جالبه من نمی تونم پیدا کنم . می تونی کمک کنی . همه اش دفترچه فراگیرش پیدا می شه نه خود سوالات ازمونشنقل قول:
Printable View
جالبه من نمی تونم پیدا کنم . می تونی کمک کنی . همه اش دفترچه فراگیرش پیدا می شه نه خود سوالات ازمونشنقل قول:
دوستان شرایط مشروط شدن تو پیام نور چیه؟ و خدایی نکرده تو این مواقع چکار باید کرد؟
قبلا لينك نمونه سوالهاي فراگير رو گذاشته بودم.نقل قول:
جالبه من نمی تونم پیدا کنم . می تونی کمک کنی . همه اش دفترچه فراگیرش پیدا می شه نه خود سوالات ازمونش
از اين لينك پايين ميتونيد نمونه سوالها رو دانلود كنيد.
مشروطي دومدل داره.يكي مشروط معدل شدن يعني معدل ترمت كمتر از 12 بشه.نقل قول:
دوستان شرایط مشروط شدن تو پیام نور چیه؟ و خدایی نکرده تو این مواقع چکار باید کرد؟
اونيكي مشروطي هم مشروط واحد شدن يعني از تعداد واحدهايي كه برميداري بيشترش رو نتوني پاس كني(دقيقا نمي دونم چند واحد).
sansi عزیز نمیشه بیشتر توضیح بدید مشروطیا تو این شرایط چیکار باید بکنن؟نقل قول:
مشروطي دومدل داره.يكي مشروط معدل شدن يعني معدل ترمت كمتر از 12 بشه.
اونيكي مشروطي هم مشروط واحد شدن يعني از تعداد واحدهايي كه برميداري بيشترش رو نتوني پاس كني(دقيقا نمي دونم چند واحد).
بقيشو يادم رفت بگم...شرمنده.نقل قول:
sansi عزیز نمیشه بیشتر توضیح بدید مشروطیا تو این شرایط چیکار باید بکنن؟
كساني كه مشروط ميشن براي ترم بعدشون فقط مي تونن 12 واحد بردارن.
بله فراگیر بودم و ترم اول 2 تا درسها رو افتادم.اما ترم بعدش جفتشم با نمره 13 قبول شدم.نقل قول:
وقتي نتايج رو گرفتي برات زده بود قبول يا قبول مشروط؟
تابستون پارسال که میخواستم اندشیه 2 رو بردارم سیستم ارور داد که اندیشه 1 رو پاس نکردم.پیش کارشناس رفتم گفت اگهاز نمرات اون ترم پرینت گرفتی بیار من درستش میکنم اما من پرینت نداشتمو و مجبور شدم یه بار دیگه این 2 تا درس رو بردارم
رفقايي كه احيانا سايت و وبلاگ دارن ( تو هر زمينه اي فقط كافيه دانشجوي پيام نوري باشيد) اين جشنواره كه انجمن ما مسئول برگزاريش شده(رسما ميزبانيشو گرفتيم :دي) فرصت خوبيه كه خودشونو نشون بدن
بعد امتحانا وقت خوبيه حتي واسه استارت يه سايت!
:دي
خودمم احتمالا جزو داوراش باشم :دي
اينم هست :
انجمن علمی - دانشجویی گروه کامپیوتر SSACGبدینوسیله از تمامی دانشجویان محترم دعوت می نماید
به مناسبت برگزاری اولین دوره جشنواره
نشریات الکترونیکی - وبلاگها و سایتهای اینترنتی دانشجویان
دانشگاههای پیام نور
که قرار است اسفند ماه امسال در دانشگاه پیام نور ورامین برگزار شود
لوگو ( آرم ) طراحی نمایند.
دانشجویان محترم می توانند طرح های خود را به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند.
MHNIK64 @ GMAIL . COM
بدیهی است از طراح برتر طی مراسمی تقدیر خواهد شد.
سلام
لوگو طراحی کنیم ؟ من میخوام واسه دانشگاهمون یه سایت راه بندازم ( شاید با هسته وردپرس :31:) بعد از امحانات
حالا راستی اونی که اول شد بهش چی میدن ؟ مثل بچه های رباتیک فلش 2 گیگ میدن ؟ (که واقعا جای تاسف داشت) یا لوح تقدیر
بچه ها چرا نزدن نمره ها رو ؟؟؟ من دارم میمیرم :41:
وا مگه به بچه هاي شمام 2 گيگ دادن؟!نقل قول:
مثل بچه های رباتیک فلش 2 گیگ میدن ؟ (که واقعا جای تاسف داشت) یا لوح تقدیر
من فكر ميكردم اينجا امكانات نيست، اينام با اينكه مثلا اول شده بودن بازم بهشون فلش دادن اونم چي 2 گيگ :31:
نه هنوز خبري نيست...وضعيت من مشابه س ...اين امتحانمو خراب كردم.....نقل قول:
بچه ها چرا نزدن نمره ها رو ؟؟؟ من دارم میمیرم
نقل قول:
شرایط خاصی نداره هر موقع بخوای میتونی مشروط بشی
معدلت زیر 12 بشه و درسات بالای 10 که زیادم بد نیست چون فقط ترم بعدش نمیتونی بیشتر از 12 واحد برداری که مدت تحصیلتو بیشتر میکنه
درسات زیر 10 بشن که خیلی بده چون دوباره باید اون درسارو امتحان بدی
اگه یه وقتم مشروط شدی اصلا نارحت نباش هیچ اتفاقی نمیفته کاریم که باید بکنی ابنکه درستو بخونی انگار نه انگر که اتفاقی افتاده چون واقعا اتفاقی نیفتاده
نقل قول:
لوگو طراحی کنیم ؟
لوگو رو خود انجمن ميخواد واسه مسابقات ( جزو مسابقات نيست!) هر كي بتونه يه لوگوي درخور واسه اين جشنواره بزنه از خجالتش درميايم :دينقل قول:
این طراحی لوگو ـه یعنی باید در باره نشریه الکترونیکی طراحی کنیم ؟
لوگو بايد برسونه كه جشنواره نشريات الكترونيك و سايتاي پيام نورياست
آره خوب :دينقل قول:
یه کم بیشتر شرح میدی؟
مسابقه س؟..
چون تازه هزينه پيشنهاديمون قبول شده و ميزبانيو دادن چارت تشكيلاتي و جزييات معلوم نيست( حتي دقيقا مشخص نيست كه كشوري خواهد بود يا در سطح استان تهران فقط!) فقط مسابقات دو بخش داره كه نشريات جدا و وب سايتا جدا داوري ميشه
بخش وب سايتاش يه چيزي تو مايه هاي جشنواره وب سايتاي ايرانه
به احتمال قوي قوانين داوري بخش وب سايتاشو خودم بنويسم
فعلا انجمنون سايتش بستست :دي
اينه ادرسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا سايتو دوباره برپا كنم وبلاگو مرور كنيد
هر خبر جديدي در اين مورد شد همينجا گزارش ميكنم :دي
هنوز تعيين نكرديم فقط جايزه ها خوبه :دي بين حرفا صحبت از 700 تومن بود واسه نفرات اولنقل قول:
حالا راستی اونی که اول شد بهش چی میدن ؟
بودجه تقريبا خوب دادن بهمون :)
رباتيك كه 1.5 جايزه نفر اول بود باو :دي به جماعت بازنده هم فلش 8 دادننقل قول:
مثل بچه های رباتیک فلش 2 گیگ میدن ؟ (که واقعا جای تاسف داشت) یا لوح تقدیر
( اين پارسال بودا:دي)
خوبه بزنيد تو اين جشنواره شركت كنيد شانس خود را بيازماييد :دينقل قول:
من میخوام واسه دانشگاهمون یه سایت راه بندازم ( شاید با هسته وردپرس ) بعد از امحانات
با عرض پوزش باز هم مبهمه!
1. مسابقه طراحی سایت رو دقیقا کجا و کی برگذار میکنه و جایزه میده
2. موضوع خاصی داره یا موضوعش آزاده
3. شرایطش چیه / مثلا باید روی سی دی براشون فرستاد یا بذاریم رو هاست
4. استاتیک و داینامیک فرقی کدوم باشه
5. طراحی لوگو شرایطش چیه / مثلا اندازه لوگو چقدر باشه
با عرض پوزش باز هم مبهمه!
1دانشگاه پيام نور برگزار ميكنهنقل قول:
. مسابقه طراحی سایت رو دقیقا کجا و کی برگذار میکنه و جایزه میده
ميزبانيش با دانشگاه پيام نور ورامين هست
تيم اجراييشم انجمن ماست ( انجمن علمي دانشجويي گروه كامپيوتر)
كلا خودمون ميزبانيشو گرفتيم :دي
دانشگاه بودجه داده اسپانسرم قراره بگيريم
2آزاده اما بعدا موضوع بندي ميشه و داوري ميشهنقل قول:
. موضوع خاصی داره یا موضوعش آزاده
3موقع داوري سايت در دسترس عموم نباشه اصلا حذفه:دينقل قول:
. شرایطش چیه / مثلا باید روی سی دی براشون فرستاد یا بذاریم رو هاست
4فرق نداره فقط بي محتوا نبايد باشهنقل قول:
. استاتیک و داینامیک فرقی کدوم باشه
5سايز اينا مهم نيست فقط سايزش طوري باشه كه اگه بخوايم تو سايز بزرگ چاپ كنيم كيفيتش افت نكنه تو سايز كوچيكم مشخص باشه تو هم نرهنقل قول:
. طراحی لوگو شرایطش چیه / مثلا اندازه لوگو چقدر باشه
بکس پی30ورد قربونـتـون برم داداشـــا آخـه چرا به من جواب ندادید ، من رفتم جهاد ثبت نام کردم باسه اردیبهشت کنکورشـو بدم ، حالا تا دیر نشده تروخدا به من پاسخ های بالا را عنایت بکونید .نقل قول:
سلام
این نتایج امتحانات پیام نور تو سایت گلستان میاد؟بمن گفتن نتایج امتحانات تستی 72ساعت یا همون یکی2روز بعد امتحان تو سایت گلستان زده میشه.الان شونصد ساعت گذشته ولی هیچ خبری نیست
تو کدوم قسمت باید بریم؟
من تو قسمت مشاهده نتایج آزمون دانشجو میرم و بعد اینکه صفحه باز میشه درس مورد نظرم رو انتخاب میکنم و جستجو رو میزنم ولی نتایج امتحان رو نمیاره
تو کارنامه ی ترمی دانشجو هم میرم و جوابی نمیگیرم
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
ممنون:10:
همينجا ميادنقل قول:
من تو قسمت مشاهده نتایج آزمون دانشجو میرم و بعد اینکه صفحه باز میشه درس مورد نظرم رو انتخاب میکنم
متاسفانه 72 ساعت يه شعاره الان امتحان قبلي خودم سه شنبه بود هنوز خبري نيست
آقا من ترم اول پيام نورم رشته كامپيوتر نرم افزار. رياضي رو كلاسي 4 داده يعني الان من تو امتحان 6 بگيرم قبولم؟ يا بايد بالاي 7 باشه؟
از رياضي لعنتي ميترسم. احتمالا اولين تجديدي عمرمو توش ميارم!
کـسـی به من حـقـیـر جواب نمیده ؟ حداقل اگه جای سئوالم اینجا نیست بگید کجا بپرسم ؟؟؟
6 بگیری قبولینقل قول:
حالا ریاضی هیچ ..... من میترسم ادبیات رو بیفتم و میان ترم هم ندارم :31: ....... من هم ترم اول کامپیوتر نرم افزار هستم .... اهل کجایی ؟ نگران نباش ..... بخون :10:
سایت بیشتر به لحاظ موضوع و محتوا مورد بررسیه یا طراحی؟نقل قول:
به نظرم پیام نور بخونی بهتر از آزاد هست ... البته من آزاد ورامین رو ندیدم :31: سطح علمی بچه های دانشگاه پیام نور خیلی بهتر از آزاد خواهد بود .... البته بستگی داره هاااااااااانقل قول:
حالا هر ترم 18 واحد برداری ؟ بستگی داره دیگه ... به معدلت ....... با استاندار بخوای بری جلو هر ترم که 18 واحد نیست ..... بعضی ترمها 16 و بعضی ها 17 و بعضی ها 15 ...... اگر الف بشی بیشتر میتونی برداری دیگه اینو همه میدونن ......
در مورد شهریه هم اطلاع ندارم که هر ترم چقدر میفته ...... واحدهای آزمایشگاهی معمولا گرون تر از بقیه هست
يه ليست هست از مواردي كه بهشون اهمين قائل ميشيم توش يه مواردي هست مثلا محتوا يكي از مواردي - معيار هاي طراحي هم يه مورد ديگهنقل قول:
سایت بیشتر به لحاظ موضوع و محتوا مورد بررسیه یا طراحی؟
در كل همه موارد كنار هم ديده ميشه
پس يكم اميدوار شدم.نقل قول:
ادبياتو كه من مثل خر خونده بودم بالاي 17 ميشم. مشكل من فقط تو رياضيه :13: حالا هر سال كه از مثالهاي كتاب ميدن اگه امسالم از اونا بدن ان شاء الله كه قبول ميشم چون تا حالا طعم تجديدي رو هيچ جا نچشيدم :31:
من اردبيلي هستم.
سلام دوست عزیز:10: شهریه ثابت رشته شمارو نمیدون چقدر میشه. اما اینو میدونم که مدرک دانشگاه پیام نور از نظر اعتبار هیچ فرقی با دانشگاههای سراسری دیگه نداره حتی بنظر من دانشجوهای:11: پیام نوری از نظر علمی بالاتر از سایر دانشجوها هستن چون نسبت به منابع درسی که میخونن و امتحاناشون سخت گیری میشه و اینطوری نیست که استاد فقط یه جزوه چند صفحه ای بده و فقط از همون امتحان بگیره.نقل قول:
در عجبم از سرعت عمل كند اين ترمشون......
ترم قبل نهايتش 3 روز بعد امتحان تستي رو ميزدن الان 6 روز گذشته خبري نيست!!!!
من هم همینطور ....... چرا نمیزنن ؟ از امتحان اولم 1 هفته میگذرهنقل قول:
نکنه میخوان همه رو با هم بزنن ؟
سلام بچه ها از کدوم فصل های درس ریاضی عمومی 1 تو رشته کامپیوتر بیشتر سوال میاد و تو این مدت کم رو کدوم فصل ها وقت بیشتری بذاریم و چی بخونیم بهتره؟
سلام ........ شما اهل کجایی ؟:10:پس ترم اولی کامپیوتر داریم که اینجا ... برو بچس همه کامپیوترن :31:نقل قول:
به نظرم از فصلهای 3-4 شروع کن بخون ..... مثالهای کتاب رو بخون خوب + تمرینهای مهم ...... بعد فصلهای 5-6-7-8-10- 11( همش در مورد انتگراله + کمی حد و لگاریتم) رو بخون ....... فصلهای 9-12 رو هم بزار آخر ..... چون مستقل از مباحث دیگه هستن و کمی جدیداند ........... از حد هم فرمولهای حد و حد در بی نهایت و حد بی نهایت و رفع ابهام ها رو بخون ....... روش محاسبه با استفاده از تعریف حد رو نمیخواد بخونی ..... فکر نکنم بیاد ... تابع هم که دیگه بلدید اونقدر خوندیم تو دبیرستان
موفق باشید همه
---------- Post added at 02:12 AM ---------- Previous post was at 02:11 AM ----------
پ.ن : فصلهای انتگرال بیشتر سوال میاد و 9 - 12 .... اینها رو بیشتر بخون . مثالهای کتاب یادت نره
من انتگرال هیچی بلد نیستم تو این یه روز چه کار کنم؟نقل قول:
کتاب استوارت یا توماس رو بخونم؟
جورج توماس و استورات چیه ... نه بابا ..... خود کتاب رو بخون ..... شما اول مشتق و کاربرد مشتق رو بخون ....... بعد برو انتگرال .... مثالهای کتاب و تمرینات رو بخون خوب ...... پیام نور باید کتاب رو خوب بخونی .......نقل قول:
موفق باشی
من تو دبیرستان هیچی ار انتگرال رو نفهمیدم حالا باید برم بخونمنقل قول:
تقريبا همه ي سوالهاي امتحان رياضي رو از مثال هاي كتاب ميارن خيلي كم تمرين ميدن...
تكرار خيلي توي نمونه سوالات هست پس بهتره چند نمونه سوال رو بخوني..
مثالها خيلي مهمن....
تکراری حذف شود
سلام اگه میشه یه نفر لطف کنه و نمونه سوالای درس ریاضی عمومی 1 رشته کامپیوتر را با پاسخ کامل اینجا قرار بده تا دانلود کنیم. تو اینترنت سرچ کردم چیز به درد بخور که شامل نمونه سوالای چند سال با پاسخ باشه گیرم نیومد/
ضمنا از دوستان یه سوال داشتم و انم اینه که: من کتاب طلایی ریاضی1 را گرفتم و خود کتاب ریاضی را نگرفتم میخواستم بدونم اگه بخوام مثال های کتاب اصلی را مطالعه کنم از کجا باید پیداشون کنم؟ آیا مثال هاییکه تو کتاب طلایی هست همون مثال های کتاب هست؟
نمونه سوالها رو به صورت كلي مثلا چند ترم رو يكجا نميزارن...شما بايد براي هر ترم رو سرچ كنيد مثلا نيمسال دوم 89-90...نيمسال اول 89-90 و همينطور برگرديد عقب...بعضي از نمونه سوالها ممكنه كليد رو هم داشته باشه و معمولا ندارن...شما نمونه سوال رو داشته باشيد جواب رو راحت از كتاب پيدا ميكنيد.نقل قول:
سلام اگه میشه یه نفر لطف کنه و نمونه سوالای درس ریاضی عمومی 1 رشته کامپیوتر را با پاسخ کامل اینجا قرار بده تا دانلود کنیم. تو اینترنت سرچ کردم چیز به درد بخور که شامل نمونه سوالای چند سال با پاسخ باشه گیرم نیومد/
ضمنا از دوستان یه سوال داشتم و انم اینه که: من کتاب طلایی ریاضی1 را گرفتم و خود کتاب ریاضی را نگرفتم میخواستم بدونم اگه بخوام مثال های کتاب اصلی را مطالعه کنم از کجا باید پیداشون کنم؟ آیا مثال هاییکه تو کتاب طلایی هست همون مثال های کتاب هست؟
كتاب طلايي رو نداشتم .
سلام ... از اینجا دانلود کن :نقل قول:
سلام nits جان
میبینم 1 ترم نیومده دانشگاه خفن فعالی.من تا 2 سال نمیدونستم پیام نور رو با چه پ مینویسند
سلام حمید عزیزنقل قول:
نه بابا .... کجا فعالیم ؟
ادبیات رو داریم میفتیم :31:
راست ميگن....من خودم ترم 3 تازه داشتم متوجه عمق فاجعه مي شدم :دينقل قول:
سلام حمید عزیز
نه بابا .... کجا فعالیم ؟
ادبیات رو داریم میفتیم
سلام
بچه ها من رشتم معماریه،یعد من ریاضیات و آمار دارم (که همون ریاضی عمومی 1 و 2 هستش)
حجمش خیلی زیاده منم برا اولین بار کتابو باز کردم ببینم چی توش داره :31:
نمونه سوالای رشته خودمو هیچ جا پیدا نکردم(می خوام سوالای رشته خودم باشه حداقل بدونم کجا رو بیشتر بخونم چون وقت نمی کنم هر 3 تا کتابو بخونم)
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا می تونم سوالارو گیر بیارم؟
یه سوال دیگه ....امتحان چند نمره تستیه؟چند نمره تشریحی؟