هم یه سرچ تو گوگل بزنی پیدا میکنی (بنویس طریقه ساختن اکانت اپل و ...) چون طولانیه الان حوصله ندارم بنویسم:31:
apptrackr.org و installous و ...نقل قول:
appsync رو از تو سایدیا از سورس hackulo.us نصب می کنید تا بتونید برنامه های کرک شده رو بریزید. installous هم برنامه ای مربوط به همون سایت apptrackr.org ـه که هم برنامه ها رو می تونید باهاش دانلود کنید هم خودش توی گوشی بدون نیاز به کامپیوتر نصب میکنه. هم از توی سایدیا می تونید نصب کنید هم به صورت دستی با فایل deb که از سایدیا راحت ترید.
- به طور عادی وقتی می خواید اکانت بسازید گزینه ی بدون کارت اعتباری رو بهتون نمی ده. برید تو app store و روی یه برنامه ی رایگان دانلود رو بزنید، بعد ازتوت می خواد که اکانت بسازید و اونجا می تونید بدون کارت این کارو بکنید.
من appsync رو نصب کردم بعدش هم installous رو نصب کردم. البته آیکون appsync دیده نمیشه ولی در cydia بعد از نصب جلوش تیک سبز خورده!
یه سوال
برنامه هایی که توسط خود cydia نصبشون کردم رو چجوری میشه delete کرد؟ گوشه بالا سمت چپشون علامت x نمیاد؟!
شما installous رو که نصب کنی خود appsync اتوماتیک نصب میشه.نقل قول:
نه از خود سیدیا برو به manage>pakage و هرچی نصب کردی اونجا میاد برا پاک کردنشون هم روشون کلیک میکنی و modify میزنی پاک میشه.
سلام من 4.3 رو دانلود کردم اگه بعد از آپدیت خواستم 4.2.1 برگردم باید چکار کنم/ shsh فریمور 4.2.1 رو از tiny گرفتم.
کمک کنید.
تینی رو باز میکنی tss serverبزن بعدش وقتی کانکت شد آیتونز رو باز کن و باقی کارا...تینی تا آخرین مرحله ریستور باید باز باشهنقل قول:
من 4.2.1 رو دارم اگر بخوام از 4.1 به 4.2.1 به صورت offline ارتقا بدم چکار باید بکنم؟
اگر برنامه خاصی میخواد از کجا دانلود کنم؟
ضمنا برنامه هایی که تا حالا روی 4.1 نصب کردم چی میشن؟
و یه سوال دیگه
اگه بدون اینستالوس، با کامپیوتر بخوام برای iOS برنامه دانلود کنم و روش بریزم، چکار باید بکنم؟
(از کجا دانلود کنم، چجوری بریزم)
شما باید برای تایید هویت آنلاین باشید....من توصیه میکنم دست نگه دار 4.3 جیلبریک بشه یدفعه برو رو 4.3نقل قول:
اگه تو آیتونز داشته باشی میتونی نصبشون کنی.
شما برو به apptracker.com و دانلود کن و درگ کن تو آیتونز و سینک کن.نقل قول:
کسی بازی spore رو روی iPod نصب کرده؟
من وقتی اجراش میکنم، صفحه ی لودش رو میاره ولی چند لحظه بعد میپره بیرون!
تا حالا 2 بار دانلود و اینستالش کردم، فایده ای نداشت
--------
2 تا سوال دیگه،
- برنامه هایی که در خود iPod دانلود کردم رو چجوری فایل اصلیشون رو منتقل کنم به کامپیوتر؟
- این shsh که اینجا زیاد ازش صحبت میشه چیه؟
-------
دوستان کسی میدونه صفحه آیپاد چقدر ضربه پذیره؟من از وقتی گرفتم محافظ روشو جدا نکردم الان انقد دیگه خش و لک داره صفحه دیده نمیشه می خوام بدونم اگه اینو جدا کردم چیزی جایگزین بگیرم یا نه ؟
.
الان من بخوام ایپاد 3 32g رو با 4 32gعوض کنم چقدر ضرر می کنم ؟ تفاوتش انقد هست که ارزش عوض کردن داشته باشه (غیر از دوربین)؟
مربوط به کرک برنامست.نقل قول:
شما وقتی به آیتونز وصل میکنی ازت میپرسه برنامه های در آیپاد وجود داره که در آیتونز نیست آیا میخوای منتقلشون کنی ؟ transfer purshas
وقتی فریمور جدید میاد و خواستی به فریمور های دیگه و یا همون فریمور ریستور کنی shsh به کار میاد.
و با نرم افزار tiny umbrella میتونی بگیریش.
من یه 20 روزی هست شیلدشو کندم..هیچ خشی روش نیست...اما توصیه دارم یه اسکرین پروتکت مات بگیری من خودم شنبه یکی سفارش دادم.نقل قول:
چه مارکی سفارش دادی؟ چند؟ از چه سایتی؟نقل قول:
عزیزان 4.3 ای میتونن از طریق کاستوم فریمور جیل کنن ولی تتردد هستا:41:
capdace اسم سایت رو نوشتن از دیدگاه p30world حرام هست..پ.خ میدم بهت.نقل قول:
هفته ی دیگه جیلش میاد البته آنترد....نقل قول:
کسی آیپاد نیخواد؟؟؟ من یکی میخوام بفروشم 64 گیگ نسل4 3 ماه کارکرده
من میخوام آیپد بگیرم :19:
------------------------------------------
باور کن این با آیپد فرقی نداره...میخوا آپولو هوا کنی با a5 ؟؟نقل قول:
به نظرم پولتو نگه دار آیپاد جدید که اومد بخر.
نه من تیبلت میخوام.:20:.آیپاد به کارم نمیاد:41:نقل قول:
مرسینقل قول:
پروتکتورت وقتی دستت رسید در مورد کیفیت و اثر انگشت و ... نظرتو بگو لطفا
چشم...نقل قول:
شما تا اونجایی که میدونم وایرلس نداشتی....محصولات اپل هم که بدون اینترنت نمیچسبه..نقل قول:
نقل قول:
اگه بگیرم 3g میگیرم و اگه لازم باشه برا خونه هم اکسس پوینت میگیرم..عشق است اپل:31:
اگه من جات بودم یه مودم درست درمون میگرفتم و تا وقتی آیپد با صفحه رتینا اومد با همین آیپاد سر میکنم.نقل قول:
IPS روی iPhone 4 که رتینا اسمش رو گذاشت اپل عینا روی iPad 2 وجود دارهنقل قول:
تا وقتی آیپد با صفحه رتینا اومد با همین آیپاد سر میکنم.
راستی نسل بعدی iPod احتمالا Super PLS هستش صفحش!
(مصرف بیشتر،کیفیت کمی بهتر)
نقل قول:
ا؟ اون اوایل رزولوشن رو میگفتن که به صورت تجاری به رتینا ثبت کرده...!
منظورم رزولوشن تصویر هست که در نسل 2 تغییری نکرده...
به نظرت این super pls رزولوشن تغییر میکنه؟
1024x768 استاندارد HD هستش!یا باید اینو میزاشتش رو iPad 2 یا 1920x1080 !نقل قول:
ا؟ اون اوایل رزولوشن رو میگفتن که به صورت تجاری به رتینا ثبت کرده...!
منظورم رزولوشن تصویر هست که در نسل 2 تغییری نکرده...
به نظرت این super pls رزولوشن تغییر میکنه؟
انصافا 1920x1080 خیلی خیلی زیاده برای iPad2 برای همین اپل فعلا روی HD موندش(با 720p فیلم برداری هم جور در میادش!)
Super PLS با IPS توی رزولوشن نباید فرقی بکنه به نظرم!
مگر این که اپل از خود گذشتگی کنه و روی iPod 5 و iPhone 5 بیاد 1080P بذاره(بسی غیر ممکنه: دی)
در هر صورت کیفیت IPS بخاطر رزولوشنش نبود!بخاطر Dpi و پنلش بود!
The iPhone 4 has 326 dpi
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
کاملا مشخصه که Dpi تو iPhone 4 چقدر بالا هستش!
چیزی که به نسبت اندازه توی iPad هم خیلی خوبه