ممنون داداش حل شد . قبلتر ها زیاد به ورژن ها گیر نمیداد و با 6 هم میشد لاگین کرد.نقل قول:
ممنون
Printable View
ممنون داداش حل شد . قبلتر ها زیاد به ورژن ها گیر نمیداد و با 6 هم میشد لاگین کرد.نقل قول:
ممنون
مرسی دوست عزیزنقل قول:
من از کجا می تونم نرم افزارهای ثبت دکمه که فرمودید دانلود کنم
بازم تشکر
نرم افزارهای زیادی هستن که تو مشخصات خودشون این قابلیت رو ذکر کردند من خودم باهاشون کار نکردم ولی چندتایی رو معرفی میکنم خدمت شما:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه وایمکس مبین خریدم
اینترنت اکسپلوررم کار نمیکنه
یاهومم کانکت نمیشه اررور troubleshooterرو میزنه
چیکار کنم؟؟؟
سلام به دوستای گل :11:
چجوری میشه history chat رو درآورد.
یعنی چت هایی که قبلا انجام دادم رو میشه از جایی دوباره بازیابیشون کرد؟
کلا همچین امکانی هست که pmهای قبلی رو پیدا کرد؟
ممنون
از نسخه 10 یا 11 استفاده کنی هیستوری ها رو میتونی ببینی.نقل قول:
موقعی که یکی از صفحات چت رو باز کردی بالاش نوشته recent history چنین چیزایی اونو بزنی یه چند ثانیه یا دقیقه صیر کنی میاره همشو نمیاره اگه همشو میخوای بعد دوباره بالاش یکی دیگه مینویسه view full history چنین چیزایی.
تو ایمیل هم میشه دید.
بله آخرین ورژن (11.5) نصبه.نقل قول:
اونو میدنم که فقط آخرین چتو یه کوچولو میاره.
میخوام به اصطلاح آرشیو مانند باشه و کامل باشه.
از تو ایمیل چجوری میشه ؟
ممنون
---------------
الان دوباره امتحان کردم View Conversation History رو زدم کامل آورد دوباره هی show more داشت هی میزدم هی میاورد هی میارود هی میاورد :31:
حالا از تو میل چجوریه؟
گفتم که هست ولی شما دکمشو نزدی بعد دیدی گفتی هست :31: اول ناامید شدی گفتی بقیش نیست ولی بعد که اون دکمه رو دیدی گفتی هست. همش میاد خیلی باحاله :31:نقل قول:
تو میل سمت چپ زیر اینبوکس نوشته گفتگو همونو بزنی همه آی دی ها میاد با چیزایی که حرفیدی باهاشون :31:اینجام خیلی باحاله
آررررره اینم باخاله :31::18:نقل قول:
حالا یه سوال:
اگه با مسنجر قدیمی زیر 10 چت کرده باشی چی؟
بازم میاره؟
راهی داره؟
والا اینجاشو نمیدونم 8 کامل نمیاورد 9 و 10 چون شبیه به همه شاید بیاره من تست نکردم خودتون یه تستی بزنین :31:
تست کردم ظاهرا نتونست بیاره :41:نقل قول:
بازم ممنون :10:
چطوري طرف مقابلم رو بوت كنم؟
سلام به همگی دوستان.....
کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که تو لیست دوستام همیشه آن لاین باشم، حتی بعد از اینکه یاهو رو ببندم و نت رو هم دیسکانکت کنم؟
توی گوگل سرچ زدم ولی متاسفانه چون همگی سایت ها از روی هم کپی میکنند فقط یه روش بود که اون هم اصلا جواب نداد.....
اینم بگم که ورژن مسنجرم 8......ویندوزم هم سون....
با تشکر از همه:40::11:
سلام آقا من هر چی pm میدم به هیچکی نمیرسه لطقا یه توضیح مفسر بدهید خیلی ممنونم قربان .
Malwarebytes Anti-Malwareاين برنامه رو نصب كن و بعد از آپديت كردن برنامه سيستم رو اسكن كن براي يافتن بدافزارها و برنامه هاي مخرب
سلام من برنامه Malwarebytes Anti-Malware دانلود کردم و updat هم کردم و اسکن کردم چند تا ویروس هم پیدا کرد ولی بازهم pm ها نمی رود .
درست شد .
هیچکی نبود جواب ما رو بده؟نقل قول:
کارم گیره...اگه میدونین دریغ نکنین.....:41:
راهی که پیشنهاد می کنم راه عملی هست اما لزوما بهترین راه نیست :نقل قول:
از نرم افزارهای مسنجر موبایل استفاده کن همین یاهو مسنجر ورژن موبایل. اگه موقع بیرون اومدن از نرم افزار sign out یا exit نکنی آنلاین می مونی. خودم امتحان کردم.
نقل قول:
سلام
اینی که میخوام بگم نمیدونم درسته یا نه حدسی میگم
من چند وقت پیش که با یاهو مسنجر 11 وارد شدم
موقع خروج عادت دارم ctrl+d رو بزنم . سریع اینکارو کردم بعد یه گزینه اومد که اینا بود
sing out her , sing out everyone
یه همچین چیزی
عجله داشتم یه کدومشو زدم خارج شدم
بعد با یه ایدی دیگه انلاین شدم که اون ایدی که ازش خارج شده بودم رو اونجا اد کرده بودم
دیدم هنوز انلاینم
فکر کردم شاید موقع خروج عجله ای رفتم دی سی شدم برای خودم اف گذاشتم
دوباره وارد شدم دیدیم افم رسید به خودم
بعد یه بار دیگه هم این اتفاق افتاد
اگر فرصت داشتم یه بار دیگه چکمیکردم ولی متاسفانه فرصت ندارم خودت امتحان کن
اما اینم بگم همیشه اون گزینه نمیومد موقع خروج فقط گاهی اوقات میدیدمش
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------
در ضمن چند وقت پیش در این تاپیک گفتم مشکل در ورود دارم یعنی از زمانی که یاهو 8 رو نصب کرده بودم در ورود مشکل داشتم . دوباره 11 رو نصب کردم مشکلم حل شده .
دوست عزیز jamungo امروز اتفاقی موقع خروج بازم اون گزینه اومد sing out her رو زدم و خارج شدم و چراغم هم روشن بود . اگر کسی پی ام بده هم پاک نمیشه
ولی برام سوال شده که چرا از هر 10-20 باری که خارج میشم یه بار اون گزینه رو میبینم
فکرکنم اگر مدت زمان طولانی انلاین باشم موقع خروج اون گزینه میاد اما مطمئن نیستم
نقل قول:
حدس میزنم وقتیه که یاهو میل باز هست؟؟؟
آقا تشکر...روش خوبی بود.....جواب داد....:11:نقل قول:
ولی روشی که دوستمون (Nike17) گفتن روش بهتریه....یعنی یاهو میل رو باز کنی و حالت Available رو انتخاب کنی و بعدش هم بدون SignOut کردن صفحه رو ببندی.....
بازم ممنون از همه...
سلام
یاهو مسنجر 11.05.0.155 رو نصب کردم شکلک ها رو سند(ارسال) نمیکنه!!!!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
راستی ، یادم رفت قبلا نسخه 9 رو داشتم هیچ مشکلی نداشت اما الان اینطوری شده یه بار UNINSTALL کردم دوباره نصب کردم بازم فایده نداشت.
سلام ، چطوری میشه کاری کرد پیام ها توی Conversations ذخیره بشن یا نشن ؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما برای بوت کردن احتیاج به یه نرم افزار مخصوص و مقداری ایدی بوت دارید. که اصطلاحا به این گونه نرم افزارها بوتر Booter میگن
برای بدست اوردن این گونه نرم افزارها میتونید به سایت هایی که این گونه نرم افزارها رو ارائه میکنند برید و از اونجا دانلود کنید مثل سایت و انجمن یاهواکشن
توضیحات بیشتر رو هم میتونید توی همون جا ملاحظه کنید.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
از ابتدای بحث و سئوال شما رو مطالعه کردم
تمام اینها که گفتید به ورژن اصلا ارتباطی نداره
اولا در خود یاهو مسنجر شما از این مسیر که میگم خدمتتون وارد بشید.
از منوی اول مسنجر به ترتیب:
messenger>preferences>arshive
زمانی که به بخش آرشیو وارد بشید سه گزینه رو مشاهده میکنید. اگر شما گزینه اول را انتخاب کنید و apply و سپس ok کنید این به بعد میتونید تمام پی ام های گذشته رو هم مشاهده کنید. پس روی گزینه اول که این هست قرار بدید
yes,save of all my message
از این به بعد هم برای مشاهده پی ام های گذشته هم از پنجره پی ام شخصی هر فرد جدا جدا یا از منوی
Contacts>view arshive
میتونید ارشیو های گذشته رو ملاحظه کنید
اما در ایمیل
برای مشاهده پی ام های رد و بدل شده با کاربران کافیست در ایمیل خود در قسمت سرچ ایمیل کلمه C رو تایپ کرده و اینتر کنید ملاحظه خواهید کرد که تمامی پی ام ها نمایان خواهد شد. البته این در صورتی عملی خواهد بود که فرد در یاهو مسنجر مورد بالا رو که بهتون عرض کردم رو فعال کرده باشه. یعنی ذخیره شدن پی ام ها یا همون فعال کردن آرشیو
موفق باشید.
نقل قول:
منوی message و بعد performace و بعد Coversation history میتونی تعیین کنی که ذخیره بشن یا نشن
اگه میشه جواب منم بدیننقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیز این که میگید ارسال نمیشه یعنی چی؟ یعنی واسه دیگران چیزی ارسال نمیشه یا اینکه اصلا توی صفحه خودتون هم ارسال دیده نمیشه.
اگر مثلا اینطور هست که برای اشخاص خاصی در لیست شما ارسال نمیشه میشه گفت به خاطر اختلاف نسخه یاهو بین طرفین هست. چون این مشکل رو دیدم که به خاطر اختلاف ورژن بعضی اختلالات پیش میاد.
به هر حال اگر در ورژن سابق این مشکل رو نداشتید حتما ورژن جدید با ویندوز شما سازگاری نداره. چون این اولین باره که این مشکل رو می بینم که کسی بیان کرده.
سلامنقل قول:
ممنون که جواب دادین
ویندوز7 دارم الان متن رو میتونم واسه ادلیستام ارسال کنم اما شکلکها رو نمیتونم شکلکها فعال هستن وقتی یه شکلک رو انتخاب میکنم دکمه سند فعال میشه اما شکلک ارسال نمیشه و تو قسمت تکست مسیج میمونه !!!:13:
حتی تو صفحه خودمم ارسال نمیشه !
نقل قول:
شما نرم افزار SweetIM رو رو سیستم نصب کردید ؟
نرم افزاری مثل این و یا شبیه به این که شکلیک های مختلفی رو روی یاهو مسنجر قراره ارائه بده؟
اگر این چنینه پاکش کنید مشکل برطرف میشه
تو یایاهو مسنجر بعد از این که لاگین میشم بعد از چند دقیقه پیغام you have been sign out because you sign in with the other camputer v رو میده و میندازه مارو بیرون!
(البته نامنظمه زمانش و بعضی وقتها هم اصن این اتفاق نمی افته ولی هست اکثرا)
پسوردم دو سه بار عوض کردم ولی باز لاگین شدم این طوری شد!!
واقعا یعنی کسه دیگه ای لاگین میکنه! پسورد جدیدرو به این سرعت از کجا میاره؟ (آنتی ویروس و آنتی کیلاگر هم نصبه)
واقعا خیلی برام مهمه ممنون میشم کسی بتونه راهنمایی کنه
نقل قول:
شما پسوردتون رو ابتدا عوض کنید
حالا دقت کنید که همزمان یاهو مسنجر رو با ایمیلتون باز نکنید چون ممکنه یاهو مسنجر باز باشه و بعد ایمیلتون رو باز کنید و با لاگین شدن یاهو میل به مسنجر ، برنامه یاهو مسنجر همچین پیغامی رو نشون بده
جالبه با هر ایمیلی هم وارد مسنجر میشم باز می پره بیرون!! فرقی نمی کنه چه آیدی باشهنقل قول:
مشکل از کجاست!
نقل قول:
با این تفاسیر سیستم شما آلوده به تروجان و ویروس شده
سـلام دوستان
یه چند وقتی هست پیغامهای من واسه کسی که تو اد لیستم نیست سند نمیشه ولی پیغامهای اون برا من میاد .یاهو مسنجر هم اپدیت کردم ولی حل نشد . . تو اد کردن افراد هم جدیدا مشکل دار شده خیلی طول میده تا یه نفرو اد کنه و اخرش هم اد نمیشه طرف . ممنون میشم کمک کنید :11:
با سلام
از هفته گذشته نه با گوشی نه با پی سی نمیتونم به مسنجر وصل شم! ارور میده که آیدی بلاک شده! یا پسورد عوض شده!
بالاخره امروز رفتم و پسورد رو عوض کردم بازم یه درمیون خود به خود از مسنجر میاد بیرون و باز همون ارور رو میده
چرا؟
Sلامنقل قول:
برای مورد اول شما احتمالا آولده شدید و باید رفع آلودگی کنید
به لینک زیر مراججعه کنید :
مورد دوم هم تو ورزن های جدید مخصوصا 11 دیده شده و من خودم هم این مشکل رو دارم
تعداد اد لیست هاتون رو دقت کنید بیشتر از حد نباشه
مشکل اینکه اد نمیکنه و پیغام ارور میده بر میگرده به دو حالت
1-مسنجر دیگه جا نداره
2-اینترنت شما دچار مشکل هست و سرویس دهنده با یاهو مشکل پیدا کرده که معمولا با استفاده از وی | پی / ان این مشکل باید برطرف بشه
سلام ممنون مشکل رفع شدنقل قول: