اگه رو high بذاری بازیکنان بیشتر Transfer میشن تو تیم ها و بر عکس :10:نقل قول:
Printable View
اگه رو high بذاری بازیکنان بیشتر Transfer میشن تو تیم ها و بر عکس :10:نقل قول:
من توی بال رفتم یه تیم جدید دیدم دروازبانش این شکلی بود!!!
چرا؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یکی از بازیهای بال من یک سانتر کردم مهاجم با دست مهار کرد داور هند گرفت
:18::31::16:این دیگه چه سوتییه که pes داده.ته خنده هستش.یعنی برا بازیکنه هیچی نساختن؟خالیه.فکر کنم همین باشه:27:
دوست عزیز من بازی این مشکل رو نداره .........نقل قول:
اگه یه کم چشماتو باز کنی میبینی که نوشته no data .....یعنی اون دوستمون رفته فیس بازی رو از سیستم انتخاب کرده ولی یه جای کارو اشتباه کرده .....
نقل قول:
شما به کدوم تیم رفتی که دروازه بانش این شکل هست؟
سلام
فایلی برای درست کردن چهره این بازیکنان ارائه نشده ؟
باتشکر
یکی توضیح بده این رو چجوری باید کپی کنم! :40:نقل قول:
نقل قول:
نه ...دوست من ....!؟
راستی این تیمهای باشگاهی کلاسیک کجای بازی هستند ......تو قسمت گالری هم که نبود ......!!!!
یا شایدم من اشتباه میکنم
یابد بری قهرمان جام جهانی با 8 تیم انگلیس فرانسه هلند و .... بشی تا آزاد شننقل قول:
نه ...دوست من ....!؟
راستی این تیمهای باشگاهی کلاسیک کجای بازی هستند ......تو قسمت گالری هم که نبود ......!!!!
یا شایدم من اشتباه میکنم
من سیوشو گذاشتم کسی محل نزاشت بهش اگه میخوای دوباره میزارم که بازشون کنه
اینم اون که بازیکنان کلاسیک و تیم کلاسیکو باز میکنه:8::10:نقل قول:
روی High که باشه ترنسفر کرد خیلی به واقعیت نزدیکتره و با کیفیت بیشتر انجام میگیره، و در کل سخت تره!نقل قول:
یه سوال دارم فنی
من خیلی سریع هم ثابت بازی میکنم تو تیم ملی میرم اونجا هم ثابت هستم
ولی تیمهای خوب هیچ وقت بهم پیشنهاد نمیدن چرا آخه
گناه دارم
کار خاصی باید بکنم؟؟؟
شما برو داخل ستينگ بيرون از بازي و توي تب specifications اونجا سخت افزارت رو بررسي ميكنه و نمره ميده به قسمت هاي مختلف سيستمت ببين كدومش مشكل دارهنقل قول:
کسی میتونه دریبل های بازی رو بنویسه؟
من فکر می کنم همینطوره که شما میگین ... یعنی من اول بال رو با بدون هیچ ویرایشی در بازی شروع کردم ولی بعدا پچ برگروم رو ریختم که فکر کنم چون در پچ جدید شماره ی فیسا عوض شده این مشکل پیش اومده!!نقل قول:
راستی من امروز در بازی دیدم که رونالدو، مثل رونالدینو پاس داد ،یعنی یه طرف دیگه رو نگاه کرد و یه طرف دیگه پاس داد :18:... اگه برای دوستان این اتفاق نیفتاده، بگین که replay رو بذارم تا ببینید ... واقعا جالب بود!!
سلام ببخشيد من خيلي دير اومدم
چون تعداد صفحات خيلي زياد شده از دو ستان ميخوام معرفت بخرج بدن يه چند تا چيز ميخوام
1.خود كيت سرور
2.اموزش استفاده
3.اسم و لو گو و پيراهن درست ليگها و تيم هاي ملي البته فقط اونايي كه داخل نسخه اصلي بازي هست مثلا بايرن و ليگ المان و ايني نميخوات
4.كفشهاي قشنگ
بازم تشكر
PES2009PC_Appearance_Toolنقل قول:
یکی از چیزای خیلی مسخره این بازی وجود بازیکنانی با قدرتی فوق طبیعی هست
همچنین تیمهایی مثل بارسلون که ماوراطبیعی بازی میکنن...
شوتای که میزنن حتی اگه از پشت محوطه جریمه باشه یا گله یا تیر دروازه و یا دروازبان به سختی و شانس میتونه شوتها رو مهار کنه
اصلا امکان نداره شوتهاشون به خطا بره!!!
سلام
من اومدم :31:
5 روز نبودم دلم تنگ شده بود رفته بودم مسافرت.:46:
شما با برنامه ی PES_2009_Editor بگیر ملیت هاشمیان و... رو درست کننقل قول:
ببین selin و kulinov با تغیرات پچ عوض شدن منم هرچی سرچ کردم که ببینم ایرانی هستن نبودن بعد رفتم توی ادیت بازی و پیداشون کردم و به حالت دیفالت درشون اوردم دیدم همون نکونام و تیموریان خودمون هستن شما هم همین کارو کن یه بازیکن دیگه هم تو تیم ملی بود که همین جوری بود نمیدونم اسمش چی بود اون هم شجاعی بودش .موفق باشی:46:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ببینید هند توی بازی وجود داره ولی خیلی مسخره هستش توی ورژن قبلیا هم بود الکی هند میگیره واقعا ضایع درست کردن :13: باید اعتراف کنم fifa این کاراکتر هند رو خیلی خوب درست کرده .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:دسته معمولی برای pes کافیه فقط انالوگ داشته باشه مثل فیفا نیست که ساپورت نکنه و ... فقط شما تنضیمات دسته رو مثل من و این عکسی که خودم گذاشتم تنظیم کنین همه چی مثل ورژن های قبل میشه و بعد با توجه به اموزش دریبل که گذاشتم راحت دریبل بزنین.نقل قول:
اینم عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه عکس نیومد اینم لینکش کپی کنید ودر یه صفحه جدید مرورگرتون وارد کنید.
اموزش ساده و خلاصه دریبل :کد:http://i38.tinypic.com/2uj047c.jpg
اگر انالوگ رو یه دور بچرخونی زیدانی میزنه با اونایی که دریبلینگ شون فعاله و بعضی از بازیکن ها مثل رونالدو اگر انالوگ رو یه نیم دور از بالا تا پایین بچرخونی فیلیپ لپ میزنه و پا عوض کردن هم که میدونید R2 یا L1 رو 2یا 3 بار باید بزنی خیلی ساده
1. اینم کیت سرور :نقل قول:
2. اینم اموزش کیت سرور :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33145
3. شما میگی فقط تیم های داخل بازی فک نکنم کسی داشته باشه جز krauser (ارمین) چون از کیت سرور استفاده نمیکنه و خودش تیما رو درست میکنه . ولی اگه Burgum v0.50 رو دانلود کنی ضرر نمی کنی عالیه . دیگه خود دانی دوست عزیز :46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3199882&postcount=4376
این پچ Burgum v0.50 که 41 مگابایت :
4. اینم یه سری کفش :کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=33411
کد:http://depositfiles.com/en/files/7b7v5c5is
من هم همین رو نیاز دارم از شواهد معلومه که این پچ kaskus super patch V.2 خیلی خوبه اگه کسی تونست مشکل سازگاری ورژن 1.2 رو درست کنه اطلاع بده من فایل کرک شده exe ورژن 1.2 رو دارم ولی باز هم این پچ رو سازگاری نداره .:13:نقل قول:
اگه لینک بدی برای این برنامه ممنون میشم.:11:نقل قول:
با تشکر
این لجاجت کونامی با آلمان و آلماندوستان ،کوته فکری و حقارت دست اندر کارانشونو نشون میده.در بازیهای قبلی که کلا اولی کان رو حذف کرده بودند.در این بازی هم کلا بایرن مونیخ رو از بازی حذف کردن مسخرس جمع کن بابا.اسامی و چهره های تیم ملی آلمان هم که فقط در حد خود کونامی و دست اندر کارانشه.
آقا یکی به ما کمک نکرد که این دسته رو مثل PS2 کنیم نه xBox؟
راستی، تو BAL ( becoming a legend) اوایل که تکنیکت ضعیف هست چی کار کنیم؟ یعنی چطور بازی کنیم تا سریعتر پیشرفت کنیم؟ یکی تجربیاتش رو در اختیار ما بزاره لطفا
سلام، من همه ی کارهایی رو که تو آموزش کیت سرور گفته بودین رو انجام دادم، اما باز نمیشه، میشه کمک کنید:
نقل قول:
دوست من اینو تو آموزش گفتم که چطوری بر طرف میشه ................دقت نکردی :13:
فایل اصلی بازی که pes2009.exe هست رو برو و خصوصیت read only رو بردار ...
اون برنامه ای که میشد باهاش شماره ی فیس بازیکنا رو تعیین کرد ، چی بود ؟؟ واسه 2009 اومده؟
اگه نه شماره ی فیس بعضی بازیکنا رو چه جوری بفهمم؟
شما میدونی لیسانس یعنی چی؟نقل قول:
کونامی مگه بدش میاد آلمان رو لیسانس کنه ؟...اما انگار این آلمان هستش که یه جورایی شیطونی میکنه :20:
دوست من این که خیلی راحته ...فایلشو دانلود کن و بریز تو فولدر مربوطه در نرم افزار کیت سرورنقل قول:
قا یکی به ما کمک نکرد که این دسته رو مثل PS2 کنیم نه xBox؟
.................................................. ........
حق مسی پارسال و امسال خورده شد...........:41::41::41::41:
دوستان اين تكل هاي بي خودي راهي واسش پيدا نشد ؟
:20::20::20::20::20::20:
Sneak Preview FIFA 2010 !
FIFA 2010: Strong form for the other football, graphics never seen before, see screenshots.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EA Sports allowed the international assemblage of game journalists extensive hands-on time with the upcoming new version of FIFA 2010. Here's what we saw in this impressive demonstration:
Considerable gameplay improvements: Consistent with the company's improvements on its other football titles, FIFA 2010 exhibited some promising gameplay improvements. Most noticeable is the game's increased responsiveness. Passing, dribbling, and even the physical pushing and shoving that occurs in the game all occur at a much faster and more realistic pace than previous versions of FIFA. The game's graphics have traditionally been impressive, and the heightened realism around the animations has a huge positive impact on the overall quality of play. Here's an example: During sliding tackles, the ball-handler can adjust and prevent themselves from falling if their non weight-bearing leg is tackled. Another example is goalkeepers' ability to reach behind their bodies if they misjudge a shot on goal.
Customizable strategic depth: FIFA 2010 will allow players the ability to customize and create specific offensive and defensive play sets and strategies for different in-game scenarios by choosing between a variety of aggression levels and risk-taking.
Be A Pro 2: Players can create their own pro soccer player and attempt to become a legend by playing through a series of games staged over the course of 4 seasons.
In a riveting match between this reporter and a fairly experienced gaming writer from Poland, GamePro held fast to a 0-0 draw that held the game's Vancouver-based designers riveted. Based upon the raised eyebrows of my opponent, it was clear that Poland could not believe that this upstart American could hold his own on the pitch.
Here are the imprevements, so PES or FIFA ? :)
.............................................
منوی زیبای آرسنال
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/169260540/arsenal_menu_rus_pes09_by_g_l_g_n.rar
پیدا نشده و نخواهد شدنقل قول:
چون این مشکل از خود کونامی هستش و مشکلات خود سورس اصلی برنامس در نتیجه هیچکس به جز کونامی نمیتونه این مشکل رو حل کنه که بعید هم میدونم بخواد بابت این مشکلات راه حلی بده!!
باید سوخت و ساخت تا نسخه 2010
CelticTV scoreboard + corner flag[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
.................................................. ................................کد:http://jimbrindle.bulldoghome.com/pages/jimbrindle_bulldoghome_com/Celtic_36.rar
Scoreboard Globo Brazilلینک دانلود:
کد:http://uploaded.to/?id=17ylpy
منظورتون از بعید هم میدو نم چی بود !!!!نقل قول:
پیدا نشده و نخواهد شد
چون این مشکل از خود کونامی هستش و مشکلات خود سورس اصلی برنامس در نتیجه هیچکس به جز کونامی نمیتونه این مشکل رو حل کنه که بعید هم میدونم بخواد بابت این مشکلات راه حلی بده!!
یعنی میگی کونامی این مشکل رو درست نمیکنه !!!!
به عبارتی باید خودتو تافتوری (جر :دی) بدی!!!نقل قول:
من که قبلاً گذاشتم. لینک درستش رو هم گذاشتم!!!!!!!!!! اما بازم میزارم. اینم لینکش:نقل قول:
کد:http://tinyurl.com/6kj6tn
-------------------------
اینم فیس و هیر لیست برای شما دوستان عزیز. برید حالشو ببرین.
کد:http://tinyurl.com/5kvbkg
نقل قول:
google_boy07 جان ، لیورپول کلاسیک را می توانید در قسمت ویرایش بازی other league B مشاهده بفرمایید از وجود دیگر تیم های کلاسیک ، من بی اطلاع هستم.
نقل قول:
در این صورت از کشورهای کلاسیک میشه استفاده کرد و نه باشگاه های کلاسیک ( دوست عزیز اگر Save کاملی دارین یعنی تمام کاپ ها را گرفته اید با ایجاد کننده این تاپیک صحبت کنید در صورت توافق Save شما را در اولین پست قرار می دهند )
شوتهاي از راه دور را تو كدوم بازيها منظورته ؟نقل قول:
انالوگ راست هيچي
فقط هر طرف بزني اونطرف پاس ميده
احتمالا گرافيكت از نوعيه كه از رم استفاده ميكنهنقل قول:
و يا انبورد هست
من به اين نتيجه رسيدم كه بهترين گيم پد موجود در ايران مال همون ps پلي استيسن 2 هستنقل قول:
كه با يه مبدل 2 تا دسته را به كامپيوتر وصل ميكنه
از تراينر استفاده كننقل قول:
هر چند صفحه يه بار بچه ها لينكشو ميزارند
نقل قول:اين تكلها بيشتر از همه به من ضرر رسوندهنقل قول:
فكر كنم تو پروفشنال بيشتر تكل ميكنند
هر موقع خواستم بهتر باشم روم تكل كردند و مصدوم شدم
معمولا هم 2 هفته مصدوم ميشم
يه بار بيشتر از 7 هفته مصدوم شدم
من الان دارم با فراسو بازی میکنم هیچ مشکلی برام پیش نیومده .از چه لحاظی میگین افتضاحه ؟نقل قول:
شرمنده من نمیدونستم که باید با کیت سرور بریزمش!نقل قول:
حالا یه پچ ندارین که این اسم تیم های لیگ اسپانیا درست بشه؟!
سلام بچه ها خسته نباشيد . من در فصل اول در bal در اتلتيكو بيلبائو نصفه و نيمه بازي كردم و در نهايت با 9 گل فصل را به پايان رسوندم و در ليگ 15 شديم.در فصل 2 هم فوق العاده بازي كردم در ليگ 7 شديم و در جام حذفي و ليگ آقاي گل شدم.در جام جهاني هم بازي كردم با تيم ايران 1 گل زدم ولي حذف شديم.بعد از جام جهاني در فصل سوم به رويام رسيدم و به بارسا پيوستم در بازي اول در نيمه دوم به زمين اومدم به زودي فيكس ميشم.راستي امروز در بازي دوستانه دو اتفاق نادر افتاد با اتوو يك گل سالم زدم اما داور به دلايل نامعلوم قبول نكرد.يك گل ديگر هم زدم كه توپ از خط رد شد ولي داور گل محاسبه نكرد .تا حالا براي كسي اتفاق افتاده؟؟؟؟؟
دقیقا چون این اشکال نیازمند تغییرات در سورس اصلی برنامس و عاقلانه نیست که بخواد الان تغییر رو ایجاد کنهنقل قول:
منظورتون از بعید هم میدو نم چی بود !!!!
یعنی میگی کونامی این مشکل رو درست نمیکنه !!!!
بنابراین باید صبر کرد دید تو نسخه 2010 ایا این اشکال رو برطرف میکنه یاخیر؟؟
نقل قول:
کاملا تائید میشه مگه کونامی بدش میاد مجوز ساخت تیمها و باشگاههای بیشتری بگیره تازه ژاپن قربونش برم با هیچ کشوری مشکل نداره ته معرفتم هستند. اسامی تیمهای آلمان اشتباهی هست فقط به خاطر اینه که این تیم لایسنس نشده و این ناسازگاری آلمان رو با PES نشون میده دلیلش هم اینه که آلمانی ها با فیفا بیشتر حال می کن درست بر عکس فرانسه که از اولش هم PES خور بودند واسه همین می بینین که هم لیگ و هم تیم ملی فرانسه لایسنس هست مثله ایتالیا و هلند. فقط من توی یه چیزی موندم چرا اسامی بازیکنان کلاسیک رو Fake نوشته مگه باید بره از از پیر پاتالای فوتبال هم مجوز بگیره کسی میدونه فلسفه این چیه و کونامی دقیقا باید چی کار کنه که بتونه به صورت اورجینال بنویسه این اسامی رو؟ ممنون میشم یکی جواب بدهنقل قول:
برای گرفتن لیسانس تیمهای کلاسیک (قدیمی خودمون) باید از فیفا مجوز بگیرن که همونطور که خودتون می دونید فیفا با ea قرار داد داره و نمی تونهنقل قول:
جناب google boy صفحه قبل یه مطلب در مورد فیفا 2010 به انگلیسی گذاشتی هر چی سعی کردم نتونستم ربطش رو با تاپیک پیدا کنم نه عکسها رو نه متن رو و نه هیچ چیز میشه کمی در موردش توضیح بدید؟